2024, 11 26, 15:26:47

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285064 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #1125 Dátum: 2014, 09 25, 15:33:53 »
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: gyári samfirmware-es rom odinos felpakolása is kinyírja a knox-ot? Vagy azzal nincs gond?
Ismerősömnek ANE2-es májusi romja van, és nem akar lefrissülni az új ANG9-re, gondoltam rádobom neki manuálisan.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1126 Dátum: 2014, 09 25, 15:35:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: gyári samfirmware-es rom odinos felpakolása is kinyírja a knox-ot? Vagy azzal nincs gond?
Ismerősömnek ANE2-es májusi romja van, és nem akar lefrissülni az új ANG9-re, gondoltam rádobom neki manuálisan.
nem,az mehet.

« Reply #1127 Dátum: 2014, 09 25, 15:39:36 »
nem,az mehet.

Rendben köszi!

(közben én is találtam rá vonatkozó anyagot.)
The KNOX Counter WILL NOT be flagged or tripped when using Samsung Kies or Odin to flash a stock ROM.
The KNOX Counter WILL BE flagged or tripped when you flash a third-party Recovery (like CWM/TWRP) or custom ROM.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1128 Dátum: 2014, 09 25, 15:42:52 »
Akkor válaszolok magamnak, ugyanis egy másik fórumon segítőkészebbek voltak és így megoldódott a problémám. Hátha másnak is segítek vele. Nos! A beállításokban a kijelző elfordítása alatt, az intelligens elforgatás után, ki kell venni a pipát!!!  :p
és ha esetleg nem tudta rá a választ senki de hülyeséget sem akart írni? azért mert nem válaszolnak néha mért kell rögtön támadni ?:) amint látod elég sok ember kérdésére már az nap érkezik valamilyen válasz:) amire nem arra lehet itt nem tudunk megoldást... másrészt nekem be van pipálva és különbség semmi a kettő sebessége között mondjuk nekem a legelső gyári alap rom van rajta amivel kijött :) nem is fogom frissíteni:)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1129 Dátum: 2014, 09 25, 15:45:07 »
és ha esetleg nem tudta rá a választ senki de hülyeséget sem akart írni? azért mert nem válaszolnak néha mért kell rögtön támadni ?:) amint látod elég sok ember kérdésére már az nap érkezik valamilyen válasz:) amire nem arra lehet itt nem tudunk megoldást... másrészt nekem be van pipálva és különbség semmi a kettő sebessége között mondjuk nekem a legelső gyári alap rom van rajta amivel kijött :) nem is fogom frissíteni:)
ne is tedd,azzal idáig a legjobb,semmi gondja,frissitések után,meg van azért. ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1130 Dátum: 2014, 09 25, 15:46:26 »
Rendben köszi!

(közben én is találtam rá vonatkozó anyagot.)
The KNOX Counter WILL NOT be flagged or tripped when using Samsung Kies or Odin to flash a stock ROM.
The KNOX Counter WILL BE flagged or tripped when you flash a third-party Recovery (like CWM/TWRP) or custom ROM.
de minek a  frissítés van vmi baja a réginek?:) azon kívül hogy azokat már csak trükkösen lehet rootolni van vmi különbség... asszem mintha írták volna hogy vmelyik romtől kevesebb memóriát hagy elérhetőnek a rendeszer a programok számára?:) most múlt az enyém 1 hónap 6 napos kirootoltam knox ugrás mentesen azóta no problémóm... nem is akarom friisíteni.. majd csak l re maximum

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1131 Dátum: 2014, 09 25, 15:52:29 »
rotfl

lol most olvastam el a cikkeket...
most ez komoly hogy azzal próbálják magyarázni hogy mert alu... :D talán ezért kellet volna bele merevítőt tenni nem? azért b...a már meg az isten ha veszek 340ért egy fémlapátot és elhajlik amikor a hátsó zsebembe rakom.. erőteljesen kínai gagyi minőséget kelt így nem?:D nah mindegy így meg aztán végképp inkább  plastic samsung mint szuperfémapple:D

am mobilarénás teszten megint jót röhögök...megint egy handrás féle ib..i kapta kézbe a telefont... és természetesen tőkéletesre majdnem hogy a legjobbra hozta ki a piacon:D de azért csak egy tetszett plecsnit rakott a végére az ára miatt :DDDD ennek mi értelme...:D

