2024, 11 27, 23:36:26

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) - CyanogenMod 11  (Megtekintve 26758 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) - CyanogenMod 11
« Dátum: 2014, 02 15, 18:40:04 »
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) CyanogenMod 11

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Az össze vissza hsz-ek elkerülése végett, és fórumtársaink javaslatára ez lesz a CyanogenMod 11 topikja, amiben megkérek mindenkit, csak a CM 11-el kapcsolódó anyagokat, hsz-eket hozza.

Aki először találja meg a CyanogenModot SGSA-ra: mi az a CM?

CM - CyanogenMod, szintén egy fejlesztői csapat, amely az AOSP-ből csak merít, azonban jellemzően "reverse engineering" (azaz visszafejtéses) módszerrel készít egyedi custom romokat a készülékekre. Verziói alapján a CM7 Gingerbread, a CM9 Ice Cream Sandwich, a CM10 Jelly Bean rom.
Ezek al verziói ugye a 10.1- es ami 4.2.2-es, a 10.2-es 4.3.x-ás, a 11 a 4.4.x android megfelelői.

CyanogenMod romok telepítése, visszatérés:

Nem kell rám megharagudni a következőért, de:
Nem fogom senkinek leírni lépésről lépésre mit tegyen mire kattintson, mégpedig azért mert aki a következő sorokból nem tudja kiolvasni mit kell tennie, annak a legnagyobb jóindulattal a saját érdekében mondom, egyáltalán nem ajánlottak a CM romok. Mint olvasható feljebb is, és a hsz-ek közt is, van az a helyzet amikor akaratlanul tudunk magunknak kárt csinálni. Felhívom mégegyszer mindenki figyelmét, egy nem officional fejlesztés alatt álló nightly telepítésének az álljon neki, aki tudja (és nem olvassa!) hogy mit kell csinálni, akár egy hard resetnél vagy egy nem sikerült telepítésnél! Egy CyanogenMod rom használata haladó szintű felhasználást igényel! Ezt ne feledjük!
So, telepítés:
Ezeknek a romoknak a telepítése megegyezik a szinte összes más custom-al, amit természetesen a recoveryből teszünk. A különbség talán annyi, hogy minden romhoz - mikor először tesszük - telepíteni kell egy ún. GAPPS azaz Google Apps csomagot. Különösebb elemezésre nem szorul a téma szerintem. Ha nem érted kérdezd a fórumban. Mint írtam ezt 1X és először tesszük (Gapps-ot). Tehát először felrakunk egy általunk kiválasztott romot + egy ahhoz való gapps csomagot, és belakjuk értelem szerűen. Backup legyen mindenkinél, lehetőleg ne gyári romos (ez ismét csak javaslat, mint a custom FAQ-ban). Egyre érdemes itt is figyelni, ha a recoveryben vagy nézz körül, mert újabbat kaptál. Sem a backup elérése, sem pl.: wipe dalvik nem a megszokott helyeken vannak (csak majdnem). Első telepítés előtt bármilyen romunk van érdemes egy wipe data / factory reset, wipe cache, wipe dalvik, majd a telepítés. Utána azért én csináltam még egy ugyanilyen factoryt, biztos ami biztos. Sokak szerint hülyeség, nekem nincs gondom...
Namost, ha holnapután látunk egy frissítést, akkor már elég csak  a romot wipe data nélkül feltennünk, hiszen az appok ugyebár ott vannak. Verzió frissítéshez tartozik még: Általában (sőt mindig) egy megjelenő verzióval amit letöltünk és felteszünk, települ egy módosított kernel is, hiszen azt a Cyanogen csapat biztosítja a romhoz. Én speciel szoktam egy wipe cache + wipe dalvik-ot is csinálni mikor frissítek egy adott nightly-ra, pont ezért. A rom frissítés előtt + után.
Mint írtam ezek fejlesztés alatt vannak tehát előfordulnak bugok. Hol több, hol kevesebb. Azért nem írok ide sem konkrétumot, mert ez folyamatosan változik. Kérdezd a fórumtársakat, olvass utána lejjebb.

