2024, 11 25, 06:01:58

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284922 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #475 Dátum: 2014, 08 10, 21:14:07 »

You are not allowed to view links. Register or Login
Ahogy most benéztem lg3 fórumba úgy látom a lagg a legkisebb probléma a telefonnál.Hiszen ahogy olvastam szeret újra indulni és lekapcsolni szoftver verziótól függetlenül. Gondolom ez is összefüggésben van  azzal , hogy proci nem bírja igazán ezt a nagy kijelzőt. De ez nem túl jó reklám neki. Sonynál meg azt olvastam szereti tönkretenni a memóriakártyát . Samsung telefonoknál ilyen problémákkal még nem találkoztam.

Én is hanoslókat olvasok. Nagyon sok gondot okoz ott a felbontás. Proci, gpu, ram-ban a 16 gigás Lg G3 ugyan az mint S5. És nálunk szinte tükör simán fut az egész rendszer. Ez kicsit meglepő samu+touchwiz pàrostól, de nagyon jó érzés végre ilyen telefont használni  :)

Z2-nél a vízállósággal sok a gond. Plusz ott is olvasom, hogy hiába 3giga a ram akadozik az is.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #476 Dátum: 2014, 08 10, 21:23:49 »

Én is hanoslókat olvasok. Nagyon sok gondot okoz ott a felbontás. Proci, gpu, ram-ban a 16 gigás Lg G3 ugyan az mint S5. És nálunk szinte tükör simán fut az egész rendszer. Ez kicsit meglepő samu+touchwiz pàrostól, de nagyon jó érzés végre ilyen telefont használni  :)

Z2-nél a vízállósággal sok a gond. Plusz ott is olvasom, hogy hiába 3giga a ram akadozik az is.

Gondolom ott se 3gb-ra van optimalizálva mint az lg-nél. LG lehet jobban járt volna ha megvárja új processzort és akkor adja ki telefont. Z2-nél gondolom hasonló miatt lehet mint a samunál . Ez az ablakos dolog nem tudom mennyire jó , mert 1 idő után az is kilazul és nem zár rendesen és ráadásul gondolom ott se nincs garancia ilyenre.

Nem elérhető May

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Samsung galaxy S5 4.4.2 gyári
« Reply #477 Dátum: 2014, 08 10, 23:15:48 »
Kamera gond megoldva :) Újraindítás meg a beállításainál babrálás úgy néz ki helyrerázta, még csak egy napos a kicsike. :D Jó képeket csinál.

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #478 Dátum: 2014, 08 10, 23:33:02 »
Ahogy most benéztem lg3 fórumba úgy látom a lagg a legkisebb probléma a telefonnál.Hiszen ahogy olvastam szeret újra indulni és lekapcsolni szoftver verziótól függetlenül. Gondolom ez is összefüggésben van  azzal , hogy proci nem bírja igazán ezt a nagy kijelzőt. De ez nem túl jó reklám neki. Sonynál meg azt olvastam szereti tönkretenni a memóriakártyát . Samsung telefonoknál ilyen problémákkal még nem találkoztam.
nekem is g3 van.
meg kell, hogy védjem a g3-at,mert nekem nincs ilyen problémám. biztos, hogy nem a proci és a kijelző kombinációból van a probléma, mert OnePlus one is ilyen specifikációval szerelt és ott nincs ilyen probléma.
szerintem, ha végre az lg kinyitja a bootloadert jönnek rá a főzetek, kernelek, megszűnik ez is. egyébként , mind a két telefonnak megvan a maga hátránya és előnye is, de az mindent elárul, hogy az lg 20%-al növelte eladását a samsung pedig pont ennyivel csökkent. nem akarom lehúzni az s5-öt nagyon jó telefon.
bocs az off-ért
ui: lagg sincs már a 10g-nél, de ha launchert cserélek lagg  nulla.
a tw-ben meg a tárcsázó gondolkodik rendesen.
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #479 Dátum: 2014, 08 11, 04:54:27 »
nekem is g3 van.
meg kell, hogy védjem a g3-at,mert nekem nincs ilyen problémám. biztos, hogy nem a proci és a kijelző kombinációból van a probléma, mert OnePlus one is ilyen specifikációval szerelt és ott nincs ilyen probléma.
szerintem, ha végre az lg kinyitja a bootloadert jönnek rá a főzetek, kernelek, megszűnik ez is. egyébként , mind a két telefonnak megvan a maga hátránya és előnye is, de az mindent elárul, hogy az lg 20%-al növelte eladását a samsung pedig pont ennyivel csökkent. nem akarom lehúzni az s5-öt nagyon jó telefon.
bocs az off-ért

