2024, 11 26, 17:31:55

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285077 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Enderson

• Nem: Férfi
  • PDA: Iphone 6
  • PDA ROM: IOS 8.1.2
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #1200 Dátum: 2014, 10 01, 21:12:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
huuu volt egy progi még s3on raktam fel... lehet kellet root hozzá nem tudom .. annyi a lényeg azon be lehetett lőni hogy az összes létező telszámnak berakjon egy általad választott ábrát képet stb.. csomó alap fej ábra is volt. Nah most lényeg a lényeg hogy azóta is ezek a képek jelennek meg alapból bármit csinálok ezeket szinkronizálja le a telószámokhoz. Pedig azóta volt k sok rom s4 és most s5... szóval magát a telószámok képét cseréli és rendel hozzá képet amit ugye aztán feltol a gmail szinkron mellé... a program nevét nem tudom xdaról volt talán...:D
Huhh! Ez jól hangzik! Kár hogy nincs meg a neve :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1201 Dátum: 2014, 10 01, 21:21:50 »
Huhh! Ez jól hangzik! Kár hogy nincs meg a neve :(
de az is lehet xposed modul volt .. ahoz kell root oké de knox ugrás nélkül fllehet rakni megcsinálod a kép cseréket vele szinkronizálsz egyett és visszaállítod gyárira... nem emlékszem ponotsan de lehet tényleg xposed modul pedig keresgéltem is azóta -.-

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1202 Dátum: 2014, 10 02, 07:22:29 »
1200 tel számom van, szóval ez nem járható út.

Filózok azóta is. Használtam egy progit, amivel tetszőleges fazonokat lehet csinálni. Jópofa kis droidok. Sajna nem jut eszembe a neve akárhogy erőlködöm.
Még nem adtam fel...

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1203 Dátum: 2014, 10 02, 11:26:21 »
Esetleg, hátha. Hogy tudja e az említett funkciót nem tudom, de mintha úgy rémlene igen.

Még egy dolog..

Szépen csendben szoktam javítani, hátha feltűnik másnak is hogy a válaszul adott hozzászólásának idézet részéből nem magától tűnt el a kép / videó. Ugyanis:

You are not allowed to view links. Register or Login két pont:

- elsőnek a legelső pontja:

1. Ha válaszolsz egy hozzászólásra, használd az idézet gombot! Az idézett szövegből lehetőség szerint töröld a képeket, videókat, gondolj a pda-ról fórumot olvasó társaidra.

Ez azért van, mert : többen mobilnettel látogatják az oldalt, aminél nagyon nem mindegy hogy adott oldalon hány db kép van, hányszor kell azt letölteni az oldallal együtt. Legyetek szívesek erre figyelni, egymást segítitek, no meg a nagykönyvbe is le vagyon írva..

- másodszor a tizedik:

10. Figyelj a magyar helyesírás szabályaira - tartsd is be!

Nyilván nem az a lényeg hogy mindenki úgy írjon / azt tudja mint Grétsy Laci bácsi, én is hibázom, sőt.. azt is elhiszem hogy szeretünk szvájppal huzigálni, de van automatikus javítás minden billentyűzeten. Használjuk legyünk szívesek.

Elsősorban a Ti érdeketek hogy normális kinézete legyen az essöt topiknak.  ;)  Nagyon köszönöm!  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tenkjuh

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: 345
  • PDA: galaktikus s5
  • PDA ROM: 123
« Reply #1204 Dátum: 2014, 10 02, 13:29:33 »
Sziasztok !

Ti találkoztatok már azzal a problémával hogy behal a kijelzö? Az enyém is és a kollegámé is egyik napról a másikra feladta a a szolgálatot. Leejtés beázás egyikünél sem volt. Egyszerüen csak hol van hol nincs kép mint a mesékben.illetve néha napján az enyém nem akart fotót csinálni mert warning invalid camera és csak ujrainditás után volt hajlandó fotozni.  Most a samsung szervizben pihen a telom, Addig is egy samsung flame okostelefonnak titulált szappantartót adtak ... csak nyugtatót nem kaptam mellé.

közben felmerült bennem a kérdés ha szétszedik a telefont vagy esetleg kijelzőt cserélnek benne akkor attól még vízhatlan lesz ?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1205 Dátum: 2014, 10 02, 13:34:13 »
Sziasztok !

