Szia.
Sajnos nem hallgattam rad. Vagyis csak turelmetlen. Voltam. Odaadtam egy" hozzaerto" havernak a telot aki felrakott ra valami kdz romot.
Onnet vegulis elindult.nyelvvalasztas aztan az erintokepernyo teljesen meghulyult. Nem ott erzekelte ahol nyomtad. Megprobalta megegy modon. =Lg logo felvillan es folyamatosan ujraindul. Ha jol ertem ez a feltegla allapot. Vagyis inkabb teljes.innet akkor kuka? Vagy meg visszahozhato?
Szia!
Nem érted jól, az még reméljük nem féltégla.
Az állapotot úgy hívjuk bootlop. Azaz folyamatos bootolás (indulás). Ebből egy módon biztosan kiveszed:
HardReset: Kikapcsolod, majd hangerő le + power egyszerre, mikor felvillan az LG logo, elengeded a gombokat, majd hirtelen még 1x ugyanez a kombó. Fehérre vált a képernyő, aholis a power-el kiválasztva, minden adatot töröl a telefonról. Belső SD-ről is.
Ez most nem biztos hogy elsőre menni fog, mert ha jól sejtem a kikapcsolás sem egyszerű hiszen folyamatosan bootol. Nem egyszerű, de ügyeskedj.
Ugyanakkor nem tudom milyen kdz-t rakott rá a koma, de remélem jót. Ha nem a D800-asé ment fel, onnan elég nehéz lesz visszahozni, főleg hogy ehhez a típushoz kevés az SDK-val felrakható patriciók forrása... (amibe ha találsz is valamit, kezdőként neki se kezdjél!)
Remélem a HardReset segít.