látom nagyon erőlteted ezt a garancia témát nem egy telefonnal killódtam már .s2, s3, note 2 , s advance, ace3
de még eggyiket se sikerült úgy hazavágnom hogy élnem keljen a garanciával. úgyhogy engem ez a garancia papír nem nagyon mozgat!
nem a 10 ezer miatt cseréltem le. mikor lecseréltem még nem tudhattam hogy 10 ezerrel több lesz és amúgy ezek az eredmények engemse érdekelnek különösebben csak szemléltetés képpen írtam ki.
majd 12 hónap múlva amikor lejár a garanciád és megnyugszol tesi kipróbálhatod hogy melyik rom mit tud
na de az ikonok kinézetére még mindíg semmi ötlet ?
Ezzel nem vagy egyedul s2 s3 s4 nekem is volt s5n kivul mindegyiket szetromoltam... de azert ha megveszem nem az az elso hogy kilojem ... akkor azert sak szivnad a fogad ha ra 3 napra kiderulne van vmi gebasz vele es gyarihibas
es amugy 2 ev gari jar hozza
eleg ha beregeled mysamsungra s2 s3 s4 mindegyik ket ev garit ir
es azert akkora kulonbsegek nem voltak romok kozott hogy elajuljak max s2nel... a s3 s4 mar csak kipucolva volt alapbol meg hozza adva noteos okorsegek meg temazva voltak.
De jelenleg s5nel abszolut nem erzem hogy barmi fele szukseem lenne mas romra... vegre a samsung mindent eltalalt gyarilag is .. nem kell fozeleket keresni
Ikon problemara irtam keress temat amiben a beallitasok menu is moddolva van maskepp nem fog menni;) de hat ezt tudnod kene ha annyira szet mokolsz mindent:)
Garira egy pl... bementem megvetten hazajottem vele. Masnap neztem elallt a hatlap es huppog nyomkodasra... ergo vizallosagnak annyi mert maga a vizzaro reteg nyomta ki es res kerekedett a pajzson.. elve a 3napos csere garanciaval visszavittem es 5 keszuleket hozott ki mire talaltunk egy olyat aminek nem huppogott a hatlapja... mondta is a srac hogy remek ezeket mind rakhatja visszagyartonak dobozba
(az mas kerdes hogy lehet b...ott ra
) elso dolga volt csere kozbe neznj az imeit es utana rakta dowload modba nezte a knoxot;)
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről