2024, 11 26, 17:31:40

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285076 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #1175 Dátum: 2014, 09 29, 19:01:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ez az a videó gyilkos vidi :D külföldi forumukon ez a n1 teszt.

hát nem tudom hogy mosódik vagy mit kéne nézni de s5n se történik semmi simán megy röcc mentesen...:D

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #1176 Dátum: 2014, 09 29, 20:24:37 »
hát nem tudom hogy mosódik vagy mit kéne nézni de s5n se történik semmi simán megy röcc mentesen...:D
+1   
Megnyitottam youtube-on felbontást 1080p-re raktam és vígan mosódás nélkül viszi S5. Ne az alap 360p nézzétek mert úgy jó hogy mosott sz.. :-)
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1177 Dátum: 2014, 09 29, 20:42:50 »
+1   
Megnyitottam youtube-on felbontást 1080p-re raktam és vígan mosódás nélkül viszi S5. Ne az alap 360p nézzétek mert úgy jó hogy mosott sz.. :-)

+2

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1178 Dátum: 2014, 09 29, 20:48:27 »
+1   
Jogos, átraktam, sokkal jobb és szaggatás egy mp sem! :taps: :ok:

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #1179 Dátum: 2014, 09 29, 23:05:31 »
Azok az S3 variánsok kapnak 4.4-et, amik több mint 1Gb rammal rendelkeznek. Ezért nem fog soha a sima i9300 kapni. Az új idén kiadott S3 Neo és az i9305 LTE-s fogja, ezek 1,5-2gb rammal jöttek már ki.
Genyaság, egyértelműen. Az előző S3-amon istenkirály volt a kitkat CM11, a 768Mb ramjával...
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1180 Dátum: 2014, 09 29, 23:26:28 »
Azok az S3 variánsok kapnak 4.4-et, amik több mint 1Gb rammal rendelkeznek. Ezért nem fog soha a sima i9300 kapni. Az új idén kiadott S3 Neo és az i9305 LTE-s fogja, ezek 1,5-2gb rammal jöttek már ki.
Genyaság, egyértelműen. Az előző S3-amon istenkirály volt a kitkat CM11, a 768Mb ramjával...
cm nincs is tele ennyi sz..al. a szenzorok fele nem mukodik vagy nem ugy ahogy ahogy gyariban plusz ugye ott a tv... azert azt nezhetjuk hogy az alap droid  egy gyarto alltal tovabb almodottban lg samu htc stb eleg fapadosnak tunik

« Reply #1181 Dátum: 2014, 09 30, 09:33:51 »
cm nincs is tele ennyi sz..al. a szenzorok fele nem mukodik vagy nem ugy ahogy ahogy gyariban plusz ugye ott a tv... azert azt nezhetjuk hogy az alap droid  egy gyarto alltal tovabb almodottban lg samu htc stb eleg fapadosnak tunik

lehet az s5re ültetett cm hemzseg a hibáktól, én másfél évig használtam CM-et S3-on (is), és mindig meg voltam elégedve vele. cm11 tökéletes volt már februártól, és természetesen minden szenzora is. nincs tele szarral alapból lehet, bár nálam több minden volt telepítve pluszban, mint amit adnak, és persze mindig gyorsabb volt mint a samu rendszere. de a samu dolgaitól és lagjaitól mindig is hányni tudtam volna. én, akik végigment az S sorozaton kimerem jelenteni, az első igazán jó szoftveres telójuk az s5-ös. kellett a cégnek 4 év, mire eljutottak idáig... mind sebességben, mind tudásban nagyon jó lett. olyannyira, hogy én aki CM-s voltam évekig, valahogy most nem is vágyok a váltásra, végre elégedett vagyok a gyári megoldással. a tv dologra nem tudok mit mondani, nem volt ilyen lehetőségem próbálni. gondolom itt az allshare hiányára gondoltál. nyilván a gyártó specifikus dolgok nem megoldhatók egy pure rendszeren, de a többségnek a pure is bőven elég. bár ez sem igaz, h valami nem megoldható, szinte már mindenre van más megoldás.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1182 Dátum: 2014, 09 30, 09:38:49 »
lehet az s5re ültetett cm hemzseg a hibáktól, én másfél évig használtam CM-et S3-on (is), és mindig meg voltam elégedve vele. cm11 tökéletes volt már februártól, és természetesen minden szenzora is. nincs tele szarral alapból lehet, bár nálam több minden volt telepítve pluszban, mint amit adnak, és persze mindig gyorsabb volt mint a samu rendszere. de a samu dolgaitól és lagjaitól mindig is hányni tudtam volna. én, akik végigment az S sorozaton kimerem jelenteni, az első igazán jó szoftveres telójuk az s5-ös. kellett a cégnek 4 év, mire eljutottak idáig... mind sebességben, mind tudásban nagyon jó lett. olyannyira, hogy én aki CM-s voltam évekig, valahogy most nem is vágyok a váltásra, végre elégedett vagyok a gyári megoldással. a tv dologra nem tudok mit mondani, nem volt ilyen lehetőségem próbálni. gondolom itt az allshare hiányára gondoltál. nyilván a gyártó specifikus dolgok nem megoldhatók egy pure rendszeren, de a többségnek a pure is bőven elég. bár ez sem igaz, h valami nem megoldható, szinte már mindenre van más megoldás.
Ez teny es valo... nekem is volt minden s szeria :) s3 volt a legszornyubb:D

« Reply #1183 Dátum: 2014, 09 30, 09:55:41 »
Ez teny es valo... nekem is volt minden s szeria :) s3 volt a legszornyubb:D

nekem a kedvencem :)
az s5 az eddigi legcsúnyább S szerintem, borzasztó ez a műanyag króm keret. a legszebb S teló nekem az S4 Black Edition a sötét színű keretével. De a fekete S3 is bitang jó volt a lekerekített formájával, nagyon kezemre állt.

na hogy ne legyen ennyi OFF: tényleg az s5-tel lesz a gond, az sd kártyám tökéletes 2 másik telóban is. fakk :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1184 Dátum: 2014, 09 30, 10:17:55 »
az s5 az eddigi legcsúnyább S szerintem, borzasztó ez a műanyag króm keret. a legszebb S teló nekem az S4 Black Edition a sötét színű keretével. De a fekete S3 is bitang jó volt a lekerekített formájával, nagyon kezemre állt.

na hogy ne legyen ennyi OFF: tényleg az s5-tel lesz a gond, az sd kártyám tökéletes 2 másik telóban is. fakk :(
Hm..  ha nem is csinaljak meg helyszinen akkor is kimegy erte a futar is vissza is viszi sztem hamarabb mintha szervizbe magadtol vinned be proba cseresznyet meg er... es lehet normalisabb cserekeszuleket is kapsz addig ;) annyit minimum meger hogy nem kell rohangalnod ;) . Am igen s5 ez a frocsontott regi muanyag kinai jatek kamion lokharito keret szornyu ezert is szervalok be ra alubol egy ultravekony bumpert;)

« Reply #1185 Dátum: 2014, 09 30, 10:20:24 »

egyre misztikusabb a történet, ki tudtam próbálni a kártyám egy másik S5-tel, és abban sem megy, valamit azzal is ugyanaz történik: a wifi sem megy és nem is kapcsolható! mi a franc ez??  >:(
ace3, s3, s4 csont nélkül viszi a kártyát...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1186 Dátum: 2014, 09 30, 10:42:56 »
egyre misztikusabb a történet, ki tudtam próbálni a kártyám egy másik S5-tel, és abban sem megy, valamit azzal is ugyanaz történik: a wifi sem megy és nem is kapcsolható! mi a franc ez??  >:(

A kártya el van átkozva. :-)

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1187 Dátum: 2014, 09 30, 10:54:58 »
Milyen kartya ez? tipus stb lehet olyan ez mint amivel 2 eve a gepem epitese kozbe talakoztam sikerulz olyan jo minosegu alaplapot vasarolnom gamer cimen asustol jo dragan ami tenyleg csak azokat a memokat volt hajlando kezelni amik a konyvebe levoltak irva :D pedig amiket elsonek kertem bele azok se voltak pitik.. de meg plusz egy 10est elo kellet kotornom mikor 3 napon belul visszavittem hogy akkor adjanak egy olyat ami jo bele... lehet ez lesz a teloval is.. azt a fajtat az s5 nem szereti:D

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1188 Dátum: 2014, 09 30, 15:21:20 »

s5 tényleg ocsmány, fehérben láttam eddig csak élőben, de az a gagyi geret egy undormány

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1189 Dátum: 2014, 09 30, 16:54:37 »
s5 tényleg ocsmány, fehérben láttam eddig csak élőben, de az a gagyi geret egy undormány

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Én alapból sose veszek fehér telefont, fekete jobban bejön. :)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #1190 Dátum: 2014, 09 30, 17:56:58 »
Én alapból sose veszek fehér telefont, fekete jobban bejön. :)
Én meg tokban használom és nem izgat a keret, mert nem látom :D
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1191 Dátum: 2014, 09 30, 18:30:44 »
Szerintem ezzel az elektro kek hatlappal marha jol nez ki:) ezert rakok ra csak bumpert :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1192 Dátum: 2014, 09 30, 18:52:20 »
Én meg tokban használom és nem izgat a keret, mert nem látom :D

