Ahogy nezem szukseg sem lesz ra meg ennek nem akarom e.. ni a garijat mivel nagyobb veszelybe kerul nalam igy hogy vizallo:D maximum ami kell es megy odex romon majd mindent bemasolgatok
Amugy igen vizallo azt irja egymeternel melyebb vizbe ne vigyem nah most ez mit jelent a telefon fel a mrlysegtol igy ha en a felszinen tegyuk fel uszok oda se vihetem vagy csak ne meruljek le vele ?
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Az ide vonatkozó IP szabvány szerint:
Max fél óra, egy méternél nem mélyebb vízben.
Ha valaki kíváncsi, hogy az IP (víz és por álló) telefonok jelzése mit is takar.Első számjegy: Védelem a fizikai behatásokkal szemben 0: Nincs védelem
1: Védelem a nagyobb testrészek és azokkal megegyező méretű tárgyakkal szemben (>50 mm)
2: Védelem az ujjak és az azokkal megegyező méretű tárgyakkal szemben (>12,5 mm)
3: Védelem az átlagos méretű szerszámokkal szemben (>2,5 mm)
4: Védelem csavarhúzófejekkel és hasonló dolgokkal szemben (>1 mm)
5: Por elleni védelem. Bár a készüléktestbe bejuthat por, de nem olyan mennyiségben, hogy akadályozza a készülék működését
6: Por elleni védelem. A készüléktestbe semmilyen körülmények között nem juthat be por
Második számjegy: Vízállóság, védelem a víz ellen0: Nincs védelem
1: Védelem a függőlegesen csöpögő víz ellen
2: Védelem a függőlegesen csöpögő víz ellen, ha a készülék max. 15 fokos szögben helyezkedik el a cseppek vektorához képest
3: Védelem a függőlegesen csöpögő víz ellen, ha a készülék max. 60 fokos szögben helyezkedik el a cseppek vektorához képest
4: Védelem a csobbanó víz ellen
5: Védelem vízsugár ellen
6: Védelem erőteljes vízsugár ellen
7: Vízállóság meghatározott nyomás mellett akár egy méter mélységig és meghatározott ideig
8: Teljes vízállóság akár egy méternél nagyobb mélységnél is. A 8-as számmal jelölt készülékek hermetikusan zártak, ugyanakkor bizonyos körülmények között bejuthat beléjük víz, de csak olyan mennyiségben, ami nem ártalmas a működésre
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről