2024, 11 24, 10:10:47

Szerző Téma: [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 nightlies  (Megtekintve 34268 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
Re: [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] CyanogenMod 11.0 nightlies
« Reply #150 Dátum: 2014, 05 26, 18:55:36 »
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérini, egy kicsit régen romoltam már:)
Elkezdtem felrakni a kitkat-hez a cwm-et (töltöttem le odinos verziót) és a dolog megállt (sőt igazából el sem indult) a set partition résznél.. meguntam kikapcsoltam az egészet, azóta a telefon teljesen kuka lett. Se töltésre se bakapcsolásra semmire se reagál.. mint ha aksi se lenne benne:S

Szerintetek ez mitől lehet? van erre megoldás?

Köszi a segítséget!
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
« Reply #151 Dátum: 2014, 05 26, 21:02:10 »
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérini, egy kicsit régen romoltam már:)
Elkezdtem felrakni a kitkat-hez a cwm-et (töltöttem le odinos verziót) és a dolog megállt (sőt igazából el sem indult) a set partition résznél.. meguntam kikapcsoltam az egészet, azóta a telefon teljesen kuka lett. Se töltésre se bakapcsolásra semmire se reagál.. mint ha aksi se lenne benne:S

Szerintetek ez mitől lehet? van erre megoldás?

Köszi a segítséget!

Szia!

Azt hiszem, ezt  jelenséget hívják "brick"-nek, vagy téglának. Ha van JIG-ed, akkor meg lehet próbálkozni vele. Valamint talán még a 3 gombos letöltési móddal is, mert ha az működne, semmi perc alatt javítható a dolog. (Lehet, hogy a 3 gombos Download mód működik, csak a képernyő nem kapcsol be, viszont az ODIN még láthatja a telefont, ami jó jel!)  Ha pontosan leírnád, mit csináltál, akkor talán könnyebben tudnánk segíteni.

Az én tippem az, hogy vagy nem volt root kernel a telefonodon, vagy rossz helyre tallóztad be a cwm-et ODIN-ban. Vagy talán még az lehet, hogy csak kernelt akartál cserélni, de bejelölted a RePartition-t is.

A helyes eljárás, hogy rootolni kell a telefont, majd arra mehet rá a KK kompatibilis kernel. Nemigen láttam még olyat, hogy a KK kernelt ODIN-ból kéne felrakni, de persze biztos van, csak szinte kizárólag recovery-ből dolgozunk.

Vedd azt is figyelembe, hogy ha nem rootolt a telefonod, vagy nem olyan kernelt használtál, ami támogatja a recovery-ben történő feltöltést, akkor az akksi lemerül és csak egy másik telefonban tudod feltölteni. Amennyire tudom, téglásított állapotban nem működik a töltés funkció sem, így tehát jobb, ha kiveszed a telefonból, nehogy teljesen lemerüljön, mert akkor nemigen lehet mit kezdeni vele.

Üdv

G.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #152 Dátum: 2014, 05 28, 07:27:07 »
KÖszönöm a segítséget. Igen a re-partiton be volt pipálva amin csodálkoztam is.. viszont az magától pipálódott be, csak sajnos nem vettem észre, csak mikor már elstartolt a dolog. :S Akkor vélhetően az lesz a baj. Erre a JIG-lehet már esetleg csak megoldás?

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #153 Dátum: 2014, 05 28, 20:36:14 »
KÖszönöm a segítséget. Igen a re-partiton be volt pipálva amin csodálkoztam is.. viszont az magától pipálódott be, csak sajnos nem vettem észre, csak mikor már elstartolt a dolog. :S Akkor vélhetően az lesz a baj. Erre a JIG-lehet már esetleg csak megoldás?

A JIG nem csinál új partíciót, csak elindítja a telefont letöltési módban, hogy újra lehessen kapcsolódni PC-vel és ROM-ot/kernelt telepíteni. You are not allowed to view links. Register or Login egy topik arról, hogy hol találsz a közeledben. De akár vásárolhatsz is, nem drága, én 500 forintért vettem.

Ha JIG-gel elindulna, nagy királyság lenne. Csak bedugod, előjön a képernyőn a Download mode felirat és már lehet is újra próbálkozni. Esetleg akkor is meg lehet próbálni a csatlakozást, amikor nincs semmi a kijelzőn, mert attól még összejöhet a dolog.

