2024, 11 26, 06:58:19

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395448 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Uzsonna

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s4
  • PDA ROM: i9505
Re: Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5675 Dátum: 2014, 09 08, 17:15:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem trémobilnál mindig kellet állítani az apn beállításokt lényegtelen volt főzött gyári vagy szolgáltatós gyári romot raktam teljesen újra... hasonlókat produkált nem volt lte vagy ha volt irdatlan lassú volt és kevesebb helyen jött be. De ha bevan lőve akkor az sem lehet. Innentől jobb esetbe náluk van a hiba  és megprobálnék egy sim kártya cserét azzal is ezt produkálja-e, rosszabb esetben nálad történt a telefonba egy hardweres meghalás.. Nem tudom túl vagy e rajta de szerezz be 4 filos gyári romot és gyalultasd le vele teljesen a telefont.

A sim kártya csere meg volt múlthéten, nem változott semmi. Reménykedem hogy nem az s4-el van gond, azért az új simet betettem egy lg f6-ba, de ott is csak h+ volt a korábbi lte helyett. Ha meghal vmi hardweresen, akkor abszolút nem kéne találnia hálózatot nem? Vagyis én ezt gondolom. Ha beszarik, akkor csak nem kifejezetten Dél Pestre vonatkozik a beszarás. Esetleg a 4 fájlos romhoz tudsz küldeni linket?

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5676 Dátum: 2014, 09 08, 19:27:06 »
Csak jelzem, hogy ott ahol volt lte-m, ott most nincs 4g... Akkor ez hogy is van? Amúgy az 5megát a telenorosok mondták, amit mondjuk el is várok, ha már Budán vagyok, ahol max a jelerősség. Igencsak kevés az az 1.
De mondom, volt lte-m phoenix rommal kb. két hétig (kábé egész Budapesten elérhető volt a hálózat) aztán elszállt az egész és csak h és h+ volt. Ezután jött egy rom csere, mert hátha azzal volt a gond, de nem, és ezután jeleztem a Telenornak. Ügyeskedtek vmit, de ahol volt lte, ott most nem igazán van 4g, legalábbis nem mindenhol, így talán jogos volt a dolog, hogy két különböző hálózatnak néztem a kettőt. Ettől függetlenül szívesen veszek egyéb ötleteket,észrevételeket hogy most akkor mi miért és hogy van.

Az, hogy LTE-t vagy 4G-t ír ki az értesítési sávba, az ROM függő is. Romot meg cseréltél. Egyébként meg Piec leírta tökéletesen.
Másrészt a 4G térerjét a pöckök a sávon messze nem arányosan jelölik, úgyhogy többnyire 1-2 pöcök jelzés mellett a térerő valójában %-osan jóval több. A 2G/3G-nél nincs ilyen vagy ekkora anomália.
Nekem is meglepő volt, és amikor megvettem a kütyüt írogattunk erről a Note 3 topicban, még valami megfeleltetés is volt, hogy a pöckök hány %-nál gyulladnak ki. Az utolsó azt hiszem 90 % fölött, és kevés olyan hely van, ahol 100 %, de láttam olyant is néhol.
A You are not allowed to view links. Register or Login amivel inkább nézheted ezt, és operátor logót is ki tudsz tenni.

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5677 Dátum: 2014, 09 08, 19:39:46 »
4G/LTE szolgáltató függő. Volt egy időszak h trémobil lte hálózata miatt szívtunk sokat amikor kijött az s4. Aztán volt pár hónap h nyugalom és csönd volt utána megint szarakodott a hálózatuk. telenornál nem tudom , onnan nem jött panasz. Lehet, hogy vmi "fejlesztés" történik. Ha másik telón se jön be akkor háló/szolgáltatói hiba. Én szoktam javasolni h kapcsolják ki az lte részt és nincs gond, áthúzott karika, nem vagyok elérhető meg társai. Sztem 3g(H, H+) tökéletesen lehet netezni.