Nekem kifejezetten bejön a keret.
Bocsi

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #1193 Dátum: 2014, 09 30, 19:08:59 »
Nekem kifejezetten bejön a keret.
Bocsi

Különösebb bajom nekem sincs vele csak tok nélkül nem merném használni :) Tudom létezik átlátszó tok/keret is, de ez az egyszerű fekete Sline tok bejön nekem. Az oldala recés és stabil fogást biztosít.
Amúgy nekem S5-jön be legjobban külsőleg az S szériából :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1194 Dátum: 2014, 10 01, 08:39:28 »
Különösebb bajom nekem sincs vele csak tok nélkül nem merném használni :) Tudom létezik átlátszó tok/keret is, de ez az egyszerű fekete Sline tok bejön nekem. Az oldala recés és stabil fogást biztosít.
Amúgy nekem S5-jön be legjobban külsőleg az S szériából :)

Az övemen hordom, egy bőrtokban (minden telómat így használom). A mai napig karcmentesek. Tudom mert a családban maradtak.

« Reply #1195 Dátum: 2014, 10 01, 12:13:52 »
SanDisk Ultra 32Gb

Milyen kartya ez? tipus stb lehet olyan ez mint amivel 2 eve a gepem epitese kozbe talakoztam sikerulz olyan jo minosegu alaplapot vasarolnom gamer cimen asustol jo dragan ami tenyleg csak azokat a memokat volt hajlando kezelni amik a konyvebe levoltak irva :D pedig amiket elsonek kertem bele azok se voltak pitik.. de meg plusz egy 10est elo kellet kotornom mikor 3 napon belul visszavittem hogy akkor adjanak egy olyat ami jo bele... lehet ez lesz a teloval is.. azt a fajtat az s5 nem szereti:D

Nem elérhető Enderson

• PDA: Iphone 6
  • PDA ROM: IOS 8.1.2
« Reply #1196 Dátum: 2014, 10 01, 15:49:27 »
Sziasztok! Tegnap óta én is S5 tulaj vagyok. Eddig egész jónak tűnik de van egy dolog ami rettenetesen idegesít! Mégpedig a telefonkönyvben a tel számok melletti "ábrák". Én nem tudom hogy ezeket a bohóc fejeket ki találta ki... Lehet ezt valahogy orvosolni? Akár egy másik progival vegy nem tudom. Root-ot egyelőre nem akarok, sem másik rom-ot. Ha tud erre valaki valamilyen jó kis megoldást azt megköszönném.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1197 Dátum: 2014, 10 01, 16:20:27 »
Sziasztok! Tegnap óta én is S5 tulaj vagyok. Eddig egész jónak tűnik de van egy dolog ami rettenetesen idegesít! Mégpedig a telefonkönyvben a tel számok melletti "ábrák". Én nem tudom hogy ezeket a bohóc fejeket ki találta ki... Lehet ezt valahogy orvosolni? Akár egy másik progival vegy nem tudom. Root-ot egyelőre nem akarok, sem másik rom-ot. Ha tud erre valaki valamilyen jó kis megoldást azt megköszönném.

Üdv a klubban!
Készíts, vagy rakj be fényképet. Esetleg egy ábrát.:-)

Nem elérhető Enderson

• PDA: Iphone 6
  • PDA ROM: IOS 8.1.2
« Reply #1198 Dátum: 2014, 10 01, 17:14:53 »
Üdv a klubban!
Készíts, vagy rakj be fényképet. Esetleg egy ábrát.:-)

1200 tel számom van, szóval ez nem járható út.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1199 Dátum: 2014, 10 01, 17:19:37 »
1200 tel számom van, szóval ez nem járható út.
huuu volt egy progi még s3on raktam fel... lehet kellet root hozzá nem tudom .. annyi a lényeg azon be lehetett lőni hogy az összes létező telszámnak berakjon egy általad választott ábrát képet stb.. csomó alap fej ábra is volt. Nah most lényeg a lényeg hogy azóta is ezek a képek jelennek meg alapból bármit csinálok ezeket szinkronizálja le a telószámokhoz. Pedig azóta volt k sok rom s4 és most s5... szóval magát a telószámok képét cseréli és rendel hozzá képet amit ugye aztán feltol a gmail szinkron mellé... a program nevét nem tudom xdaról volt talán...:D