0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
S3 MINI
Odáig eljutottam hogy fent van a rom odinnal, feláll a telefon rendesen, de pár perc után kikapcs és utána csak a logóig jut el....viszont még mindig nem tudom recbe tenni..... lehet valami hardveres probléma van?
BlissPop 1.6-al várjon, aki használ GPSt, mert nem működnek a navigációs programok.
Az a baj, hogy kB nem érik el a hardvert. Én pl a GpsTest progit használom, ami azt írja, hogy ki van kapcsolva, ugyanez a Waze is, sikít, hogy kapcsoljak GPSt...
You are not allowed to view links. Register or LoginLetöltés You are not allowed to view links. Register or LoginHa dirty flashelsz, akkor gapps-ot is flashelj!
BlissPop 1.6.1 GPS újra működik :-) És amint látjátok, a navbar ikonok sorrendje változtatható, sőt, több mint három lehet, valamint adható mindegyiknek dupla kopp és hosszan nyomós action is
BlissPop 1.6.1 GPS újra működik :-) KÉP És amint látjátok, a navbar ikonok sorrendje változtatható, sőt, több mint három lehet, valamint adható mindegyiknek dupla kopp és hosszan nyomós action is
sziaa navbar magassága állítható, mert nekem nagy az alap méretköszönömTapatalk 2-vel küldve az én LG-D802-ről
Még valami, te render kernellel használod?
Erre mindenki raugrik a blissre :-D pentek is meg new build... Szeo hetveget, varom a fejlemenyeket! Megkerdezzem, h van-e fulhoz emelos hivasfogadas :D En a cloudyflexen vagyok.
BlissPop 1.6.1 GPS újra működik :-
Most fogom feltenni
BlissPop 1.4-et használtam eddig,szerintem az eddigi legjobb volt,mint ahogy korábban is írtam már. De feltoltam az 1.6-ot és megint leesik az állam,hogy megint temérdek személyre szabási lehetőséggel bővült,az előző verziókhoz képest. Óriási a fejlesztőknek!!! Az aksi az esti full töltés után,visszamentés,állitgatások(kb. 2 óra),telefonálás(8-10 perc) és egész éjszakai műszak(nem repülő módban)után,89%! A kijelző idő kicsivel több mint 2h.16m. Eddig
Ahogy tegnap írtam, kell gapps is! Wipe cache/dalvik a végén