2024, 11 25, 12:49:03

Szerző Téma: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition  (Megtekintve 42590 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition
« Reply #75 Dátum: 2014, 05 26, 08:15:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
na nálam ugyan ilyen gondok vannak! és nem igazán javul a helyzet! :(
Szintén ez volt nálam is. Vissza tértem 3+1-es rommal a jó kis 4.1.2-re. A modemet kihagytam telepítéskor így az efs mappát se kellett vissza rakni. Most nagyon jól sikerült ez a rom felrakásom, mert teljesen hasít az egész. Touchwiz ikonok sose töltenek újra stb.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sastojas

• Nem: Férfi
    • nk-photography.hu
  • PDA: 6S
« Reply #76 Dátum: 2014, 05 26, 08:20:10 »
Szintén ez volt nálam is. Vissza tértem 3+1-es rommal a jó kis 4.1.2-re. A modemet kihagytam telepítéskor így az efs mappát se kellett vissza rakni. Most nagyon jól sikerült ez a rom felrakásom, mert teljesen hasít az egész. Touchwiz ikonok sose töltenek újra stb.
S5 Mini 8.0 ez van most, itt minden ok!

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
Re: Re: Re: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition
« Reply #77 Dátum: 2014, 05 26, 09:26:48 »
S5 Mini 8.0 ez van most, itt minden ok!
Nekem az sem volt jó. A gyári böngésző a 4.3 miatt nem támogatja a flasht. És lagolt az is nekem. Igaz kevésbé, mint a v9.

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
Re: Re: Re: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition
« Reply #78 Dátum: 2014, 05 26, 11:19:50 »
Nekem az sem volt jó. A gyári böngésző a 4.3 miatt nem támogatja a flasht. És lagolt az is nekem. Igaz kevésbé, mint a v9.
én mindig kukázom a gyári böngészőt.... chrome!!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #79 Dátum: 2014, 05 26, 12:48:45 »

csak annyi,tw vagy amit akarsz,app settin,resident,és sose tölt újra. ;) nálam a 9 is hasit,se lag se újratöltés nyavaja,tudni kell beállitani.

Nem elérhető Király Márta

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
Re: [ROM] Galaxy S5 Mini - KitKat Edition
« Reply #80 Dátum: 2014, 05 27, 05:26:06 »
Igaz egy napja van fönt ez a ROM de nagyon nem vagyok elájulva.
Csak a beállítgatás alatt legalább 5-ször indult újra, mondjuk azóta nem.
Viszont a lassúsága az határtalan...
Lerakom a telefont miután befejeztem a hívás és kell vagy 20 másodperc mire ismét magához tér és látszik rendesen a főképernyő.
Egy-két program megnyitása 30-40 mp ez eddig a csúcs, meg tegnap a menüből nem lehetett kilépni a vissza gombbal csak a HOME gombbal.
Eddig számomra vicc...
Biztosan van akinél simábban működik és biztos vagyok benne, hogy a 10 vagy a 11 verzió jobb lesz, de nekem addig SKOP marad.
Én három verziót is feltettem ebből és egyiken se tudtam olyan teljesítményt elérni, hogy úgyérezzem ez fenn marad. olyan leassan reagál mindenre, annyira nem bír a memóriával. Csak arra tudok gondolni mégis csak mások ezek a telefonok hardweresen. Én visszatettem a Neatot most ebből is ás a Neaból is látok ftisset. Elöbb Neat, majd ez meglátom.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #81 Dátum: 2014, 05 27, 05:55:53 »
Szerintem is valami kicsi hardveres különbség tuti van köztük. Pl.  A Wifi chip is 2 fajta van bennük.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #82 Dátum: 2014, 05 27, 06:55:27 »
CWM 6.0.4.7 jó a romhoz???

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #83 Dátum: 2014, 05 27, 07:31:04 »
CWM 6.0.4.7 jó a romhoz???
Jónak kell lennie.

Nem elérhető abassc

• Navigáció / Navigation: MIO C520/Igo primo2.0
  • PDA: galaxy S5
  • PDA ROM: Gyári Lollipop 5.0
« Reply #84 Dátum: 2014, 05 27, 08:26:42 »
Jön le a 10es.Több reményt fűzök mint a lite-hoz.A lite-al voltak gondok.Eltűnt a billentyűzet,programból csak úgy kilépés.De azt nem akarom elhinni hogy gyengébb hardwerrel rendelkező telefonok vígan elviszik a 4.4-et.Kétmagos LG.A négymagos SIII meg nem.Nemhiszem.Üzletpolitika nem más.Vegyél újat!!

