2024, 11 28, 21:52:23

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395646 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Locuste

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WAYTEQ
  • PDA: SGS 4 9505 16G BLACK, SAMSUNG P7510 16G
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #525 Dátum: 2013, 05 16, 12:35:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ezzel a lépéssel úgy érzem öngólt rúg nem?
Érdekes szituáció

Kíváncsi leszek hogy vajon a mi már mint I9500 ra  is lesz e ilyen?
Vagy pedig különálló telefonként fog megjelenni?
Mint tudjuk a forráskódok nincsenek kint az I9500 Octa esetében főleg, ezért lehetetlen rá a Cm.

Sent by Samsung Galaxy Note 10.1 N8013

Igen, mégtöbb S4 fog fogyni... :D

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #526 Dátum: 2013, 05 16, 12:44:55 »
Ezzel a lépéssel úgy érzem öngólt rúg nem?
Érdekes szituáció

Kíváncsi leszek hogy vajon a mi már mint I9500 ra  is lesz e ilyen?
Vagy pedig különálló telefonként fog megjelenni?
Mint tudjuk a forráskódok nincsenek kint az I9500 Octa esetében főleg, ezért lehetetlen rá a Cm.

érdekes kérdés, melyik lesz:
egyrészt a qualcomm nyíltabb, és európában/nyugatabbra az az elterjedt
másrészt csak azért volt qualcomm, mert nem volt elég octa, de már valszeg van elég...

kétesélyes

Az biztos, hogy ha kiadják, akkor ahoz kell forrást is kiadni, minden  szenzorra, szóval az ugyanolyan hardveres mostani s4-ekre is flashelhető lesz.
Azt meg majd gondolom jó gyorsan megcrackelik, hogy ne is kelljen romolni, hanem OTA-val érkezzen mindegyikre majd ;)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #527 Dátum: 2013, 05 16, 13:40:32 »
Egy kis olvasnivaló :

Nagyon durván fejlődik az Android, és persze ezzel egyenesen arányosan a Samsung.
Nem tom ezt a Google meddig nézi jó szemmel, hiszen lassan már sokan azt hiszik az Android Samsung nem is Google.
Vagy inkább már most is így van?

Googlenak mindegy hisz nyilt az android forraskodja :) ez is volt a terve hogy "ingyen" szoftvert mindenkinek l. Csak az mas kerdes hogy ezt a samu mar atgondolta :) es lassan kifizetteti a titokban az androidja arat is:):D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető kovacsabesz

• Cool Miui by kovacsabesz launcher
« Reply #528 Dátum: 2013, 05 16, 14:10:34 »
Googlenak mindegy hisz nyilt az android forraskodja :) ez is volt a terve hogy "ingyen" szoftvert mindenkinek l. Csak az mas kerdes hogy ezt a samu mar atgondolta :) es lassan kifizetteti a titokban az androidja arat is:):D

Ez van sajnos.
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #529 Dátum: 2013, 05 16, 14:11:59 »
érdekes kérdés, melyik lesz:
egyrészt a qualcomm nyíltabb, és európában/nyugatabbra az az elterjedt
másrészt csak azért volt qualcomm, mert nem volt elég octa, de már valszeg van elég...

kétesélyes

Az biztos, hogy ha kiadják, akkor ahoz kell forrást is kiadni, minden  szenzorra, szóval az ugyanolyan hardveres mostani s4-ekre is flashelhető lesz.
Azt meg majd gondolom jó gyorsan megcrackelik, hogy ne is kelljen romolni, hanem OTA-val érkezzen mindegyikre majd ;)

:)
Kíváncsi leszek nagyon.  :p
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető Enderson

