2024, 11 24, 13:53:11

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Odinos rom csere, rom frissités  (Megtekintve 159509 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Odinos rom csere, rom frissités

Csak hogy a mi SGSA fórumunk se maradjon el, meg ugye többen kérdeztétek a témát, és nem tudok mindenkinek egyenként válaszolni időben. Plusz van olyan aki a mai napig nem frissített 2.3.6-ról 4.1.2-re. Egy dolgot itt jó ha tudunk: ha a készülékünk garanciás, és mind root, mind egyéb piszka tekintetében érintetlen akkor, akár a szolgáltatónál, akár bármelyik Samsung szervizben ezt ingyenesen megcsinálják, persze a garanciajegy ellenében!

Plusz egy dolgot jó ha a fejünkbe tartunk: Egy rom csere haladó szintű dolog, nem kezdőknek való!!!

Ugye a Custom FAQ-ban írtam, ha valaki gyári romra rak egy custom romot, kernelt, rootol és nem tetszik vagy szervizbe kéne vinni, akkor ezt végig csinálva így tudja vissza rakni az officional romot. Ha idáig jutsz, azért kérdezz rá, biztos ami biztos... ;)
A helyreállításhoz és a Product Code-hoz is kapcsoljuk egy kicsit.
"Elméletileg" ha mondjuk ruszki vagy olasz, szerb vagy egyéb náció romját használod ugye átíródott a területi kódod. Namost, hála a Samsung mérnököknek (vagy ki tudja kinek) de ha mindent jól csináltál előzőleg és minden klappol a telefonoddal, akkor egy ilyen firmware frissítés rendbe rakja, ha a magyar hivatalost rakod rá. Mivel ez mindenkinél egyedi lehet az előzmények tükrében, akár ebben a topikban kérdezz rá nyugodtan, vagy kérj személyes segítséget!

A másik nagyon fontos!!! 4.1.2 JB-ről 2.3.6 GB-re csak és kizárólag 3 fájlos romcserével lehet visszatérni, ezzel az egy fájlos módszerrel nem, mert nem fog sikerülni!!!

Az egy fájlos azaz a sima rom csere, frissítés Odinnal:

Nem fogom nagyon elemezgetni a dolgot, mind az általános beszélgetés topikban több beszélgetés kapcsán, mind az Általános FAQ-ban le van írva minden! Ha itt valamit nem értesz (meg amúgy is) olvasd el, akár többször is!

You are not allowed to view links. Register or Login

Ami fontos és lételem:

Driverek a PC-n, lehetőleg laptop, vagy szünetmentes táppal ellátott asztali PC, mert ha éppen viharos időben (vagy nem) frissítünk és elmegy az áram, akkor jó eséllyel van egy drága polcdíszünk és egy szép történetünk ami így kezdődik: Nekem is volt egy SGSA-m...
Driverekről annyi: Telepítéshez segítség az Általános FAQ-ban + mind a 3 módban külön-külön rádugva azt kell kiírja a PC-d: "telepítve, használatra kész" Ha egy is nem stimmel, nehogy neki állj !!!

3 mód:
1. Bekapcsojuk ugye előít módon, betölt az android. Ezen belül csatolhatjuk a meghajtókat, kép+zene+töltés+unalomüző bogarászás - no comment
2. Download mód. Hangerő le + Home + kikapcs egyidejű lenyomása amig nem rezzenik egyet, utána követve a képernyőn az utasítást hangerő fel - szoftver telepitésére, odinnal való csatlakozásra használjuk, kilépés eltérő lehet, akksi kivétel vagy hosszan a bekapcs.
3. Recovery mód. Hangerő fel + Home + kikapcs egyszerre amig a zöld robot meg nem jelenik. Kilépés - "reboot system now" felirattal a telefon újraindul az 1. pont szerint.

Odinnal csak gyári officional romot rakunk, customot meg ne próbáld!!!

