2024, 11 25, 22:43:24

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284987 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #825 Dátum: 2014, 08 31, 15:51:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nem tudjátok van valami megoldás arra, hogy a menüben a nézetet a hagyományosra vissza varázsoljam?
ezek a kerek ikonok valahogy nem jönnek be.
felraktam a phoenix romot , de ebbe sincs lehetőség arra hogy a megszokott hagyományos módra állitsam...
valami ötlet ?

Beállítás. Lapnézet.
Mellesleg van még listanézet is a mégrégebbit kedvelőknek.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #826 Dátum: 2014, 08 31, 17:17:13 »
nem tudjátok van valami megoldás arra, hogy a menüben a nézetet a hagyományosra vissza varázsoljam?
ezek a kerek ikonok valahogy nem jönnek be.
felraktam a phoenix romot , de ebbe sincs lehetőség arra hogy a megszokott hagyományos módra állitsam...
valami ötlet ?
ott van fent a beallitasokban jobb felso sarokban a 3 poty... ott kell at allitani;) remelem csak emiatt kellet a phoenixrom hogy ugorjon a knox szamlalod es a garanciad :D

Nem elérhető kundilaci

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: samsung
  • PDA: samsung galaxy note 2
  • PDA ROM: DN3 ROM XXUEMK4 v3.1
« Reply #827 Dátum: 2014, 08 31, 20:05:27 »
szerintem nem egészen értettél meg.
nem a rácsnézet , lapnézet , listanézetet akarom variálni...
hanem pl. hogy az ikonok is meg minden olyan legyen mint az s3, s4, note2 -be voltak.
írtam is hogy ezek a kerek ikonok nekem nem jönnek be...
a phoenix romot meg nem csak ezért tettem fel ,hanem mert nekem ez vált be.
 note 2-őn is ezt használtam, azon volt is lehetőség hogy s5 kinézettel akarom használni vagy a hagyományossal.
meg a gyári romba lehet hogy csak én vagyok hülye de nem találtam az airgesture funkciók között pár dolgot pl :röpke pillantás.
az intelligens görgetést se találtam ...
a phoenixbe ezek meg mind megvannak . de mégegyszer mondom lehet csak én nem találtam a gyáriba mert igazából sok dolog nem tetszett és kb telefon vásárlás után 1 óraval leis cseréltem a romot. 
mindkét romon lefuttattam az antutu-t a gyári rommal 90 százalékos aksival  34539 et ért el . phoenixel 30 százalékos aksival 44305-öt .

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #828 Dátum: 2014, 08 31, 22:47:35 »
szerintem nem egészen értettél meg.
nem a rácsnézet , lapnézet , listanézetet akarom variálni...
hanem pl. hogy az ikonok is meg minden olyan legyen mint az s3, s4, note2 -be voltak.
írtam is hogy ezek a kerek ikonok nekem nem jönnek be...
a phoenix romot meg nem csak ezért tettem fel ,hanem mert nekem ez vált be.
 note 2-őn is ezt használtam, azon volt is lehetőség hogy s5 kinézettel akarom használni vagy a hagyományossal.
meg a gyári romba lehet hogy csak én vagyok hülye de nem találtam az airgesture funkciók között pár dolgot pl :röpke pillantás.
az intelligens görgetést se találtam ...
a phoenixbe ezek meg mind megvannak . de mégegyszer mondom lehet csak én nem találtam a gyáriba mert igazából sok dolog nem tetszett és kb telefon vásárlás után 1 óraval leis cseréltem a romot. 
mindkét romon lefuttattam az antutu-t a gyári rommal 90 százalékos aksival  34539 et ért el . phoenixel 30 százalékos aksival 44305-öt .
Hat azert a 10 ezer szintetikus tesztert biztos megerte kukaba dobni a garancia papirt... :) antutu meg foleg annyit er... muktkor egymas utan 4szer futattam le.. egyszer sem hozta ki ugyan azt vagy csak megkozelitolek azt az eredmenyt...:D tesztekben is leirjak kb semmit nem ernek ezek a tesztek.. ott van g3 pl s5el egy szinten van szintetikus tesztekben.. megis laggol akadozik.. de ott volt tavaly a lenovo egyik gepe boven megette antutuban az s4et note 3..t de a menuje laggol es a jatekok is akadtak.. hidd el azt a 10ezer pontot nem veszed eszre...;) foleg hogy botrany is volt belole hogy a gyartok hogy  censored k at a teszt programokat... valszeg akkor a fozelekek is megtalaltak erre a lehetoseget :D
Jah es igen a menuben ott van minde  csak atlettek rendezve es mashova pakoltak oket...

