2024, 11 25, 21:27:31

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284985 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #800 Dátum: 2014, 08 30, 10:13:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én amikor felraktam Xpoosed-et akkor valamiért  nagyon laggolt a telefon. Valami ötlet, hogy miért? A fake wifi modult vagy mit használtam. Az alkalmazások azt hiszik wifit használok, de közben mobil neten vagyok.

De gondolom a szolgáltatódnál ilyenkor nem az látszódik, hogy wifizel és ilyenkor számolja adatforgalmat.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #801 Dátum: 2014, 08 30, 10:47:46 »
De gondolom a szolgáltatódnál ilyenkor nem az látszódik, hogy wifizel és ilyenkor számolja adatforgalmat.
Gondolom igen:) Nincs wifim és pl. MC5-el csak így tudok multizni.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #802 Dátum: 2014, 08 30, 11:03:33 »
Ma megjött a madzag nélküli hátlapom.
Érezhető rajta, hogy van benne anyag. NFC van (miért ne lenne).
2 amperrel tölt. Már nem kell nyitogatnom az alját. Gumis a borítás rajta. Ha ferde helyre teszed akkor is biztonságosan fekszik rajta.
Jövő héten érkezik a vízhatlan tok is. Onnantól megbízhatóan vízálló lesz. :-)
Ha megjön arról is tesztek fel képet.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #803 Dátum: 2014, 08 30, 11:31:37 »
2 amperrel tölt. Már nem kell nyitogatnom az alját. Gumis a borítás rajta. Ha ferde helyre teszed akkor is biztonságosan fekszik rajta.

Mennyi idő alatt tölti fel a telefont ?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #804 Dátum: 2014, 08 30, 11:36:04 »
Mennyi idő alatt tölti fel a telefont ?

Még próbálgatom. Mindenképpen megírom, de nem lehet rosszabb mint a normál. Ugyan azt az ampert tudja.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #805 Dátum: 2014, 08 30, 11:47:31 »

Mennyibe faj s5hoz egy ilyen?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #806 Dátum: 2014, 08 30, 12:08:45 »

Ha az állványra teszed csak akkor tölt igaz? Én töltés közben is szoktam használni ezért ez nem lenne jó nekem :)

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #807 Dátum: 2014, 08 30, 12:36:02 »

Ha az állványra teszed csak akkor tölt igaz? Én töltés közben is szoktam használni ezért ez nem lenne jó nekem :)

Be is dughatod. Nálam kibírja estig. Olyan kicsi, hogy az autós tartóba be tudom tenni, így útközben is használhatom.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #808 Dátum: 2014, 08 30, 12:38:14 »
Mennyibe faj s5hoz egy ilyen?

18 forintért vettem.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #809 Dátum: 2014, 08 30, 13:10:08 »
Én ebay en nézegetem a wireless charger termékeket.
Pl ezt : You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz csak 1A tud. Gyári hátlap alá helyezendő és mehet a wireless padra. Pár ezres kiadás (pad+wireless lap). Igaz Samsung gyári mindig jobb :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #810 Dátum: 2014, 08 30, 14:29:55 »
Én ebay en nézegetem a wireless charger termékeket.
Pl ezt : You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz csak 1A tud. Gyári hátlap alá helyezendő és mehet a wireless padra. Pár ezres kiadás (pad+wireless lap). Igaz Samsung gyári mindig jobb :)

Olyat használok az S4 Active hoz.
 Sokkal lassabban tölt. A hátlap nem fexik rendesen a helyére. Szóval így vízbe semmiképpen sem vihető. Olyankor a gyári meggy vissza.
A gyárinak nincs párja. Nem véletlenül annyi, amennyi. Ja. Ez nem csak a hátlap, hanem a pad is. Egyben volt ennyi.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #811 Dátum: 2014, 08 30, 14:34:02 »
Olyat használok az S4 Active hoz.
 Sokkal lassabban tölt. A hátlap nem fexik rendesen a helyére. Szóval így vízbe semmiképpen sem vihető. Olyankor a gyári meggy vissza.
A gyárinak nincs párja. Nem véletlenül annyi, amennyi. Ja. Ez nem csak a hátlap, hanem a pad is. Egyben volt ennyi.

