de ez gyárilag valszeg tesztelten van húzva ennyire nekem ez sokat dob rajta;) most mis más kernelek huzása amit lehet a proci meg majd ki se bír:) (de ne legyen így) éget már el ismerősöm kezébe játék közbe nyáron s2 mert 300mhz rá húzott siyahával bár ez is egy elszigetelt eset volt am ha itthon lehet vmi egyszerűbb formába kapni majd exynos lehet ráfér egy csere majd:) de nem érzem szükségesnek akinek számít az pár + % annak egs;) fél év és úgyis kijön vmi új proci ami a húzott exynost is veri majd
és lehet pont gyáron belül a note 3 képében:) ahopgy olvastam burtál vasat terveznek alá... csak már jó lenne tudni melyik is a zászlóshajó.. Bár az s4 a csónak a note 3 meg a vitorla lesz méretek alapján:D
Addig kell nyújtózni az ilyen programmal amaddig a takarod ér,ennyi.Szerintem ki fogja bírni stabilan az a 4x1.9 + 4x1.5 -öt!
Nekem Siyah volt az S2,és az S3-on is,utóbbi az 1.4 helyet ketyegett stabilan 1.6 vagy 1.7-en!
És mint mondtam a minimális külömség még csak azért van (az Exynos javára) mert az alapon fut!
Ennyiből csak óvatosan az 1.6 ról 1.9 re húzottal!
A Note 3 ban ugyan ez a proci lesz!
Csak 3Gb ram
Azért azt te se várd el meg senki se a Samutól hogy az épp időre elkészített Exynos 5-helyet még újabbat rak majd bele!
Csak annyi hogy majd gyárilag fel lesz húzva!
Ugyan úgy ahogy majd mi is felhúzzuk akkor már az I9500-at!
Főleg ha látjuk a samut mennyit is bír!
Mivel a mostani Note 2 ben is ugyan az a proci van mint a Galaxy S3-ban,csak 1.4-ról fel van húzva 1.6-re!
Csak 1gb ram helyett raktak bele2Gb ram-ot.
Ezért is mondom hogy menni fog simán szerintem az Octa 4x1.9 + 4x1.5-ön!
Na akkor lökök egy tesztet!
Bár most is a Quadrant alapjáraton
13279 volt!