GT-I9070P-re való telepítés Leslie leírása alapján, amit idővel majd Ő fog alátámasztani és szép formába önteni. Én egyelőre idézem, a beszélgetést (még) You are not allowed to view links. Register or Login találjátok. Olvass előbb és utána állj neki!!!

Nekem is ez volt az alap, amire feltettem a Maclaw féle CM11 - 4.4.2 is felmegy!!! Ha így csinálod:
Bármilyen rom-ról elmondható, hogy ami jó a simára, az  jó a P-sekre is!!! Leszámítva, hogy az NFC nem működik!!!
Nagyon fontos azonban, hogy a letöltött rom-ban a "/system/lib/tee" könyvtárat ki kell cserélni a telefonon találhatóével!!! Ha ezt nem teszed meg jó esélyel nem fog működni mint mobil (Nekem pl nem látta a SIM kártyát). A másik probléma jónéhány ROM rendelkezik az update-scriptben ellenőrző sorral!!! Ami azért felel, hogy ne téglázák az amatőrök a telefonjukat! Annyit csinál, hogy telepítés előtt össze hasonlítja a benne definiált (támogatott) verziókkal a telefon verzióját. Ha nem stimmel, nem hagyja telepíteni!!! És leáll még a legelején!A CyanogenMod is (és általában az AOKP/vagy azokből főzött romok) tartalmazzák. Nem kell azonban megijedni!!! A feladat nem bonyolult! :)

1., A már rootolt/cwm-et telepített(kernel cserélt) telefonodról, egy jó file-managerrel, megkeresed és lemented a "system/lib/tee" könyvtárat az sd kártyádra, majd átmásolod gépre. Ott kicsomagolod a ROM-ot amit a telódra szánsz egy másik mappába. Felülírod a mappát.
2., A kicsomagolt könyvtárban a "META-INF/com/google/android/updater-script" -et meg kell nyitni egy normális szövegszerkesztővel! (natúr notepad-ot felejtsd el!!! Mert elfogja cseszni a file kódolását!!!) Én a "Notepad++" -t javaslom, ha jól tudom freeware, bárhonnan leölthető!!!
majd ebben a fájlban a következő sorokat kitörlöd:
"
assert(getprop("ro.product.device") == "janice" || getprop("ro.build.product") == "janice" ||
       getprop("ro.product.device") == "i9070" || getprop("ro.build.product") == "i9070" ||
       getprop("ro.product.device") == "GT-I9070" || getprop("ro.build.product") == "GT-I9070" || abort("This package is for \"janice,i9070,GT-I9070\" devices; this is a \"" + getprop("ro.product.device") + "\"."); );
"
Majd mented!

3., Ha ki van cserélve a tee mappa, és a fent leírt updater-script is módosítva van. Akkor lehet vissza zipelni a rom-t. ügyelve arra, hogy ugyabban a formában legyen, ahogy volt! tehát kilépsz a "gyökér" szintig, kijelölöd a Meta-inf, a system könyvtárakat és a boot.img és file_context file-okat és úgy csomagolod vissza zip-re! Majd mehet fel az sd kártyára. És a továbbiakban mindent, ugyanúgy csinálsz, mint ahogy azt attika79 már a topic nyitó hozzászólásokban leírta:

-reboot recovery
-wipe data/factory
-wipe cache
-wipe dalvik cache
-install zip from sd card (rom telepítés)
-install zip from sd card (gapps vagy slim gapps)
"mégegyszer lehet wipe-olni, biztos ami fix"
-reboot

:taps: :ok: :D ;)

Ez elvileg mind cyannal, mind egyéb más i9070-re portolt rom esetében be kell hogy váljon!

Örülés! ;)

Sok sikert hozzá! És várjuk a visszjelzéseket!!!