Mentsük mindent ami kell a kütyüről, mert búcsúzunk tőle. GB-ről JB-re váltáskor ajánlott a belső SD formázása is, amit elég már a rom felrakása után végrehajtanunk.
Eltérőek a vélemények erről az én tanácsom: előtte - utána factory reset. Belépsz a recoverybe:

wipe data / factory reset
wipe cache partition
reboot system now

Van aki szerint fölösleges, de akik csináltak azoknak kevesebb a gondjuk, ez tény.

Letöltjük a romot a You are not allowed to view links. Register or Login -ról, kicsomagoljuk. Kapunk 1 vagy több .tar.md5 kiterjesztésű fájlt. Méretéből adódóan értelemszerű, melyik lesz maga a rom. A többivel, bármit kapunk mellé, nem foglalkozunk!!!

Letöltjük az Odint: You are not allowed to view links. Register or Login
Van már ebből is újabb, én szeretem a bevált dolgokat. Kicsomagoljuk, elindítjuk. Windows 7 és afeletti rendszereken, jobb egér -klikk = futtatás rendszergazdaként!!! XP esetében nem kell, ott Te vagy az alapból.

Betallózzuk a romot így:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Igen egy fájlos romot ha rakunk, a PDA szekcióba tesszük, nem máshova! Itt is mondom, az Odin általában tudja hova kell a pipa, nem kell piszkálni!
Egy fájlos rom csere esetén a Re-partitiont semmi esetre sem szabad bepipálni mert jó eséllyel elbúcsúzhatsz a telefonodtól!!!

Akksi 100%-on legyen!!!, nem 50, nem 80, hanem 100!!!
Bekapcsoljuk az USB hibakeresést a Beállítások menüben a telefonon, majd download módba küldjük:
Kikapcsolt állapotban: Hangerő le+Home+Power, majd miután bejött az indító kép, hangerő fel. Ezzel felkészítettük a romcserére. Rádugjuk a gépre, nem használunk semmi toldót, elosztót, semmit, csak alaplapi portba dugjuk.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Mint ahogy a fenti kép mutatja az egyik kis ID:COM ablak sárgára változik. Mindegy milyen szám van a végén, ne foglalkozz vele. Ezzel felismerte gép és az Odin a kütyüd, vársz egy két pillanatot és Start.
A folyamat nem 1 perc, az elején úgy tűnik a türelmetlenebbeknek, mintha megakadna, de nem fog nyugi. 
Az RQT_CLOSE !! RES OK!! üzeneteknél resetnek indítja az Odin a drágánkat egy kék kis ablakkal a zöld PASS helyén - nem kell megijedni.
Végig megy a folyamat, és mint látható egy zöld PASS üzenet jelzi, hogy sikeresen volt.

Így kell kinéznie a végén:

Ha kiírta a PASS-t, elkezd bootolni (újraindul), lehúzhatod, rátetted a romot! :ok:

Kérdéseket egész nyugodtan, ha nem vagy benne biztos ne állj neki!!! Inkább kérdezz mint téglázz!!!

FIGYELEM! Semmilyen felelősséget nem vállalok, ha valamilyen oknál fogva a telefont károsodás éri! A felelősség Téged terhel, csak akkor kezdj neki, ha biztos vagy benne mit csinálsz! Ne felejts el biztonsági másolatot készíteni az összes fontos fájlról! Fontos!

U.i.: Szándékosan csak a rom cseréről írtam, természetesen lehet custom és stock kernelt és más egyéb nyalánkságokat is Odinnal pakolni, de ezt majd idővel.  ;)
A téma nem lesz lezárva, kérdezzünk nyugodtan itt is, hátha más fórum társunk is tud segíteni.  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: mobileaction
  • PDA ROM: I9070XXLQL + 11-20140113-unoffical-janice
Re: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 Odinos rom csere, rom frissités
« Reply #1 Dátum: 2013, 08 23, 10:33:03 »
Hi mindenki!

