2024, 11 24, 11:47:12

Szerző Téma: [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 nightlies  (Megtekintve 34271 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sinesz

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505 Telenor
  • PDA ROM: ANDROID 4.4.2 Telenor
Re: Re: [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] CyanogenMod 11.0 nightlies
« Reply #125 Dátum: 2014, 03 30, 13:57:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hogy tudok a kamerával zummolni? Lehet nem jól írtam, de biztos értitek :) Ha a hangerőt nyomom, akkor elkészíti a fotót. Köszönöm előre is a segítséget.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
Ok. Megvan! Tapival, de így olyan nem jó. Szokatlan.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
« Reply #126 Dátum: 2014, 03 30, 18:48:15 »
Ok. Megvan! Tapival, de így olyan nem jó. Szokatlan.

Nálam hangerőre zoomol rendesen ahogy kell is, power gombra meg exponál. Nálad lesz a gubanc nem a romban.

Nem elérhető sinesz

Re: Re: Re: [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] CyanogenMod 11.0 nightlies
« Reply #127 Dátum: 2014, 03 30, 22:01:50 »
Nálam hangerőre zoomol rendesen ahogy kell is, power gombra meg exponál. Nálad lesz a gubanc nem a romban.

Hmmm. Ötlet valakinek???

Nem elérhető blod001

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM 11
Re: [ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] CyanogenMod 11.0 nightlies
« Reply #128 Dátum: 2014, 03 31, 08:54:33 »
Hogy tudok a kamerával zummolni? Lehet nem jól írtam, de biztos értitek :) Ha a hangerőt nyomom, akkor elkészíti a fotót. Köszönöm előre is a segítséget.

Húzd szét az ujjad a kijelzőn, mint ha egy képre zoomolnál rá.

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #129 Dátum: 2014, 03 31, 11:16:59 »
Hali,
Hol tudom átállítani, hogy ne a ki/bekapcs gomb legyen a képernyőzár feloldó gomb, hanem a 'home' gomb?

Nem elérhető sinesz

« Reply #130 Dátum: 2014, 03 31, 12:15:45 »
Húzd szét az ujjad a kijelzőn, mint ha egy képre zoomolnál rá.
Igen, köszi, az már ok, csak hogy tudom ezt  ahangerő gombbal? Valakinek úgy is megy. Erre ötlet valakinek?

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #131 Dátum: 2014, 03 31, 12:51:36 »
Hali,
Hol tudom átállítani, hogy ne a ki/bekapcs gomb legyen a képernyőzár feloldó gomb, hanem a 'home' gomb?
Beállítások/gombok/kezdőgombra ébred

Nem elérhető andreas49

« Reply #132 Dátum: 2014, 03 31, 13:14:47 »
Beállítások/gombok/kezdőgombra ébred
Köszi, elkerülte a figyelmemet

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #133 Dátum: 2014, 03 31, 21:11:20 »
Köszi, elkerülte a figyelmemet
:ok:

Nem elérhető raziel71

• PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXMS2 CyanogenMod KitKat
« Reply #134 Dátum: 2014, 04 02, 11:42:39 »
Hetfőn elkerülte a figyelmemet hogy április 1. van. Letöltöttem a frissítést. Nem kellett volna:-)

küldve Kitkat gt9100-ról

Nem elérhető raziel71

« Reply #135 Dátum: 2014, 04 02, 13:15:07 »
Hetfőn elkerülte a figyelmemet hogy április 1. van. Letöltöttem a frissítést. Nem kellett volna:-)

küldve Kitkat gt9100-ról

Azaz kedden;-)

küldve Kitkat gt9100-ról

Nem elérhető raziel71

« Reply #136 Dátum: 2014, 04 02, 15:55:54 »
Ütős áprilisi tréfa a keddi nightly;-)

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #137 Dátum: 2014, 04 02, 19:00:26 »
Ütős áprilisi tréfa a keddi nightly;-)
Nem hiszem, hogy a cyanogen csapat ismerné az áprilisi tréfa fogalmát.

Nem elérhető steviejay

• Navigáció / Navigation: I-GO
  • PDA: LG G4
  • PDA ROM: V20G-EUR
« Reply #138 Dátum: 2014, 04 02, 21:23:56 »
Nem hiszem, hogy a cyanogen csapat ismerné az áprilisi tréfa fogalmát.
Lehet, hogy nem ismerik, de minden csengőhangom bégetéssé változott.  :) Jópofák!

