Csak jelzem, hogy ott ahol volt lte-m, ott most nincs 4g... Akkor ez hogy is van? Amúgy az 5megát a telenorosok mondták, amit mondjuk el is várok, ha már Budán vagyok, ahol max a jelerősség. Igencsak kevés az az 1.
De mondom, volt lte-m phoenix rommal kb. két hétig (kábé egész Budapesten elérhető volt a hálózat) aztán elszállt az egész és csak h és h+ volt. Ezután jött egy rom csere, mert hátha azzal volt a gond, de nem, és ezután jeleztem a Telenornak. Ügyeskedtek vmit, de ahol volt lte, ott most nem igazán van 4g, legalábbis nem mindenhol, így talán jogos volt a dolog, hogy két különböző hálózatnak néztem a kettőt. Ettől függetlenül szívesen veszek egyéb ötleteket,észrevételeket hogy most akkor mi miért és hogy van.
Az, hogy LTE-t vagy 4G-t ír ki az értesítési sávba, az ROM függő is. Romot meg cseréltél. Egyébként meg Piec leírta tökéletesen.
Másrészt a 4G térerjét a pöckök a sávon messze nem arányosan jelölik, úgyhogy többnyire 1-2 pöcök jelzés mellett a térerő valójában %-osan jóval több. A 2G/3G-nél nincs ilyen vagy ekkora anomália.
Nekem is meglepő volt, és amikor megvettem a kütyüt írogattunk erről a Note 3 topicban, még valami megfeleltetés is volt, hogy a pöckök hány %-nál gyulladnak ki. Az utolsó azt hiszem 90 % fölött, és kevés olyan hely van, ahol 100 %, de láttam olyant is néhol.
A You are not allowed to view links.
Register or
Login amivel inkább nézheted ezt, és operátor logót is ki tudsz tenni.