Gizike88

• Vendég
« Reply #5678 Dátum: 2014, 09 09, 16:05:24 »
Ez érdekes dolog.Egy ilyen drága készüléknél kéne alapból működnie.A KIT -Kat nál tudjuk a kártya kezelésnél bizonyos fejlesztői hiányosságok vannak.A HTC-nél kollégám szerint nincs.Mért van ez?A samsung mért van ezzel lemaradva?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5679 Dátum: 2014, 09 09, 18:39:51 »
Ez érdekes dolog.Egy ilyen drága készüléknél kéne alapból működnie.A KIT -Kat nál tudjuk a kártya kezelésnél bizonyos fejlesztői hiányosságok vannak.A HTC-nél kollégám szerint nincs.Mért van ez?A samsung mért van ezzel lemaradva?
Nem hiannyossag.. ha utana olvasol ezt a google direkt csinalta ;) de ezt megannyiszor leirtuk.. azt hogy egy-egy gyarto megoldotta teszi ezt alapbol az meg egyeni szocdontesuk... nyilt forraskod azt csinalnak vele lenyegebe amit akarnak...:D
Szoval ez nem lemaradas csak valszeg lustasagbol elkovetett egyet ertes a guglival...:)
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Gizike88

• Vendég
« Reply #5680 Dátum: 2014, 09 09, 23:44:12 »
Nem hiannyossag.. ha utana olvasol ezt a google direkt csinalta ;) de ezt megannyiszor leirtuk.. azt hogy egy-egy gyarto megoldotta teszi ezt alapbol az meg egyeni szocdontesuk... nyilt forraskod azt csinalnak vele lenyegebe amit akarnak...:D
Szoval ez nem lemaradas csak valszeg lustasagbol elkovetett egyet ertes a guglival...:)
Köszönöm a hozzászólást  :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #5681 Dátum: 2014, 09 10, 15:19:11 »
amerikai tmobilnál,már kint a 4.4.4.

Galaxy S 4 (T-Mobile)   SGH-M919   TMB   M919UVUFNH7   Android   4.4.4   27.08.2014   2437203   

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #5682 Dátum: 2014, 09 11, 13:04:33 »
Hogy is kell knox ugrás nélkül rootolni mostanság?

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #5683 Dátum: 2014, 09 12, 01:27:58 »
Hogy is kell knox ugrás nélkül rootolni mostanság?
Attól függ...mid van most egészen pontosan,milyen rom a telefonodon...
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Uzsonna

• PFC Fan
« Reply #5684 Dátum: 2014, 09 12, 08:52:04 »
Attól függ...mid van most egészen pontosan,milyen rom a telefonodon...

Hát miután újabb főpanal csere volt... itt ragadnám meg az alkalmat, hogy ismét dícsérjem a szervizeseket: Kijött a múltkor említett 4g/LTE probléma miatt és közölte, hogy szerinte nem a készülékkel van a gond, de ha SZERETNÉM kicseréli a főpanelt. Amire természetesen igent mondtam, végülis miért ne? Új alkatrész és a garancia vonatkozik rá. Na szóval mindezt úgy, hogy amúgy knox ugrott, de nem is foglalkozott vele. Ezzel a készülékkel ez volt a második főpanel csere, úgy hogy elvileg nem is volt már garancia... Na szóval lényeg a lényeg, tettek fel rá egy legújabb 4.4.2-t, ehhez van vmi?

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #5685 Dátum: 2014, 09 12, 08:55:51 »
Tényleg, kérdés: nektek előfordul, hogy nem lehet a microUSB-t (töltő) betenni a portba, mert a belső, középen álló bütyök nincs a helyén, hanem leszorul?  :shock: Nálam ez a második eset úgy, hogy extrém módon mindig figyelek, hogy ne erőszakoljam be a kábelt.  :hmm:

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #5686 Dátum: 2014, 09 12, 10:26:30 »
Hát miután újabb főpanal csere volt... itt ragadnám meg az alkalmat, hogy ismét dícsérjem a szervizeseket: Kijött a múltkor említett 4g/LTE probléma miatt és közölte, hogy szerinte nem a készülékkel van a gond, de ha SZERETNÉM kicseréli a főpanelt. Amire természetesen igent mondtam, végülis miért ne? Új alkatrész és a garancia vonatkozik rá. Na szóval mindezt úgy, hogy amúgy knox ugrott, de nem is foglalkozott vele. Ezzel a készülékkel ez volt a második főpanel csere, úgy hogy elvileg nem is volt már garancia... Na szóval lényeg a lényeg, tettek fel rá egy legújabb 4.4.2-t, ehhez van vmi?
Ha a romverziód xxugng8 lett akkor arra csak xda-módszer van: You are not allowed to view links. Register or Login
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #5687 Dátum: 2014, 09 12, 10:28:56 »
Tényleg, kérdés: nektek előfordul, hogy nem lehet a microUSB-t (töltő) betenni a portba, mert a belső, középen álló bütyök nincs a helyén, hanem leszorul?  :shock: Nálam ez a második eset úgy, hogy extrém módon mindig figyelek, hogy ne erőszakoljam be a kábelt.  :hmm:
Tényleg nem! :D Viccet félretéve még nekem nem volt ilyen. :oops:

Bertrand Russell

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5688 Dátum: 2014, 09 12, 10:50:39 »
Beszelgettem a multkor egy futarossal... igen attol fugg milyen hangulatban es kijon ki hozzad.. van amelyiknek elso dolga a download mod van amelyik helybol szedi az aktualis alkatreszt es szerel...