Nem elérhető tuning76

• Navigáció / Navigation: google nav / Waze
  • PDA: Huawei P10 plus
« Reply #139 Dátum: 2014, 04 03, 10:32:18 »
:D

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #140 Dátum: 2014, 04 03, 12:43:22 »
Lehet, hogy nem ismerik, de minden csengőhangom bégetéssé változott.  :) Jópofák!
Akkor mégis.  :D :ok:

Nem elérhető andreas49

« Reply #141 Dátum: 2014, 04 03, 15:51:20 »
Miért van az, hogy amióta CM11-et használok, a TC-ben az SD-kártyára mutat /mnt/media_rw-t is?
You are not allowed to view links. Register or Login.
Nem egészen idevág, de hogy tudok képet ide betenni, hogy látszódjék is? (ne csak link legyen)

Nem elérhető d3lm0

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: SlimSaber - i9100 [SlimKat Unofficial Builds] 4.4.2
« Reply #142 Dátum: 2014, 04 06, 17:26:51 »
Normális az h Pc-ről Belső SD-re 1,5 Mb-al másol???  :(

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy note 3
  • PDA ROM: KitKat 4.4.1 N9005XXUENC3
« Reply #143 Dátum: 2014, 05 12, 17:54:12 »
Üdv mindenkinek!2 éve használok androidot, ugyanennyi ideje van meg az S2-esem. Szeretem, imádom, da hát ugye kezdem kinőni... Sajna lóvé nincs egy újabb, jobb, gyorsabb telefonra, ezért is örültem meg, amikor rátaláltam a root lehetőségre. Igyekeztem kellőképp utánaolvasni, de mivel igaz, hogy lelkes vagyok, de amatőr is, rengeteg kérdőjel van előttem. Nyughatatlanként belevágtam, először olyan kernelt sikerült felraknom Odinnal, amivel be sem tudtam kapcsolni a telefont, majd megpróbáltam a fenti KE7 kernellel, de azzal sem sikerült, végül elkeseredetten találomra keresgéltem gyári kerneleket, és az egyikkel - csoda folytán - sikerült üzembe helyezni a készülékem, sőt, rootolni is sikerült. Abban kérném a segítségeteket, hogy hol tudnám megnézni, milyen kernel került a telefonra, ugyanis netcafeban csináltam, és nem gondoltam arra, hogy még szükségem lehet erre az infora. Most azonban szeretném feltenni a kitkat frissítést, de több helyen is olvasom, hogy nem mindegy, milyen kernelünk van. Mellesleg a Ramexpendert sem tudom használni, mert a Vmemory-nál nem érzékel semmit, kernel problémát észlelt. Mit tudok tenni, hogy klappoljon a root, a RAM "kibővítés", és a kitkat is?  Egyébként a telefon a kernel verziónál ezt írja; 3.0.31-889555 dpi@DELL228#3 SMPPREEMPT THU JAN 31 14:48:54 KST 2013 Előre is köszönöm a segítségeteket, és sorry a kisregényért.

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
« Reply #144 Dátum: 2014, 05 12, 18:24:12 »
Üdv mindenkinek!2 éve használok androidot, ugyanennyi ideje van meg az S2-esem. Szeretem, imádom, da hát ugye kezdem kinőni... Sajna lóvé nincs egy újabb, jobb, gyorsabb telefonra, ezért is örültem meg, amikor rátaláltam a root lehetőségre. Igyekeztem kellőképp utánaolvasni, de mivel igaz, hogy lelkes vagyok, de amatőr is, rengeteg kérdőjel van előttem. Nyughatatlanként belevágtam, először olyan kernelt sikerült felraknom Odinnal, amivel be sem tudtam kapcsolni a telefont, majd megpróbáltam a fenti KE7 kernellel, de azzal sem sikerült, végül elkeseredetten találomra keresgéltem gyári kerneleket, és az egyikkel - csoda folytán - sikerült üzembe helyezni a készülékem, sőt, rootolni is sikerült. Abban kérném a segítségeteket, hogy hol tudnám megnézni, milyen kernel került a telefonra, ugyanis netcafeban csináltam, és nem gondoltam arra, hogy még szükségem lehet erre az infora. Most azonban szeretném feltenni a kitkat frissítést, de több helyen is olvasom, hogy nem mindegy, milyen kernelünk van. Mellesleg a Ramexpendert sem tudom használni, mert a Vmemory-nál nem érzékel semmit, kernel problémát észlelt. Mit tudok tenni, hogy klappoljon a root, a RAM "kibővítés", és a kitkat is?  Egyébként a telefon a kernel verziónál ezt írja; 3.0.31-889555 dpi@DELL228#3 SMPPREEMPT THU JAN 31 14:48:54 KST 2013 Előre is köszönöm a segítségeteket, és sorry a kisregényért.