Visszatérés, pá Cyanogen:
Eltérő lehet, ugye nem mindenkinek van tele backuppal az SD-je. Azt mondom biztos ami biztos, ha végleg lemondunk a Cyanogenról, ilyenkor jó Odinnal rátenni az officional romot, majd belakni újra, vagy ezután vissza tenni a backup-unkat. Természetesen full factoryval Odin előtt után!

Az itt megjelölt download linkeken általában lesz egy ú.n. MD5 Sum számsor is. Ez a letöltött fájl helyességégét hivatott ellenőrizni. MD5 Sum-ot tessék ellenőrizni, mert volt olyan fórumtársunk aki éjjel fél 2-kor azért nem tudta bekapcsolni a telefonját mert istentudjahogyan rágyűrt egy hibásan letöltött romot.

Mi az az MD5 Sum? Egy letöltés ellenörző cókmók. A letöltendő fájl tartalmaz egy md5 számsort, amit ha letöltöttél ezzel a programmal tudsz PC-n ellenőrizni:

You are not allowed to view links. Register or Login

Használata értelemszerű.
Ezzel a sorral kell egyezzen. Ha a fájl hibásan jött le, NEM fog stimmelni.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ha mobilon töltöd, tessék egy app amivel szintúgy ellenőrizendő:
Katt a képre:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

A méltán népszerű maclaw féle CyanogenMod 11 a legfrissebb Build-el elérhető a saját honlapjukon:

Én a ma aktuális Build-et osztom meg, ha újabb van a honlapon nézd meg, nem  fogok minden Build-et publikálni. MD5 Sun a letöltő oldalon elérhető.

Az XDA - Developers Team Canjica CyanogenMod 11-ét itt tudjátok elérni, ha valaki használ mindennapi használatra ajánlatos verziót, írja be a fórumba és linkelni fogom itt is.

Ha van egyéb CM11 verziód oszd meg, írjuk ide is.

Kiemelném itt is!

Kezdő és friss felhasználóknak egyáltalán nem javasoltak a CM romok!!! Csak akkor kezdj hozzá, ha tudod mit csinálsz!!! Egy rom felrakása pofon egyszerű, de a működtetése haladó szintű dolog, a telepítés után is lehet téglázni!!! Mint ahogy lejjebb olvasni lehet, nem mindennapi használatra vannak és nagyon könnyű kárt okozni magunknak!!!

FIGYELEM! Semmilyen felelősséget nem vállalok, ha valamilyen oknál fogva a telefont károsodás éri! A felelősség Téged terhel, csak akkor kezdj neki, ha biztos vagy benne mit csinálsz! Ne felejts el biztonsági másolatot készíteni az összes fontos fájlról! Fontos!
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) - CyanogenMod 11
« Reply #1 Dátum: 2014, 02 15, 19:03:52 »
Indítom én, két kis kiegészítővel.

Wifi gondra egy app ami elméletileg KITKAT alatt megoldja gondot:  You are not allowed to view links. Register or Login

Google apps azaz GAPPS-ok egybe gyűjtve: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha egyéb csokihoz való cullangod van, itt bátran...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #2 Dátum: 2014, 02 15, 19:12:20 »
Indítom én, két kis kiegészítővel.

Wifi gondra egy app ami elméletileg KITKAT alatt megoldja gondot:  You are not allowed to view links. Register or Login

Google apps azaz GAPPS-ok egybe gyűjtve: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha egyéb csokihoz való cullangod van, itt bátran...

