2024, 11 28, 19:44:08

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395640 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kovacsabesz

• Nem: Férfi
    • Cool Miui by kovacsabesz launcher
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #475 Dátum: 2013, 05 15, 14:49:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Reggel érkezik a futárral az S4-em, kíváncsian várom milyen lesz.

Eddig HTC DHD-s voltam az utolsó Samsungom egy Omnia I volt, remélem nem fogok csalódni benne.

És azt megtudhatjuk hogy melyik verzió? ::)

Sent by Samsung Galaxy S4 I9500

CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #476 Dátum: 2013, 05 15, 14:52:33 »
Hanghibával találkozott már valaki?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nálam már volt olyan hogy felraktam a WanamLite ot, és néma volt a telefon mint a sír!!!
Semmi semmi hangot nem adott. Ki is vert a víz rendesen, ezt hittem a vasnak lett baja.
Most fent van az Omega 2.0 meg a PERSEUS kernel a maga 13279 es Quadrant eredményével és így már happy vagyok.
Valaki hasonló?

CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető Tató

• TatoWebDesign
  • PDA: Galaxy S4 I9505
« Reply #477 Dátum: 2013, 05 15, 15:21:18 »
És azt megtudhatjuk hogy melyik verzió? ::)

Holnap megírom, ha a kezemben lesz  :)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #478 Dátum: 2013, 05 15, 15:55:50 »
Holnap megírom, ha a kezemben lesz  :)
nem tudod, h milyet veszel?

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Tató

• TatoWebDesign
« Reply #479 Dátum: 2013, 05 15, 16:04:11 »
nem tudod, h milyet veszel?

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

De igen (Samsung i9505 GalaxyS 4 16GB White)... mi a kérdés?

Azt hittem verzió számra gondoltok, vagy ilyesmi.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #480 Dátum: 2013, 05 15, 16:22:51 »
I
De igen (Samsung i9505 GalaxyS 4 16GB White)... mi a kérdés?

Azt hittem verzió számra gondoltok, vagy ilyesmi.

Tehát :)

Van az I9500 ami a Samsung Exynos 5 Octa processzorát hordja a burkolat alatt ami  8 magos 2x quad core os proci
Tehát 4x1.6Ghz + 4x 1.2Ghz (amit remélem hamarosan lehet húzni) :D

A másik pedig (ami neked is lesz)

I9505 Sandragon 600 proci
Ez egy 4 magos egyenként 1.6Ghz en tépő proci amit a Samu felhúzott 1.9Ghz re
Tehát 4x1.9Ghz

Na most kb ennyi.

Még most szólok hogy NEM MINDEGY MILYEN ROM VAGY KERNELT TESZEL FEL RÁ.
A KÉT TELEFON NEM UGYAN AZ!

Nem elérhető Tató

• TatoWebDesign
« Reply #481 Dátum: 2013, 05 15, 16:38:22 »
Van az I9500 ami a Samsung Exynos 5 Octa processzorát hordja a burkolat alatt ami  8 magos 2x quad core os proci
Tehát 4x1.6Ghz + 4x 1.2Ghz (amit remélem hamarosan lehet húzni) :D

A másik pedig (ami neked is lesz)

I9505 Sandragon 600 proci
Ez egy 4 magos egyenként 1.6Ghz en tépő proci amit a Samu felhúzott 1.9Ghz re
Tehát 4x1.9Ghz

Lehet olyat kérdezni, hogy ebben a kategóriában melyik a jobb???
Gondolom a DHD-hez képest fényévekkel jobb lesz bármelyik.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #482 Dátum: 2013, 05 15, 16:44:28 »

Valamivel jobb az Samu procival felszerelt I9500 (alap járaton is)
A másik ugye az I9505 már fel van húzva 1.9-re.
De így nem nagy a különbség!

Az I9505 viszont tudja az LTE-t,(ha ez valakinek fontos lehet) 100M
Az I9500 az pedig nem,de így is szakít 42M val! (Nekem ez elég)

Nagyon jó telefon mindkettő szinte alig van különbség.