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #829 Dátum: 2014, 09 01, 05:57:15 »
Jah es igen a menuben ott van minde  csak atlettek rendezve es mashova pakoltak oket...

:ok: Nah, nos igen. Hol máshol ne lenne tuti garantáltan röpke pillantás meg intelligens görgetés, ha nem a gyári menüben. ;)

Mondjuk én a kérdező helyett azért 1 óránál többet adtam volna a gyári romnak ebben a knoxos világban. De mindenkinek a saját döntése.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #830 Dátum: 2014, 09 01, 07:11:43 »
:ok: Nah, nos igen. Hol máshol ne lenne tuti garantáltan röpke pillantás meg intelligens görgetés, ha nem a gyári menüben. ;)

Mondjuk én a kérdező helyett azért 1 óránál többet adtam volna a gyári romnak ebben a knoxos világban. De mindenkinek a saját döntése.

Elvileg ha minden igaz korábban írták lehet kiveszik knoxot.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #831 Dátum: 2014, 09 01, 08:48:46 »
Elvileg ha minden igaz korábban írták lehet kiveszik knoxot.
Hat en ebben nem remenykednek... sztrm knox marad max a rootot engedik majd.. es mivel a knox hardweresen valtoztat amit vosszacsinalni nem lehet amelyik keszulrk ugrott azzal utana se lehet kezdeni semmjt...

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #832 Dátum: 2014, 09 01, 10:03:58 »
Hat en ebben nem remenykednek... sztrm knox marad max a rootot engedik majd.. es mivel a knox hardweresen valtoztat amit vosszacsinalni nem lehet amelyik keszulrk ugrott azzal utana se lehet kezdeni semmjt...

Jó, de ha törlik akkor gondolom nem veszik figyelembe ha 1-en van. Szerintem nem lesz ebből semmi. ..
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kundilaci

• PFC Fan
« Reply #833 Dátum: 2014, 09 01, 10:32:05 »
látom nagyon erőlteted ezt a garancia témát :D nem egy telefonnal killódtam már .s2, s3, note 2 , s advance, ace3
de még eggyiket se sikerült úgy hazavágnom hogy élnem keljen a garanciával.  úgyhogy engem ez a garancia papír nem nagyon mozgat!
nem a 10 ezer miatt cseréltem le. mikor lecseréltem még nem tudhattam hogy 10 ezerrel több lesz és amúgy ezek az eredmények engemse érdekelnek különösebben csak szemléltetés képpen írtam ki.
majd 12 hónap múlva amikor lejár a garanciád és megnyugszol tesi kipróbálhatod hogy melyik rom mit tud  ;) :D
na de az ikonok kinézetére még mindíg semmi ötlet ?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #834 Dátum: 2014, 09 01, 11:00:31 »
látom nagyon erőlteted ezt a garancia témát :D nem egy telefonnal killódtam már .s2, s3, note 2 , s advance, ace3
de még eggyiket se sikerült úgy hazavágnom hogy élnem keljen a garanciával.  úgyhogy engem ez a garancia papír nem nagyon mozgat!
nem a 10 ezer miatt cseréltem le. mikor lecseréltem még nem tudhattam hogy 10 ezerrel több lesz és amúgy ezek az eredmények engemse érdekelnek különösebben csak szemléltetés képpen írtam ki.
majd 12 hónap múlva amikor lejár a garanciád és megnyugszol tesi kipróbálhatod hogy melyik rom mit tud  ;) :D
na de az ikonok kinézetére még mindíg semmi ötlet ?
Ezzel nem vagy egyedul s2 s3 s4 nekem is volt s5n kivul mindegyiket szetromoltam... de azert ha megveszem nem az az elso hogy kilojem ... akkor azert sak szivnad a fogad ha ra 3 napra kiderulne van vmi gebasz vele es gyarihibas ;) es amugy 2 ev gari jar hozza :D eleg ha beregeled mysamsungra s2 s3 s4 mindegyik ket ev garit ir :) es azert akkora kulonbsegek nem voltak romok kozott hogy elajuljak max s2nel... a s3 s4 mar csak kipucolva volt alapbol meg hozza adva noteos okorsegek meg temazva voltak.
 De jelenleg s5nel abszolut nem erzem hogy barmi fele szukseem lenne mas romra... vegre a samsung mindent eltalalt gyarilag is .. nem kell fozeleket keresni :D
Ikon problemara irtam keress temat amiben a beallitasok menu is moddolva van maskepp nem fog menni;) de hat ezt tudnod kene ha annyira szet mokolsz mindent:)
Garira egy pl... bementem megvetten hazajottem vele. Masnap neztem elallt a hatlap es huppog nyomkodasra... ergo vizallosagnak annyi mert maga a vizzaro reteg nyomta ki es res kerekedett a pajzson.. elve a 3napos csere garanciaval visszavittem es 5 keszuleket hozott ki mire talaltunk egy olyat aminek nem huppogott a hatlapja... mondta is a srac hogy remek ezeket mind rakhatja visszagyartonak dobozba ;) (az mas kerdes hogy lehet b...ott ra :D) elso dolga volt csere kozbe neznj az imeit es utana rakta dowload modba nezte a knoxot;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #835 Dátum: 2014, 09 01, 11:05:30 »
Ezzel nem vagy egyedul s2 s3 s4 nekem is volt s5n kivul mindegyiket szetromoltam... de azert ha megveszem nem az az elso hogy kilojem ... akkor azert sak szivnad a fogad ha ra 3 napra kiderulne van vmi gebasz vele es gyarihibas ;) es amugy 2 ev gari jar hozza :D eleg ha beregeled mysamsungra s2 s3 s4 mindegyik ket ev garit ir :)
 De jelenleg s5nel abszolut nem erzem hogy barmi fele szukseem lenne mas romra... vegre a samsung mindent eltalalt gyarilag is .. nem kell fozeleket keresni :D
Ikon problemara irtam keress temat amiben a beallitasok menu is moddolva van maskepp nem fog menni;)
+ozom,semmi értelme romolni.minden jó,és igy ahogy van,jó idöjárást átmokoltam ,mert szebb,de ennyi. :D

