Nos köszi az őszinte véleményeket. Én ezért nem ítélek el senkit. Ilyen vagyok "kamikaze" " nektek jó" nekem is mert kipróbálok új dolgokat. Amennyire tudok vigyázok. Az s2 is megjárta a hadak útját
jövő hónapban lesz 2 éves mégis jobban száguld mint új korában.
azon is rengeteg rom volt és a slimkat maradt a végső verzió. Ezen is próbáltam már de még nem
a. Most kipróbáltam az art módot nem tudom mire jó de gyorsabbnak tűnik a rendszer.
Mint mondtam is a szak szavakkal nem vagyok tisztában azon még a fordítás se segít mert rövidítéseket nem fordít a fordító program se
Gondolok itt
Stock rom
DeOdexed rom
Odex
Stb..
De erre már megtaláltam a választ így nem kell nektek fáradni
Olvastam
You are not allowed to view links.
Register or Login [/URL]
és azt is megtanultam hogy ne offoljam szét az általános topikot :-)
Tapatalk-kal küldve az én LG-D802-el
Nem is tudom miért keresel pl. a guglival

Tarsy kollega a Tudástrában gyönyörűen, szájbarágósan mindent leírt amit neked tudnod kell.
Egy példa:
CloudyStock-nál ott van mit kell wipe-olni, ugye? =
Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data)Olvastad és csináltad ahogy le van írva, vagy tudod is miket wipe-oltál? Flash folyamat után ez mehetne szerinted még 1x?
Olvasd el Tarsy írását, nem unalmába gépelte, hanem pont a kezdőknek. Samuról jöttél, ami ugye nem kis népszerűségnek örvend, többen pl. egy FAQ-ba majdhogy regényt írtunk. S2-é se kicsi, minden benne van. Nem is értem...
Két dolog hibázik Nálad, amire tényleg fogadd meg a többiek intéseit.
1. Nem is tudod valójában hova tartasz, milyen rom, milyen UI, milyen funkciók kellenek neked.
2. Ezt a nem létező dolgot hogyan is kéne megcsinálni.
Döntsd el mit szeretnél, mert előbb utóbb tényleg brickelsz.
A tegnap esti "malőr"-ödhöz egy jótanács, ami lehet a leckéd 1. pontja is....:
- Ha a bootloader sérül, törlődik, elcseszed - 99,9% hogy brickeltél. A brick állapot ott indul mikor nem tölt be a bootloader...