Satírozgatom hiányos tudásom sötét foltjait:

Az XXLQE és XXLQG váltásról és elérhetőségükről pár szóban vagy bővebben meg lehetne emlékezni egy kicsit?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #2 Dátum: 2013, 08 23, 11:17:28 »
Hi mindenki!

Satírozgatom hiányos tudásom sötét foltjait:

Az XXLQE és XXLQG váltásról és elérhetőségükről pár szóban vagy bővebben meg lehetne emlékezni egy kicsit?
LQE-vel meg voltam elégedve (a németet használtam). Innen szedjük le: You are not allowed to view links. Register or Login Ingyenesen regelni kell, majd a felső meüsorban "FIRMWARES" és ott ki kell választani a legördülő menükben a megfelelőt...

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
« Reply #3 Dátum: 2013, 08 23, 14:09:34 »
LQE-vel meg voltam elégedve (a németet használtam). Innen szedjük le: You are not allowed to view links. Register or Login Ingyenesen regelni kell, majd a felső meüsorban "FIRMWARES" és ott ki kell választani a legördülő menükben a megfelelőt...

Innen próbáltam már egyszer, nem sikerült. Most is megpróbáltam, regisztrálva vagyok, mégsem megy a letöltés.
LQG-t szlovákon látok, de ott is kettő van. Melyik lenne jó? Vagy esetleg egy link...   :ima:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4 Dátum: 2013, 08 23, 15:45:20 »
Innen próbáltam már egyszer, nem sikerült. Most is megpróbáltam, regisztrálva vagyok, mégsem megy a letöltés.
LQG-t szlovákon látok, de ott is kettő van. Melyik lenne jó? Vagy esetleg egy link...   :ima:

Úgy látom nem nézel körül rendesen Te fiú...ejnye bejnye :D :D
Na mi a különbség? Talán dátum? Vagy egy KIES jel a végén? :olvass:
A szlovák alatt három sorral az nem egy olasz?

Hátha másnak is kell:

Van egy ilyen listád ugye?:

Rákattintasz arra amit akarsz, kapsz egy ilyen ablakot:

Ott beírod a krixkraxokat, utána alul click ha nem indul a letöltés. Majd kapsz egy ilyent:

Aminek a webcímét azért nem kapod meg, hogy élvezd a saját munkád gyümölcsét... :D :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
« Reply #5 Dátum: 2013, 08 23, 18:36:28 »
Úgy látom nem nézel körül rendesen Te fiú...ejnye bejnye :D :D
Na mi a különbség? Talán dátum? Vagy egy KIES jel a végén? :olvass:
A szlovák alatt három sorral az nem egy olasz?

Pedig annyira figyeltem, hogy nagyon! Be vagyok regisztrálva. Az első kép nálam is az de utána semmi. Nem bírok rájönni, hogy mi a gond. Nem tudom sajnos letölteni így a XXLQG-t. Nincs esetleg más elérhetőség? Vagy közvetlenül a hotfile link? Ja és még egy kérdés: miért pont az olasz? Miért nem a szlovák? Mi a különbség a kettő között. Továbbá ha az olasz akkor ott is van különbség szolgáltatónkét? Továbbá ha van különbség szolgáltatónként akkor ott melyik?

Moderator Comment Képet nem idézünk!!!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #6 Dátum: 2013, 08 23, 18:50:26 »
Pedig annyira figyeltem, hogy nagyon! Be vagyok regisztrálva. Az első kép nálam is az de utána semmi. Nem bírok rájönni, hogy mi a gond. Nem tudom sajnos letölteni így a XXLQG-t. Nincs esetleg más elérhetőség? Vagy közvetlenül a hotfile link? Ja és még egy kérdés: miért pont az olasz? Miért nem a szlovák? Mi a különbség a kettő között. Továbbá ha az olasz akkor ott is van különbség szolgáltatónkét? Továbbá ha van különbség szolgáltatónként akkor ott melyik?