itt 1 téma,ebbe nem karika,mást nemtaláltam,

Nem elérhető kundilaci

• PFC Fan
« Reply #836 Dátum: 2014, 09 01, 14:51:03 »
ahogy érzitek!
én jobban kedvelem a főzött romokat..
énis így szoktam indulni :
ma még csak az időjárás nem tetszik ,  holnap már az értesítési panel se aztán egy hét múlva kibelezem az egész telefont... de szerintem  ha kijön a a note 4 és lesz benne valami nagyon extra amit valaki megcsinál s5 re teis lecseréled ha másért nemis csak hogy kipróbáld.
nem beszélve arról hogy nem szeretem azt amikor elkezdik hanyagolni a telefont, belassulnak olyan szinten a frissítésékkel , hogy főzött romon már kb 2 android verzióval előrébb vagyok míg a gyári kidob egy kisebb frissítést.
egyébként köszönöm a linket mindjárt kiis próbálom ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #837 Dátum: 2014, 09 01, 14:59:25 »
ahogy érzitek!
én jobban kedvelem a főzött romokat..
énis így szoktam indulni :
ma még csak az időjárás nem tetszik ,  holnap már az értesítési panel se aztán egy hét múlva kibelezem az egész telefont... de szerintem  ha kijön a a note 4 és lesz benne valami nagyon extra amit valaki megcsinál s5 re teis lecseréled ha másért nemis csak hogy kipróbáld.
nem beszélve arról hogy nem szeretem azt amikor elkezdik hanyagolni a telefont, belassulnak olyan szinten a frissítésékkel , hogy főzött romon már kb 2 android verzióval előrébb vagyok míg a gyári kidob egy kisebb frissítést.
egyébként köszönöm a linket mindjárt kiis próbálom ;)
ahogy érzed,hidd el s1 -s2-s3.mind romoltam már aznap mikor megvettem ;) de rájöttem deodex,mindenbe xarabb mint odex,aksiidő lag stb,egyedül az,hogy könnyeb mindent megcsinálni ,betenni rá,ezért futtatják.jelen pill nem hiányzik semmi,ami meg igen,az gyárira is kijön.elörébb vannak,de kiadásban de mi változik?a számokon,betükön kivül? semmi.ez jó ahogy van,én még anc vagyok ahogy boltbol elhoztam ,és eszembe se jut frissiteni,minek?jó ez ahogy van,majd ha lészen,4.4.4.vagy l.bár l nemtudom,én megfigyeltem,minden s szériesz,azzal a rom al a legjobb ahogy kijött,mihelyt ugrik,arom már jönnek a gondok. ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #838 Dátum: 2014, 09 01, 15:11:15 »
antututester-el teszteltem,hány újat érzékel,hát 10-et :D 11 -idiket már nem probáltam,10 is minek?el nem tudok olyan szitut,képszelni 10 új kéne  :taps:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #839 Dátum: 2014, 09 01, 15:11:29 »
ahogy érzed,hidd el s1 -s2-s3.mind romoltam már aznap mikor megvettem ;) de rájöttem deodex,mindenbe xarabb mint odex,aksiidő lag stb,egyedül az,hogy könnyeb mindent megcsinálni ,betenni rá,ezért futtatják.jelen pill nem hiányzik semmi,ami meg igen,az gyárira is kijön.elörébb vannak,de kiadásban de mi változik?a számokon,betükön kivül? semmi.ez jó ahogy van,én még anc vagyok ahogy boltbol elhoztam ,és eszembe se jut frissiteni,minek?jó ez ahogy van,majd ha lészen,4.4.4.vagy l.bár l nemtudom,én megfigyeltem,minden s szériesz,azzal a rom al a legjobb ahogy kijött,mihelyt ugrik,arom már jönnek a gondok. ;)
az higy elorebb vannak mit jelent? Az hogy felraktak az epp legfrisseb azerbajdzsani gyari romot mert ode jott ki a frissebb eloszor :D ennyit.. attol hogy a magyar meg nem frissul azt a rom verziot knox ugrasnlwkul odinnal o is fel tudja rakni... szal ez igy ezert nem allja a helyet hogy rom verzioba elorebb jarnak .. konyorgom a fozott is gyaribol van ha nem miui vagy cm...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #840 Dátum: 2014, 09 01, 15:13:33 »
az higy elorebb vannak mit jelent? Az hogy felraktak az epp legfrisseb azerbajdzsani gyari romot mert ode jott ki a frissebb eloszor :D ennyit.. attol hogy a magyar meg nem frissul azt a rom verziot knox ugrasnlwkul odinnal o is fel tudja rakni... szal ez igy ezert nem allja a helyet hogy rom verzioba elorebb jarnak .. konyorgom a fozott is gyaribol van ha nem miui vagy cm...

