Sziasztok!
Van egy tmobilos advance a feleségemnek, amit korábban a kies segítségével frissítettem ics-jb re.( ha jól emlékszem.)
viszont panaszkodik hogy lassu, lefagyogat, stb.
Ezért gondoltam teszek rá egy 3 file-s pucolósat csak sehol nem találok, bár lehet valahol átsiklottam felette..
Nekem S2 esem van ott sokkal több rom van mint itt, könyebben választok, meg némileg ismerem is mit mivel.
De itt nem nagyon találok, s nem tudom esetleges customnál mik a jó párosítások, de egy gyári TMH- s pucolós is tökéletesen megfelelne.
Tudnátok segíteni romválasztásban? Gondolom a frissítés menete ugyanaz mint sgs2 nél.
Szia
kozon!
Kiessel valószínűleg 4.1.2 XXLQE - JB-re frissítettél.
Beállítások/Eszköz névjegye/Alapsáv verziójaA 3 fájlos "pucolós"-t én a féltégla telefonok esetében szoktam javasolni + szervizbe vitel előtt, de akkor is csak akkor ha kell. Az SGSA könnyebb téma mint az S2, egy esetleges gyors visszaállításnál mindenképp. Product Code-al ne törödj, egy sima 1 fájlos Odin visszaállítja ha mindent jól csinálsz. Ha jó a gyári feeling (Samu UI) akkor segítek Neked a választásban:
1. Töltsd le az XEH-st officionalt a Sammobile-ról, egy fájlosként rakd fel, ahogy itt van,
2. Root - egy darab recoverys flash,
3. EFS mentés - ha S2-őd van ismered a fontosságát,
4. Kernelcsere - CoCore 6.2 CWM - recoveryből ez is,
5. Light JB rom - egy darab recoverys flash. - ez egy gyári rom kipucolva, kicsit tuningolva
Ha nem ma kezdted, fél órán belül lesz egy gyáriból főzött zsírozott romja, amiért meg dicsérni fognak, nem panaszkodni. Sokaknál ez vált be hosszú távon a legjobban.
Tudni illik, ha naponta frissíted a gyári romot, a (gyári) kernel miatt mindig is akadni fog.