Most egy két nap eltelte után: Aksi jó 24 óra után 42% ir, az ikon nem ezt mutatja de azért még bírná. Gyorsaság, simaság: listák görgetése gyors akadás mentes, programok megnyitása rendben de ha hívnak a képernyő lassan 3-5 másod percre éled fel és még akkor is 2-3-szor kel elhúzni az ujjam hogy fel tudjam venni. Általában a mobil mellettem van és rögön fel szoktam venni. Most mindig kérdezik nem érek rá? másik romon a feléledés és a jelzés együtt volt. De ez nem vészes megszokható. Ami viszont zavar, hogy a lakásban ahol bejön az internet van egy router mivel ennek jele a lakás távolabbi pontján már gyenge volt meg a hálóban van média kütyü és alapvetően vezetékes hálózat híve vagyok a hálóban is van egy wifi-s (egyszerűség kedvéért) router. Ennek a szobában nagyság rendekkel erősebb a jele. Az én mobilom viszont ehhez való kapcsolódás után szétkapcsol és átáll a távolabbi gyengébb jelre. Miért? Minden eddigi rom a hálószobai routert részesítette előnyben. Még egy kérdés ha itt a Beoffla nem használható mivel lehet a hangerőt növelni?