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #1132 Dátum: 2014, 09 25, 17:58:17 »
lol most olvastam el a cikkeket...
most ez komoly hogy azzal próbálják magyarázni hogy mert alu... :D talán ezért kellet volna bele merevítőt tenni nem? azért b...a már meg az isten ha veszek 340ért egy fémlapátot és elhajlik amikor a hátsó zsebembe rakom.. erőteljesen kínai gagyi minőséget kelt így nem?:D nah mindegy így meg aztán végképp inkább  plastic samsung mint szuperfémapple:D

am mobilarénás teszten megint jót röhögök...megint egy handrás féle ib..i kapta kézbe a telefont... és természetesen tőkéletesre majdnem hogy a legjobbra hozta ki a piacon:D de azért csak egy tetszett plecsnit rakott a végére az ára miatt :DDDD ennek mi értelme...:D

Plusz még az iOS 8.0 sem, sőt annak 8.0.1 frissítése sem frankó.  ;D
Nem véletlen, hogy a témát felkapták több helyen. Lassan elgondolkodhatnék, hogy az avatarom lecseréljem erre:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

De ez itt már elég off.  ;)

« Reply #1133 Dátum: 2014, 09 25, 18:59:20 »
de minek a  frissítés van vmi baja a réginek?:) azon kívül hogy azokat már csak trükkösen lehet rootolni van vmi különbség... asszem mintha írták volna hogy vmelyik romtől kevesebb memóriát hagy elérhetőnek a rendeszer a programok számára?:) most múlt az enyém 1 hónap 6 napos kirootoltam knox ugrás mentesen azóta no problémóm... nem is akarom frissíteni.. majd csak l re maximum

jaja, főleg az ujjlenyomat olvasó fejlődött sokat. én az ANG9-el egy kézzel tartva a telót hüvely ujjat közel párhuzamos állásban tartva a gombbal is már simán nyitja, míg a régiekkel főleg merőleges tartásban lehetett használni.

-G900FXXU1ANG9 update brings some improvements to the fingerprint sensor which has been reportedly has a serious problem when swiping down the screen.
-some improvements to speed and battery life performance

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1134 Dátum: 2014, 09 25, 21:21:21 »
jaja, főleg az ujjlenyomat olvasó fejlődött sokat. én az ANG9-el egy kézzel tartva a telót hüvely ujjat közel párhuzamos állásban tartva a gombbal is már simán nyitja, míg a régiekkel főleg merőleges tartásban lehetett használni.

-G900FXXU1ANG9 update brings some improvements to the fingerprint sensor which has been reportedly has a serious problem when swiping down the screen.
-some improvements to speed and battery life performance
csak azt nem lehet valahogy athozni?:D mondjuk kb nulla szinten hasznalom;)

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1135 Dátum: 2014, 09 25, 21:22:54 »
Plusz még az iOS 8.0 sem, sőt annak 8.0.1 frissítése sem frankó.  ;D
Nem véletlen, hogy a témát felkapták több helyen. Lassan elgondolkodhatnék, hogy az avatarom lecseréljem erre:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

De ez itt már elég off.  ;)
En erre fogom:D

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Nem elérhető Kronosz

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia TX
  • PDA: Sony Xperia TX
  • PDA ROM: 9.1.B.0.411
« Reply #1136 Dátum: 2014, 09 25, 22:04:12 »
Hát én nem tudom,nekem a Sony Xperia TX-nek nem karcolódott még meg a kijelzője,sem a kamerán az üveg.Pedig nem védi semmi.Az S5 gyengébb minőségű anyagból lenne?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1137 Dátum: 2014, 09 25, 23:06:26 »
Hát én nem tudom,nekem a Sony Xperia TX-nek nem karcolódott még meg a kijelzője,sem a kamerán az üveg.Pedig nem védi semmi.Az S5 gyengébb minőségű anyagból lenne?
nincs gyengébb anyagból.. csak nem mindegy ki hogy vágja zsebre táskába asztalra stb:) ergo kihogy bánik vele...:)