• PDA: Iphone 6
  • PDA ROM: IOS 8.1.2
« Reply #530 Dátum: 2013, 05 16, 18:06:10 »
Sziasztok! Most kezdem nézegetni ezt a készüléket. Nagy volt a megdöbbenés mikor kiderült számomra hogy jelenleg nálunk snapdragon procival lehet kapni!  :shock: Na ezért a verzióért biztosan nem adnék pénzt! Ahogy a Samsung bejelentette az S4-et az igazából a proci miatt lett volna áttörés a többi gyártó készülékeihez képest. Így viszont.... Lehet arról tudni valamit hogy a másik verzió mikor lesz kapható nálunk? Egyáltalán kapható lesz?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #531 Dátum: 2013, 05 16, 18:08:37 »
:)
Kíváncsi leszek nagyon.  :p
Megoldja egyszerűen vagy nem kap ennyi szenzort vagy más gyártmányt rak bele és annak már kiadhatja a forrás kódját;) ez egy olyan dolog hogy minden egyezik csak a proci más még se tudod a másik a romját felrakni....:) át van ez gondolva rendesen szerintem a samsungot se féltem már...:D

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #532 Dátum: 2013, 05 16, 18:14:50 »
Sziasztok! Most kezdem nézegetni ezt a készüléket. Nagy volt a megdöbbenés mikor kiderült számomra hogy jelenleg nálunk snapdragon procival lehet kapni!  :shock: Na ezért a verzióért biztosan nem adnék pénzt! Ahogy a Samsung bejelentette az S4-et az igazából a proci miatt lett volna áttörés a többi gyártó készülékeihez képest. Így viszont.... Lehet arról tudni valamit hogy a másik verzió mikor lesz kapható nálunk? Egyáltalán kapható lesz?
Persze hogy lehet kapni itthon is az I9500-ast,van néhány gsm bolt ahol ott van a kínálatban.Szolgáltatóknál a jelenlegi helyzet az hogy nem lesz.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #533 Dátum: 2013, 05 16, 19:54:34 »
pedig a snapdragon os is nagy előre ugrás lenne a s2-höz képest;) és a kettő között nem nagy a Különbség azt a pár 5 ot  szerintem lehet hanyagolni:) és mi lett volna az áttörés az hogy négy alacsony fogyasztású mag mellé rak még 4 nagy fogyasztásút ugyan már, aksi időben is ugyan ott vannak ... nem tudom én is kicsit félve vettem a snapdragont mondván nem samsung proci de abszolut nincs bennem megbánás mindent hoz amit csak akarok;) annyira azért attól a 2*4 magtól nem kell elszállni;)

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #534 Dátum: 2013, 05 16, 20:23:36 »
Adam kernel 9505: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #535 Dátum: 2013, 05 16, 20:28:56 »
Megoldja egyszerűen vagy nem kap ennyi szenzort vagy más gyártmányt rak bele és annak már kiadhatja a forrás kódját;) ez egy olyan dolog hogy minden egyezik csak a proci más még se tudod a másik a romját felrakni....:) át van ez gondolva rendesen szerintem a samsungot se féltem már...:D
nem.
ha nem lesz benne minden szenzor, akkor az nem S4 lesz, tekintve, hogy kb. az, és az arra épülő funkciók benne leginkább az újítások

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #536 Dátum: 2013, 05 16, 20:39:15 »
Adam kernel 9505: You are not allowed to view links. Register or Login
THX!
Mibe jobb mint a gyári?

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #537 Dátum: 2013, 05 16, 20:49:01 »
THX!
Mibe jobb mint a gyári?
Ha felteszed meglátod lag 0.

Nem elérhető gold

« Reply #538 Dátum: 2013, 05 16, 21:01:33 »
Ha felteszed meglátod lag 0.
Na az eddig se volt szerencsére ;-)
Aksi idő jó alapból is, de az is jobb lett vagy valami a lagon kívül?

Amúgy Odin PDA ?
Root újra kell vagy ahhoz nem nyúl?

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
« Reply #539 Dátum: 2013, 05 16, 21:04:30 »
Na az eddig se volt szerencsére ;-)
Aksi idő jó alapból is, de az is jobb lett vagy valami a lagon kívül?

Amúgy Odin PDA ?
Root újra kell vagy ahhoz nem nyúl?

Marad minde cwm ből kell felrakni.

Nem elérhető gold

« Reply #540 Dátum: 2013, 05 16, 21:54:35 »
Marad minde cwm ből kell felrakni.
:ok:

Valami másba jobb mint a gyári akkor a lag mellett? Ha majd nyomkodtad még írd meg, köszi!

S ha nem jön be akkor vissza van gyári kernel? Vagy az csak úgy megy ha vissza gyári rom?