Ezért is kérlek hogy írd be hogy neked melyik variáns van meg a profilodba,mert nagyon nem mindegy ám! 

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #483 Dátum: 2013, 05 15, 17:39:51 »
Alapjáraton mindegy egyikben sem fogsz csalódni;) a két proci között minimális a különbség pár % most ez vkinek számít vkinek ... de leginkább a legtöbben csak azért döntenek a 9500 mellet mert a samsung proci az még is csak samsung proci és ez az exynos. Én is kicsit félve vettem meg itthona  9505-t de abszolút nem bántam meg minden megy mint atom aksi kitűnő ( az eddigi csúcsmodellekhez képest) sebesség hibátlan igazából minden az új ficsőröket (legyezgetés ecete) meg megkell tanulni és hibátlanul fut:). De igazából ezt csak ilyen paraszt vakításnak nézem... metrón viszont jókat lehet kuncogni amikor legyezgeted a telefont és "véletlen" felnézel és azt látod a szembe ülő arcából hogy "mi a p...sa":D nekem szerencsére ezt a hatást pont egy tipikus apple "fan" tini csórival sikerült megtapasztalnom. Lehetett látni a fején hogy nem tudja hova tenni a dolgokat xD

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #484 Dátum: 2013, 05 15, 18:29:53 »
Alapjáraton mindegy egyikben sem fogsz csalódni;) a két proci között minimális a különbség pár % most ez vkinek számít vkinek ... de leginkább a legtöbben csak azért döntenek a 9500 mellet mert a samsung proci az még is csak samsung proci és ez az exynos. Én is kicsit félve vettem meg itthona  9505-t de abszolút nem bántam meg minden megy mint atom aksi kitűnő ( az eddigi csúcsmodellekhez képest) sebesség hibátlan igazából minden az új ficsőröket (legyezgetés ecete) meg megkell tanulni és hibátlanul fut:). De igazából ezt csak ilyen paraszt vakításnak nézem... metrón viszont jókat lehet kuncogni amikor legyezgeted a telefont és "véletlen" felnézel és azt látod a szembe ülő arcából hogy "mi a p...sa":D nekem szerencsére ezt a hatást pont egy tipikus apple "fan" tini csórival sikerült megtapasztalnom. Lehetett látni a fején hogy nem tudja hova tenni a dolgokat xD

Ez mekkora!  :D
Király.Gondolom hogy nézet a kis kö...g!  :D
De te mondod a parasztvakítást és a metróban vagánykodsz vele.Na akkor ez most hogy is vagyon?  :)

(poén volt,nem megbántás még most szólok!!!! )
Gyűlölöm az Apple buzogányokat!  ;)

A pociról még annyit hogy azt ne felejtsd el senki,hogy az Exynos alapjáraton ketyeg a másik meg már fel van húzva 1.6-ról 1.9-re!!!Az azért nem mindegy ám szerintem!

Majd mikor jönnek ki a kernelek, SiyahKernel meg hasonlók és majd húzzák fel 4x1.9 vagy 4x2Ghz+ 4x1.5 vagy 1.6Ghz-re na majd akkor nézünk nagyot!  :taps:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #485 Dátum: 2013, 05 15, 18:46:39 »
Ez mekkora!  :D
Király.Gondolom hogy nézet a kis kö...g!  :D
De te mondod a parasztvakítást és a metróban vagánykodsz vele.Na akkor ez most hogy is vagyon?  :)

(poén volt,nem megbántás még most szólok!!!! )
Gyűlölöm az Apple buzogányokat!  ;)

A pociról még annyit hogy azt ne felejtsd el senki,hogy az Exynos alapjáraton ketyeg a másik meg már fel van húzva 1.6-ról 1.9-re!!!Az azért nem mindegy ám szerintem!

