Sziasztok!
Van egy vissza kapott spluszom. Feltennék rá valami 4.3 vagy 4.4 de rég jártam erre nem tudom melyiket érdemes. Tudom izlés stb.. Nekem a térkép, fényképezés, zenehallgatás a fontos. stabilitás, lehetőleg elfogadható akkuidő.
Előre is kösz a tanácsokat.
Jó reggelt Márta!
Nos az hogy kinek melyik ROM felel meg,tényleg ízlés kérdése.De hogy jó is legyen,az már más kérdés.Én személy szerint már majdnem mindegyiket próbáltam.Valamelyiket a kinézete miatt,volt amit csak a róla leírtak alapján.Az XDA oldalán megtalálod a Neked éppen tetszőt: (You are not allowed to view links.
Register or
Login)
De mint mondtam mivel sokat kipróbáltam már nekem személy szerint most ez (You are not allowed to view links.
Register or
Login) a befutó,ezzel (You are not allowed to view links.
Register or
Login)a kernellel.Ebből is az OC UV 366mb verzióval.
A gapps hozzá: (You are not allowed to view links.
Register or
Login)
Ez: (You are not allowed to view links.
Register or
Login) persze elengedhetetlen hozzá!Enélkül nem megy,vagy a cwm.De ez jobb,stabilabb.
Átlag nekem több mint fél nap megy a Bluetooth füles mert vezetek,filmet szoktam nézni ha van időm és itthon wifizek mert nincs rajta internet előfizetés.Így ha reggel leveszem töltőről estére lemegy kb. 65-70%-ra.Szóval elég jó.Nem akarlak rábeszélni csak adtam egy tippet.Sok sikert kívánok hozzá!
Itt mindig találsz segítséget ha elakadnál.
Szia!