0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
s tervező van benne,ogbatterymod,másold ki ha kell,50 mb,aztán telepitsd fel,és már 50 mb al kevesebb van benne.nemtudom minek rakta system app-ba?
s tervező az kell nekem! ogbetterymod-ot úgy gondolod hogy vegyem ki a zipből, és utólag tegyem fel? jó amúgy van értelme?
root exel másold ki,aztán csak telepitsd,van értelme,csak rosz helyen van.
okké
és tessék agni kernelt felrakni,megszünik minden gond ,újraindulás,stb,boeffla sound is van,és nagyon nagyon jó kernel,rak fel 1 agni controlt,minden állitható benne,mint stweaks,aksi is nagyon jó,szoval remek kernel.
Szia!Mivel az angol tudásom 0 nem tudom eldönteni melyik linket töltsem, másik telepítés előtt format/data??? fel a rom majd format/data??
persze ha kimásoltad,utána töröld sys,app-bol, reboot,utána telepitsd.
Nem lelem az ogbattery modot pedig fel tettem! :-(
Sok féle apk-val működik ez a telepítés. Az egyik 4.4.2-es ROM-ból kvettem egy SamsungMagnifier.apk-t. viszont ezt nem sikerül telepítenem pl a 11-es Mini-n sem! Mit csinálok rosszul? Ja az eredeti helyén jól ment. A Smart Tools nagyítóját lehetne helyettesíteni vele!THX
rom elött,wipdata ,wipchache dalvik,miböl nem tudod melyiket töltsd,kernel?rom?
Kernel
ami nem system app eleve is csak azzal,ha system,app ot akarsz az nem fog bfelmenni.ezt a battery bigyot csak ö rakta bele,ezért megy.
Agni kernel lelőhelye: You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!És ezek az aromás kernelek jók a mini 11-hez?
3 szor koppits aksi ikonra.
Sziasztok!Föltettem a ROM-ot az ajánlott kernellel (Agni) és azóta rendkívül érdekes véletlenszerűújraindulások tapasztalhatók.Tegnap délután tettem föl és ma vagy 5-ször indult újra.Játék közben, egyszerűen ha fel akartam oldani a képernyőzárat.Nem is igazán értem...Esetleg valami ötletetek lenne?
rossz kernelt tettem fel, újraraktam a romot, most nincs superuser! nincs root jog azt írja ki! ötlet?
játék közben bill zár feloldás?én már itt elakadtam ha játszol miért van rajt bill zár? melyik verza van fent? nálam lite,de se saját se agni kernelel nem indult újra még 1 szer sem,játéknál se.
v11 van fönt és a játék közben után van egy vessző, tehát nem játék közben van rajta a billentyűzár, hanem az egy másik alkalom Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
ez az agni kell.You are not allowed to view links. Register or Logingözöm nincs mitöl ment el a root.
hát nekem sincs, de már nagyon csúnyán beszélek..... harmadszor teszem fel és semmi!