Az idézet funkciót légyszives használd, köszi.
Namost lehet én vagyok a fáradt, de az ok-okozatot nem látom...
Ha mindent a leírtak szerint csináltál bajod nem lehet, mert saccolni se tudom hányan használják a cocore-t (nagyon sokan... ) de ilyen "problémáról" most hallok először. Már ugye ha az...
- Kikapcsolod power off, rövid időn belül elmegy szundira. Mikor se kép se hang, rá dugod töltöre (power érintése nélkül! ) biztos hogy nem szabad neki bekapcsolódni. Ezt nevezzük offline töltésnek. Ha ilyenkor meg nyomod 1x a powert be fog kapcsolni, így jó.
- Ha bekapcsolva kezded a töltést és közben nyomsz egy powert (foggalmam sincs miért ), akkor lehet nem fog kikapcsolni, de azértmert nem a power menüből kapcsolod, csak magával a gombbal hosszan. Itt power menü, ott pedig - Kikapcsolás. Így tuti át fog váltani offline töltésre.
Ha nem így van, telepítsd újra a kernelt. ( az update.zip-et nyilván kihagyhatod, már CWM recoveryd van )
Nem értem!Ne haragudj akkor az én telefonom valami különleges!
Azért jó ez nekem hogy töltés közben kikapcsolom, mert mondjuk amikor alszom, nekem ne csipogjon, vagy csörögjön.De nem lehet. Most raktam fel 3x a kernelt, és ugyan az a szitu.
Ha hosszan nyomom a power gombolt töltésnél, akkor újra indul, ha meg egyszer, akkor bejön a kikapcsolás menü. Ha azt választom, hogy kikapcsolás, akkor kikapcsol a telefon, de ahogy kikapcsolt, úgy be is kapcsol rögtön. Nem nyomok meg se gombot se semmi, leteszem az asztalra.
Mindegy. Akkor marad az, hogy kikapcsolom, majd úgy teszem fel a töltőre. Különben nem tudom kikapcsolni ha töltőn van a telefon!