2024, 11 24, 05:38:24

Szerző Téma: [ROM][OFFICIAL][4.3] CyanogenMod 10.2 Nightlies for the Qualcomm Intl Galaxy S4  (Megtekintve 13449 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm szépen :)

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Szia!
Igéretemhez hiven küldöm Neked a megigért linket.Ez most a legutolsó rom,minden le van irva,hogy és mint csináld.Ha tudsz angolul az jó,de én a google forditóval mindent leforditottam és szuperül felment .Én a pico gappsot ajánlom.Ha valami nem tiszta,akkor szólj és segitek.
Sajnos az S5-n nem tudok variálni a gari miatt.Eddig még nem volt gondol egyik telcsimmel sem,de jobb félni mint megijedni. :taps: :ok:

[ROM][Unofficial][5.1.1] SaberMod CyanogenMod 12.1 for Jflte - TestBuild Sep 13, 2015

Nem elérhető sinesz

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505 Telenor
  • PDA ROM: ANDROID 4.4.2 Telenor
Szia!
Igéretemhez hiven küldöm Neked a megigért linket.Ez most a legutolsó rom,minden le van irva,hogy és mint csináld.Ha tudsz angolul az jó,de én a google forditóval mindent leforditottam és szuperül felment .Én a pico gappsot ajánlom.Ha valami nem tiszta,akkor szólj és segitek.
Sajnos az S5-n nem tudok variálni a gari miatt.Eddig még nem volt gondol egyik telcsimmel sem,de jobb félni mint megijedni. :taps: :ok:

[ROM][Unofficial][5.1.1] SaberMod CyanogenMod 12.1 for Jflte - TestBuild Sep 13, 2015
Köszönöm szépen :)  Majd neki állok :) Kíváncsi leszek rá.

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
Köszönöm szépen :)  Majd neki állok :) Kíváncsi leszek rá.

Nagyon szívesen, én meg voltam vele elégedve. Majd jelezd, hogy sikerült-e és hogy milyen. :D

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el