2024, 11 26, 09:48:44

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395471 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5625 Dátum: 2014, 08 21, 19:49:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
érdemes frissíteni már 4.3 ról 4.4 re vagy még várjak? v nincs mire?

Csak pár hozzászólással ezelőtt írtam a gondokról, hogy át kell ezt gondolni. Ez talán negatív hozzáállás. ;)
De tényleg jó lenne, ha valaki le tudná írni, hogy konkrétan és tapasztalhatóan miben jobb a KitKat a 4.3-nál. Ha még emlékszik a különbségre.
Persze még ha volna is pozitívum, össze lehet vetni a mínuszokkal, hogy kinek merre billen a mérleg. Mert visszaút nemigen van.
Engem nem nagyon hat meg, ha mondjuk 2-300 MB-tal több lesz az üres memória, vagy Fél vagy 1 órával több az üzemidő.
Viszont root nélkül szerintem a 4.4.2 értelmetlen. Ez nem gond annak, aki úgyis rootolná. Knoxal vagy anélkül.

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
« Reply #5626 Dátum: 2014, 08 23, 18:30:17 »
érdemes frissíteni már 4.3 ról 4.4 re vagy még várjak? v nincs mire?

Ha frissíteni akarod elötte csinálj factory resetet h ne legyen kompatibilitási hiba a progik és a váltás között.
Van pro kontra, izlések és pofonok.
Sajnos én se tudok negatívumot. Igaz a telenoros sw vmiért fagyogatnak... :S

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #5627 Dátum: 2014, 08 24, 16:08:23 »
Elsősorban azoktól kérdezem,akik 4.4.2-es romot és vibert is használnak egyaránt!
Sajnos az XXUGNF1 romon aktiválni alig lehet valamiért! :hmm: másnap sikerült csak.Kivéve a tegnapi nap mert valamiért sikerült megerőszakolni végül nagy nehezen de a hívásos módszerrel.  :hmm:

A legújabb XXUGNG8-as romon pedig folyamatosan leáll de olyan szinten hogy minimum óránként! :shock: :hmm:
Nem tudom hogy másnál is jelentkezett már esetleg ez a hiba...? :(
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #5628 Dátum: 2014, 08 24, 21:02:04 »
Elsősorban azoktól kérdezem,akik 4.4.2-es romot és vibert is használnak egyaránt!
Sajnos az XXUGNF1 romon aktiválni alig lehet valamiért! :hmm: másnap sikerült csak.Kivéve a tegnapi nap mert valamiért sikerült megerőszakolni végül nagy nehezen de a hívásos módszerrel.  :hmm:

A legújabb XXUGNG8-as romon pedig folyamatosan leáll de olyan szinten hogy minimum óránként! :shock: :hmm:
Nem tudom hogy másnál is jelentkezett már esetleg ez a hiba...? :(
őőő egyik ismerősömnél hasonlót produkált de az s2-n volt meg nálam is s4en és s5n is sűrűn előferdül hogy nehezen aktivál meg elveszti a csatlakozást és nem tud visszacsatlakozni stb... sztem ez nem feltétlen a rom és a telefon hibája valami viberék háza táján lehet...

Nem elérhető Time

« Reply #5629 Dátum: 2014, 08 24, 21:55:43 »
őőő egyik ismerősömnél hasonlót produkált de az s2-n volt meg nálam is s4en és s5n is sűrűn előferdül hogy nehezen aktivál meg elveszti a csatlakozást és nem tud visszacsatlakozni stb... sztem ez nem feltétlen a rom és a telefon hibája valami viberék háza táján lehet...