Majd mikor jönnek ki a kernelek, SiyahKernel meg hasonlók és majd húzzák fel 4x1.9 vagy 4x2Ghz+ 4x1.5 vagy 1.6Ghz-re na majd akkor nézünk nagyot!  :taps:
Hm akkor ne használjam a metrón?:D (vettem a  poént nyugi ) arról én nem tehetek hogy a mellé leülő lányt megkellet néznem és szemet szúrt a gyerek leesett álla is:D! Hozzá téve én olyan vagyok az almával mint a fradi az újpestel...:D szal ilyennek simán vagánykodok is bmikor:D.
a proci huzást én sose értettem főleg nem telóban nekem nem kenyerem szal engem ilyen részről az exynos nem érdekel... ha lehetne itthon kapni akkor valszeg exynost választok de így hogy nincs és erős a gyanúm hogy nem is lesz rendelősdit nem akartam játszani:)
én csak egy dologtól félek kicsit a 9505-el szemben hogy kb semmi nem lesz rá se kernelek alig lesznek főzött romok értelmesek mert kb minden megszokott samus rom fejlesztő a 9500-t veszi ;) de engem csak egy érdekel csak egy hangerő uppos kernel vagy vmi jöjjön ki...:D

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #486 Dátum: 2013, 05 15, 18:55:37 »
Hm akkor ne használjam a metrón?:D (vettem a  poént nyugi ) arról én nem tehetek hogy a mellé leülő lányt megkellet néznem és szemet szúrt a gyerek leesett álla is:D! Hozzá téve én olyan vagyok az almával mint a fradi az újpestel...:D szal ilyennek simán vagánykodok is bmikor:D.
a proci huzást én sose értettem főleg nem telóban nekem nem kenyerem szal engem ilyen részről az exynos nem érdekel... ha lehetne itthon kapni akkor valszeg exynost választok de így hogy nincs és erős a gyanúm hogy nem is lesz rendelősdit nem akartam játszani:)

Na akkor ebben egyezünk mert én is utálom őket nagyon!  :taps:
És örülök hogy vetted a poént!  ;)
A prociról meg már megint csak annyit hogy:

1:-Nekem sem kenyerem a felhúzás (főleg ezeket már minek,inkább legyen jobb az akku idő! )
2:-Csak pár embert világosítottam fel,hogy kár olyan procit összehasonlítani ami alapon ketyeg meg ami már fel    van húzva! (Főleg amelyik alapon ketyeg és még így is veri a felhúzottat)
 és
3:Pont a felhúzással kapcsolatban amit mondtál hogy te nem szereted,de ami a kezedben van az már fel van!!!  :D
Ami az enyémben az meg még nincs!  ;)

De nem akarok kötekedni vagy ilyesmi ,ezek a tények.
És nagyon sajnálom hogy ilyen nehezen lehet hozzájuk jutni már mint az I9500-ról beszélek!  :'(

Annak csak örülnék hogy ha minél több embernek lenne,annál könnyebben lehetne tapasztalatot stb cserélni!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #487 Dátum: 2013, 05 15, 19:05:44 »
Na akkor ebben egyezünk mert én is utálom őket nagyon!  :taps:
És örülök hogy vetted a poént!  ;)
A prociról meg már megint csak annyit hogy:

1:-Nekem sem kenyerem a felhúzás (főleg ezeket már minek,inkább legyen jobb az akku idő! )
2:-Csak pár embert világosítottam fel,hogy kár olyan procit összehasonlítani ami alapon ketyeg meg ami már fel    van húzva! (Főleg amelyik alapon ketyeg és még így is veri a felhúzottat)
 és
3:Pont a felhúzással kapcsolatban amit mondtál hogy te nem szereted,de ami a kezedben van az már fel van!!!  :D
Ami az enyémben az meg még nincs!  ;)

De nem akarok kötekedni vagy ilyesmi ,ezek a tények.
És nagyon sajnálom hogy ilyen nehezen lehet hozzájuk jutni már mint az I9500-ról beszélek!  :'(

