Sziasztok!
Röviden megpróbálom elmondani a kaotikus hetem. CS2.5-ön voltam és kitaláltam, hogy továbblépek. A 2.6 nem tetszett, a CS G3 2.1 se nyerte el a tetszésem a navigációs sávon található vagyis nem található opciók billentyű hiánya miatt. A színekkel nem volt bajom. Legyen hát, ahogy Attika mondta: Gyári STOCK H ROM. Xda, kikeresem.. feltettem, nincs térerő. Se LTE lehetőség. Na mondom ez nagy gáz. Biztos elnéztem valami. Nem eur open lehetett. Így van, nem az volt. semmi gáz, Attika volt olyan kedves, belinkelte az EUR OPEN stock H romot, amiből készült "recovery friendly" verzsön. Feltettem hát TWRP-ből. örülök a fejemnek, baj nem lehet. textroiderben visszavettem a betűméretet, g3 billentyűzetet flashelek, g3 notibar-t is flashelek, ezt így egyben, majd egy wipe és belép, nincs térerő. Na akkor elölről, ma már csak a stock H került rá és a g3 billentyűzet, majd ezután használtam kicsit. Ma délután csináltam TWRP backupot is, láttam, hogy van EFS mentési lehetőség is, hát legyen az is, bár van még régről is. Ezután állítom textroiderrel és piff, megint nincs térerő. Szóval mi lehet a gáz?
kihagytam pár flashelést a beszámolómból, amikor újra, meg újra flasheltem a korábban említett romokat azért, hogy rájöjjek mi ehet a baj. Lehet, hogy elrontottam a nem OPEN EUR rommal valamit? Most visszaállítottam ugye a TWRP-ből a backupot és ráküldtem a textroidert, hogy kisebbek legyenek a bötűk és most minden klassz, de nem tudom meddig, se azt, hogy mi okozhatta a térerővesztést.
Mellékes bajom, hogy ha felteszem a CLoudy féle G3 Notibar-t akkor a navigációs sávban a vissza gomb a bal oldalra kerül és állíthatok én akármit, nem kerül vissza a jobb oldalra. Pedig nekem kéne a g3 navbár, mert tetszik, meg mert ott ki lehet venni a hangerő és fényerő csúszkát.
Legyetek oly kedvesek, ha bármi ötletetek van írjátok meg.
Köszönöm!