Bizonyos számú aktiválást enged egy napon belül egy kütyüre. Vagy fiókra(?). Utána csak 24 óra eltelte után lehet, vagy volna a hívásos módszer.
Egyszer belefutottam egy ilyenbe, de a hívás se jött, vagy nem tudom hogy mikor és hogyan kellett volna. Igaz a  SIM is csak egy mobilnetes volt GSM hívhatóság nélkül, ha ez jelent valamit.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #5630 Dátum: 2014, 08 25, 09:21:13 »
Bizonyos számú aktiválást enged egy napon belül egy kütyüre. Vagy fiókra(?). Utána csak 24 óra eltelte után lehet, vagy volna a hívásos módszer.
Egyszer belefutottam egy ilyenbe, de a hívás se jött, vagy nem tudom hogy mikor és hogyan kellett volna. Igaz a  SIM is csak egy mobilnetes volt GSM hívhatóság nélkül, ha ez jelent valamit.
Azért picit megnyugodtam hogy nem csak nálam van hiba ezzel kapcsolatban!Tegnap megint elkezdte természetesen a folyamatos leállást! :( :hmm:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Time

« Reply #5631 Dátum: 2014, 08 25, 14:19:35 »
Azért picit megnyugodtam hogy nem csak nálam van hiba ezzel kapcsolatban!Tegnap megint elkezdte természetesen a folyamatos leállást! :( :hmm:

Most maga az app áll le, FC-zik, vagy a szolgáltatással van gond?
Mert ha az app, akkor nincs mese vagy jobb megoldás, mint az alkalmazáskezelőben törölni a Viber cache-t és adatokat. Esetleg magát a programot is és újratelepíteni, de elég lehet az adat törlés.
Ekkor viszont újra kell aktiválnod a fiókot.

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #5632 Dátum: 2014, 08 25, 15:00:07 »
abbol a szempontbol igen,hogy jegeled de azért ugyan ugy müxik,aztán ha pár percig nem használod,fisszafagy,nem fogyasztva tovább,a kettö más,de greenfy kötelezö darab,s5 öt csak ezért rootoltam,aksi amugy is jó volt de igy még jobb. észrevehetöen. :ok:

pl face ami sokat fogyaszt,megkapod üziket stb,de aztán fagy,aksi máris kimélve,meg stb. amugy meg,folyamatosan, megy a háttérbe,és zabál.

Na ne már. S5-öt vettél??? :shock:
Pedig azt hittem soha többet Samsung, mert egy szar,fos,optimalizálatlan,knoxos szutyok. :oops:
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #5633 Dátum: 2014, 08 25, 15:03:45 »
Na ne már. S5-öt vettél??? :shock:
Pedig azt hittem soha többet Samsung, mert egy szar,fos,optimalizálatlan,knoxos szutyok. :oops:
szerencsére s5 már nem, ;) valamit kitaláltak ott.lg g3 at akartam,mindenáron,de 2 hét használat után,akad,laggol,nem birja kijelzőffelbontást,simán samu gyözött.ez van elismerem,ha azt a kijelzőt nem tették volna bele g3 ba,mindent vinne,di igy noooo. :(

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #5634 Dátum: 2014, 08 25, 15:05:19 »
szerencsére s5 már nem, ;) valamit kitaláltak ott.lg g3 at akartam,mindenáron,de 2 hét használat után,akad,laggol,nem birja kijelzőffelbontást,simán samu gyözött.ez van elismerem,ha azt a kijelzőt nem tették volna bele g3 ba,mindent vinne,di igy noooo. :(

Az S4-el sem volt semmi ilyen probléma. ;)
Csak hát azt is úgy szidtad orrba-szájba, hogy sosem próbáltad igazán.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #5635 Dátum: 2014, 08 25, 15:08:51 »
Az S4-el sem volt semmi ilyen probléma. ;)
Csak hát azt is úgy szidtad orrba-szájba, hogy sosem próbáltad igazán.
kb 1 hétig használtam,tényleg nem sok de nem gyözött,meg lg g3 mat 2 hétig ,majd jött az 5,1 étre,de már másodig nap láttam samu marad,ez van ott már jó minden,szerintem,aku fenomenális,gyors mint a veszedelem,még csak laggra se birtam,bedig nyuzom, s1,s2,s3, után megint samu gyözött.majd legközelebb tán, g3 mat is csak a kijelzőfelbontással cseszték el,de azzal nagyon,sajna.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5636 Dátum: 2014, 08 25, 15:44:02 »
kb 1 hétig használtam,tényleg nem sok de nem gyözött,meg lg g3 mat 2 hétig ,majd jött az 5,1 étre,de már másodig nap láttam samu marad,ez van ott már jó minden,szerintem,aku fenomenális,gyors mint a veszedelem,még csak laggra se birtam,bedig nyuzom, s1,s2,s3, után megint samu gyözött.majd legközelebb tán, g3 mat is csak a kijelzőfelbontással cseszték el,de azzal nagyon,sajna.
De legalabb belatja hogy hibazott...:DD