Annak csak örülnék hogy ha minél több embernek lenne,annál könnyebben lehetne tapasztalatot stb cserélni!
de ez gyárilag valszeg tesztelten van húzva ennyire nekem ez sokat dob rajta;) most mis más kernelek huzása amit lehet a proci meg majd ki se bír:) (de ne legyen így) éget már el ismerősöm kezébe játék közbe nyáron s2 mert 300mhz rá húzott siyahával bár ez is egy elszigetelt eset volt ;) am ha itthon lehet vmi egyszerűbb formába kapni majd exynos lehet ráfér egy csere majd:) de nem érzem szükségesnek akinek számít az pár + % annak egs;) fél év és úgyis kijön vmi új proci ami a húzott exynost is veri majd :)
és lehet pont gyáron belül a note 3 képében:) ahopgy olvastam burtál vasat terveznek alá... csak már jó lenne tudni melyik is a zászlóshajó.. Bár az s4 a csónak a note 3 meg a vitorla lesz méretek alapján:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #488 Dátum: 2013, 05 15, 19:09:37 »
Más:
Esetleg vki nem találkozott még vhol xdan vagy vhol azzal a fajta füles hangerő húzáson ami az elején s3-ra is volt? Ami a system/etc mappában volt default_gain.conf file volt és ott lehetett átírni a hengerőt picit nagyobbra. Én most hiába bújom ezeket a mappákat meg filokat sehol nem találok erre utaló nyomokat:(

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #489 Dátum: 2013, 05 15, 19:14:56 »
de ez gyárilag valszeg tesztelten van húzva ennyire nekem ez sokat dob rajta;) most mis más kernelek huzása amit lehet a proci meg majd ki se bír:) (de ne legyen így) éget már el ismerősöm kezébe játék közbe nyáron s2 mert 300mhz rá húzott siyahával bár ez is egy elszigetelt eset volt ;) am ha itthon lehet vmi egyszerűbb formába kapni majd exynos lehet ráfér egy csere majd:) de nem érzem szükségesnek akinek számít az pár + % annak egs;) fél év és úgyis kijön vmi új proci ami a húzott exynost is veri majd :)
és lehet pont gyáron belül a note 3 képében:) ahopgy olvastam burtál vasat terveznek alá... csak már jó lenne tudni melyik is a zászlóshajó.. Bár az s4 a csónak a note 3 meg a vitorla lesz méretek alapján:D

Addig kell nyújtózni az ilyen programmal amaddig a takarod ér,ennyi.Szerintem ki fogja bírni stabilan az a 4x1.9 + 4x1.5 -öt!  ;)
Nekem Siyah volt az S2,és az S3-on is,utóbbi  az 1.4 helyet ketyegett stabilan 1.6 vagy 1.7-en!  ;)
És mint mondtam a minimális külömség még csak azért van (az Exynos javára) mert az alapon fut!
Ennyiből csak óvatosan az 1.6 ról 1.9 re húzottal!  ;)

A Note 3 ban ugyan ez a proci lesz!  ;) Csak 3Gb ram
Azért azt te se várd el meg senki se a Samutól hogy az épp időre elkészített Exynos 5-helyet még újabbat rak majd bele!
Csak annyi hogy majd gyárilag fel lesz húzva!
Ugyan úgy ahogy majd mi is felhúzzuk akkor már az I9500-at!  :D
Főleg ha látjuk a samut mennyit is bír!  ;)

Mivel a mostani Note 2 ben is ugyan az a proci van mint a Galaxy S3-ban,csak 1.4-ról fel van húzva 1.6-re!
Csak 1gb ram helyett raktak bele2Gb ram-ot.
Ezért is mondom hogy menni fog simán szerintem az Octa 4x1.9 + 4x1.5-ön!  :taps:
Na akkor lökök egy tesztet!  ;)

Bár most is a Quadrant alapjáraton 13279 volt!

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #490 Dátum: 2013, 05 15, 19:22:02 »
Hi !

Jól látom, hogy az S4-el nem lehet MMS-t küldeni-fogadni ?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #491 Dátum: 2013, 05 15, 19:25:50 »
Hi !

mért ne lehetne:)?