Ti találkoztatok már azzal a problémával hogy behal a kijelzö? Az enyém is és a kollegámé is egyik napról a másikra feladta a a szolgálatot. Leejtés beázás egyikünél sem volt. Egyszerüen csak hol van hol nincs kép mint a mesékben.illetve néha napján az enyém nem akart fotót csinálni mert warning invalid camera és csak ujrainditás után volt hajlandó fotozni.  Most a samsung szervizben pihen a telom, Addig is egy samsung flame okostelefonnak titulált szappantartót adtak ... csak nyugtatót nem kaptam mellé.

közben felmerült bennem a kérdés ha szétszedik a telefont vagy esetleg kijelzőt cserélnek benne akkor attól még vízhatlan lesz ?

Vízhatlan marad. Azért tart ennyi ideig a javítás (helyszínen a futár nem is javítja).
Az S4 Activom is az maradt a jav. után.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető tenkjuh

• PFC Fan
« Reply #1206 Dátum: 2014, 10 02, 13:51:08 »
köszi ez jó hír ! csak kapnám már vissza!!!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1207 Dátum: 2014, 10 02, 13:51:49 »
Sziasztok !

Hajaj a multkor mar en is  kaptam ilyen uzit a kameratol... de nalam eltunt azzal hogy ujra raktam a romot... :D de sztem megfogjak es cserelik az egesz alaplapot is majd

Nem elérhető tenkjuh

• PFC Fan
« Reply #1208 Dátum: 2014, 10 02, 14:04:38 »
meglátjuk ! kiváncsian várom ! Bár olvastam olyat is h kamera hiba esetén cserélik a telot ... egy a lényeg h müködjön majd.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1209 Dátum: 2014, 10 02, 14:07:43 »
Mondjuk ezt nem ertem... megveszel egy premium keszuleket... elveszik toled hetekre .. es egy mint arban es mint hasznalhatosagban kritikan aluli keszuleket adnak "csere" keszulek gyanant... anno s4t hagytam szervizbe, en kihisztiztem egy s3 mert hozzam akartak vagni egy agyon harcolt elso szerias galax minit... mondom ne haragudjon itt es itt dolgozom nekem ez munka eszkoz es dragan vasaroltam direkt ezert ezzel se megjelenni nem fogok se dolgozni nem tudok... mondtak helybol ne haragudjak megnezik mivan meg es kihoztak egy fekete s3t nah mondom koszonom mindjart mas ...:D szal ne hagyjatok magatokat :D

Nem elérhető tenkjuh

• PFC Fan
« Reply #1210 Dátum: 2014, 10 02, 14:33:58 »
én sajnos hagytam magam.... mentésgemre legyen szólva hogy munkaidőben rohangáltam ... először westend t szerviz... ott pislogtak és küldtek tovább....

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1211 Dátum: 2014, 10 02, 15:11:52 »
én sajnos hagytam magam.... mentésgemre legyen szólva hogy munkaidőben rohangáltam ... először westend t szerviz... ott pislogtak és küldtek tovább....
Igen igen... samsung szervizbe viszik onnan is ,erdekes is hogy tovabb kuldtek, atvenni atszoktak csak hozza teszik igy lehet tobb ido mintha elcsoszog vele az ember a szervizbe:D

Nem elérhető Enderson

• PDA: Iphone 6
  • PDA ROM: IOS 8.1.2
« Reply #1212 Dátum: 2014, 10 02, 17:16:31 »
Esetleg, hátha. Hogy tudja e az említett funkciót nem tudom, de mintha úgy rémlene igen.

Exdialer-t használtam régen és tök jó volt. Most is felraktam DE nem találom sehol sem a beállításait. Egyszerűen ha megnyitom nem találok semmi lehetőséget hogy lehetne bármit is állítani. Csak a tárcsázó van és a névjegyek. Nem értem ez hogy lehet.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #1213 Dátum: 2014, 10 02, 19:00:28 »
Már tesztelik az L-t  :taps:
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #1214 Dátum: 2014, 10 02, 21:59:36 »
Yepp  :taps:

Már tesztelik az L-t  :taps:
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1215 Dátum: 2014, 10 02, 22:18:51 »
Yepp  :taps:

Szep es jo meg orulnek is ennek de .. ezt annyiszor lattuk mar hogy feher menuk stb uj tarcsazo s4elltt is ez volt sot s5 elott is a megpergetett videok azt mutattak feher menuk stb.. azt amire kijott vissza szineztek samura...:D szal en mar ezt nem is varom pedig a tarcsazo baromira bejon:D

Nem elérhető tenkjuh

• PFC Fan
« Reply #1216 Dátum: 2014, 10 03, 19:09:56 »
Viszzakaptam a telómat.  alaplapot cseréltek, kamerát , ic t. usb csatlakozót, sőt még az adatkábel és a töltőt is kicserélték .... Gyorsak voltak és remélem hatékonyak is !