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #5637 Dátum: 2014, 08 25, 20:50:21 »
Haveromnak g3-ja van, iszonyat nagy dög, nekem főleg, külcsín sem valami hú, annyiból jó, hogy szépen kivan nyújtva a kijelző. Hátul is van a feloldó gomb v miaz, igaz két koppal is fel tudod éleszteni, de akkor is kaka

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5638 Dátum: 2014, 08 26, 06:21:50 »
Haveromnak g3-ja van, iszonyat nagy dög, nekem főleg, külcsín sem valami hú, annyiból jó, hogy szépen kivan nyújtva a kijelző. Hátul is van a feloldó gomb v miaz, igaz két koppal is fel tudod éleszteni, de akkor is kaka

Noknek nem ajanlom se a g2 se g2minit se g3t pont a hatso gomb miatt. Anyamnak g2 minije van a szuk kis retikulben (mert minden sz..l televan ugye mert ugye nobol van:D) lgnel nem vettek ki a szoftverbol ha sokaig nyomod a hatso gombot kikapcsol a telefon:D nah anyamnak allandoan kikapcsol :D

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5639 Dátum: 2014, 08 26, 09:03:16 »
Noknek nem ajanlom se a g2 se g2minit se g3t pont a hatso gomb miatt. Anyamnak g2 minije van a szuk kis retikulben (mert minden sz..l televan ugye mert ugye nobol van:D) lgnel nem vettek ki a szoftverbol ha sokaig nyomod a hatso gombot kikapcsol a telefon:D nah anyamnak allandoan kikapcsol :D

nekem a nadrágban is majdhogynem kényelmetlen az s4,az a fél tégla el sem férne

Nem elérhető rumcola

« Reply #5640 Dátum: 2014, 08 26, 09:16:02 »
Hali,

jól sejtem hogy a g+ és g-s (google) applikációk engedélyeztetését nem lehet kikapcsolni csak account kilépéseel?
Ez a retardált picasa-s album már két óránkét engedélyeztetni akarja velem magát...
:/ 

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #5641 Dátum: 2014, 08 26, 11:29:54 »
Hali,

jól sejtem hogy a g+ és g-s (google) applikációk engedélyeztetését nem lehet kikapcsolni csak account kilépéseel?
Ez a retardált picasa-s album már két óránkét engedélyeztetni akarja velem magát...
:/

Tiltsd le.
Alkalmazások-alkalmazáskezelő-mind fülön. Ráböksz és leállítod.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető sinesz

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505 Telenor
  • PDA ROM: ANDROID 4.4.2 Telenor
« Reply #5642 Dátum: 2014, 08 27, 16:13:09 »
Sziasztok! Csak össze szeretném foglalni, hogy jól gondolom e a dolgokat. Kérlek erősítséktek meg. Szóval telenoros s4, telenoros rom. Ha odinnal fel teszem rá a független magyar romot,  akkor a knox nem ugrik? Ha valami miatt szervizelni kell, akkor ugyan így mehet vissza a telenoros utolsó rom és nincs knox ugrás? Egy másik kérdés. Ha rootolnám ezt a romot és mobil odinnal tenném fel rá a friss független romot amit fent írtam, akkor ugrana a knox? És ha közben rootolnám is a mobil odinnal? Köszönöm a segítséget előre is.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #5643 Dátum: 2014, 08 27, 19:22:05 »
Sziasztok! Csak össze szeretném foglalni, hogy jól gondolom e a dolgokat. Kérlek erősítséktek meg. Szóval telenoros s4, telenoros rom. Ha odinnal fel teszem rá a független magyar romot,  akkor a knox nem ugrik? Ha valami miatt szervizelni kell, akkor ugyan így mehet vissza a telenoros utolsó rom és nincs knox ugrás? Egy másik kérdés. Ha rootolnám ezt a romot és mobil odinnal tenném fel rá a friss független romot amit fent írtam, akkor ugrana a knox? És ha közben rootolnám is a mobil odinnal? Köszönöm a segítséget előre is.
látom van baj. Lényeg, rakhatsz rá afrikai vagy Üzbegisztáni romot is, nem fog ugrani semmi. Csak hivatalos Samsung rom legyen. Ugrás akkor van, ha cwm-et raksz vagy olyan rootot ami szintén ugrasztós.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #5644 Dátum: 2014, 08 27, 19:24:26 »
Ha menne szervizbe, én akkor sem raknám vissza, de ártani nem ártasz vele, ott csak a számlálót nézik. Persze ha rootolod, akkor rákell nyomni az új samu romot, mert hiába marad 0 a számláló ha rootolt, amit nem engednek, de az eltűnik az új romtól