Ha regiszrtálva vagy, akkor jobb felül LOGIN kis felirat, amire rá kattintva tudsz bejelentkezni. Ha be vagy jelentkezve, és visszamész az adott listára, a kiválasztottra romra kattintva - mint az 1-es képemen ahol van a kurzor - tölti be az új lap, amit a 2-es kép mutat. Ezt jobban nem tudom leírni...Törölj cache tárat, előzményeket a böngésződben, vagy próbálj meg egy másikat. Jónak kell lennie...
Szerintem semmi jelentősége melyiket töltöd. Ha hálózat független romot raksz rá, szinte ugyanannak kell lennie.
Szlovák XXLQG = Olasz XXLQG Ha van is észrevehetetlen a különbség. Működésben egész biztos.

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
« Reply #7 Dátum: 2013, 08 23, 19:05:22 »
Ha regiszrtálva vagy, akkor jobb felül LOGIN kis felirat, amire rá kattintva tudsz bejelentkezni. Ha be vagy jelentkezve, és visszamész az adott listára, a kiválasztottra romra kattintva - mint az 1-es képemen ahol van a kurzor - tölti be az új lap, amit a 2-es kép mutat. Ezt jobban nem tudom leírni...Törölj cache tárat, előzményeket a böngésződben, vagy próbálj meg egy másikat. Jónak kell lennie...
Szerintem semmi jelentősége melyiket töltöd. Ha hálózat független romot raksz rá, szinte ugyanannak kell lennie.
Szlovák XXLQG = Olasz XXLQG Ha van is észrevehetetlen a különbség. Működésben egész biztos.

Kénytelen voltam egy másik email címre csinálni egy új felhasználó fiókot. Így működik. Nem értem. Amit akkor itt letöltök az mehet rá odinnal 1 fájlosként? Ja még valami: az első képeden az olasz verzióra kattintasz a másodikon a szlovákot kapod? Ezt hogy csinálod? Én az olaszra kattintottam és az is lett. Nekem a I9070XXLQG_I9070ITVLQ3_ITV.zip-t tölti most. Akkor most jó ez?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8 Dátum: 2013, 08 23, 19:11:30 »
Kénytelen voltam egy másik email címre csinálni egy új felhasználó fiókot. Így működik. Nem értem. Amit akkor itt letöltök az mehet rá odinnal 1 fájlosként?

Nem tudom lehet e letölteni több fájlos romot a Samsungtól, szerintem nem de azért nézd meg ha lejött mi van a csomagban. Ha értetted amit itt az indító hsz-ben leírtam akkor tudni fogod mit kell tenned. De nyugodtan rá is kérdezhetsz, segítünk. Ha előszőr használod, inkább biztosra menj. ;) :D

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
« Reply #9 Dátum: 2013, 08 23, 19:17:11 »
Nem tudom lehet e letölteni több fájlos romot a Samsungtól, szerintem nem de azért nézd meg ha lejött mi van a csomagban. Ha értetted amit itt az indító hsz-ben leírtam akkor tudni fogod mit kell tenned. De nyugodtan rá is kérdezhetsz, segítünk. Ha előszőr használod, inkább biztosra menj. ;) :D

Indító hsz elolvasva, menni fog, már csináltam. Utána gondolom elölről kezdődik az egész. Rá a JB LIGHT, utána Kerner csere?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #10 Dátum: 2013, 08 23, 19:20:58 »
Indító hsz elolvasva, menni fog, már csináltam. Utána gondolom elölről kezdődik az egész. Rá a JB LIGHT, utána Kerner csere?

