Szia honna lehet letőlteni a EHNDROIX V ROM. first release-t?
És mi a menete a felrakásnak, + milyen programok kellenek pl KER-nel?
Nos itt: (You are not allowed to view links.
Register or
Login) találod a romot hivatalosan.
Ez a letöltő linkje (You are not allowed to view links.
Register or
Login) ha nem igazodnál el az oldalon.Itt neked ez kell: (EHNDROIX V_14.1.1_GT-I9001.zip 195652KB )
A kernelhez egyelőre ne nyúlj mert én is azzal használom ami alapból benne van és állat gyors és átlag két napot kibír.
A Gapps-ot ki ne hagyd: (You are not allowed to view links.
Register or
Login).Persze itt a 4.4.2 kell neked!
A felrakás menetét megtalálod a hivatalos oldalon is(Coming from a previous EHNDROIX V:
Download ROM
Download Ehndrogapps
Wipe Cache
Wipe Dalvik / Cache
Flash EhndroiX V
Flash EhndroGapps
Restart)
De egyébként ha nem megy akkor itt: (You are not allowed to view links.
Register or
Login) a rom,itt: (You are not allowed to view links.
Register or
Login) pedig a kernel telepítéssel kapcsolatos tudnivalók.Ugyan úgy kell mindent csinálni ahogy le van írva.Nos ami azt illeti én minden telepítés után Wipe.Tehát rom-wipe,kernel-wipe,.Felrakod a romot miután mindent lepucoltál.Csinálsz egy Wipe,felrakod a Gapps-wipe.Reboot system.Bebootol.Ha kell kernel nem csinálsz semmit.Vissza recovery.Ott factory reset.Csinálsz egy Kernel telepítést-wipe.Reboot.Bebootol,nem csinálsz semmit még pin kódot sem ha van benne sim.Kikapcs.Vissza recovery ott az Advanced résznél csinálsz egy fix permission és rebott system.Ha minden oké akkor elvileg kész is vagy.Be lehet lakni.
Nekem sem ment elsőre.Olvass sokat és ha nem megy kérdezz!Jobb mint téglát csinálni az S Plus-odból.