cm nincs is tele ennyi sz..al. a szenzorok fele nem mukodik vagy nem ugy ahogy ahogy gyariban plusz ugye ott a tv... azert azt nezhetjuk hogy az alap droid egy gyarto alltal tovabb almodottban lg samu htc stb eleg fapadosnak tunik
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
lehet az s5re ültetett cm hemzseg a hibáktól, én másfél évig használtam CM-et S3-on (is), és mindig meg voltam elégedve vele. cm11 tökéletes volt már februártól, és természetesen minden szenzora is. nincs tele szarral alapból lehet, bár nálam több minden volt telepítve pluszban, mint amit adnak, és persze mindig gyorsabb volt mint a samu rendszere. de a samu dolgaitól és lagjaitól mindig is hányni tudtam volna. én, akik végigment az S sorozaton kimerem jelenteni, az első igazán jó szoftveres telójuk az s5-ös. kellett a cégnek 4 év, mire eljutottak idáig... mind sebességben, mind tudásban nagyon jó lett. olyannyira, hogy én aki CM-s voltam évekig, valahogy most nem is vágyok a váltásra, végre elégedett vagyok a gyári megoldással. a tv dologra nem tudok mit mondani, nem volt ilyen lehetőségem próbálni. gondolom itt az allshare hiányára gondoltál. nyilván a gyártó specifikus dolgok nem megoldhatók egy pure rendszeren, de a többségnek a pure is bőven elég. bár ez sem igaz, h valami nem megoldható, szinte már mindenre van más megoldás.