2024, 11 28, 17:04:09

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395635 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #425 Dátum: 2013, 05 12, 22:23:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megy, de vannak bizonyos feltételei, pl nekem ha a szobámba nagy lámpa ég este, akkor nem megy, ha az olvasó lámpa mellet ülök, úgy megy, bizonyos fény kell neki...a többi ilyen funkció megy, de a smart pause nem, csak bizonyos fény fölött. Másik hogy szerintem vannak porgik amivel összeakad, pl a calculator widget 21 theme nevű cucc az áruházból, míg fent volt egyáltalán nem ment.
Jahm kicsit csalokak ezek az uj ficsorok csak sajat alkalmazasokkal futnak:) de ez gondolom majd meg ugyis valtozni fog:D de mar megy nalam is am.. nem tudom mit nyomtam de megy :D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető Norbhy

• PFC Fan
  • PDA: I9505
  • PDA ROM: I9505XXUAMDN
« Reply #426 Dátum: 2013, 05 13, 05:36:14 »
sztem csak rendes garist vegyél, nem ér meg 20.000 ft ot h szívjon az ember. Ha lehetne itthon is 8 magosat akk azt vettem volna, de nincs. Nem vennék kukutyinból, aztán küldözgessem vissza föld másik felére. Garancia mindenek előtt!

Igazad van.  Én bolti gari-s 195 ezerért 1 év. De fizettem rá 30 ezret és adtak érte +5 évet.

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #427 Dátum: 2013, 05 13, 05:57:01 »
A Swype-t használja valaki?
Nem lehet itt is beállítani nyilakat a mozgáshoz? Mert elég nehéz néha 2 betű közzé belőni ha ott szertnék javítani vagy be írni valamit. Pedig nincs vastag ujjam :-)
A Smart keyboard-nál pl van olyasmire gondolok.

Nem elérhető gold

« Reply #428 Dátum: 2013, 05 13, 06:12:23 »
A Swype-t használja valaki?
Nem lehet itt is beállítani nyilakat a mozgáshoz? Mert elég nehéz néha 2 betű közzé belőni ha ott szertnék javítani vagy be írni valamit. Pedig nincs vastag ujjam :-)
A Smart keyboard-nál pl van olyasmire gondolok.

MEGTALÁLTAM!  :-) Ohh nagyon jó! :D

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #429 Dátum: 2013, 05 13, 09:34:20 »
MEGTALÁLTAM!  :-) Ohh nagyon jó! :D

Nem tudom mit találtál meg, de én úgy szoktam, hogy a szóra bökök, akkor előjön egy kis kék csúcsos ikon a szó alatt azt meg már vastag ujjal is könnyű betűnként húzkodni.
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető gyjan

• PDA: Galaxy S4
« Reply #430 Dátum: 2013, 05 13, 10:34:03 »
Kerek 10 napja vagyok tulajdonosa egy SGS4-nek.nagyon vegyes tapasztalataim vannak a keszulekkel kapcsolatban.Teljeskorü garival vettem szoval kiprobaltam rajta par dolgot. :taps:

- a vizet birja, csap ala tettem semmi baja nem lett azota sincs
-az ütést karcolást is állta,hozzá teszem pár napja kb 30 cm-röl véletlenül leesett a járdára a szegély rögtön sérült elég mélyen. Az sgs1-em kromozott muanyag szegelye jobban birta. >:(
-teszteltem a kijelzot hibátlan,nem pixeles nem sávos nincs szín eltérést.
-a smartscroll funkciot egyaltalan nem tudtam használni rajta,pedig már nagyon metálba ráztam a fejem elötte.
-néha nem erzekeli az erintést,de remélem csak flesh:D
-random rezeg a telefon néha amit nem tudok hova tenni. szerintem szoftveres hiba lehet.
-a net az szárnyal, a játékok simán futnak.
-aktiv hasznalat mellet is/játék telefonálás gps net/ kibir az aksija nálam egy napot