Valóban meg oldja a wifi gondot a linkelt kis app.
Én a legújabb (02.11) Maclaw romhoz fűznék annyit, hogy az előzőhöz képest javították a teljes képernyős hívófél kép kijelzést , fényképezésnél lehetőség van beállítani a mentés helyét , sorozatfelvételt.
Fotó kép minőség javítása céljából át kell állítani szuper finomról jpeg 100%-ra.
BLN sajnos ebben a verzióban sem működik.
Nálam ART környezetben többször lefagyott és újraindult a telefon , így én maradtam a Dalvik környezetben ahol nincsenek ilyen problémák.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #3 Dátum: 2014, 02 15, 20:15:48 »
Nem lehetne beemelni ide a cm10.1 és 10.2 topicból a cm11 részt. Kb a 20. oldaltól indul (ahol attika belinkelte az első képeket) és sok fontos infó van benne, ami egy kezdőnek jó lehet (na meg haladónak is visszaolvasni), illetve nem kell topicból topicba ugrálni. A leírás 99,99 %-a cm11-hez kapcsolódik.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #4 Dátum: 2014, 02 15, 20:21:02 »
Nem lehetne beemelni ide a cm10.1 és 10.2 topicból a cm11 részt. Kb a 20. oldaltól indul (ahol attika belinkelte az első képeket) és sok fontos infó van benne, ami egy kezdőnek jó lehet (na meg haladónak is visszaolvasni), illetve nem kell topicból topicba ugrálni. A leírás 99,99 %-a cm11-hez kapcsolódik.

Végül is csak Maclaw verziójáról van szó itt. Mivel Carbonnak van külön topicja. A legújabbról meg leírtam mik a hibái. Vagy írjak egy részletesebb ismertetőt?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #5 Dátum: 2014, 02 15, 20:26:12 »
Na ez nem egyszerű feladat, ugye nem kevés hsz-ről van szó, konkrétan az egész ez évi 17 oldal... Nem utolsó sorban szeretném ha legalább ez átlátható lenne. Csak CyanogenMod 11. Lehet az XDA-s, maclawos, de csak az. Ami nem az, az megy a levesbe. Köszi a felvetést frenkiee, de nem kell ugrálni. 11 itt, a többi ott.  :) 17 oldalt hadd ne bolygassak, mert akkor aztán tényleg nem fogja senki átlátni.  ;)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #6 Dátum: 2014, 02 17, 17:27:58 »
Ha minden igaz a napokban elindul a napi szintű AOSP rom kibocsájtás Maclawnál :p
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető fcs747

• PDA: A5 16
  • PDA ROM: A510fxxu4cqg1
« Reply #7 Dátum: 2014, 02 18, 09:35:52 »
Sziasztok!Olyan gondom lenne,hogy ha a facebook-bol meg akarok nyitni egy video hivatkozást akkor a böngésző leáll és kilép a gyári és a telepitett is,a böngészők nem jegyzik meg a belépési jelszavakat  :hmm:(ugyan ez a probléma jelentkezett a carbon-nál is).....ha esetleg valaki tud megoldást erre a problémára segítsen legyenszíves!előre is köszönöm!

Nem elérhető guardian

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S Advance (i9070)
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.2
« Reply #8 Dátum: 2014, 02 18, 14:53:55 »
na nekem meg egy olyan gondom lenne, hogy felraktam a 4.1.2 t-mobile-osat, hogy ez után a CM 11-et rakhassam fel. na már most az a baj, hogy kipróbáltam azért a 4.1.2-t mert nekem voltak néha (tényleg csak néha) fagyások, hogy az itt is jelentkezik-e. hát jóformán mindig. egy fájlkezelő is belehalt a dolgokba. nna ez mitől lehet? megoldás esetleg? ha már itt jelentkeznek ezek akkor szerintem CM-ben is jelentkezni fognak...

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #9 Dátum: 2014, 02 18, 15:16:15 »
na nekem meg egy olyan gondom lenne, hogy felraktam a 4.1.2 t-mobile-osat, hogy ez után a CM 11-et rakhassam fel. na már most az a baj, hogy kipróbáltam azért a 4.1.2-t mert nekem voltak néha (tényleg csak néha) fagyások, hogy az itt is jelentkezik-e. hát jóformán mindig. egy fájlkezelő is belehalt a dolgokba. nna ez mitől lehet? megoldás esetleg? ha már itt jelentkeznek ezek akkor szerintem CM-ben is jelentkezni fognak...

