2024, 11 25, 23:28:17

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284994 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #850 Dátum: 2014, 09 01, 23:58:04 »
sziasztok.nézegettem pár autós tartót hozzá. ránéznétek, és mondanátok valami véleményt? sajnos az angol nem megy, ha valaki segít benne, megköszönöm  ;)érdekelnek az árak szállítással persze, stb, vélemény.különösen egy videóról, ami olyan mintha mágneses lenne, de nem tudom mennyire zavarná a navit közben.  a linkek...

You are not allowed to view links. Register or Login

esetleg végigmenve leírná valaki, véleményét, is persze, és az árat szállítással, megköszönném.  :)jóéjt mára....
bocsi ami kimaradt, hogy nem szilikon, kemény tokot használok,ez mennyire gond valamelyiknél is. :)
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #851 Dátum: 2014, 09 02, 05:57:51 »
sziasztok.nézegettem pár autós tartót hozzá. ránéznétek, és mondanátok valami véleményt? sajnos az angol nem megy, ha valaki segít benne, megköszönöm  ;)érdekelnek az árak szállítással persze, stb, vélemény.különösen egy videóról, ami olyan mintha mágneses lenne, de nem tudom mennyire zavarná a navit közben.  a linkek...

esetleg végigmenve leírná valaki, véleményét, is persze, és az árat szállítással, megköszönném.  :)jóéjt mára....
bocsi ami kimaradt, hogy nem szilikon, kemény tokot használok,ez mennyire gond valamelyiknél is. :)

Az itthon kapható samus 5,8 átmérőig állítható tartót használom. Szerintem nem kell jobb.
Nem rezeg menet közben. Bármilyen másik készüléket is bele lehet tenni.
A kamera kilát belőle, szóval akár azt is használhatod útközben.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető kallai_kornel

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S5
« Reply #852 Dátum: 2014, 09 02, 08:40:08 »
Sziasztok!
Két hete vagyok én is S5 tulaj. S2-ről váltottam. Félve vettem meg a telót, de nem bántam meg.
Érdekelne pár dolog. Először is az, hogy ha új zenét, videót másolok a telefonra (belső vagy külső memória), nem látszik. S2-nél is volt ilyen, de ott, mintha lett volna valami apk, ami minden indításnál elemezte a memóriát, hogy vannak-e rajt új dolgok.
A másik dolog meg a hosszanti hangerőgombra való zeneszám ugrás is megakasztott. Olvasta, hogy Xposed a jó, de olvastam róla, hogy kicsit laggol tőle a teló. Valaki a beállításnál segítene?

Köszönöm előre is a segítséget!

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #853 Dátum: 2014, 09 02, 09:10:17 »
Az itthon kapható samus 5,8 átmérőig állítható tartót használom. Szerintem nem kell jobb.
Nem rezeg menet közben. Bármilyen másik készüléket is bele lehet tenni.
A kamera kilát belőle, szóval akár azt is használhatod útközben.

egész jópofa, tetszik  :)egy árat és beszerzési lehetőséget tudsz adni? köszönöm. érdekelne még a vélemény a pici "golyós" megoldásról, amihez a hátlaphoz kell tenni a másikfelét.erről vélemény?

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #854 Dátum: 2014, 09 02, 09:21:07 »
egész jópofa, tetszik  :)egy árat és beszerzési lehetőséget tudsz adni? köszönöm. érdekelne még a vélemény a pici "golyós" megoldásról, amihez a hátlaphoz kell tenni a másikfelét.erről vélemény?
Nekem is ilyen van, akcióban 5990-ért vettem és ilyet veszek Párom Note 3-ához is. :) Szuper!

A mágneseshez annyit tennék hozzá, hogy nekem tuti nem lenne jó, mert fixen tokban tartom a telefont és naponta többször tokot cserélni...  :hmm:

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #855 Dátum: 2014, 09 02, 09:33:14 »
Nekem is ilyen van, akcióban 5990-ért vettem és ilyet veszek Párom Note 3-ához is. :) Szuper!

A mágneseshez annyit tennék hozzá, hogy nekem tuti nem lenne jó, mert fixen tokban tartom a telefont és naponta többször tokot cserélni...  :hmm:
jogos, oké.én csak 1tokot használok, de ha cserélem, gondolom azt kütyüt le lehet venni,áttenni másikra.csak kérdés az hogy a mágnes zavarja e a gps-t?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #856 Dátum: 2014, 09 02, 10:32:43 »
jogos, oké.én csak 1tokot használok, de ha cserélem, gondolom azt kütyüt le lehet venni,áttenni másikra.csak kérdés az hogy a mágnes zavarja e a gps-t?
Nem tudom... en egy ilyen erteku telonal nem szorakoznek a magnessel.. barmit elallithat ronthat benne aminek nem tetszik a magnes... oke hogy kulon tok... de sztem akkor is atmegy a tokon a magnesseg... gps magat nem zavarja az csak modem ami muholdokat vadasz. Az iranytut mar viszont valszeg meg a mozgas erzekelot amitol lehet nem arra fog mutatni a programban a nyil amerre haladsz :D bar valszeg ha ez nem egy kinai szutyok akkor ezek kivannak kuszobolve.. de akkor se nagyon mernem magnes kozelebe rakni.. es igy hogy tokot kell rarakni mar mindegy hogy bepatintod egy tartoba vagy tokokat cserelsz naphosszat... melesleg a tok kibe pattintasanal ez a krom muanyag keret tuti elkezd majd lekopni s4nrl is igy jartam a tok cserelgetessel..:D viszont egy autostarto parnazot szeleibe csak becsuszik... sztem egy minosegi sima autos tartoval jobban jarsz...:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #857 Dátum: 2014, 09 02, 10:35:54 »
Sziasztok!
Két hete vagyok én is S5 tulaj. S2-ről váltottam. Félve vettem meg a telót, de nem bántam meg.
Érdekelne pár dolog. Először is az, hogy ha új zenét, videót másolok a telefonra (belső vagy külső memória), nem látszik. S2-nél is volt ilyen, de ott, mintha lett volna valami apk, ami minden indításnál elemezte a memóriát, hogy vannak-e rajt új dolgok.
A másik dolog meg a hosszanti hangerőgombra való zeneszám ugrás is megakasztott. Olvasta, hogy Xposed a jó, de olvastam róla, hogy kicsit laggol tőle a teló. Valaki a beállításnál segítene?

Köszönöm előre is a segítséget!
Pedig kene latnia rogton ujrainditas meg hajciho nelkul... rakerulnek a zenek? Masik oke hogy telepitgetsz a knoxrol olvastal mar tudod gari vesztes stb merlegeld mondjuk xposedet lehet telepitgetni... xposdetol laggolni nem fogg ha nem aktivalsz egyszerre 30 addonst kulon az xposedet nagyon allitgatni nem lehet.. az csak az addonokat futatja .. bizonyos addonok es addon szam utan kezdhet el laggolni.
Es mitol feltel?:D s2 tol biztosan csak jobb lehet ;)

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #858 Dátum: 2014, 09 02, 10:42:35 »
Nem tudom... en egy ilyen erteku telonal nem szorakoznek a magnessel.. barmit elallithat ronthat benne aminek nem tetszik a magnes... oke hogy kulon tok... de sztem akkor is atmegy a tokon a magnesseg... gps magat nem zavarja az csak modem ami muholdokat vadasz. Az iranytut mar viszont valszeg meg a mozgas erzekelot amitol lehet nem arra fog mutatni a programban a nyil amerre haladsz :D bar valszeg ha ez nem egy kinai szutyok akkor ezek kivannak kuszobolve.. de akkor se nagyon mernem magnes kozelebe rakni.. es igy hogy tokot kell rarakni mar mindegy hogy bepatintod egy tartoba vagy tokokat cserelsz naphosszat... melesleg a tok kibe pattintasanal ez a krom muanyag keret tuti elkezd majd lekopni s4nrl is igy jartam a tok cserelgetessel..:D viszont egy autostarto parnazot szeleibe csak becsuszik... sztem egy minosegi sima autos tartoval jobban jarsz...:)

mit is mondhatnék, meggyőztél  :D köszi

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #859 Dátum: 2014, 09 02, 11:21:58 »
előre is bocsi, tuti nagy hülyeséget kérdezek  :D a gépen alul, a töltő mellett van egy kisebb csati. az mi,mire van?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #860 Dátum: 2014, 09 02, 11:27:19 »
előre is bocsi, tuti nagy hülyeséget kérdezek  :D a gépen alul, a töltő mellett van egy kisebb csati. az mi,mire van?
Elvileg egyutt a 2 a 21 pines usb 3...

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #861 Dátum: 2014, 09 02, 13:14:18 »

köszönöm  :ok:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #862 Dátum: 2014, 09 02, 14:49:54 »
Nah ez irrital.. az uhd vidfelvetele 5 perces korlatjat root utan nem lehet valahogy kiloni... engem ne rakkjon mar korlatok moge..:D emiatt akartam venni egy 32 vagy 64es memkarit... de ha nem lehet megoldani nem lesz gondom ra :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #863 Dátum: 2014, 09 02, 16:28:26 »
Nah ez irrital.. az uhd vidfelvetele 5 perces korlatjat root utan nem lehet valahogy kiloni... engem ne rakkjon mar korlatok moge..:D emiatt akartam venni egy 32 vagy 64es memkarit... de ha nem lehet megoldani nem lesz gondom ra :D

minek?a processzort nagyon igénybe veszi, na meg 1,8-2 GB az 5 percnyi video, melegszik is a cucc nagyon, az akksitöltöttség is meredeken zuhan és nem utolsó sorban az utófeldolgozás is hosszú percekig tart.

