0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Semmilyen Samsung app nem telepíthető erre a nightlies-re?TV távírányító, samsung link, samsung fiók, stb. semmit sem fogad el.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginEz miért van? Android rendszer zabál rendesen.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
Ez miért van? Android rendszer zabál rendesen.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
Ez miért lenne magas? Nálam most 15%-on van.
ez az akku figyelő melyik alkalmazás?egyszer volt ey olyan alkalmazásom ami ki-be tudta kapcsolni a netet ,be lehetett állítani milyen időközönként kapcsoljon be és ki. csak már nem emléxem melyik volt az
Így is ok? Csak mert akkor nem idegeskedek. Annyira merül szerintem! Amúgy eladóvá vált a kicsike.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
mit veszel helyette?
Ez nem értem miért sok neked? Kb 8 óra alatt merült 33%-ot. Mit vársz egy ekkora akksitól ami két magos procit, és ekkora kijelzőt etet?
Munkám miatt kell egy tab. Pedig sajnálom az s2. Imádom.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
Mert a 4.2.2-vel nem zabált ennyit, azért. De ez meg gördülékenyebb és jobban tetszik.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
Hogy semmilyen rommal sem eszik ennél kevesebbet az tuti! Max ha hozzá sem nyúlsz, akkor meg minek a pda?Nekem aztán volt fent mindenféle rom, és a jb cm igazán kímélte az akkut, de naponta kellett akkor is tölteni.
nekem egy szép lg g2-re fáj a fogam
Mindegy. Nekem azzal kevesebbet zabált. Hát ez van. Azért köszi a megerősítést, hogy ez így ok Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
már kihozhatnák az új technológiás akkukat igazán
Aha biztos hetente egyszer töltötted.
Azt nem mondtam lehet én érzem csak így, közben pedig nem így van ...
Lehet nem is a romokkal van gond. Inkább a programokkal, mikor melyik bérbeadás és szívja az akkut. Tegnapelőtt pl. A Google play szolgáltatás szívta az akkut. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el