Szia!

Az első jó tanács, amit szerintem a tapasztaltabbak közül mindenki adna: olvass többet! :) Itt, a pdafanclub fórumán is jó információkat találsz, de ha van némi angol tudásod, akkor ajánlott az xda-developerc.com S2-es szekciójának böngészése. A következő megfontolandó dolog: mentés, mentés, mentés! Mielőtt bármihez kezdesz, ments mindent! Mindent! :D

Rootolás: megézed, hogy milyen ROM van most a telefonodon a Beállítások/A telefonról menüpontban az Alapsáv verziójánál. Mondjuk pl I9100XWLSS. Ehhez meg kell keresned a hozzá való LSS PhilZ-kernelt, amit vagy letöltesz .zip formátumban, rámásolsz a memóriakártyára és telepíted recovery-ben, vagy letöltöd .md5 kiterjesztéssel, a telefont letöltési módba rakod, csatlakoztatod PC-hez, majd telepíted ODIN-nal. Újraindulást követően rootolt a telefon, települ egy Superuser nevű program, aminek segítségével kontrollálhatod, mi kapjon root-jogosultságot, és mi ne. Asszem, röviden ennyi... :hmm:

A kernel verzióját az alapsáv alatt találod. Amit leírtál, szerintem gyári kernel, nem rootolt.

A KitKat felrakásáról jelen téma első hozzászólásában olvashatsz. Az előfeltétele természetesen az, hogy legyen rootolva a telefonod, azaz már rootolt készülékkel kell nekivágnod már a KitKat-kernel felrakásának is.

Szerintem az S2-ben elég nagy a memória, nincs szükség annak bővítésére. Különösen CM11-hez nem kell több, mivel az mentes a gyári sallangoktól. Ámde, ha mégis szeretnéd, akkor az én ajánlatom a Dorimanx-kernel, mert ha azt felrakod, települ vele egy STweaks nevű app is, amiben rengeteg beállítási-tuningolási lehetőség van. Erről azonban annak témájában kérdezz. Segítünk, amiben tudunk.

Üdv

G.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #145 Dátum: 2014, 05 12, 19:34:45 »
Szia!

Az első jó tanács, amit szerintem a tapasztaltabbak közül mindenki adna: olvass többet! :) Itt, a pdafanclub fórumán is jó információkat találsz, de ha van némi angol tudásod, akkor ajánlott az xda-developerc.com S2-es szekciójának böngészése. A következő megfontolandó dolog: mentés, mentés, mentés! Mielőtt bármihez kezdesz, ments mindent! Mindent! :D

Rootolás: megézed, hogy milyen ROM van most a telefonodon a Beállítások/A telefonról menüpontban az Alapsáv verziójánál. Mondjuk pl I9100XWLSS. Ehhez meg kell keresned a hozzá való LSS PhilZ-kernelt, amit vagy letöltesz .zip formátumban, rámásolsz a memóriakártyára és telepíted recovery-ben, vagy letöltöd .md5 kiterjesztéssel, a telefont letöltési módba rakod, csatlakoztatod PC-hez, majd telepíted ODIN-nal. Újraindulást követően rootolt a telefon, települ egy Superuser nevű program, aminek segítségével kontrollálhatod, mi kapjon root-jogosultságot, és mi ne. Asszem, röviden ennyi... :hmm:

A kernel verzióját az alapsáv alatt találod. Amit leírtál, szerintem gyári kernel, nem rootolt.

A KitKat felrakásáról jelen téma első hozzászólásában olvashatsz. Az előfeltétele természetesen az, hogy legyen rootolva a telefonod, azaz már rootolt készülékkel kell nekivágnod már a KitKat-kernel felrakásának is.

Szerintem az S2-ben elég nagy a memória, nincs szükség annak bővítésére. Különösen CM11-hez nem kell több, mivel az mentes a gyári sallangoktól. Ámde, ha mégis szeretnéd, akkor az én ajánlatom a Dorimanx-kernel, mert ha azt felrakod, települ vele egy STweaks nevű app is, amiben rengeteg beállítási-tuningolási lehetőség van. Erről azonban annak témájában kérdezz. Segítünk, amiben tudunk.

Üdv

G.
Még annyit fűznék hozzá, hogy először a FAQ elolvasását javasolnám, mivel láthatóan hatalmas a zavar a fogalmakkal kapcsolatosan is, valamint a romolási 1*1 sincs meg! Így max téglagyártás lesz ebből nem rom/kernel telepítés!