Hat igen vizallo keszuleknel aminel a hatlap is kulcsfontossagu mert leszedheto nem szorakoznek utangyartottakkal... tuti beazna az egesz mint a ...sa

Nem elérhető ZORDOKIN

• Navigáció / Navigation: Igo primo
  • PDA: Note 4
« Reply #812 Dátum: 2014, 08 30, 15:05:06 »
Sziasztok. Lehet tudni, hogy milyen audio chip dolgozik a készülékben? Esetleg ha megkímélne valaki a keresgetéstől és csuklóból tudná az jó lenne. Előre is köszönöm! :D
Nokia 2110 -3110-6110-6150-5110-8810-7110-8210-6210-6310I-9210i-9310-sony ericsson p900-p990-3650-7650-6600-6610-7610-6680-n70-n73-n82-samsung omnia2-htc desire hd-sajnos pár napig tulajdonosa voltam egy szifon 4s kukafonnak is-és most SIII... Note4 ...kb ennyi...  :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #813 Dátum: 2014, 08 30, 15:11:56 »
Sziasztok. Lehet tudni, hogy milyen audio chip dolgozik a készülékben? Esetleg ha megkímélne valaki a keresgetéstől és csuklóból tudná az jó lenne. Előre is köszönöm! :D

Itt a teljes lista.

Nem elérhető ZORDOKIN

• Navigáció / Navigation: Igo primo
  • PDA: Note 4
« Reply #814 Dátum: 2014, 08 30, 21:30:35 »
Itt a teljes lista.

Köszi, közben megleltem ezt én is. De köszönöm!!!!  :taps: :taps: :ok: :ok: ;) ;)
Nokia 2110 -3110-6110-6150-5110-8810-7110-8210-6210-6310I-9210i-9310-sony ericsson p900-p990-3650-7650-6600-6610-7610-6680-n70-n73-n82-samsung omnia2-htc desire hd-sajnos pár napig tulajdonosa voltam egy szifon 4s kukafonnak is-és most SIII... Note4 ...kb ennyi...  :D

Nem elérhető kundilaci

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: samsung
  • PDA: samsung galaxy note 2
  • PDA ROM: DN3 ROM XXUEMK4 v3.1
« Reply #815 Dátum: 2014, 08 30, 21:52:48 »
sziasztok!
a napokban vettem egy s 5-öt és annyi lenne a kérdésem hogy ti tapasztaltátok e , ha rázkódik a telefon a hátlapi kameránál kissé zörög.
ha telefonálok semmi jelentősége , de ha pl vieberen hangüzenetet küldök akkor ezt a zörgő hangot kissé átviszi .
videózásnál ugyan ez a helyzet. ahogy mozgok beleveszi a zörgő hangot. (ha mozgásba vagyok közben)
ez csak nálam van így?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #816 Dátum: 2014, 08 30, 22:05:46 »
sziasztok!
a napokban vettem egy s 5-öt és annyi lenne a kérdésem hogy ti tapasztaltátok e , ha rázkódik a telefon a hátlapi kameránál kissé zörög.
ha telefonálok semmi jelentősége , de ha pl vieberen hangüzenetet küldök akkor ezt a zörgő hangot kissé átviszi .
videózásnál ugyan ez a helyzet. ahogy mozgok beleveszi a zörgő hangot. (ha mozgásba vagyok közben)
ez csak nálam van így?

Ez a kamera miatt van ez minden s5-nél így van , De nem mindig csinálja.Már korábban írták. Elvileg mikor használja kameráját elvileg nem kéne csinálnia.

Nem elérhető kundilaci

• PFC Fan
« Reply #817 Dátum: 2014, 08 30, 23:28:34 »
Értem!
és köszönöm a gyors választ!
már kezdtem megijedni ,hogy kifogtam egy hibás darabot.
olyasmi hang mintha a kamera nem lenne rendesen a helyén és mozgatásra neki ütődne a védő üvegnek.
pedig nem ér hozzá mert ha fókuszálok látom a kamera mozgását és megse közelíti az üveget.
igazából annyira nem zavaró de ha már egy prémium készülékről beszélünk , elég (kínais) hatást kelt hogy mozgok a telefonnal és lötyög benne a kamera. nem beszélve a ritka ronda hátlapról :D ha a fejemhez emelem a telefont messziről úgy nézhetek ki mintha egy nagy fekete ragtapasz lenne az arcomon :D
ezeket leszámítva amúgy nagyon korrekt készülék!
még egyszer kösz a segítséget !

Nem elérhető hzoli4

« Reply #818 Dátum: 2014, 08 31, 00:00:51 »
Értem!
és köszönöm a gyors választ!
már kezdtem megijedni ,hogy kifogtam egy hibás darabot.
olyasmi hang mintha a kamera nem lenne rendesen a helyén és mozgatásra neki ütődne a védő üvegnek.
pedig nem ér hozzá mert ha fókuszálok látom a kamera mozgását és megse közelíti az üveget.
igazából annyira nem zavaró de ha már egy prémium készülékről beszélünk , elég (kínais) hatást kelt hogy mozgok a telefonnal és lötyög benne a kamera. nem beszélve a ritka ronda hátlapról :D ha a fejemhez emelem a telefont messziről úgy nézhetek ki mintha egy nagy fekete ragtapasz lenne az arcomon :D
ezeket leszámítva amúgy nagyon korrekt készülék!
még egyszer kösz a segítséget !

