0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Piec, neked van valami tapasztalatod a toll használattal kapcsolatban? Működik? Milyen toll kell hozzá? Kezembe került egy Note 3 tolla, de nem tudtam vele mit kezdeni.
Anyósoknak egy vastag bigyója van, egy viszonylag nagy fekete gumi véggel. Hát szerintem az ujjam pont azt tudja.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Irni egyszerubb vele meg is csak olyan mintha tollet fognal Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Nem vagyok megelégedve ezzel a telefonnal, befagy, belassul, holott alig van program. Szinkron sem megy, állandóan gyalulgassak le mindent?! Belefáradtam, főzött kéne, de akk garancia pá. Kva anyjukatTapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Sziasztok!Korábban írta valaki, hogy az S4 elülső oldalán lévő krómhatású műanyagot kicseréltette a prémium szervizfutárral.Szerintetek, ha arra hivatkozom, hogy végig bőrtokban használtam, mégis egy fél centiméteres részen lepattant a krómhatású műanyag, kicserélik?Az alatta lévő alumínium keretet is ki lehet cseréltetni?Gondolom a prémiumfutár jóindulatán múlik.Milyen tapasztalatok vannak?
Sziasztok, így jártam a telómmal, fogalmam sincs, hogy hogyan, mert csak később vettem észre, hogy egy nagy repedés van a kijelzőn, addig azt hittem, karc.A kijelzőnek, érintő panelnak semmi baja, ugyanúgy tudom használni a telefont mint eddig csak eléggé látszik. Gondolom csak üvegcsere kellene ugye?Tudtok segíteni mit tegyek itt Csongrád -on ( messze a civilizációtól ) vele?
Nah bucsuzom valtottam s5re Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Sziasztok,Segítségre lenne szükségem vásároltam egy S4 est 10 én és az a gyanúm hogy a készülék vagy bemutató darab volt vagy használt volt (mármint egy vásárló visszahozta és azt kaptam meg) azt szeretném lecsekkolni hogy mennyi az üzemideje a készüléknek az elég támpont lenne a reklamációra ha beigazolódik a gyanúm. Valami szerviz kód nincs ehhez? a gyanún az ezért van mert van a készüléken képernyő védő fólia és nem hinném hogy gyárilag adnak hozzá mivel én nem vettem még hozzá így elég érdekes a dologelőre is köszike a segítséget.
Tudom nem ide tartozik de felesleges programokat hogy tudok torolni mas samsung telorol? Ugyanugy megy minden telefonon mint s4en? Root van
Másnak is érkezett 161 megás frissítése a napokban? Van már tapasztalat vele? Nem mertem még telepíteni... Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Igen!érkezett!Semmi különös!!Bár most van fent még csak három napja....
Én azt hallottam hogy nem lehet rootolni.:
Én azt hallottam hogy nem lehet rootolni.Küldve nagyflexről