A baj itt van. Ha bekapcsolt állapotban töltöm, és közben kikapcsolom a telát úgy hogy rajt van a töltőn, akkor nem kapcsol ki, hanem újra bekapcsol magától. A cocore nélkül az eredeti rendszerrel ilyen nem volt.
Ha viszont kikapcsolom a telefont és megvárom míg rezzen és úgy teszem rá a töltőre, akkor is magától bekapcsol.
CWM-el reseteltem a kernel felrakása előtt is és utána is.
wipe cache patrition, wipe dalvik cache
Ahogy le van írva. És mégis ezt produkálja.
Az idézet funkciót légyszives használd, köszi.
Namost lehet én vagyok a fáradt, de az ok-okozatot nem látom...
Ha mindent a leírtak szerint csináltál bajod nem lehet, mert saccolni se tudom hányan használják a cocore-t (nagyon sokan...
) de ilyen "problémáról" most hallok először. Már ugye ha az...
- Kikapcsolod power off, rövid időn belül elmegy szundira. Mikor se kép se hang, rá dugod töltöre (power érintése nélkül! ) biztos hogy nem szabad neki bekapcsolódni. Ezt nevezzük offline töltésnek. Ha ilyenkor meg nyomod 1x a powert be fog kapcsolni, így jó.
- Ha bekapcsolva kezded a töltést és közben nyomsz egy powert (foggalmam sincs miért
), akkor lehet nem fog kikapcsolni, de azértmert nem a power menüből kapcsolod, csak magával a gombbal hosszan. Itt power menü, ott pedig - Kikapcsolás. Így tuti át fog váltani offline töltésre.
Ha nem így van, telepítsd újra a kernelt. ( az update.zip-et nyilván kihagyhatod, már CWM recoveryd van )