• PFC Fan
« Reply #864 Dátum: 2014, 09 02, 16:51:52 »
Pedig kene latnia rogton ujrainditas meg hajciho nelkul... rakerulnek a zenek? Masik oke hogy telepitgetsz a knoxrol olvastal mar tudod gari vesztes stb merlegeld mondjuk xposedet lehet telepitgetni... xposdetol laggolni nem fogg ha nem aktivalsz egyszerre 30 addonst kulon az xposedet nagyon allitgatni nem lehet.. az csak az addonokat futatja .. bizonyos addonok es addon szam utan kezdhet el laggolni.
Es mitol feltel?:D s2 tol biztosan csak jobb lehet ;)

Root meg volt. Mert a file explorer nem kezelte a külső sd-t (Sd-fix) A zenét ha a belső memóriára másolon nem látja a lejátszó, csak ha külsőre másolom. Attól tartok, hogy úgy be fog lassulni, mint a csacsi. százszorta jobb. Szebb, gyorsabb...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #865 Dátum: 2014, 09 02, 16:56:55 »
Root meg volt. Mert a file explorer nem kezelte a külső sd-t (Sd-fix) A zenét ha a belső memóriára másolon nem látja a lejátszó, csak ha külsőre másolom. Attól tartok, hogy úgy be fog lassulni, mint a csacsi. százszorta jobb. Szebb, gyorsabb...
nálam minden zene belsön van,semmi gond lát mindent,nemértem.

• PFC Fan
« Reply #866 Dátum: 2014, 09 02, 17:14:45 »
nálam minden zene belsön van,semmi gond lát mindent,nemértem.
Factory reset után helyre állt. Látom már a belsőről is.  Végre....

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #867 Dátum: 2014, 09 02, 17:37:39 »

Amúgy egy dolog nem tetszik ennél az usb3 csatinál , hogy alapból hiába dugom rá usb3 kábelre alapból nem usb3 módba  megy, hanem nekem kell átkapcsolni manuálisan , meg csak belső memóriára gyorsabb , de memóriakártyára már nem usb3 az átvitel.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #868 Dátum: 2014, 09 02, 18:09:29 »
Hehe nem túl jó reklám a apple-nek a mostani hacker támadás az új telefon megjelenése előtt.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #869 Dátum: 2014, 09 02, 18:42:09 »
minek?a processzort nagyon igénybe veszi, na meg 1,8-2 GB az 5 percnyi video, melegszik is a cucc nagyon, az akksitöltöttség is meredeken zuhan és nem utolsó sorban az utófeldolgozás is hosszú percekig tart.
Mert en akarom:DDD hajtsa csak... azert van nem?;) birnia kell a terhelest gondolom nem ugy van legyartva hogy fel ora uhd utan mondjuk megalljon. :D toltesre meg van powerbank konektor meg tolto kabelek.. ezek engem sose erdekeltek :D csak ne korlatozzanak :D

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #870 Dátum: 2014, 09 02, 21:06:41 »
Amúgy egy dolog nem tetszik ennél az usb3 csatinál , hogy alapból hiába dugom rá usb3 kábelre alapból nem usb3 módba  megy, hanem nekem kell átkapcsolni manuálisan , meg csak belső memóriára gyorsabb , de memóriakártyára már nem usb3 az átvitel.

Az USB 3.0 OTG kábellel az USB 3.0 pendrive-ot nekem sokkal gyorsabban olvassa.
Az igaz, hogy váltani lehet MTP, PTP és USB 3.0 mód között, ha PC-re dugjuk USB 3.0 kábellel.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #871 Dátum: 2014, 09 02, 21:22:21 »
... de memóriakártyára már nem usb3 az átvitel.

:hmm: Hmm, egy ötlet. Az nem lehet, hogy a micro SD kártya csak ennyit tud? Akár USB 2.0, akár USB 3.0, nem az a korlát?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #872 Dátum: 2014, 09 02, 22:07:55 »
:hmm: Hmm, egy ötlet. Az nem lehet, hogy a micro SD kártya csak ennyit tud? Akár USB 2.0, akár USB 3.0, nem az a korlát?
igen ha a memkartya  sebessege nem tudja az usb3t akkor mindegy milyen kabelt nyomsz bele...

Nem elérhető hzoli4

« Reply #873 Dátum: 2014, 09 03, 07:11:13 »
igen ha a memkartya  sebessege nem tudja az usb3t akkor mindegy milyen kabelt nyomsz bele...

Kb milyen írási sebességgel tudná, az én 16-osom 24/21-es de láttam már 64-eset ami 48mb/s-el ír

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #874 Dátum: 2014, 09 03, 07:26:44 »
Kb milyen írási sebességgel tudná, az én 16-osom 24/21-es de láttam már 64-eset ami 48mb/s-el ír
Ennyit tud az usb3.. most ha oszinte leszek kulso vinyon kivul nem lattam mrg olyat amit a rairt sebesseggel hozna bmelyik pc... bar hallottam mar olyanrol hogy pl a winfosba van korlat az usb sebessegre es ezt ki lehet szedni es jocskan megemelkedik a sebesseg, de meg sose olvastam utana... multkor jart nalam egy kulsos vinyo usb 3 dragabbik verzio a samsungtol.. nah arra ami a csovon kifert ugy ment, hozta a belso vinyom sata3s sebesseget... de ezen kivul eddig mondom mindegy volt milye   censored a pendrivot vagy barmjt raktam a gepbe semmi sem ment 5-7 meganal tobbet...