Nem elérhető fergeteg

• PDA: S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AOE3 Root
« Reply #5689 Dátum: 2014, 09 12, 18:38:21 »
Valószínűleg nem a töltővel teszed tönkre, hanem mikot betuszkolod a retikülbe
Fergi

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5690 Dátum: 2014, 09 13, 04:49:09 »
Ehe :D +1

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #5691 Dátum: 2014, 09 13, 12:03:12 »
Ehe :D +1

Na de kérem uraim!  :hmm:  :D
Ez szimplán előítélet!Nincs bizonyíték!Hiszen tokban hordja....asszem! :D

Bertrand Russell

Nem elérhető fergeteg

• PDA: S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AOE3 Root
« Reply #5692 Dátum: 2014, 09 13, 15:41:39 »
Na de kérem uraim!  :hmm:  :D
Ez szimplán előítélet!Nincs bizonyíték!Hiszen tokban hordja....asszem! :D
És mindig ki kell vennie a tokból a töltéshez, nincs kihagyva a tokon a töltőnyílás..... Értem én..... ;)
Fergi

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #5693 Dátum: 2014, 09 13, 17:14:59 »
És mindig ki kell vennie a tokból a töltéshez, nincs kihagyva a tokon a töltőnyílás..... Értem én..... ;)
Ezen van, meg az összes többin is. Táskában külön fakkja van a mobiloknak évek óta. Menne a háztól, ha tudnám, mire cseréljem. Esélyes hogy kb. karácsonyig marad.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5694 Dátum: 2014, 09 13, 17:35:23 »
Ezen van, meg az összes többin is. Táskában külön fakkja van a mobiloknak évek óta. Menne a háztól, ha tudnám, mire cseréljem. Esélyes hogy kb. karácsonyig marad.

Ilyenek ezek az usb portok maguktol beszorulnak... olyanok mint a baratnom sim kartyaja egy este alatt elparolgott a telefonbol amiben meg kulon kis sin van a simkartyahoz de az is megmaradt a trloban csak a simkartya tunt el :D

Nem elérhető Atala

« Reply #5695 Dátum: 2014, 09 13, 19:25:31 »

Lecsúszott a fém és azért szorul? mert csipesszel vissza tudod tolni.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5696 Dátum: 2014, 09 13, 19:33:29 »
Lecsúszott a fém és azért szorul? mert csipesszel vissza tudod tolni.
Pontosan, megtörtént már kétszer, csak aggódom, soha nem volt telefonnal ilyen gondom. Ezzel meg egy hónapon belül kétszer is..

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #5697 Dátum: 2014, 09 13, 20:40:54 »
Sziasztok!

Towel root-al használtam a készüléket, mivel eladó sorba került szeretném visszaállítani a gyári állapotot.
Super userrrel megszüntettem a rootolt állapotot, de továbbra is az az állapota, hogy egyedi.
Ha szoftver frissítésre bökök azt kapom, hogy ez egy módosított eszköz, frissítés nem elérhető.
Tudok-e ezen az állapoton javítani, vagy a gyárit visszaállítani?

Köszi

Nem elérhető Atala

« Reply #5698 Dátum: 2014, 09 13, 20:49:50 »
Sziasztok!

Towel root-al használtam a készüléket, mivel eladó sorba került szeretném visszaállítani a gyári állapotot.
Super userrrel megszüntettem a rootolt állapotot, de továbbra is az az állapota, hogy egyedi.
Ha szoftver frissítésre bökök azt kapom, hogy ez egy módosított eszköz, frissítés nem elérhető.

Köszi

Gyári romot kell rádobni és visszaáll.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #5699 Dátum: 2014, 09 13, 20:56:43 »
Sziasztok!

Köszi

Gyári romot kell rádobni és visszaáll.

Hogyan és honnan?
Kösz