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #85 Dátum: 2014, 05 27, 12:09:28 »
Szerintem is valami kicsi hardveres különbség tuti van köztük. Pl.  A Wifi chip is 2 fajta van bennük.

biztos is, hogy van különbség
nekem például mindegyik cm tökéletesen ment (RR, Tema, SKOP), másoknál nem lehetett telefonálni, kifagyott a kamera

visszatérve a v9 lite-ra
a beállításoktól függetlenül, amit limahl írt, mert azokat a beállításokat én is ismerem és be is szoktam állítani
ugye "tudni kell beállítani" be volt és mégis sokáig töltött újra, meg szerintem az se természetes, hogy várok egy programra 30-40 másodpercet mire használni lehet.

Nem elérhető abassc

• Navigáció / Navigation: MIO C520/Igo primo2.0
  • PDA: galaxy S5
  • PDA ROM: Gyári Lollipop 5.0
« Reply #86 Dátum: 2014, 05 27, 13:05:02 »
Áhhh.Nálam a 10 se jó.Ugyanúgy többet kell várni egyszercsak elmegy a billentyűzet.Persze van különbség az SIII és S5 között hardwerileg,de csak a samsungon múlna hogy meg AKARJÁK e csinálni a 4.4 et az SIII ra.De nem akarják.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #87 Dátum: 2014, 05 27, 13:44:04 »
biztos is, hogy van különbség
nekem például mindegyik cm tökéletesen ment (RR, Tema, SKOP), másoknál nem lehetett telefonálni, kifagyott a kamera

visszatérve a v9 lite-ra
a beállításoktól függetlenül, amit limahl írt, mert azokat a beállításokat én is ismerem és be is szoktam állítani
ugye "tudni kell beállítani" be volt és mégis sokáig töltött újra, meg szerintem az se természetes, hogy várok egy programra 30-40 másodpercet mire használni lehet.

bárhogy probálom semmire nem várok 30-40 mp-et ;) nem rajzol újra semmit az se sikerült még,(tw) vidi végén játék leállitotta fwelvevöt,pedig abbol kilépve se. nálam jó megintcsak ;) bill se tünik el.szoval nálam ok,és gyors.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #88 Dátum: 2014, 05 27, 14:39:18 »
azon jár az agyam, ha kijönne a hivatalos 4.4.2-es frissítés, és akinek gyári a cucc a telón, ráfrissít, a cwm-el mi van? marad a régi amivel kijött az s3? és ha igen, az nem okoz galibát?!

« Reply #89 Dátum: 2014, 05 27, 14:48:46 »
Áhhh.Nálam a 10 se jó.Ugyanúgy többet kell várni egyszercsak elmegy a billentyűzet.Persze van különbség az SIII és S5 között hardwerileg,de csak a samsungon múlna hogy meg AKARJÁK e csinálni a 4.4 et az SIII ra.De nem akarják.
Nem a S3 és S5 közöti különbségről beszélünk hanem a S3 és S3 közöttiről. Nekem Neatból Megy a 4.3 és a 4.4 is gördülékenyen, de ha S5 mini valamely(10 még nem próbáltam) felteszem már alapba gyenge ezen ideig óráig tudok javítani de nem tudok annyira elnéző lenni hogy jónak mondhatnám. Most felteszem a 10-et is de túl sok reményt nem támasztok. És mint ahogy Limahl is mondta a tesztelő programokra nem használja azok a számok nem fejezik ki igazán a rendszert ugyanígy vagyok a memória használattal. Két rendszeren nagyságrendileg azonos eredményt mutat mégis az egyik sima a másik görcsös.
Ui: Valószínűnek tartom, hogy ha Limahl kezébe nyomnánk ezeket a nemakarjacsinálni készülékeket Neki is gondja adódna vele.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #90 Dátum: 2014, 05 27, 14:55:26 »
de miért nem nézitek meg archi félét is,nálam kitünöen ment ,rotation is müxik,meg minden,csak nem s 5 kinézet,hanem gyári,de 1 probát megér,ha már ez xaraxik. ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #91 Dátum: 2014, 05 27, 15:14:25 »
de miért nem nézitek meg archi félét is,nálam kitünöen ment ,rotation is müxik,meg minden,csak nem s 5 kinézet,hanem gyári,de 1 probát megér,ha már ez xaraxik. ;)

és itt van hozzá s 5 kinézet,tehát még lehet hogy igy jó is lesz,nálam nem ment fel normálisan fc volt sok minden,de hátha nálatok meg ez az összeállitás a nyerő. ;)

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #92 Dátum: 2014, 05 27, 15:27:00 »
és itt van hozzá s 5 kinézet,tehát még lehet hogy igy jó is lesz,nálam nem ment fel normálisan fc volt sok minden,de hátha nálatok meg ez az összeállitás a nyerő. ;)

én még feldobom a 10-et, kernelt, cwm-et cserélek, meglátom úgy milyen.....

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #93 Dátum: 2014, 05 27, 15:36:37 »
én még feldobom a 10-et, kernelt, cwm-et cserélek, meglátom úgy milyen.....
nálam még ugyan az a régi cwm van ami anno 4.4.2 cm hez kellet és minden megy.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #94 Dátum: 2014, 05 27, 16:23:00 »
ilyen a v 10.0 nálam semmi baja.pedig tesztelgetem,de most 1 ideig már elég volt a romolgatásbol,unom,nálam megy szépen,maradok itt,,majd késöbb megint,de mostmár ölég. :D

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #95 Dátum: 2014, 05 27, 18:37:11 »
feltettem a 10-et, és nem találom a naptárt! :O

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #96 Dátum: 2014, 05 28, 07:49:05 »
feltettem a 10-et, és nem találom a naptárt! :O

« Reply #97 Dátum: 2014, 05 28, 08:27:59 »
Sziasztok!
Tegnap reggel feltettem a 10-et persze nem volt wifi, leirás alapján akartam eljárni de kapkodtam, (mindig el akart kezdeni letölteni mobilon) elrontottam és nem vettem észre a hibát. Wifi nélkül nem tudtam mit kezdeni. Vissza tettem a mentést. Megnéztem a leírásban szereplőkönyvtárat láss csodát kétszeresen ott a létrehozandó fájl jól és rosszul, a jó valószínűleg része az adott romnak. Másolat a külsőre. Este vissza tettem a 10-et bemásoltam a wifi hez kellő fájlt és kétszer újra indítottam. Elsőnél még nem akart működni. Na ez az első az S5 miniből ami alapból olyan hogy érdemes nézegetni nekem. Fel ment a nova (muszáj asztalon levő sor-, oszlopszám növelés miatt és a programokat listában látom át jobban) és most megvizsgálom azokat a funkciókat amik nekem kellenek. Azért rengeteg olyan van ami számomra haszontalan.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #98 Dátum: 2014, 05 28, 10:27:57 »
Sziasztok!
Tegnap reggel feltettem a 10-et persze nem volt wifi, leirás alapján akartam eljárni de kapkodtam, (mindig el akart kezdeni letölteni mobilon) elrontottam és nem vettem észre a hibát. Wifi nélkül nem tudtam mit kezdeni. Vissza tettem a mentést. Megnéztem a leírásban szereplőkönyvtárat láss csodát kétszeresen ott a létrehozandó fájl jól és rosszul, a jó valószínűleg része az adott romnak. Másolat a külsőre. Este vissza tettem a 10-et bemásoltam a wifi hez kellő fájlt és kétszer újra indítottam. Elsőnél még nem akart működni. Na ez az első az S5 miniből ami alapból olyan hogy érdemes nézegetni nekem. Fel ment a nova (muszáj asztalon levő sor-, oszlopszám növelés miatt és a programokat listában látom át jobban) és most megvizsgálom azokat a funkciókat amik nekem kellenek. Azért rengeteg olyan van ami számomra haszontalan.

ilyenkor néz az ember csodálkozva.... van akinél semmi gond, másnál előjön mindenféle probléma. nekem a wifivel egyszer nem volt probléma, más viszont akad bőven. adok neki egy napot ha bírom ideggel, ha nem áll be akkor végleg kuka! és hogy valószínűleg nem lesz kitkat az s3-on, az is kuka....

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #99 Dátum: 2014, 05 28, 11:04:09 »
ilyenkor néz az ember csodálkozva.... van akinél semmi gond, másnál előjön mindenféle probléma. nekem a wifivel egyszer nem volt probléma, más viszont akad bőven. adok neki egy napot ha bírom ideggel, ha nem áll be akkor végleg kuka! és hogy valószínűleg nem lesz kitkat az s3-on, az is kuka....
adj neki 1 teljes wipot megint ,és rakd újra,haveromé is szarakodott,ilyen vacaknak még nem láttam ezt a romot,nálam ugyi jó,full wipe,újraraktam neki,ugyan arra,és láss csodát,minden klappol. ;)