Lenne zárásképpen egy kérdésem.
Letiltott készülék esetén mik azok a hardwarek ami kimenthetok alkatresznek?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #431 Dátum: 2013, 05 13, 10:42:35 »
Kerek 10 napja vagyok tulajdonosa egy SGS4-nek.nagyon vegyes tapasztalataim vannak a keszulekkel kapcsolatban.Teljeskorü garival vettem szoval kiprobaltam rajta par dolgot. :taps:

-az ütést karcolást is állta,hozzá teszem pár napja kb 30 cm-röl véletlenül leesett a járdára a szegély rögtön sérült elég mélyen. Az sgs1-em kromozott muanyag szegelye jobban birta. >:(
-a smartscroll funkciot egyaltalan nem tudtam használni rajta,pedig már nagyon metálba ráztam a fejem elötte.
-random rezeg a telefon néha amit nem tudok hova tenni. szerintem szoftveres hiba lehet.
-aktiv hasznalat mellet is/játék telefonálás gps net/ kibir az aksija nálam egy napot

Nalam smart scroll hibatlan megkellet tanulni de siman megy... akar szem mozgasra is...
Sztem erintesre erzekenyebb mint az s3 volt foleg ha bekapcsolod az erosebb erzekenyseget hogy kesztyuben is lehessen. Random rezgesre meg rajottem nem a rezgo motor csinalja ha nem az alu keret rezonal neha be ami erdekes mert elvileg az osszeszereles kifogastalan....:) en eddig szerelmes vagyok ... letiltasnal meg elviszed kiutod az imeit belole kap egy masikat es hasznalhato a keszulek;)

Nem elérhető gold

« Reply #432 Dátum: 2013, 05 13, 11:11:02 »
Nem tudom mit találtál meg, de én úgy szoktam, hogy a szóra bökök, akkor előjön egy kis kék csúcsos ikon a szó alatt azt meg már vastag ujjal is könnyű betűnként húzkodni.
Így is lehet de kicsit túl érzékeny volt az nekem.
Nyilak:
A Szerkesztési billentyűzet elérése:
A Szerkesztési billentyűzet megjelenítéséhez húzza ujját a  billentyűről a Szimbólumok (=@#) billentyűre.

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #433 Dátum: 2013, 05 13, 12:32:06 »

A smart scroll-al én is így vagyok, hogy bárhogy bólogatok, rázom a fejem, nem reagál semmit.
Ez a random rezgés és az érintés nem érzékelése nálam még nem fordult elő, sőt még mondhatni túl érzékeny is az érintője, nekem nagyon jól reagál.
Illetve a kijelzővel kapcsolatban, ma vettem észre, mintha a közepén lenne egy sárgás folt....

Letiltott készülékből, az alaplapon kívül minden felhasználható.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #434 Dátum: 2013, 05 13, 14:45:50 »
Valakinek van esetleg magyar nyelvu hasznalatija a hosszabb tipus pdfbe a telohoz?:)

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #435 Dátum: 2013, 05 13, 15:54:03 »
Valakinek van esetleg magyar nyelvu hasznalatija a hosszabb tipus pdfbe a telohoz?:)

Mit jelent a hosszabb???

A Samsung oldalán ott van egy 146 oldalas: You are not allowed to view links. Register or Login
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 edge
« Reply #436 Dátum: 2013, 05 13, 18:34:00 »
Mennyire fedi a valóságot, hogy a 9500 nem tudja az LTE-t. Azt az infót kaptam, hogy MO azért nem jön a 9500 hivatalosan mert nem tudja az LTE.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #437 Dátum: 2013, 05 13, 18:40:20 »

...

Már én is gondoltam, hogy annyira odavagyunk, hogy legyen fém a ház, mert az olyan baromi jól mutat és prémium anyaghasználat, nem valami vacak műanyag.
Ugyanakkor ha a fém sérül karcolódik, deformálódik, akkor az sokkal rosszabb attól kezdve, mintha egy jó polikarbonátból készült volna.
Az alumínium nem egy nagyon kemény fém még ötvözve sem.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #438 Dátum: 2013, 05 13, 18:54:20 »
Mit jelent a hosszabb???