Még véletlenül sem... Gyári recoveryből hogyan teszed fel a Light-ot? Sehogyan. Első a kernel + CWM. De van egy Custom FAQ-unk is, ha nem akarsz egy fél éjszakát a telepítéssel foglalkozni.  ;)

Ja még valami: az első képeden az olasz verzióra kattintasz a másodikon a szlovákot kapod? Ezt hogy csinálod? Én az olaszra kattintottam és az is lett. Nekem a I9070XXLQG_I9070ITVLQ3_ITV.zip-t tölti most. Akkor most jó ez?

A képeket csak szemléltetésnek készítettem. Igen az olasz mehet 1 fájlosként a leírt módon.

Nem elérhető szakizoli

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 XXLQE + Pure Vanilla V5 Build2 + CoCore 6.8 CWM
« Reply #11 Dátum: 2013, 08 30, 18:40:45 »
Hello !

Szeretném felrakni a CyanogenMod 10.1 Nightly-t. T-mobilos s advancera, de nem találok rávalót a letöltések között.Jelenleg  I9070XXLQE+Pure Vanilla V5 - Build 2 (AOSP)+CoCore 6.8 CWM van fent.CyanogenMod-ot kipróbálni szeretném, mert soha nem használtam még. érdemes lecserélni a jelenlegit?

Ha tud valaki segíteni, megköszönném.
Üdv:Zoli

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #12 Dátum: 2013, 08 30, 18:59:22 »
Hello !

Szeretném felrakni a CyanogenMod 10.1 Nightly-t. T-mobilos s advancera, de nem találok rávalót a letöltések között.Jelenleg  I9070XXLQE+Pure Vanilla V5 - Build 2 (AOSP)+CoCore 6.8 CWM van fent.CyanogenMod-ot kipróbálni szeretném, mert soha nem használtam még. érdemes lecserélni a jelenlegit?

Ha tud valaki segíteni, megköszönném.
Üdv:Zoli

Szia Zoli!
Üdv a fórumon!  :)
Szeretnék mutatni Neked valamit. You are not allowed to view links. Register or Login  Köszönöm előre is. ;) :ok:

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1
« Reply #13 Dátum: 2013, 09 01, 12:48:47 »
Sziasztok!
T-mobile-os advance-re fel lehet tenni az xxlqg olasz romot? Nem garancia megközelítésből érdekel!
Köszi előre is!

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #14 Dátum: 2013, 09 01, 17:45:45 »
Sziasztok!
T-mobile-os advance-re fel lehet tenni az xxlqg olasz romot? Nem garancia megközelítésből érdekel!
Köszi előre is!
nekem pont ilyen :-)

Nem elérhető Sounder

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance I9070
  • PDA ROM: I9070XXLQE
« Reply #15 Dátum: 2013, 09 08, 19:40:38 »
sziasztok, lengyel készülékhez keresek 3 fájlos romot(stock rom), hogy a JB-ről vissza tudjak térni a GB-re, tudtok ilyen oldalt?:) Köszi előre is!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #16 Dátum: 2013, 09 08, 20:16:47 »
sziasztok, lengyel készülékhez keresek 3 fájlos romot(stock rom), hogy a JB-ről vissza tudjak térni a GB-re, tudtok ilyen oldalt?:) Köszi előre is!

Meg lehet tudni miért akarsz GB-re vissza térni? :)
PM-et is kaptál.. ;)

Nem elérhető benz2014

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9105P
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.2.2
« Reply #17 Dátum: 2013, 09 09, 16:35:12 »
Sziasztok! :)
Szeretnék fel tenni egy Germany romot és az lenne a kérdésem hogy a Germany DBT az független ?
Mert nekem olyan Germany rom kellene ami független.
És még egy kérdés hogy a Hungary XEH az független ha jól tudom, vagy nem jól gondolom?
Vagy valaki tud linkelni olyan oldalt ahol ezeknek a romoknak a jelentését meg tudom nézni arra gondolok hogy pl: Germany DBT rom és hogy akkor a DBT mit jelent ?