Mi fagy és hol? A leírásod nem éppen egyértelmű.
Ha a 4.1.2 fagyogat, azt tudjuk, van külön topicja (CoCore megoldja). A CM teljesen más mint a 4.1.2, ne hasonlítsd össze őket, nem is lehet. Ha a CM fagy, akkor jó helyre írtál, csak én még nem hallottam ilyet.

Nem elérhető guardian

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S Advance (i9070)
  • PDA ROM: CyanogenMod 10.2
« Reply #10 Dátum: 2014, 02 18, 16:22:07 »
Mi fagy és hol? A leírásod nem éppen egyértelmű.
Ha a 4.1.2 fagyogat, azt tudjuk, van külön topicja (CoCore megoldja). A CM teljesen más mint a 4.1.2, ne hasonlítsd össze őket, nem is lehet. Ha a CM fagy, akkor jó helyre írtál, csak én még nem hallottam ilyet.

Mikor CM 10.2 volt fent akkor 1-2 program néha lefagyott, leállt. most a 11.0-t akartam felrakni előtte újra húztam a 4.1.2-t mint írtam is, az egész lefagy, usb-n keresztül még csak rá se tudom kötni a gépre mert meghal az egész és semmit nem tudok csinálni, a még aggasztóbb, hogy ha elsötétül a képernyő, vagy én sötétítem el, akkor a home gombal nem tudom visszahozni, akksi ki-aztán be és újra használ... valaki ötlet? újra leszedem a telefonhoz tartozó gyári rom-ot felraktam és ugyan ez

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #11 Dátum: 2014, 02 18, 17:13:35 »
Mikor CM 10.2 volt fent akkor 1-2 program néha lefagyott, leállt. most a 11.0-t akartam felrakni előtte újra húztam a 4.1.2-t mint írtam is, az egész lefagy, usb-n keresztül még csak rá se tudom kötni a gépre mert meghal az egész és semmit nem tudok csinálni, a még aggasztóbb, hogy ha elsötétül a képernyő, vagy én sötétítem el, akkor a home gombal nem tudom visszahozni, akksi ki-aztán be és újra használ... valaki ötlet? újra leszedem a telefonhoz tartozó gyári rom-ot felraktam és ugyan ez
Töltsd le cm-et mégegyszer és ellenőrizd az md5sum-ot.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #12 Dátum: 2014, 02 18, 19:33:40 »
Már régóta meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem. Ebben a maclaw cm11-ben nincs mozgásvezérlés, vagy csak én nem találom?
Konkrétan a telefon lefordításával történő némítás érdekelne.

Nem elérhető Alexxx

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: I9070
« Reply #13 Dátum: 2014, 02 24, 19:27:24 »
Üdv :) Egy kis segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy a
gyári  4.1.2 rom-ot GT-i9070P-s telón mire lenne érdemes lecserélni,
mint kezdő? ( valahol elkell kezdeni)

Előre is köszi :ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #14 Dátum: 2014, 02 24, 20:45:55 »

Alex!
Első körben ha tudsz már romolni odinnal, csak akkor állj neki. Egy esetleges nem sikerült CM telepítésnél ez alap. Az megy?  :)

Nem elérhető Alexxx

• PFC Fan
« Reply #15 Dátum: 2014, 02 24, 21:11:10 »
Alex!
Első körben ha tudsz már romolni odinnal, csak akkor állj neki. Egy esetleges nem sikerült CM telepítésnél ez alap. Az megy?  :)
Bevallom még nem csináltam ilyesmit, de lépésről-lépésre szerintem menne :)
Nagyon sok a jó hozzászólás, csak most az nem értem, hogy pontosan melyik rom menne fel rá.
Első körben, én a carbont akartam felrakni, de  a P-seknél ugye van az a két exta dolog a másolással,
és akkor elvileg minden felmegy ami a sima i9070-en elmegy. De ha a P-s szériánál nem tuti a dolog akkor nem kezdenék bele. :'(
Nagyon köszonom a segítséget :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #16 Dátum: 2014, 02 24, 21:16:14 »
Nagyon sok a jó hozzászólás, csak most az nem értem, hogy pontosan melyik rom menne fel rá.
Első körben, én a carbont akartam felrakni, de  a P-seknél ugye van az a két exta dolog a másolással,
és akkor elvileg minden felmegy ami a sima i9070-en elmegy. De ha a P-s szériánál nem tuti a dolog akkor nem kezdenék bele. :'(
Remélem Leslie kapcsolódik és segíteni fog.  :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #17 Dátum: 2014, 02 24, 22:00:05 »
Alex szerintem töltsd le legújabb maclaw romot, a sammobile-ról az XXLPJ-t. Leslie nagyon szuperül leírta,  sztem simán megcsinálod. Baj esetén meg ott van odinnal a gyári rom.
Milyen kerneled van fent? CWM  vagy TWRP?

Nem elérhető Alexxx

• PFC Fan
« Reply #18 Dátum: 2014, 02 24, 22:32:50 »
Alex szerintem töltsd le legújabb maclaw romot, a sammobile-ról az XXLPJ-t. Leslie nagyon szuperül leírta,  sztem simán megcsinálod. Baj esetén meg ott van odinnal a gyári rom.
Milyen kerneled van fent? CWM  vagy TWRP?
Eddig minden az eredeti gyàri update cwm-et még nem raktam fel :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #19 Dátum: 2014, 02 24, 22:40:50 »
Eddig minden az eredeti gyàri update cwm-et még nem raktam fel :)
Akkor először kernel topik. ;) Az egyik legfontosabb egy fix CWM recovery, amit a kernel felrakással telepítesz.

Idézet funkciót használd légyszives.

Nem elérhető LeslieV84

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070P
  • PDA ROM: CyanogenMod 11 - 4.4.2. by Maclaw Studio
« Reply #20 Dátum: 2014, 02 25, 09:27:14 »

Ahoj, előkerültem! Mostanában kicsit összesűrűsödtek a teendőim. De akadt egy kis időm, hát benéztem! :)
Látom kicsit rendbe lettek szedve a topikok! ;) Fain!

Gyors válaszom, először is mindnképp ahogy Attika79 is írta, root-olj és Custom Kernel!!!
Gyári 4.1.2-re a 8.2-es CoCore szerintem a legjobb, nekem az vált be a legjobban!
Arra már a fent leírt módon gyakorlatilag bármelyik Custom ROM felmegy amik a sima GT-I9070-re is!!!
Nagyon fontos a Tee könyvtár, mert anélkül lehet, hogy mint teló nem fogod használ (több mint biztos)!
készíts mindeképp mentést is valahova róla!!!
Ha maclaw-ot tolsz fel, elvileg az auto EFS-backupot csinál! Én azért nem bíznám azt se a véletlenre, mert utólag vissza imádkozni az IMEI-t a telefonba, ha elszál nem tudom fog-e sikerülni!
Én bele se mernék kezdeni! :D
Sok sikert, ha valami még mindig nem világos, kérdezz bátran!

Nem elérhető Alexxx

• PFC Fan
« Reply #21 Dátum: 2014, 02 25, 10:58:36 »
Ahoj, előkerültem! Mostanában kicsit összesűrűsödtek a teendőim. De akadt egy kis időm, hát benéztem! :)
Látom kicsit rendbe lettek szedve a topikok! ;) Fain!