Ha nem indul el, akkor az nagyobb gáz, mert alaposabb munka kell hozzá. XDA-n olvasgattam régebben, hogyan lehet ilyenkor is életre kelteni a kütyüt, de már pontosan nem emlékszem rá. Érdemes lenne ott keresgélni (keresőszavak: hard brick, soft brick pit file i9100). Ha nagyon nem megy, vagy az angolt nem vágod, szívesen segítek. Én sem vagyok professzor, de elboldogulok. :-)

Legvégső esetben alaplap csere, ami szerintem 5-10 ezer forintos költséggel jár, de ez tényleg a legutolsó megoldás.

Üdv

G.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #154 Dátum: 2014, 05 30, 14:02:55 »
Köszönöm a segítséged!

Szívesen veszem a továbbiakben is :) Először megpróbálkoznék egy JIG-el, hátha az életre kelti a masinériát. Tudsz tippet adni esetleg, hogy hol lehet vásárolni? Megpróbálkoznék, vele bár még olyat sem csináltam :)
Vagy ha esetleg egy hozzáértő Budapest 14. ker környékén (vagy valahol BP-n :) ) tudna rám szánni egy pár percet :oops: ?

Köszönöm

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
Re: Re: [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] CyanogenMod 11.0 nightlies
« Reply #155 Dátum: 2014, 05 30, 17:32:08 »
Köszönöm a segítséged!

Szívesen veszem a továbbiakben is :) Először megpróbálkoznék egy JIG-el, hátha az életre kelti a masinériát. Tudsz tippet adni esetleg, hogy hol lehet vásárolni? Megpróbálkoznék, vele bár még olyat sem csináltam :)
Vagy ha esetleg egy hozzáértő Budapest 14. ker környékén (vagy valahol BP-n :) ) tudna rám szánni egy pár percet :oops: ?

Köszönöm

Szívesen! Én reggel és este az Örsön járok, ha gondolod, egyik hétköznap elviszem neked a JIG-et. Én az egyik internetes piactéren vettem, nézz utána, valószínűleg lehet most is kapni.

Üdv

G.

Nem elérhető cerebrolavator

• Navigáció / Navigation: WAZE (benzin), google maps (BKV és gyalog), Navitel (túra)
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: Temasek Unofficial CM11
« Reply #156 Dátum: 2014, 05 30, 21:40:39 »
Köszönöm a segítséged!

You are not allowed to view links. Register or Login például.

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #157 Dátum: 2014, 05 31, 05:33:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login például.

Épp tőle vásároltam én is. :)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #158 Dátum: 2014, 05 31, 07:13:47 »
Köszi a segítségeteket! :)
georgie!
Esetleg lehet olyan kérésem, hogy amikor neked is jó kivinném neked a telót és ha tudod megnéznéd, hogy menthető-e? Te biztos jobban értesz hozzá mint én (mondjuk én egyáltalán nem :) )Természetesen meghálálnám :)
Köszönöm ;)

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #159 Dátum: 2014, 05 31, 08:28:11 »
Köszi a segítségeteket! :)
georgie!
Esetleg lehet olyan kérésem, hogy amikor neked is jó kivinném neked a telót és ha tudod megnéznéd, hogy menthető-e? Te biztos jobban értesz hozzá mint én (mondjuk én egyáltalán nem :) )Természetesen meghálálnám :)
Köszönöm ;)

Persze, nézni nagyon tudok! :D Ám amit tehetek, az nem sok, azon kívül, hogy a JIG-gel megpróbálkozom. Remélem, van annyi az akkuban, hogy el tudjon indulni és kitartson, amíg hazaérsz. Ha azzal sem indul el, akkor komoly a baj.

Szétnézek ma xda-n, mit lehet tenni ilyenkor.

Üdv

G.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #160 Dátum: 2014, 05 31, 10:46:55 »
Persze, nézni nagyon tudok! :D Ám amit tehetek, az nem sok, azon kívül, hogy a JIG-gel megpróbálkozom. Remélem, van annyi az akkuban, hogy el tudjon indulni és kitartson, amíg hazaérsz. Ha azzal sem indul el, akkor komoly a baj.

Szétnézek ma xda-n, mit lehet tenni ilyenkor.

Üdv

G.

Nagyon szépen köszönöm a segítséged! A részleteket priviben megbeszéljük :)

Nem elérhető blod001

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM 11
« Reply #161 Dátum: 2014, 07 09, 15:03:00 »
Más nem tapasztalta, hogy baromi gyorsan merül az összes CM11 ROM? A 4.4.4-es release, asszem a 07.07-es amit felraktam stabil volt. Se forceclose, se újraindulás nem volt, de 2-3 óra adatkapcsolat mellett fullra lemerült.

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #162 Dátum: 2014, 07 09, 18:46:16 »
Más nem tapasztalta, hogy baromi gyorsan merül az összes CM11 ROM? A 4.4.4-es release, asszem a 07.07-es amit felraktam stabil volt. Se forceclose, se újraindulás nem volt, de 2-3 óra adatkapcsolat mellett fullra lemerült.
Nézd meg az akkumulátor használatot, hogy melyik szolgáltatás vagy program mennyit használ. Nálam nem kis igénybevétel mellett azért estig kibirja.  Most a SNAPSHOT-M8 van fenn, elötte pedig az M7 volt fenn, mindegyik eredeti kernellel.   

Nem elérhető blod001

« Reply #163 Dátum: 2014, 07 09, 21:20:29 »
94%-ról indultam, adatkapcsolat volt végig, a vonaton kicsit nézelődtem ebay-en meg viberen beszélgettem, de nem volt végig használva, sokszor a zsebemben pihent. Nagyon bejön a 4.4.4-es build, de most visszaraktam egy stock samsung ROM-ot és érzésre sokkal jobban bírja. Olvastam valamit, hogy a google play service nagyon durva battery drain-t okoz, de megoldást nem találtam rá. M8 eddig, hogy teljesít nálad és milyen gapps-ot raktál fel mellé?

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető andreas49

« Reply #164 Dátum: 2014, 07 10, 09:04:21 »
94%-ról indultam, adatkapcsolat volt végig, a vonaton kicsit nézelődtem ebay-en meg viberen beszélgettem, de nem volt végig használva, sokszor a zsebemben pihent. Nagyon bejön a 4.4.4-es build, de most visszaraktam egy stock samsung ROM-ot és érzésre sokkal jobban bírja. Olvastam valamit, hogy a google play service nagyon durva battery drain-t okoz, de megoldást nem találtam rá. M8 eddig, hogy teljesít nálad és milyen gapps-ot raktál fel mellé?
A 'Screen' fogyasztása kicsit soknak tűnik, lehet, hogy vissza kellene venni a fényerőből.
Nekem a 7-5_GApps_minimal+GoogleSearch_4.4.4_signed.zip van fenn és ehhez teszem fel a 6-19_AOSP_Browser_Sync_4.4.4 és ua. de Calendar_Sync_4.4.4-et. Soha nem a teljes gapps-ot rakom fel, inkább utólag rakom fel egyenként, ami hiányzik.
Eddig nem tapasztaltam különösebb hibát, bár az XDA-an többen panaszkodnak a video hibájára, melyet én még nem tudtam előidézni. Az akksiról még korai lenne valamit mondani, de az előző verzánál is kibírt 1 napot jó közepes terhelés mellett.

Nem elérhető blod001

« Reply #165 Dátum: 2014, 07 10, 10:16:05 »
Felraktam a tegnapi nightly-t (07.09) pa micro gapps-al, mert ezt ajánlották. A kamera hibát sikerült előhoznom, bár elég ritkán használom ezt a funkciót, főleg nem 2-szer egymás után így nem zavar. Remélem pár nap múlva beáll az akksi.

Nem elérhető ZDavid

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: Cyanogenmod 11 + Dorimanx 10.43 V93
« Reply #166 Dátum: 2014, 07 10, 22:40:00 »
Sziasztok!

Tudtok mondani 4.4.4-es verzióhoz Gapps-t?
Keresgéltem, de csak noname oldalakat találtam, ahonnan lelehetett tölteni, azokban meg nem annyira bízok meg :/
Előre is köszönöm!

Nem elérhető adroid001

• PDA: Sony Xperia Z3 Compact
  • PDA ROM: 4.4.4
« Reply #167 Dátum: 2014, 07 11, 00:28:34 »
Sziasztok!

Három napja feltettem a [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] CyanogenMod 11.0 nightlies ezt a rom-ot.
Szuper minden,de sajnos a telefonom egy feltöltéssel úgy hogy reggel leveszem a töltőről jó ha estig bírja
(este 11 órakor általában 15 % a szufla az aksiban).
Valami ötlet,hogy hogy lehetne(lehet-e egyáltalán) a szerintem nagyon gyors akkumulátor merüléssel valamit kezdeni.Nem telefonálok sokat napi 10 x 2-3 perc kb 30 perc internet nem wifi-n.

Valami ötlet ,észrevétel...

Köszi előre is!

Nem elérhető andreas49

« Reply #168 Dátum: 2014, 07 11, 12:08:07 »
Sziasztok!

Tudtok mondani 4.4.4-es verzióhoz Gapps-t?
Keresgéltem, de csak noname oldalakat találtam, ahonnan lelehetett tölteni, azokban meg nem annyira bízok meg :/
Előre is köszönöm!
Csak kettővel feljebb kellene olvasnod

Nem elérhető p5kc

• PDA: a501
  • PDA ROM: r11.3.121
« Reply #169 Dátum: 2014, 07 31, 09:10:27 »
Sziasztok! Nekem így néz ki az akku idő;

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

CM 11 Nightly van fent. Igaz ebben az is közrjátszik, hogy a procit visszavettem 800Mhz-re, amin véleményem szerint akadásmentesen lehet használni a telót átlagos használatnál.

Nem elérhető blod001

« Reply #170 Dátum: 2014, 07 31, 10:28:25 »
Gondolom már késő megnézni, de kíváncsi lennék hány órát ment a kijelző. Az processzor vissza vételéhez kell másik kernel? Ilyen akksi idővel én is meg lennék elégedve ha közben mehetne az adatkapcsolat.

Nem elérhető p5kc

• PDA: a501
  • PDA ROM: r11.3.121
Re: Re: [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] CyanogenMod 11.0 nightlies
« Reply #171 Dátum: 2014, 07 31, 10:54:22 »
Gondolom már késő megnézni, de kíváncsi lennék hány órát ment a kijelző. Az processzor vissza vételéhez kell másik kernel? Ilyen akksi idővel én is meg lennék elégedve ha közben mehetne az adatkapcsolat.
Jelenleg 35%-on van az aksi
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login a kijelző ennyit ment, a wifi végig be volt kapcsolva.

A kernelt nem cseréltem, a no-frills cpu vezérlőt telepítettem azzal állítottam vissza a proci sebességét. Nem is melegszik annyira a teló.

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #172 Dátum: 2014, 09 01, 15:39:26 »
Tavasszal felraktam haveromnak, de olyan brutálisan ette az aksit vissza került neki a gyári.
Tegnap megpróbálkoztunk vele megint, és panaszkodik megint, azt mondja használat közben látható ahogy esnek az aksi százalékok. 11kor húzta le töltőről és már 31%-on az akksi. Rákerestem neten, és tényleg sokan panaszkodnak, de látom itt is van olyan akinél így kajálja. Nem tudok rá valami gyógymódot? Tényleg ennyire fos lett s2-re ez a rom? Furcsállom, mert nekem S3-mal meg kva jó, 2 naponta töltök.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #173 Dátum: 2014, 09 01, 19:11:42 »
visszahozta a telót, konkrétan 1-2 percenként esik 1-1%-ot. olyan, mintha fullban folyamatosan tekerné a procit valamit + égne a kijelző. holott a proci beállításoknál mutatja, hogy visszaesik 200Mhz-re idle-ben
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető blod001

« Reply #174 Dátum: 2014, 09 03, 18:22:39 »
Tavasszal felraktam haveromnak, de olyan brutálisan ette az aksit vissza került neki a gyári.
Tegnap megpróbálkoztunk vele megint, és panaszkodik megint, azt mondja használat közben látható ahogy esnek az aksi százalékok. 11kor húzta le töltőről és már 31%-on az akksi. Rákerestem neten, és tényleg sokan panaszkodnak, de látom itt is van olyan akinél így kajálja. Nem tudok rá valami gyógymódot? Tényleg ennyire fos lett s2-re ez a rom? Furcsállom, mert nekem S3-mal meg kva jó, 2 naponta töltök.

Én már feladtam a kitkat-el való szenvedést, ugyanezt produkálta nálam is, nevetséges akksi időt. Én ezt a ROM-ot nyúzom egy ideje, és baromi jó. Nem is értem, hogy itt PDA-n miért nem volt soha topic-ja.