csak nefeledd oneplus-on Cyanogen  fut,azért az más nem kicsit.én is vacilláltam,nem kicsit,használtam mind kettöt,g3-s5,g3 azért,mondjuk egy menüben gyors görgetés,igen csak meg tud akadni,meg még itt ott,ott biza a képernyő a hibás,kevés hozzá a hardver,elmegy persze,és ha nem azt kukkolod állandoan okés is,de látszik,s5 öt még nem birtam megizzasztani,pedig még romot se tettem legújabbat,én meg vagyok ezen a téren elégedve.g3 nál nem.pedig ha én akkor tudjátok g3 mániás voltam,de s5 lett.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #480 Dátum: 2014, 08 11, 05:37:49 »

A tw-ben meg a tárcsázó gondolkodik rendesen.

S3-ban ez még igaz volt. De S5-ben én még nem láttam tárcsázóban se gondolkodni. Ez volt a legelső dolog amit megnéztem :)
Meglepő, de Samsung végre jól optimalizálta a tw-t.

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #481 Dátum: 2014, 08 11, 07:22:22 »

S3-ban ez még igaz volt. De S5-ben én még nem láttam tárcsázóban se gondolkodni. Ez volt a legelső dolog amit megnéztem :)
Meglepő, de Samsung végre jól optimalizálta a tw-t.
Igen az ilyet birom s4 se gondolkodik ez vmiert az s3 sajatja volt gyari rom alatt...:D de egyszer olvasta egyik samsungnal hogy ilyet csinal es mar csinalja az osszes ;)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #482 Dátum: 2014, 08 11, 10:13:43 »
Kamera gond megoldva :) Újraindítás meg a beállításainál babrálás úgy néz ki helyrerázta, még csak egy napos a kicsike. :D Jó képeket csinál.

Miket állítottál kameránál , hogy szebb képeket csinál . De többiektől is szívesen fogadok tippeket miket érdemes állítgatni kameránál, hogy jó képeket lehessen készíteni.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #483 Dátum: 2014, 08 11, 10:19:18 »
nekem is g3 van.
bocs az off-ért

Lehet lagg nincs , de gondolom aki épp újraindulásokról , meg telefon leállásokról írt ,  mert xda-n is volt  téma ami szoftver verzió független az azé 1 ilyen telefonnál az elég idegesítő tud lenni és ha jól olvastam este pl egyiknek még jó volt reggelre meg elaludt , mert kikapcsolt a telefon és nem ébresztette. Mondjuk ez lehet szoftveres probléma.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #484 Dátum: 2014, 08 11, 10:45:46 »
nekem is g3 van.
bocs az off-ért

Már megvan az erősebb kiadás. Akkor most gariban cserélik? :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #485 Dátum: 2014, 08 11, 10:56:15 »

Max 1 kis ráfizetéssel :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #486 Dátum: 2014, 08 11, 11:31:26 »

mienknek is meg van,csak marad ferdeszemüeknél,mint ezé is,sajna.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #487 Dátum: 2014, 08 11, 12:27:08 »
mienknek is meg van,csak marad ferdeszemüeknél,mint ezé is,sajna.
a sz..tek az igazi nyalanksagokat megtartjak maguknak...:D

Nem elérhető hzoli4

« Reply #488 Dátum: 2014, 08 11, 12:48:59 »
a sz..tek az igazi nyalanksagokat megtartjak maguknak...:D

Ott kicsit másabb az igények mint errefele. Jóformán itt ami csúcsomodell az ott tucat telefon kicsit feltúrbózva. Mert max a neve ugyanaz , de ami belül van az 1 kicsit más.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #489 Dátum: 2014, 08 11, 13:04:43 »
Ott kicsit másabb az igények mint errefele. Jóformán itt ami csúcsomodell az ott tucat telefon kicsit feltúrbózva. Mert max a neve ugyanaz , de ami belül van az 1 kicsit más.
Sztem itt is hamarabb vennek a turbozott valtozatott mindenbol ha az lenne ;) kenytelen vagy ezt venni ha ez van es ertelmes garanciat akarsz nem vmi ebayes vagy sufni gsm verziot :) igenyek.. sztem csak annyi hogy ott egyszerubb kiadni nnem kell messzire vinni.. az itteni igenyek abbol latszanak hogy az s5nel is mielott kijott az elvarasok a 805 a qhd a 3gb es stbk voltak de jott a sima turbozott s4..:D kaptal erosebb procit nagyobb kamerat meg egy ujj lenyomat szkennert ami eleg bovli lett...minden mas mar portolva van s4re es tokeletesen futnak kamera apptol kezdve az ultra powerig... es mindezt megkapod dragabban mint ahogy az s4 startolt... az lg meg belefutott a qhdba.. sokszor csinalta ezt.. sokat akart a szarka alapon... evvan majd jovore valltok s6ra.. bar most asszony husege lejart akar uj telot lehet atadom neki az s4et es kihozok a nevere egy vmi ujat :DD

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #490 Dátum: 2014, 08 11, 14:16:15 »
Sztem itt is hamarabb vennek a turbozott valtozatott mindenbol ha az lenne ;) kenytelen vagy ezt venni ha ez van es ertelmes garanciat akarsz nem vmi ebayes vagy sufni gsm verziot :) igenyek.. sztem csak annyi hogy ott egyszerubb kiadni nnem kell messzire vinni.. az itteni igenyek abbol latszanak hogy az s5nel is mielott kijott az elvarasok a 805 a qhd a 3gb es stbk voltak de jott a sima turbozott s4..:D kaptal erosebb procit nagyobb kamerat meg egy ujj lenyomat szkennert ami eleg bovli lett...minden mas mar portolva van s4re es tokeletesen futnak kamera apptol kezdve az ultra powerig... es mindezt megkapod dragabban mint ahogy az s4 startolt... az lg meg belefutott a qhdba.. sokszor csinalta ezt.. sokat akart a szarka alapon... evvan majd jovore valltok s6ra.. bar most asszony husege lejart akar uj telot lehet atadom neki az s4et es kihozok a nevere egy vmi ujat :DD

szerintem ögész jó ez az újlenyomat bigyó.csak meg kell szokni,és hibátlanul megy,a port az meg csak port, sose olyan mint az igazi,akár hogy is probálják,tudom,én is használtam,de eredetiben sokkal jobb. ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #491 Dátum: 2014, 08 11, 14:25:21 »
szerintem ögész jó ez az újlenyomat bigyó.csak meg kell szokni,és hibátlanul megy,a port meg sose olyan mint az igazi,akár hogy is probálják,tudom,én is használtam,de eredetiben sokkal jobb. ;)
Idestova nem tudom miota hasznalom a portolt dolgokat annyira kielegit mind amennyire kell;) fczni nem fczik semmi stb..:) ultra talan lassabban kapcsol ki be mint s5n de minden mas ugy megy ahogy kell:) kamera app is tokeletes szerintem szebbeket lo mint az s4 sajatja :D zenelejatszo csak a vilagosabb szinei miatt tetszik. Mast meg nem is nagyon hasznalok. S5 tw launchere is gyorsabb mint az s4 es szebbej az animaciok es meg az s4 hwje is siman elbirja :) ujjlenyomat olvasoval nem az a baj hogy nem jol mukodne.. ha nem kb 5 perc alatt fellehet torni kb olyan mint a facelock kb :D vannak rola videok meddig tart a samsung felet feltorni..:) jo persze ehez megkell szerezni az ujjlenyomatod de mint magan ember teljesen felesleges sztem apalbol.. nah mindegy ma kiderul asszony mit bolint :D lehet megyek az s5ert du en is :DDD