A Samsung oldalán ott van egy 146 oldalas: You are not allowed to view links. Register or Login
noh az lol...
munkahelyem egyik titkárnő kérdezte tudok e... mert ő nem talált... én meg hirtelen csak ide tudtam beírni elnézést.... de persze köszönöm is a linket;)

Nem elérhető gyjan

« Reply #439 Dátum: 2013, 05 13, 19:08:33 »
Már én is gondoltam, hogy annyira odavagyunk, hogy legyen fém a ház, mert az olyan baromi jól mutat és prémium anyaghasználat, nem valami vacak műanyag.
Ugyanakkor ha a fém sérül karcolódik, deformálódik, akkor az sokkal rosszabb attól kezdve, mintha egy jó polikarbonátból készült volna.
Az alumínium nem egy nagyon kemény fém még ötvözve sem.

Hozza teszem hatlqpon is csúszott egy karc sincs rajta.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #440 Dátum: 2013, 05 13, 19:18:09 »
Hozza teszem hatlqpon is csúszott egy karc sincs rajta.
A blendtech bácsi nem ismerősöd? :D Már csak az a teszt hiányzik amit ő szokott csinálni és ha azt is kibírja akkor tényleg jó készüléket hoztak össze. :ok:
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető gyjan

« Reply #441 Dátum: 2013, 05 13, 19:26:01 »
Nalam smart scroll hibatlan megkellet tanulni de siman megy... akar szem mozgasra is...
Sztem erintesre erzekenyebb mint az s3 volt foleg ha bekapcsolod az erosebb erzekenyseget hogy kesztyuben is lehessen. Random rezgesre meg rajottem nem a rezgo motor csinalja ha nem az alu keret rezonal neha be ami erdekes mert elvileg az osszeszereles kifogastalan....:) en eddig szerelmes vagyok ... letiltasnal meg elviszed kiutod az imeit belole kap egy masikat es hasznalhato a keszulek;)

Tehat letiltas utan ujra hasznalhato?
Őszintén ugy vagyok vele,hogy nemsokára kihozok megegyet ha mar fizetem a havi 14font biztositast.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #442 Dátum: 2013, 05 13, 19:42:15 »
Tehat letiltas utan ujra hasznalhato?
Őszintén ugy vagyok vele,hogy nemsokára kihozok megegyet ha mar fizetem a havi 14font biztositast.
En az s2 vel igy jartam anno megvettem kez alol es 2 honapra ra latiltottak..:) elmentem sufni gsm be imei kiut, aksi alatt imei 4 utcso szama lesatiroz uj imei es futott a keszulek ujra 5 ropim banta csak... mivel a szolgaltatok imei szam alapjan lonek csak le a halozatrol gondolom en, igy ennel is igy mukodik...:) elvileg ha fuggetlenited mas kartyaval mas szolgaltatonal letiltottan is uzemel:)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #443 Dátum: 2013, 05 13, 19:48:10 »
En az s2 vel igy jartam anno megvettem kez alol es 2 honapra ra latiltottak..:) elmentem sufni gsm be imei kiut, aksi alatt imei 4 utcso szama lesatiroz uj imei es futott a keszulek ujra 5 ropim banta csak... mivel a szolgaltatok imei szam alapjan lonek csak le a halozatrol gondolom en, igy ennel is igy mukodik...:) elvileg ha fuggetlenited mas kartyaval mas szolgaltatonal letiltottan is uzemel:)