Gyors válaszom, először is mindnképp ahogy Attika79 is írta, root-olj és Custom Kernel!!!
Gyári 4.1.2-re a 8.2-es CoCore szerintem a legjobb, nekem az vált be a legjobban!
Arra már a fent leírt módon gyakorlatilag bármelyik Custom ROM felmegy amik a sima GT-I9070-re is!!!
Nagyon fontos a Tee könyvtár, mert anélkül lehet, hogy mint teló nem fogod használ (több mint biztos)!
készíts mindeképp mentést is valahova róla!!!
Ha maclaw-ot tolsz fel, elvileg az auto EFS-backupot csinál! Én azért nem bíznám azt se a véletlenre, mert utólag vissza imádkozni az IMEI-t a telefonba, ha elszál nem tudom fog-e sikerülni!
Én bele se mernék kezdeni! :D
Sok sikert, ha valami még mindig nem világos, kérdezz bátran!
Igen csak kérdeznem kell, mert a TEE könytárat még nem találtam meg, de persze gondolom miért nem :(
Melyik fájlkezelőt használjam és mi a legegyszerübb módja a mentésnek, sry ha esetleg lámáskodom :)
köszike mint mindig

Nem elérhető Alexxx

• PFC Fan
« Reply #22 Dátum: 2014, 02 25, 14:59:11 »
Igen csak kérdeznem kell, mert a TEE könytárat még nem találtam meg, de persze gondolom miért nem :(
Melyik fájlkezelőt használjam és mi a legegyszerübb módja a mentésnek, sry ha esetleg lámáskodom :)
köszike mint mindig
Sziasztok, közben megtaláltam és lementettem a TEE könyvtárat a megfelelő fájlkezelővel ;).
4.4.2 built4-es carbont módosítottam a leírás szerint, és kitöröltem a megfelelő sorokat. ;)
Elvileg most a telepítés jön, de kicsit bátortalan vagyok, szóval pihizek 1 kicsit. :hmm:

Nem elérhető Alexxx

• PFC Fan
« Reply #23 Dátum: 2014, 02 27, 13:45:38 »
Sziasztok, közben megtaláltam és lementettem a TEE könyvtárat a megfelelő fájlkezelővel ;).
4.4.2 built4-es carbont módosítottam a leírás szerint, és kitöröltem a megfelelő sorokat. ;)
Elvileg most a telepítés jön, de kicsit bátortalan vagyok, szóval pihizek 1 kicsit. :hmm:
Sziasztok! Sikerült a LeslieV84 leírása alapján a  kitket 4.4.2 carbon 10-es verzióját telepíteni
I9070P-s telóra, minden teljesen jól szuperál rajta, 1-2 kis hiba van pl: launcher hiba, amire megvan
a megoldás, a másik az-az hogy játékot nem tudok feltelepíteni, mert valami olyasmit ír ki a teló hogy
 nem tudja telepíteni az SD kártyára. Wifi,gps jó, szép és gyors art-ban még nem próbáltam. :ok:
mostani állás szerint I9070, alapsáv: I9070PXXLPJ

Mindent köszönök, ha valami hiba lenne akkor a carbonos topikban folytatom :)

Nem elérhető LeslieV84

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070P
  • PDA ROM: CyanogenMod 11 - 4.4.2. by Maclaw Studio
« Reply #24 Dátum: 2014, 02 27, 14:07:29 »
Sziasztok! Sikerült a LeslieV84 leírása alapján a  kitket 4.4.2 carbon 10-es verzióját telepíteni
I9070P-s telóra, minden teljesen jól szuperál rajta, 1-2 kis hiba van pl: launcher hiba, amire megvan
a megoldás, a másik az-az hogy játékot nem tudok feltelepíteni, mert valami olyasmit ír ki a teló hogy
 nem tudja telepíteni az SD kártyára. Wifi,gps jó, szép és gyors art-ban még nem próbáltam. :ok:
mostani állás szerint I9070, alapsáv: I9070PXXLPJ

Mindent köszönök, ha valami hiba lenne akkor a carbonos topikban folytatom :)

Nagyszerű! Gratulálunk! És köszönjük a visszajelzést!
 ;) :ok: :taps: :D