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #492 Dátum: 2014, 08 11, 14:28:21 »
Idestova nem tudom miota hasznalom a portolt dolgokat annyira kielegit mind amennyire kell;) fczni nem fczik semmi stb..:) ultra talan lassabban kapcsol ki be mint s5n de minden mas ugy megy ahogy kell:) kamera app is tokeletes szerintem szebbeket lo mint az s4 sajatja :D zenelejatszo csak a vilagosabb szinei miatt tetszik. Mast meg nem is nagyon hasznalok. S5 tw launchere is gyorsabb mint az s4 es szebbej az animaciok es meg az s4 hwje is siman elbirja :) ujjlenyomat olvasoval nem az a baj hogy nem jol mukodne.. ha nem kb 5 perc alatt fellehet torni kb olyan mint a facelock kb :D vannak rola videok meddig tart a samsung felet feltorni..:) jo persze ehez megkell szerezni az ujjlenyomatod de mint magan ember teljesen felesleges sztem apalbol.. nah mindegy ma kiderul asszony mit bolint :D lehet megyek az s5ert du en is :DDD

csak nem birod ki? :D hajrááá,én se hittem de megéri,nagyon jól elvagyunk,bár még nem régi az ismeretség,de bejön. ;)
(és 1 titok,még csak nem is rootoltam idáig)még nem érzem szükségét,jól müxik minden,aksi meg kiválló nálam.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #493 Dátum: 2014, 08 11, 14:50:54 »
csak nem birod ki? :D hajrááá,én se hittem de megéri,nagyon jól elvagyunk,bár még nem régi az ismeretség,de bejön. ;)
(és 1 titok,még csak nem is rootoltam idáig)még nem érzem szükségét,jól müxik minden,aksi meg kiválló nálam.
Hat neki lejart a husege ... meg alapjaraton mar regota tervbe van hogy atjon a ceges csomagomba meg van egy simkartya hely... lehet megkapja az s4em en meg kicsorgatom a nyalam egy s5re :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #494 Dátum: 2014, 08 11, 15:38:07 »
Hat neki lejart a husege ... meg alapjaraton mar regota tervbe van hogy atjon a ceges csomagomba meg van egy simkartya hely... lehet megkapja az s4em en meg kicsorgatom a nyalam egy s5re :D

de azért csekkold a g3 mat is,csuda szép ehez képest,,és az se rossz,lehet jobban bejön. ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #495 Dátum: 2014, 08 11, 16:51:03 »
Azt nem tudtam ilyen opcuokkal elhozni;)  szal itt ul egyelore megcsak a taskamban a kek kicsike :) ugyhogy csatlakoztam hozzatok;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #496 Dátum: 2014, 08 11, 16:55:11 »
Azt nem tudtam ilyen opcuokkal elhozni;)  szal itt ul egyelore megcsak a taskamban a kek kicsike :) ugyhogy csatlakoztam hozzatok;)

akkor üdv itt,én teszteltem ezt is azt is,mind 2 jó,de g3 kijelzó,ami a reklámja,és értéke,na az az ami haza is vágja.ez okésabb ugyan azon hardverrel,és még vizálló is.csak nemakartalak rábeszélni.te döntöttél :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #497 Dátum: 2014, 08 11, 17:55:56 »
akkor üdv itt,én teszteltem ezt is azt is,mind 2 jó,de g3 kijelzó,ami a reklámja,és értéke,na az az ami haza is vágja.ez okésabb ugyan azon hardverrel,és még vizálló is.csak nemakartalak rábeszélni.te döntöttél :D
Amin már most gondolkodok... hogy ezt az idióta szolgáltatós romot szedem le rögtön és felteszem rá vmelyik függetlent... s4nél ezzel nem volt gondja a knoxnak gondolom itt se...:D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #498 Dátum: 2014, 08 11, 18:06:26 »
Amin már most gondolkodok... hogy ezt az idióta szolgáltatós romot szedem le rögtön és felteszem rá vmelyik függetlent... s4nél ezzel nem volt gondja a knoxnak gondolom itt se...:D
nem tudom ,de szerintem nem,mondom még rootolni se rootoltam.és minden franya,most megfogatam hagyom gyárin,még frissiteni se frissitettem,minden baró,megnézem 1 hónapig igy,mert szerintem minden,hozzányulás bekavar,még root is,egyedül reklám miatt kéne,de minden meg van adfree-ben is,csak keresni kell.nem bolygatom 1 ideig,nagyon jó igy,

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #499 Dátum: 2014, 08 11, 18:25:36 »

Üdv a klubban! :) A root topicban leírtam a legújabb rom knox 0x0-ás rootolását, ha érdekelne. Várom, várjuk a véleményed s4 után :)  S3-mat simán megérte cserélni, kíváncsi vagyok S4-ről megéri-e?