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #492 Dátum: 2013, 05 15, 19:26:43 »
Hi !

Ez komoly?Én még nem is néztem

Bár nekem benne vannak az MMS beállítások!

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #493 Dátum: 2013, 05 15, 19:27:10 »

:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #494 Dátum: 2013, 05 15, 19:28:48 »
Addig kell nyújtózni az ilyen programmal amaddig a takarod ér,ennyi.Szerintem ki fogja bírni stabilan az a 4x1.9 + 4x1.5 -öt!  ;)
Nekem Siyah volt az S2,és az S3-on is,utóbbi  az 1.4 helyet ketyegett stabilan 1.6 vagy 1.7-en!  ;)
És mint mondtam a minimális külömség még csak azért van (az Exynos javára) mert az alapon fut!
Ennyiből csak óvatosan az 1.6 ról 1.9 re húzottal!  ;)

A Note 3 ban ugyan ez a proci lesz!  ;) Csak 3Gb ram
Azért azt te se várd el meg senki se a Samutól hogy az épp időre elkészített Exynos 5-helyet még újabbat rak majd bele!
Csak annyi hogy majd gyárilag fel lesz húzva!
Ugyan úgy ahogy majd mi is felhúzzuk akkor már az I9500-at!  :D
Főleg ha látjuk a samut mennyit is bír!  ;)

Mivel a mostani Note 2 ben is ugyan az a proci van mint a Galaxy S3-ban,csak 1.4-ról fel van húzva 1.6-re!
Csak 1gb ram helyett raktak bele2Gb ram-ot.
Ezért is mondom hogy menni fog simán szerintem az Octa 4x1.9 + 4x1.5-ön!  :taps:
Na akkor lökök egy tesztet!  ;)

Bár most is a Quadrant alapjáraton 13279 volt!
Nem feljetem nyugi de mint írtam kinek ez a szíve vágya tegye:) tesztek nem érdekelnek... amit akarok szaggatás mentesen fut ezen is és sztem ez így is lesz s5-ig:D lényegében csak anynit akartam mondani hogy mindkettő változat csúcs amig nem adnak ki jobbat egyikkel se lesz gond;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #495 Dátum: 2013, 05 15, 19:30:59 »
onnantól kezdve hogy rányomsz az új üzenetre és csatolsz hozzá képet mmsre vállt külön mms küldés opció már nagyon régóta nincs a telefonokba...:)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #496 Dátum: 2013, 05 15, 19:33:16 »
Hi !

Ha magentás vagy akkor majd rájössz hogy lehet fogadni,mostanában elég sokat kapok tőlük ha akarom ha nem. :D A küldést meg épp itt írták le felettem.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #497 Dátum: 2013, 05 15, 19:33:48 »
Ez komoly?Én még nem is néztem

Bár nekem benne vannak az MMS beállítások!

Csak azért mert amikor kapok egy MMS-t, akkor azt az üzenetet kapom, hogy lépje be egy linkre és ott tudom egy alkalommal megtekinteni.
Hozzáférési pontok között viszont nekem csak internet.telekom mód van

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #498 Dátum: 2013, 05 15, 19:34:46 »
Nem feljetem nyugi de mint írtam kinek ez a szíve vágya tegye:) tesztek nem érdekelnek... amit akarok szaggatás mentesen fut ezen is és sztem ez így is lesz s5-ig:D lényegében csak anynit akartam mondani hogy mindkettő változat csúcs amig nem adnak ki jobbat egyikkel se lesz gond;)

Nem kell sok neki ahogy fejlődik a technika!
Persze,mindkettő király!  ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #499 Dátum: 2013, 05 15, 20:23:42 »
Nem kell sok neki ahogy fejlődik a technika!
Persze,mindkettő király!  ;)
annyit még hozzá tennék... hogy ennyire elégett fél év után se voltam az s3 mal mint most ezzel lassan egy hét után...:D utoljára így az s2 vel voltam...:D bár akkor nekem az s2 az első telefon volt ami "okosabb" volt mint én :D:D