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
« Reply #5645 Dátum: 2014, 08 27, 21:06:54 »

Kieg:  Ha 4.4.2 van fent és 4.3at raksz fel akkor is ugrik a knox és ugrott a gari.  Csak ha telenoros  a teló és te felraksz egy függetlent akkor fotán vagy kiesen nem fogsz kapni frissítést.
Rootolot akkor egyértelmű h ugrik a számláló..

Nem elérhető sinesz

« Reply #5646 Dátum: 2014, 08 27, 21:36:27 »
látom van baj. Lényeg, rakhatsz rá afrikai vagy Üzbegisztáni romot is, nem fog ugrani semmi. Csak hivatalos Samsung rom legyen. Ugrás akkor van, ha cwm-et raksz vagy olyan rootot ami szintén ugrasztós.

Miért volna baj? Inkább kérdezek. Ha nem kérdeznék utána volna baj. Természetesen gyári romot akarok rá tenni.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Nem elérhető sinesz

« Reply #5647 Dátum: 2014, 08 27, 21:44:11 »
Kieg:  Ha 4.4.2 van fent és 4.3at raksz fel akkor is ugrik a knox és ugrott a gari.  Csak ha telenoros  a teló és te felraksz egy függetlent akkor fotán vagy kiesen nem fogsz kapni frissítést.
Rootolot akkor egyértelmű h ugrik a számláló..
Csakis 4.4.2-t mert az van fent. Csak ugye függetlenből van kint még frissebb mint a telenoros. De akkor az a lényeg, hogy 4.4.2-n mozoghatok oda - vissza knox ugrás nélkül. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha a telenoros romot rootolom ( mert azt ugye lehet ugrás nélkül), és felteszem a mobil odin pro-t, akkor azzal amikor felteszem a friss gyárit és ugye a mobil odinnal egyúttal rootolom, akkor ugrik e a knox? Ne haragudjatok, az s-t meg az s2-t szét romoltam minden irányból, de ezek itt picit aggasztanak. Nem akarom a garanciát kidobni az ablakon.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #5648 Dátum: 2014, 08 27, 22:33:31 »
Csakis 4.4.2-t mert az van fent. Csak ugye függetlenből van kint még frissebb mint a telenoros. De akkor az a lényeg, hogy 4.4.2-n mozoghatok oda - vissza knox ugrás nélkül. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha a telenoros romot rootolom ( mert azt ugye lehet ugrás nélkül), és felteszem a mobil odin pro-t, akkor azzal amikor felteszem a friss gyárit és ugye a mobil odinnal egyúttal rootolom, akkor ugrik e a knox? Ne haragudjatok, az s-t meg az s2-t szét romoltam minden irányból, de ezek itt picit aggasztanak. Nem akarom a garanciát kidobni az ablakon.

állítólag az sem jobb, mint a telenoros, habár 4.3-on vagyok, itt kingoo root van, gondolom 4.4-en is

Nem elérhető sinesz

Re: Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5649 Dátum: 2014, 08 28, 06:42:14 »
állítólag az sem jobb, mint a telenoros, habár 4.3-on vagyok, itt kingoo root van, gondolom 4.4-en is

A telenoros fagyogat. Itt towelroot van.