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1138 Dátum: 2014, 09 26, 07:03:47 »

Használat kérdése , nekem egyik részén sincs karc.Se a kamerán se a kijelzőn.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1139 Dátum: 2014, 09 26, 15:10:31 »
ugyan ez note 3 al :D MERT MÜANYAG XAR. :D

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1140 Dátum: 2014, 09 26, 17:14:48 »
ugyan ez note 3 al :D MERT MÜANYAG XAR. :D

Ezután ha valaki még 1x azt mondja szar a samsung anyaghasználata , már lesz mit mutogatni :) Lehet még is tudnak valamit.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1141 Dátum: 2014, 09 26, 18:14:16 »
Ezután ha valaki még 1x azt mondja szar a samsung anyaghasználata , már lesz mit mutogatni :) Lehet még is tudnak valamit.
Handrás erre annyit írt a bloggján minden telefon elhajlik a note 3 is hajlik látszik a videon csak visszahajlítják...:DDD sírnak az ibu..ik:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1142 Dátum: 2014, 09 26, 18:48:17 »
nah ezt már vártam ;) végre visszakerültek a témák és ha balra lapozol nem csak az idióta magazin tud beugrani hanem amit szeretnél ;)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #1143 Dátum: 2014, 09 26, 22:47:57 »
Handrás erre annyit írt a bloggján minden telefon elhajlik a note 3 is hajlik látszik a videon csak visszahajlítják...:DDD sírnak az ibu..ik:D

De az legalább egybemarad és nem törik el tőle a kijelző:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1144 Dátum: 2014, 09 27, 11:39:30 »
nah ezt már vártam ;) végre visszakerültek a témák és ha balra lapozol nem csak az idióta magazin tud beugrani hanem amit szeretnél ;)
se a témák se a balra lapozós nem működik rendesen :DDDD de viszont legalább pörgősebb a tw... gondolom az animációs sebesség lett lehúzva benne:D

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #1145 Dátum: 2014, 09 27, 12:07:15 »
se a témák se a balra lapozós nem működik rendesen :DDDD de viszont legalább pörgősebb a tw... gondolom az animációs sebesség lett lehúzva benne:D
Jó nekem a gyári is :)
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #1146 Dátum: 2014, 09 28, 11:27:46 »
Jó nekem a gyári is :)

Nekem meg a Nova :)

Más: használ valaki alu hátlapot? Mennyivel csökkenti a wifi/gps jelet? Vagy ez kamu és nem is fogja? Mi az igazság?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #1147 Dátum: 2014, 09 28, 14:14:58 »
Nekem meg a Nova :)

Más: használ valaki alu hátlapot? Mennyivel csökkenti a wifi/gps jelet? Vagy ez kamu és nem is fogja? Mi az igazság?

Az az ami az oldalát védi?

« Reply #1148 Dátum: 2014, 09 28, 14:29:44 »
Az az ami az oldalát védi?
nem, ez hátlap, mint a mostani lukacsos műanyag

« Reply #1149 Dátum: 2014, 09 28, 14:32:37 »
32Gb-os SD kártyát még mindig nem tudom feléleszteni a telóban... :(
Viszont megvan a múltkori-kezdeti wifi esetem okozója: sd kártya.
Ha beteszem a kártyát és bebootolok, nem lehet kapcsolni a wifit. Amit kiveszem, minden okés.
A kártyát egyébként formáztam már  fat-re meg exFat-re is. Egyiket sem látha teló, formázni sem tudnám vele. Win alatt illetve fényképezőben teljesen jó a kártya. Valami gond lesz a telefon sd foglalatával? Vagy szofveres bug? Más használ 32es kártyát vele?