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #18 Dátum: 2013, 09 12, 09:44:39 »
Szeretnék fel tenni egy Germany romot és az lenne a kérdésem hogy a Germany DBT az független ?
És még egy kérdés hogy a Hungary XEH az független ha jól tudom, vagy nem jól gondolom?
Vagy valaki tud linkelni olyan oldalt ahol ezeknek a romoknak a jelentését meg tudom nézni arra gondolok hogy pl: Germany DBT rom és hogy akkor a DBT mit jelent ?
Szia!
De miért akarsz Germany romot feltenni ??? Gondolom mint nálunk a Független:XEH,T-mobile:TMH,Vodafone:VDH,Telenor:PAN 
Pontosabban régió kód...DBT egyenlő Germany
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2

A sammobile-on ki tudod választani ország és szolgáltató szerint is a neked kellő romot.
Ugyanott a kódok jelentése is megtalálható.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #20 Dátum: 2013, 09 13, 15:25:05 »
Halihó...bajban vagyok!A frissíteni kész advance meglepetést okozott bekapcsoláskor!!!Mert i9070P vodafone-os...Arra tehetem a sima i9070 LQE LQ2 hungari romot ??? Mert A P jelzésü pda-oz láttam vodafone-os romot a Sammobilon,viszont remélem nincs gond vele mert a kies jelzés nem virít mellette!  :oops: Mondjuk az általam említett mellett sem,viszont arról tudom hogy jó!
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #21 Dátum: 2013, 09 13, 16:16:35 »
Halihó...bajban vagyok!A frissíteni kész advance meglepetést okozott bekapcsoláskor!!!Mert i9070P vodafone-os...Arra tehetem a sima i9070 LQE LQ2 hungari romot ??? Mert A P jelzésü pda-oz láttam vodafone-os romot a Sammobilon,viszont remélem nincs gond vele mert a kies jelzés nem virít mellette!  :oops: Mondjuk az általam említett mellett sem,viszont arról tudom hogy jó!

P-s hez csak a P-s romot szabad felrakni semmi mást! A nem fontos a voda, mert független rom mehet mindig szolgáltatósra is, viszont a GT-I9070P-re NE rakd a GT-I9070 romot!

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #22 Dátum: 2013, 09 13, 16:25:18 »
P-s hez csak a P-s romot szabad felrakni semmi mást! A nem fontos a voda, mert független rom mehet mindig szolgáltatósra is, viszont a GT-I9070P-re NE rakd a GT-I9070 romot!
Gondoltam hogy nem megy simán! :hmm:
A Sammobilról elkezdtem letölteni vodás P-s romot de azt írta a gépem hogy valami forrás fájlt nem tudott azonosítani és nem sikerült a letöltés!  :shock: :hmm:
De most már megvárlak téged! :)

Bertrand Russell

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #23 Dátum: 2013, 09 13, 17:45:49 »
Gondoltam hogy nem megy simán! :hmm:
A Sammobilról elkezdtem letölteni vodás P-s romot de azt írta a gépem hogy valami forrás fájlt nem tudott azonosítani és nem sikerült a letöltés!  :shock: :hmm:
De most már megvárlak téged! :)

Nekem lejött elsőre. Esetleg egy másik gépen, vagy másik bejelentkezéssel kellene megpróbálnod.
Ez van benne:
1 fájlos, Odin, előtte, utána factory reset + belső SD gyalu.  ;) :D

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #24 Dátum: 2013, 09 13, 17:50:35 »
Nekem lejött elsőre. Esetleg egy másik gépen, vagy másik bejelentkezéssel kellene megpróbálnod.
Ez van benne:

1 fájlos, Odin, előtte, utána factory reset + belső SD gyalu.  ;) :D
Bakker már csinálhattam volna...itt ülök egy órája tétlenül..akkor ez jó hozzá azt mondod?!
Ezt fogom tudni rootolni ??? :oops:
Csináltam már Factoryt is...most hozták egyenesen a boltból amúgy!  :)

Bertrand Russell