2024, 11 25, 08:53:09

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284927 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #525 Dátum: 2014, 08 12, 10:49:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Háhá :) Én nem használom az ujjlenyomat olvasót. Nálad mennyire pontos?
megszokás kérdése lesz. Beprogramoztam rá a két hüvelyk ujjam meg a jobb kezemen a mutató ujjam így eddig bmilyen szituban fel tudtam oldani :) érdekes simán beveszi az ujjad akkor is ha oldalról regisztrálod hogy nekelejjen pont szemből lenend ah egy kézzel oldanád fel de viszont feloldani már marha nehezen akar így:D egy kézzel sehogyse tudom belőni hogy nyisson... viszont annyit tudtam játszani vele hogy ne kelljen teljesen szembe lennie az ujjamnak vele... így kényelmesebb... kicsit nagyobb kezűek viszont ha játszanak vele egy dbig szerintem beutjdák lőni egy kezes nyitásra;)
Ui: most a jobb kezemre sikerült nagyjából egész jól belőni egy kézre ;) Játékos de megoldható ;)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #526 Dátum: 2014, 08 12, 11:25:53 »
Kezdunk osszehaverkodni... zeneben nagyon szepn szol..:) picit lehetne hangosabb:D de szepen szol. Megszokas kerdese egyket dolog ... tul reagaltam par dolgot :D

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

:-) A jót is szokni kell. :-)

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #527 Dátum: 2014, 08 12, 18:36:53 »
beállitottam,távirányitó bigyot,okés minden,müxik remekül,de lock-ra azt tette ki? óra hogyan vissza?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #528 Dátum: 2014, 08 12, 19:35:28 »
beállitottam,távirányitó bigyot,okés minden,müxik remekül,de lock-ra azt tette ki? óra hogyan vissza?
Azt valahogy asszem a taviranyito progiban kel beloni. Beallitasokban szedd ki a pipat a zarkepernyos reszrol

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #529 Dátum: 2014, 08 12, 19:47:03 »
Azt valahogy asszem a taviranyito progiban kel beloni. Beallitasokban szedd ki a pipat a zarkepernyos reszrol

Aki kicsit jobban benne van ebben a thome intek settopboxait hogy lehet osszehozni a teloval mert a smart remote ami rajta van hiaba van belove intekre semmit nem csinal...:( valaki esetleg hozta mar ossze?:)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #530 Dátum: 2014, 08 12, 22:14:10 »
Aki kicsit jobban benne van ebben a thome intek settopboxait hogy lehet osszehozni a teloval mert a smart remote ami rajta van hiaba van belove intekre semmit nem csinal...:( valaki esetleg hozta mar ossze?:)

Sisco beltérim van szintén t-home-s.Rengetegszer próbáltam össze hozni de nem ment így ráhagytam.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #531 Dátum: 2014, 08 12, 23:29:53 »

A Start Remote nagyon jó. A Sony TV-t szuperül viszi. Szépen testre lehetett szabni más típusú Sony TV funkciók alapján a felületet.
Szinte minden lényeges funkciót elő lehetett varázsolni és elég szép, elegáns szerintem. A WatchON meg sem közelíti ebből a szempontból.
Használni ugyan nemigen használom, inkább próba volt, ha már van ez az infravörös opció.
A klímánál nem volt ennyire sikeres, ott jobb a saját távirányító vagy wifin keresztül az app.

Az Intek boxról nem tudok mit mondani, mert az nincs.
Viszont Cisco IPTV boxom van, és azon most kipróbáltam. Első pöccre tökéletesen működik az 5030 típust kiválasztva. Még testre lehetne szabni.
Nem tudok mást mondani, mint próbálkozni kell. Vagy mi a konkrét problémád?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #532 Dátum: 2014, 08 13, 06:15:05 »
A Start Remote nagyon jó. A Sony TV-t szuperül viszi. Szépen testre lehetett szabni más típusú Sony TV funkciók alapján a felületet.
Szinte minden lényeges funkciót elő lehetett varázsolni és elég szép, elegáns szerintem. A WatchON meg sem közelíti ebből a szempontból.
Használni ugyan nemigen használom, inkább próba volt, ha már van ez az infravörös opció.
A klímánál nem volt ennyire sikeres, ott jobb a saját távirányító vagy wifin keresztül az app.