Nem elérhető n.john

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy note 3
  • PDA ROM: KitKat 4.4.1 N9005XXUENC3
« Reply #146 Dátum: 2014, 05 12, 20:44:17 »
Üdv!
Először is köszönöm a törődést  :) Jó tudni, hogy van egy hely, ahol valóban segítenek, ahelyett, hogy egyből lehúznának.
Megnéztem, és I9100XXMS2 -t ír. Akkor ehhez keresek egy megfelelő romot, és ha jól értem, PC nélkül is fel tudom tenni??? Ez nagyon ok, ugyanis sajna nincs PC-m, ezért is kellett netcafeban ügyködnöm. :( Konkrétan mindent ezen a készüléken csinálok.
Tehát az alapsávnak megfelelő romot felteszem recovery módban, ezután a rootolt telefonra egy dorimanx kernelt keresek, ezt hasonlóképpen felteszem, és erre tudom a fórumon talált utasításokat követve feltenni a kitkat-et. Ramexpander pedig felejtős. Remélem jól vettem ki a dolgokat.
Köszönöm mégegyszer a segítséget, és ígérem olvasok!  :ok:

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #147 Dátum: 2014, 05 12, 21:40:19 »
Üdv!
Először is köszönöm a törődést  :) Jó tudni, hogy van egy hely, ahol valóban segítenek, ahelyett, hogy egyből lehúznának.
Megnéztem, és I9100XXMS2 -t ír. Akkor ehhez keresek egy megfelelő romot, és ha jól értem, PC nélkül is fel tudom tenni??? Ez nagyon ok, ugyanis sajna nincs PC-m, ezért is kellett netcafeban ügyködnöm. :( Konkrétan mindent ezen a készüléken csinálok.
Tehát az alapsávnak megfelelő romot felteszem recovery módban, ezután a rootolt telefonra egy dorimanx kernelt keresek, ezt hasonlóképpen felteszem, és erre tudom a fórumon talált utasításokat követve feltenni a kitkat-et. Ramexpander pedig felejtős. Remélem jól vettem ki a dolgokat.
Köszönöm mégegyszer a segítséget, és ígérem olvasok!  :ok:

Inkább megvárom, amíg olvasol, mert még a korábban írtakat sem emésztetted meg. ;)

Nem kell PC, csak internet elérési lehetőség.

Az XXMS2 a hivatalos ROM verzió, ehhez nem ROM-ot, hanem root-kernelt kell keresni. PhilZ-féle MS2 root kernelt You are not allowed to view links. Register or Login. A PhilZ-cwm6-XWMS2-MOT-5.15.9-signed.zip-et töltsd le, mentsd el a memóriakártya főkönyvtárába. Újraindítás recovery-be, telepítsd a kernelt, majd újraindítás. Ezzel kész a root. Következőleg folytasd azzal, amit ennek a témának az első hozzászólásában találsz.

De mielőtt hozzákezdenél: MENTÉS és OLVASÁS!!!

Ha továbbra is bizonytalan vagy, inkább pm-ben értekezzünk, mert ez itt nem egészen témába vágó.

Üdv

G.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #148 Dátum: 2014, 05 12, 22:20:23 »
Inkább megvárom, amíg olvasol, mert még a korábban írtakat sem emésztetted meg. ;)

Nem kell PC, csak internet elérési lehetőség.

Az XXMS2 a hivatalos ROM verzió, ehhez nem ROM-ot, hanem root-kernelt kell keresni. PhilZ-féle MS2 root kernelt You are not allowed to view links. Register or Login. A PhilZ-cwm6-XWMS2-MOT-5.15.9-signed.zip-et töltsd le, mentsd el a memóriakártya főkönyvtárába. Újraindítás recovery-be, telepítsd a kernelt, majd újraindítás. Ezzel kész a root. Következőleg folytasd azzal, amit ennek a témának az első hozzászólásában találsz.

De mielőtt hozzákezdenél: MENTÉS és OLVASÁS!!!

Ha továbbra is bizonytalan vagy, inkább pm-ben értekezzünk, mert ez itt nem egészen témába vágó.

Üdv

G.
Van S2 általános topik, ott nyugodtan mehet az okítás. Másoknak is hasznos lehet.

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #149 Dátum: 2014, 05 13, 06:05:00 »
Van S2 általános topik, ott nyugodtan mehet az okítás. Másoknak is hasznos lehet.

Igaz!  :ok: