2024, 11 27, 23:08:52

Szerző Téma: [ROM][OFFICIAL][4.3] CyanogenMod 10.2 Nightlies for the Qualcomm Intl Galaxy S4  (Megtekintve 13454 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Telepítés menete

Ha először telepíted a CM 10.2-t vagy más romról jössz.
  • Letöltöd a zippet
  • Telepíts egy kompatibilis recovery-t
  • Wipe data & cache
  • Telepítsd CyanogenMod zip-et
  • Google Apps telepítése (gmail,play stb)

Letöltési linkek
  • Nightly: You are not allowed to view links. Register or Login
  • Google apps: You are not allowed to view links. Register or Login (legfrissebbet érdemes telepíteni)
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
Az nem gond hogy jfltexx?
Délelőtt próbálkoztam a 4.4-el,  TWRP-ből nem ment fel. Az is jfltexx,  vagy a TWRP a bűnös?

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
You are not allowed to view links. Register or Login
Az nem gond hogy jfltexx?
Délelőtt próbálkoztam a 4.4-el,  TWRP-ből nem ment fel. Az is jfltexx,  vagy a TWRP a bűnös?

a cm is texx decsak 4.3 én is ezzel üzemelek;) rákéne jönnöm mi szivja az aksit mint a p..sa:) nem a cm hibája az elején nem volt gond:) most kb 3 napja kezdte:)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
a cm is texx decsak 4.3 én is ezzel üzemelek;) rákéne jönnöm mi szivja az aksit mint a p..sa:) nem a cm hibája az elején nem volt gond:) most kb 3 napja kezdte:)

google play szolgáltatásokra tippelek, ;) gs 3 az.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
google play szolgáltatásokra tippelek, ;) gs 3 az.
nem ... telefon tétlen és kijelző mondjuk a kijelzőre erősen valótlan dolgokat ír  néha.. tegnap pl egész nap otthon feküdt az ágyon.. reggel vettem le a töltőröl de estére szerinte a kijelző ment 87 percet és lemerült 13% ra úgy hogy egyszer volt hívásom akkor néztem csak rá...:D telefon tétlen 20% 7 óra át ment :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
nem ... telefon tétlen és kijelző mondjuk a kijelzőre erősen valótlan dolgokat ír  néha.. tegnap pl egész nap otthon feküdt az ágyon.. reggel vettem le a töltőröl de estére szerinte a kijelző ment 87 percet és lemerült 13% ra úgy hogy egyszer volt hívásom akkor néztem csak rá...:D telefon tétlen 20% 7 óra át ment :D

dobd fel újra,gapps ot nem kell,nálumk no wipe ,marad minden,gondolom itt is,ez is javitott már nálam.wipchache,dalvik,és újra fel.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
dobd fel újra,gapps ot nem kell,nálumk no wipe ,marad minden,gondolom itt is,ez is javitott már nálam.wipchache,dalvik,és újra fel.
Tegnap este raktam fel s legfrissebbet miután észleltem az eszeveszett merülést de asszem nem wipoltam :) nah majd este adok neki köszönöm;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Noh hát ujra raktam vala tegnap az egészet.. egyelőre nem látok sajna változást az akksiban :/

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Noh hát ujra raktam vala tegnap az egészet.. egyelőre nem látok sajna változást az akksiban :/

Úgy tűnik az újratelepítés még is megoldotta az aksi gondokat;) most már szépen tartja magát ha nem nyúlok hozzá:)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Úgy tűnik az újratelepítés még is megoldotta az aksi gondokat;) most már szépen tartja magát ha nem nyúlok hozzá:)
censored  számláló nem lenne, felraknám, de nem kockáztatok, mert lassan itt az s5, ne h e miatt ne vegyék meg

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
censored  számláló nem lenne, felraknám, de nem kockáztatok, mert lassan itt az s5, ne h e miatt ne vegyék meg

én az s5 kihagyom gyorsan jön és ez a 64bites exy proci még szerintem olyan lesz mint az első s4ben volt az exy 8 mag:) szal kivárom a note 4-t;) ez erősebb lesz úgyis és már kiforrottabb:)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
én az s5 kihagyom gyorsan jön és ez a 64bites exy proci még szerintem olyan lesz mint az első s4ben volt az exy 8 mag:) szal kivárom a note 4-t;) ez erősebb lesz úgyis és már kiforrottabb:)
én meg az s100 at

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
én meg az s100 at

Igen ... lehet gyártót kéne válltani aki felakarja húzni magát a létrán és még lera vmit az asztalra... mert a samsungal is kezd elszállni a ló és azt hiszi sajnos jogosan hogy elég ha csak számjegyet cserél...:D

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Igen ... lehet gyártót kéne válltani aki felakarja húzni magát a létrán és még lera vmit az asztalra... mert a samsungal is kezd elszállni a ló és azt hiszi sajnos jogosan hogy elég ha csak számjegyet cserél...:D
b+ annyira szemezek a szifonnal, de az a bajom, h kicsi. 4,4 el csak elindulunk vmi jó irányba, habár nem tudom, össze vok zavarodva, imádom a samut de... 

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
b+ annyira szemezek a szifonnal, de az a bajom, h kicsi. 4,4 el csak elindulunk vmi jó irányba, habár nem tudom, össze vok zavarodva, imádom a samut de... 

szifon mivel jobb?:) az elkezdte samsung követi... az se ad semmi újat:) csak azt hogy még drágább... de lemerem fogadni hogy s5 is 250 körül lesz...:) szóval...:) egyik  se jó már nem teszik le a kötelezőt se a nagyot az asztalra ha nem csak az elvárást..:) de aztán megveszel vmit 250ért rá kéthónapra meg kapod az arcodba hogy kijött egy uj változat ami mééég jobb:) mondjuk ezt legalább a szifon nem csinálja:D

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0

Azt jó lenne tudni, hogy pontosan mi lesz az S5-ben, hogy fog kinézni, mit fog tudni, de hajlok rá, hogy én is kihagyom, és inkább Note 3 lesz majd.
A 64 bites proci egyelőre még csak presztizs itt, bár a fogyasztás jó lehet a 14 nm miatt. Az optikai képstabilizátor és Isocell kamera jó lenne, de eddig is megvoltam nélküle.
És még megint arra várni, hogy az S5 ára elfogadhatóbbra csökkenjen... :hmm:

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
Azt jó lenne tudni, hogy pontosan mi lesz az S5-ben, hogy fog kinézni, mit fog tudni, de hajlok rá, hogy én is kihagyom, és inkább Note 3 lesz majd.
A 64 bites proci egyelőre még csak presztizs itt, bár a fogyasztás jó lehet a 14 nm miatt. Az optikai képstabilizátor és Isocell kamera jó lenne, de eddig is megvoltam nélküle.
És még megint arra várni, hogy az S5 ára elfogadhatóbbra csökkenjen... :hmm:
.....Addigra meg vàrod az S6-ot :D
Néha 1-2 készüléket ki kell hagyni,nekem az S3 maradt ki, és valószínű az S5 is kimarad majd!  Az S4-el úgy vagyok mint anno az S2vel,nagyon bejön!

Koon

Nem elérhető rockpit

• PDA: Samsung Galaxy S10
  • PDA ROM: Android 10
.....Addigra meg vàrod az S6-ot :D
Néha 1-2 készüléket ki kell hagyni,nekem az S3 maradt ki, és valószínű az S5 is kimarad majd!  Az S4-el úgy vagyok mint anno az S2vel,nagyon bejön!

Osztom a véleményedet.  :ok: Szerintem is érdemes várni legalább 2 generációt. Én is S2-ről váltottam S4-re. Így nagyon bejön a változás! Ha minden évben lecseréled, nincs olyan nagy fejlődés és plusz felhasználói élmény, ráadásul egy rakás pénzt kifizetsz.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
Osztom a véleményedet.  :ok: Szerintem is érdemes várni legalább 2 generációt. Én is S2-ről váltottam S4-re. Így nagyon bejön a változás! Ha minden évben lecseréled, nincs olyan nagy fejlődés és plusz felhasználói élmény, ráadásul egy rakás pénzt kifizetsz.
+1!  :ok:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
s2hoz képest se történt nagy változás...  nagyobb hw és kijelző lényegbeli változás nulla :)
Ami a felhasz élményen változtst hogy változott az ui .. :)

Nem elérhető rockpit

• PDA: Samsung Galaxy S10
  • PDA ROM: Android 10
s2hoz képest se történt nagy változás...  nagyobb hw és kijelző lényegbeli változás nulla :)
Ami a felhasz élményen változtst hogy változott az ui .. :)

Erről sokat lehetne beszélgetni, de szerintem így is óriásit fejlődtek a telefonok. Emlékszem még a HTC P3300-ra, meg az Omnia 2-re. Ezeknél még jócskán voltak problémák főleg sebességre és felhasználói élményre.
A mai típusok már közelítenek a tökéleteshez. Mindig csiszolnak rajta valamit. A felhasználók többsége így sem használja ki a funkciók nagy részét. Valóban az S2 is nagy jó telefon volt, de azért összességében sokat fejlődött az S4.
Engem már ezek is meggyőztek: nagyobb rendelkezésre állási idő, minőségi, nagyobb kijelző, gyorsaság.  ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: M2D romok
« Reply #21 Dátum: 2013, 11 13, 12:21:38 »
Tegnap sajnos nem tudtam elolvasni a válaszodat a mánián, mert már előbb törölte egy moderátor, ezért megkérdezném, hogy ez a nagy imádat abban nyilvánul meg, hogy a kérése ellenére nyíltan terjesztitek a romját? Most már be is lett linkelve. Ezután nem értem mit vártok tőle. ???
Jahm de nekem már kicsi ezért nézem nagyon a note szériát.. phabletbl meg egyártelműen a samsung viszi s prímet:) ha uhd lesz már pedig sztem már az s5 is 2400 koruli felbontással fog operálni akkor 100% hogy note 4 lesz :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Cmben lehet valahogy képernyő fotot csinálni? Középső gomb power gombinácio nem akar összejönni

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
Cmben lehet valahogy képernyő fotot csinálni? Középső gomb power gombinácio nem akar összejönni

Hangerő le és  power gomb?
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető Piec

• Örökös tag