Az Intek boxról nem tudok mit mondani, mert az nincs.
Viszont Cisco IPTV boxom van, és azon most kipróbáltam. Első pöccre tökéletesen működik az 5030 típust kiválasztva. Még testre lehetne szabni.
Nem tudok mást mondani, mint próbálkozni kell. Vagy mi a konkrét problémád?
Az hogy a smart remote a tvt meg mindent visz de az intek sima nem ip set top boxra ra se mozdul... igy ugye hiaba kezeli a tvt ha a szerencsetlen set topon kell csatornat valltani...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #533 Dátum: 2014, 08 13, 08:26:11 »
Nah mrgen sikerult ugy tunik belenyulnom... bolti vasarlas eseten letezik meg a 3napos cseregarancia? Tegnap vettem eszre hogy a vizallosagot valszeg b..tom mert a hatlap az egyik sarkanal huppog es van egy kis res is a keret es a hatlap kozott is azon a reszen... szoval ez igy csere ... rootot akkor a superuseren keresztul tavolitom el?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #534 Dátum: 2014, 08 13, 12:07:48 »
Nah mrgen sikerult ugy tunik belenyulnom... bolti vasarlas eseten letezik meg a 3napos cseregarancia? Tegnap vettem eszre hogy a vizallosagot valszeg b..tom mert a hatlap az egyik sarkanal huppog es van egy kis res is a keret es a hatlap kozott is azon a reszen... szoval ez igy csere ... rootot akkor a superuseren keresztul tavolitom el?

Oh. Ott, vagy ha nem segít akkor a gyári romot ráküldöd odinnal.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #535 Dátum: 2014, 08 13, 12:19:41 »
Oh. Ott, vagy ha nem segít akkor a gyári romot ráküldöd odinnal.
sikerult ;) teljesen visszallt alapra adtam neki egy gyari visszallitas olyan official minden mint a huzat;)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #536 Dátum: 2014, 08 13, 14:20:16 »
sikerult ;) teljesen visszallt alapra adtam neki egy gyari visszallitas olyan official minden mint a huzat;)

Szuper  :) Remélem cserélik.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #537 Dátum: 2014, 08 13, 16:36:46 »
Szuper  :) Remélem cserélik.
Minden szo nelkul kaptam masikat egybol kihozott negy dobozzal mas szinrkben is hatha meggondolnam magam es mar intezte is ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #538 Dátum: 2014, 08 13, 16:40:00 »
Minden szo nelkul kaptam masikat egybol kihozott negy dobozzal mas szinrkben is hatha meggondolnam magam es mar intezte is ;)

Jah es javaslom mindenkinek nezze at rendesen a hatlap csatlakozast a csavo mondta eleg sokat visznek vissza ezzel a gondal....

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #539 Dátum: 2014, 08 13, 17:24:09 »
Sziasztok. sikerült csatlakoznom eme népes táborba :D
előre is bocsánat, idő hiány miatt keveset olvasgattam, ráadásul ez alap dolog lenne,még se találom.
2gmail fiókom van, még se frissíti X időközönként ahogy ezt be lehetett állítani pl s4-nél.tudnátok segíteni hogy ne nekem keljen állandóan kézzel frissítenem, hanem 1-2-3óránként meg is kapjam őket? köszönöm  :ok:
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #540 Dátum: 2014, 08 13, 20:31:16 »
Sziasztok. sikerült csatlakoznom eme népes táborba :D
előre is bocsánat, idő hiány miatt keveset olvasgattam, ráadásul ez alap dolog lenne,még se találom.
2gmail fiókom van, még se frissíti X időközönként ahogy ezt be lehetett állítani pl s4-nél.tudnátok segíteni hogy ne nekem keljen állandóan kézzel frissítenem, hanem 1-2-3óránként meg is kapjam őket? köszönöm  :ok:
Ez erdekes a rendes fioknak amit megadtam a fofioknak en se talalom ezt a beallitasat :O

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #541 Dátum: 2014, 08 13, 20:44:24 »
Ez erdekes a rendes fioknak amit megadtam a fofioknak en se talalom ezt a beallitasat :O

K@mail a nyerő. 4 fokot kezelek vele, minden testre szabható. Még csendes órák is beállíthatóak. Pl.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #542 Dátum: 2014, 08 13, 21:01:26 »
Véletlen találtam valami szinkronizálás menüpontot, de ha megöltök se tudom hol  :D azóta visít minden levélnél,nem lehet beállítani h 2óránként frissítsen :(
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #543 Dátum: 2014, 08 14, 07:55:28 »
Most vagyok ki idegileg..:D valami eszmeletlen gyonyoru lett eza galaxy alpha.. jo nem fhd nem kis pista meg hasonlok de exynos, fem es gyonyoru a keszulek -.- D ezt adom el es veszem azt :DD
Csak tudnak valamit ezek a samsung mernokok csak az s5 re kellet volna :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #544 Dátum: 2014, 08 14, 08:14:22 »
Most vagyok ki idegileg..:D valami eszmeletlen gyonyoru lett eza galaxy alpha.. jo nem fhd nem kis pista meg hasonlok de exynos, fem es gyonyoru a keszulek -.- D ezt adom el es veszem azt :DD
mielott leharapjatok a fejem nem csunya az s5se foleg szamomra ezzel a.kekkel nagyon betalaltak de ez kiskoromat idezo kinai piaci muanyag kamion krom muanyag lokharitojara emlekezteto keret kikeszit :DD

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #545 Dátum: 2014, 08 14, 08:17:08 »
Szépnek Szép! De amint belerakom szilikon tokba ugyan ott vagyok, mint S5-nél, viszont kisebb kijelzővel és hd felbontással ip védelem nélkül  :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #546 Dátum: 2014, 08 14, 08:19:54 »
Szépnek Szép! De amint belerakom szilikon tokba ugyan ott vagyok, mint S5-nél, viszont kisebb kijelzővel és hd felbontással ip védelem nélkül  :)
en ezert hordom nagyon vekony teljesen atlatszo szilikonba :) karctol megved viszont nem vastagit es szep marad kivulrol

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #547 Dátum: 2014, 08 14, 11:00:17 »
Erkezik euba a galaxy s5 lte a ... csak a proci valtozik az euba szant variasban szal nalunk nem lesz qhds meg 3gb ramos csak a 801 vallt 805re meg lte-a... legalabbis ahogy olvasni lehet... majd erre kiad a samsung egy lte y valtozatot :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #548 Dátum: 2014, 08 14, 11:43:10 »
Nah amugy igy mindent osszeteve eme par napos hasznalat soran... remek kis telefon csak van egy ket dolog ami megszokast igenyelt de mar kezd raallni az ujjam;). Gyors feltunoen gyors ... s4 jol sikerult fozott romhaihoz is kepest valami optimalizalast nagyon eltalalt most samu(talan elkezdtek erre is odafigyelni). Minden ugrik ahogy nyomok az animaciokban nincs szaggatas megsem doccen pedig mar telepakoltam rendesen.. root utan a szamomra fontosabb dolgok is megoldhatok hangero noveles stb.. es tegyuk hozza a fules is jobb minosegu mint az s4 ert mert anno amikor arra raraktam a mid volume boostot recsegett mar a hangero tetejen ez meg brutal szepen szol es vegre elnyomja a jo oreg muzeumi ikerus es orosz metro zajat is ;) es kifele se hallatszik igy a mamakat nem zavarom utazas kozbe :D. Kulsoben csak ez a nagyon idetlen hullamos krom keret nem tetszik (remelem kijon egy s5 az alpha femkeretevel es abban a pillanatban csereltethetem):D.. erre mar irtam peldat feljebb.. a hatlap fogasa az elso tapintasra erdekes karton papirra hasonlitott de most mar igazabol kellemes jobb mint a wclakkos csuszos hatlapot fogdosni es szamomra ez az elektro kek ez nagyon eltalalt... kijelzoje erdekes... ugye elv vmivel nagyobb meretben mint az s4 megis maradt az fhd de igyis szebbnek tunik lehet csak amiatt mert a fenyereje 100% hogy jobbra sikerult. Az akksi brutal... ennyi hasznalat utan mar boven 40% korul jartam s4en o meg mindig 79%on porog. Funkciok: ujjlenyomat szkenner nem rossz dolog... de ugye teljesen felesleges abban a pillanatban ha valaki ismeri a recoveryt androidon es csinal egy factoryt ott.. bar igaz meg nem probaltam de ha szoftveren belul nyomok egy gyari vissza allitast es torli az ujjlenyomat tarolast akkor gondolom ott is fogja... szoval igazabol ez csak arra jo hogy asszony ne turkaljon:D. Pulzusmerot naplozgatom bar mivel nem sportolok jelenleg igy haszontalan szamomra. Kamera az franko gyors szep sot szebb kepeket lo mint s4 es hasznosabbnak tunnek a beallitasi lehetosegek is. Szoval osszegezve kimerem mondani megerte a valltast ;) holnap erkezik az ultra vekony kotton gumi tok ra meg az utes allo folia es minden teljesen oke lesz ;)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #549 Dátum: 2014, 08 14, 11:54:11 »

Szoval osszegezve kimerem mondani megerte a valltast ;) holnap erkezik az ultra vekony kotton gumi tok ra meg az utes allo folia es minden teljesen oke lesz ;)

Örömmel hallom, hogy megérte S4-ről is váltani! És tényleg szuper "Kis" telefont rakott össze Samsung! 
Ez az ütés álló fólia milyen? Nem karcolódik? Bírja az ütést?