Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérini, egy kicsit régen romoltam már:)
Elkezdtem felrakni a kitkat-hez a cwm-et (töltöttem le odinos verziót) és a dolog megállt (sőt igazából el sem indult) a set partition résznél.. meguntam kikapcsoltam az egészet, azóta a telefon teljesen kuka lett. Se töltésre se bakapcsolásra semmire se reagál.. mint ha aksi se lenne benne:S
Szerintetek ez mitől lehet? van erre megoldás?
Köszi a segítséget!
Szia!
Azt hiszem, ezt jelenséget hívják "brick"-nek, vagy téglának. Ha van JIG-ed, akkor meg lehet próbálkozni vele. Valamint talán még a 3 gombos letöltési móddal is, mert ha az működne, semmi perc alatt javítható a dolog. (Lehet, hogy a 3 gombos Download mód működik, csak a képernyő nem kapcsol be, viszont az ODIN még láthatja a telefont, ami jó jel!) Ha pontosan leírnád, mit csináltál, akkor talán könnyebben tudnánk segíteni.
Az én tippem az, hogy vagy nem volt root kernel a telefonodon, vagy rossz helyre tallóztad be a cwm-et ODIN-ban. Vagy talán még az lehet, hogy csak kernelt akartál cserélni, de bejelölted a RePartition-t is.
A helyes eljárás, hogy rootolni kell a telefont, majd arra mehet rá a KK kompatibilis kernel. Nemigen láttam még olyat, hogy a KK kernelt ODIN-ból kéne felrakni, de persze biztos van, csak szinte kizárólag recovery-ből dolgozunk.
Vedd azt is figyelembe, hogy ha nem rootolt a telefonod, vagy nem olyan kernelt használtál, ami támogatja a recovery-ben történő feltöltést, akkor az akksi lemerül és csak egy másik telefonban tudod feltölteni. Amennyire tudom, téglásított állapotban nem működik a töltés funkció sem, így tehát jobb, ha kiveszed a telefonból, nehogy teljesen lemerüljön, mert akkor nemigen lehet mit kezdeni vele.
Üdv
G.