laggot nem vettem még észre,hál isten,én se dobtam hátast,de lg a nagy kijelző miatt teszi,sok helyen,többen mind itt,801 azt nem szabadott volna kiadni,kevés neki,persze,ne értsék félre,nem lag ,és akadás halmaz,de ez jobban fut.805 el már okés lesz,de az meg nálunk sose lesz.
Már megigényeltem az lg3-at is, meglátjuk milyen lesz. ;-)
Aztán itt lesz a nagy őszi high-end bumm, mint a note 4, SG Alpha, nexus 6, iPhone 6, stb. Max megvárom ezeket és innen válogatok.
Az s5 hátsó kamerája hibátlan. Szürkületkor is jó képet ad, de az első speciel nekem a kijelző szélén elnyújtja a képet. Ha nem hözépen van a fejem, akkor megnyújtja.
Ami még tetszik, az, amikor telefonhasználat (pl netezés) közben hívnak és nem tűnik el, amit mondjuk éppen pötyögtem, hanem be tudom fejezni és csak utána felvenni a telefont.
Kb itt ki is fújt nálam az s5.
Én nem vagyok se szívbajos, se fittnesz őrült, nem használom az S healthet.
Az ujjlenyomat leolvasót kb a face unlockhoz tudnám hasonlítani, amikor kijött (egyiket se használom, sőt még ki sem próbáltam őket). Részemről felesleges.
Oké, kicsit gyorsabb, mint az S3-mam, de annyival nem, hogy megérje váltani. Ez rögtön kiderült, mikor az s3-on csináltam egy fr-t.