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1217 Dátum: 2014, 10 03, 20:36:56 »
Viszzakaptam a telómat.  alaplapot cseréltek, kamerát , ic t. usb csatlakozót, sőt még az adatkábel és a töltőt is kicserélték .... Gyorsak voltak és remélem hatékonyak is !

Grat! Használd egészséggel! :-)

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
« Reply #1218 Dátum: 2014, 10 04, 08:57:15 »
Sziasztok.
Azt szeretnem kerdezni, hogy ko hol vette a telojat?
Szolgaltato nem johet szoba, mert meg vacilalok h sima v 2 simes verzio legyen.
Mindenkepp megbizhato helyrol szeretnem, es a szervizfutart is ha netan gond lenne, a gari is fontos, nehogy vmi sufni gari legyen ha vmi gond lenne egy ilyen draga keszulekkel :)

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #1219 Dátum: 2014, 10 04, 09:53:25 »
Sziasztok. elég érdekes dolgot tapasztaltam, remélem valaki tud segíteni. teljesen eredeti állapotban, mókolás mentes vasról beszélek, telenoros kütyü. ahogy megkaptam, frissítettem a menüből, wifin keresztül.siker.most a legfrissebb van rajta, ami lett utána, ANG2? ha jól emlékszem. napokban, gondoltam megnézem, van-e frissítés. ismét menüből, rákatt, majd kiírja hogy nem lehetséges, mert módosított oprendszer van rajta :) ez vajon hogy,és miért? ja,  mondjuk ART-ra van állítva, ez közrejátszhat? köszi előre is :)
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #1220 Dátum: 2014, 10 04, 10:03:58 »
Sziasztok. elég érdekes dolgot tapasztaltam, remélem valaki tud segíteni. teljesen eredeti állapotban, mókolás mentes vasról beszélek, telenoros kütyü. ahogy megkaptam, frissítettem a menüből, wifin keresztül.siker.most a legfrissebb van rajta, ami lett utána, ANG2? ha jól emlékszem. napokban, gondoltam megnézem, van-e frissítés. ismét menüből, rákatt, majd kiírja hogy nem lehetséges, mert módosított oprendszer van rajta :) ez vajon hogy,és miért? ja,  mondjuk ART-ra van állítva, ez közrejátszhat? köszi előre is :)
Igen. Art -on nem kapsz frissítést.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ricsike

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: 1234
« Reply #1221 Dátum: 2014, 10 04, 10:08:02 »
Nálam is ez a helyzet. Nagyon kezdő vagyok , mit jelent az ART ,hol lehet állítani.
Köszi a segítséget előre is.

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #1222 Dátum: 2014, 10 04, 10:11:08 »
Igen. Art -on nem kapsz frissítést.
király, köszönöm)))  :ok:
nézegettem keyboard-ot, mert sokat vagyok, illetve kocsiban élek lassan, és kényelmesebb lenne e pici klavival pötyögni. igen, tudom, megy a hang alapú, de szinte csak külföldön vagyok, és nem ócó a net :)
rii mini-t néztem ki, vélemény, esetleg tapasztalat?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1223 Dátum: 2014, 10 04, 10:13:43 »
Nálam is ez a helyzet. Nagyon kezdő vagyok , mit jelent az ART ,hol lehet állítani.
Köszi a segítséget előre is.

fejlesztöi bel-ban leet váltani.

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #1224 Dátum: 2014, 10 04, 11:37:34 »
nézegettem keyboard-ot, mert sokat vagyok, illetve kocsiban élek lassan, és kényelmesebb lenne e pici klavival pötyögni. igen, tudom, megy a hang alapú, de szinte csak külföldön vagyok, és nem ócó a net :)
rii mini-t néztem ki, vélemény, esetleg tapasztalat?