Ha megnyitod a gyári kamera szoftot akkor már nem kattog , ha akkor is hallod akkor már esetleg lehet gond , de nekem olyankor már nem csinálja. Hátlapja nekem tetszik és ráadásul nem csúszik ha kézbe fogom.

Nem elérhető kundilaci

• PFC Fan
« Reply #819 Dátum: 2014, 08 31, 01:37:33 »
amikor megnyitom nem ad ki semmilyen hangot.
miközben megy a kamera csak akkor ha erőteljesebben megrázom .
a hátlappal kapcsolatban meg csak annyi hogy ízlések és pofonok... 
csúszás szempontjából tényleg nem tudok belekötni! viszont nekem ez a dizájn nem jön be. mondjuk nemis a kinézete miatt vettem meg. véleményem szerint a samsung anyaghasználata nem az igazi.
ami egyébként érthető, mert ha normális anyagokból akarnák ezt megcsinálni lehet hogy megfizethetetlen lenne. inkább legyen jól összeszedett erős hardver és gyengébb dizájn , mint egy szép minőséginek tűnő készülék
pl : HTC one M8 amibe 2014-ben képesek voltak beletenni egy 4 megapixeles ultra s..r kamerát!
de ez megint csak az én véleményem!
egyébként ez lett volna évek óta az első telefon amire samsungról váltottam volna ha nem butítják le ennyire a kamerával.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #820 Dátum: 2014, 08 31, 09:05:41 »
Theme/Mod - AccuweatherPhone2014.apk

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

system ,app,rw,r,r. rebott.

bareszül néz ki,szerintem.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #821 Dátum: 2014, 08 31, 09:51:00 »
amikor megnyitom nem ad ki semmilyen hangot.
miközben megy a kamera csak akkor ha erőteljesebben megrázom .
a hátlappal kapcsolatban meg csak annyi hogy ízlések és pofonok... 
csúszás szempontjából tényleg nem tudok belekötni! viszont nekem ez a dizájn nem jön be. mondjuk nemis a kinézete miatt vettem meg. véleményem szerint a samsung anyaghasználata nem az igazi.
ami egyébként érthető, mert ha normális anyagokból akarnák ezt megcsinálni lehet hogy megfizethetetlen lenne. inkább legyen jól összeszedett erős hardver és gyengébb dizájn , mint egy szép minőséginek tűnő készülék
pl : HTC one M8 amibe 2014-ben képesek voltak beletenni egy 4 megapixeles ultra s..r kamerát!
de ez megint csak az én véleményem!
egyébként ez lett volna évek óta az első telefon amire samsungról váltottam volna ha nem butítják le ennyire a kamerával.
Feketeben es aranyban tenyleg ritka csunya... lehet hogy muanyag viszont ahogy irtad kinai nem kinai muanyagbol van ;) kekben van nekem sztem ezt a szint nagyon eltalaltak.. nekem csak ez a hullamos krom keret ami kikeszit... veszek is bumbert majd ra...:D
Jah es nem a kamera mozog lotyog ha nem benne a lencsek mozognak ha tenyleg visszabb olvasol levan irvra reszletesen miert is csinalja

Nem elérhető Scipio

• PDA: G930F
« Reply #822 Dátum: 2014, 08 31, 11:58:37 »
Theme/Mod - AccuweatherPhone2014.apk

system ,app,rw,r,r. rebott.

bareszül néz ki,szerintem.
Miért nem használod You are not allowed to view links. Register or Login, úgy alakítod és színezed ahogy neked tetszik.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #823 Dátum: 2014, 08 31, 14:19:36 »
Miért nem használod You are not allowed to view links. Register or Login, úgy alakítod és színezed ahogy neked tetszik.
mert ez tetsztik a legjobban. főleg igy,nagyon szép. ;)

Nem elérhető kundilaci

• PFC Fan
« Reply #824 Dátum: 2014, 08 31, 14:28:44 »
nem tudjátok van valami megoldás arra, hogy a menüben a nézetet a hagyományosra vissza varázsoljam?
ezek a kerek ikonok valahogy nem jönnek be.
felraktam a phoenix romot , de ebbe sincs lehetőség arra hogy a megszokott hagyományos módra állitsam...
valami ötlet ?