Ez mondjuk már súrolja az illegalitás határait,sőt!.... Én nem is nagyon reklámoznám.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #444 Dátum: 2013, 05 13, 19:58:08 »
Ez mondjuk már súrolja az illegalitás határait,sőt!.... Én nem is nagyon reklámoznám.
Amerikaban majustol mar az is illegalis ha moddolod a telodat ergo romot cserelsz rootolod szal ezt igy kell nezni ... a fuggetlenites se legalis ha nem a szolgaltatoval csinalod;)
Azse teljesen fer ha vki elad egy telot majdnletiltjak mert nem fizeti a reszletet:) persze az is h...lye aki igy vesz telot hogy nem nez utana:D

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #445 Dátum: 2013, 05 13, 20:06:32 »
Amerikaban majustol mar az is illegalis ha moddolod a telodat ergo romot cserelsz rootolod szal ezt igy kell nezni ... a fuggetlenites se legalis ha nem a szolgaltatoval csinalod;)

Igen,volt olyan akció amcsiban,de a felhasználók nyomására végül elálltak ettől a tervtől.A függetlenítés valóban nem legális ha magad csinálod vagy bárki más és az a személy nem a szolgáltatód valamelyik embere,nincs is semmi gond azzal ha valaki él vele és otthon megcsinálja csak azt szép csendben tegye ha érted mire akarok kilyukadni.
Az imei szám átírása és egyéb mókolás vele viszont egyenesen törvénybe ütköző cselekedet.Benne van a btk-ban is,és akár 10 évig terjedő letöltendő is járhat érte!

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #446 Dátum: 2013, 05 13, 20:35:22 »
Igen,volt olyan akció amcsiban,de a felhasználók nyomására végül elálltak ettől a tervtől.A függetlenítés valóban nem legális ha magad csinálod vagy bárki más és az a személy nem a szolgáltatód valamelyik embere,nincs is semmi gond azzal ha valaki él vele és otthon megcsinálja csak azt szép csendben tegye ha érted mire akarok kilyukadni.
Az imei szám átírása és egyéb mókolás vele viszont egyenesen törvénybe ütköző cselekedet.Benne van a btk-ban is,és akár 10 évig terjedő letöltendő is járhat érte!

Az IMEI szám megváltoztatása megvalósítja az 1978. évi IV. törvény (BTK) 300/C§ (3) bekezdése szerinti számítógépes csalás bűntettét.

Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény 745
300/C. §
(1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(3) Aki jogtalan haszonszerzés végett
a) a számítástechnikai rendszerbe adatot bevisz, az abban tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz, vagy
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését akadályozza,
és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(4) A (3) bekezdésben meghatározott bűncselekmény büntetése
a) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény jelentős kárt okoz,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen nagy kárt okoz,
c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen jelentős kárt okoz.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #447 Dátum: 2013, 05 13, 21:14:38 »
Hirtelen mindenki rendőr, ügyvéd, smasszer lett?! Tőlem változtathstnak imeit, károm nem lesz

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető rsodon

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 edge
« Reply #448 Dátum: 2013, 05 13, 21:21:58 »
Hirtelen mindenki rendőr, ügyvéd, smasszer lett?! Tőlem változtathstnak imeit, károm nem lesz

Nem biztos hogy a strucc politika a jó! Ha ellened követnek el valamit és mindenki a földbe dugja a fejét kíváncsi vagyok hogy esne az neked. Szerintem nem dicsőség lopni, nem még reklámozni!

De ez csak az Én véleményem, nem kell vele egyetérteni!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #449 Dátum: 2013, 05 13, 21:27:26 »
Nem biztos hogy a strucc politika a jó! Ha ellened követnek el valamit és mindenki a földbe dugja a fejét kíváncsi vagyok hogy esne az neked. Szerintem nem dicsőség lopni, nem még reklámozni!

De ez csak az Én véleményem, nem kell vele egyetérteni!
Amint irtam azert "reklamozom" mert ha ugy nezzuk engem loptak meg anno;) es mivel mind a szolgaltatom mind a rendorseg sz...t a fejemre az uggyel kapcsolatban igy megteszem en is forditva.... csak elmondtam van erre lehetoseg;)