mi már megértettük,vannak akik még még itt tartanak, ;) majd belejönnek.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #841 Dátum: 2014, 09 01, 15:17:58 »
antututester-el teszteltem,hány újat érzékel,hát 10-et :D 11 -idiket már nem probáltam,10 is minek?el nem tudok olyan szitut,képszelni 10 új kéne  :taps:

Én kipróbáltam. :-) nekem nem érzékelte a 11. Ujjamat.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #842 Dátum: 2014, 09 01, 15:19:15 »
 rotfl
Én kipróbáltam. :-) nekem nem érzékelte a 11. Ujjamat.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #843 Dátum: 2014, 09 01, 17:09:05 »
mi már megértettük,vannak akik még még itt tartanak, ;) majd belejönnek.
tudom nem is ugy gondoltam hogy neked szánom csak tovább folytattam a gondolat meneted:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #844 Dátum: 2014, 09 01, 17:10:39 »
nekem sikerül szinte mindig másképp elővennem a zsebemből:D szal néha nem ártana hogy ne csak 3 ujjat tudjak regelni:D de lehet már xdan van fent megoldás erre

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #845 Dátum: 2014, 09 01, 19:34:17 »
Lte-a verziót  meglehet venni euban? Kéne

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #846 Dátum: 2014, 09 01, 20:22:02 »

Azt hiszem  még nem .

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #847 Dátum: 2014, 09 01, 21:20:39 »

Nem soká jön ki egy eus lte a verzio ... de butított lesz ahogy olvastam:D

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #848 Dátum: 2014, 09 01, 21:41:32 »
Nem soká jön ki egy eus lte a verzio ... de butított lesz ahogy olvastam:D
Csak tudnám minek ennyi verzió... Azt se tudja az ember fél év után melyiket vegye :)
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #849 Dátum: 2014, 09 01, 21:58:20 »
Csak tudnám minek ennyi verzió... Azt se tudja az ember fél év után melyiket vegye :)
Itthob azert ez nem nagyon kerdes... can s5 lesz ez az lte-a megvan a mini.. ezert szoktam rohogni a spk nyomoroncon mobilareanan stb hszekben egy uj galaxy s5 miatt ... a kulonfele verziok 85% csak koreaba jon ki...