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #541 Dátum: 2013, 05 16, 22:34:05 »
I visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
pedig a snapdragon os is nagy előre ugrás lenne a s2-höz képest;) és a kettő között nem nagy a Különbség azt a pár 5 ot  szerintem lehet hanyagolni:) és mi lett volna az áttörés az hogy négy alacsony fogyasztású mag mellé rak még 4 nagy fogyasztásút ugyan már, aksi időben is ugyan ott vannak ... nem tudom én is kicsit félve vettem a snapdragont mondván nem samsung proci de abszolut nincs bennem megbánás mindent hoz amit csak akarok;) annyira azért attól a 2*4 magtól nem kell elszállni;)

Most magad vígasztalod? ;)
Biztos hogy olyan kevés a különbség?
Alap órajelen alap rom, alap kernel:

Szerintem ez csak nézőpont kérdése!.
Mert hogy a Snapdragon fel van húzva hogy legalább megközelítse ezt a sebessége. ;)
Mert ha alap órajelen lenne, bizony nem sok embernek kéne szerintem ::)

Bár ekkora sebességnél még ezt talán már elhanyagolható.

De tedd a szívedre a kezed, vagy bárki, ha tehetné akkor nem egy I9500 at venne.?

Sent by Samsung Galaxy S4 I9500

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #542 Dátum: 2013, 05 16, 23:02:05 »
nem.
ha nem lesz benne minden szenzor, akkor az nem S4 lesz, tekintve, hogy kb. az, és az arra épülő funkciók benne leginkább az újítások

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Hidd el megoldjak ugyis hogy azzal a rendes s4-t ne hozzak "veszelybe":) . Mondom ha mas nem benne lesznek a szenzorok csak mas gyartmany mas forraskod:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #543 Dátum: 2013, 05 16, 23:09:52 »
I visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Mert hogy a Snapdragon fel van húzva hogy legalább megközelítse ezt a sebessége. ;)

De tedd a szívedre a kezed, vagy bárki, ha tehetné akkor nem egy I9500 at venne.?

Neked meg tegnap mondtak hogy hanyagold mar ezt a huzott dolog temat te magad is azt mondtad nem kenyered  a huzas megis csak ezzel jossz hogy jaj mi lesz ha fel tudod huzni. Huzzad mivel leszel jobb 4 fpsel?:) gyorsabb lesz a neted 2 tized mpvel hajra ha ez neked jo ... komolyan gyerekek ne jatszunk mar ijfonosodit hogy verjuk ugyan azon telefonra a nyalunkat, legy boldog a 9500el es huzzad kivanom legyel meg gyorsabb a 9505-nel hogy tudd meg reklamozni;)-.- s4 s4 ,mind a ketto kiraly... letojom mar hogy az egyik huzott a masik nem es jobb meg igyis es milyen lesz ha meg huzhatod. Mondom huzzad meg orulj neki.....  a vegen nem 4% al leszel jobb ha nem 8 egs ;) . Es akkor most vigasztaltam magam te meg orulj neki hogy jobb vagy nalunk halando 9505 tulajoknal;)
Es ezt a tehetne dolgot gondold at meg egysuer aki megteheti hogy a snapist megveszi az mar megteheti itthon is a 9500at ha hitelre ha nem ;) max a bankjatol vesz fel szemely hitelt ra eleg sok helyen adjak mar 0% thmre ;)vagy ha nem is akkor is azt venne;)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #544 Dátum: 2013, 05 16, 23:15:28 »
Neked meg tegnap mondtak hogy hanyagold mar ezt a huzott dolog temat te magad is azt mondtad nem kenyered  a huzas megis csak ezzel jossz hogy jaj mi lesz ha fel tudod huzni. Huzzad mivel leszel jobb 4 fpsel?:) gyorsabb lesz a neted 2 tized mpvel hajra ha ez neked jo ... komolyan gyerekek ne jatszunk mar ijfonosodit hogy verjuk ugyan azon telefonra a nyalunkat, legy boldog a 9500el es huzzad kivanom legyel meg gyorsabb a 9505-nel hogy tudd meg reklamozni;)-.- s4 s4 ,mind a ketto kiraly... letojom mar hogy az egyik huzott a masik nem es jobb meg igyis es milyen lesz ha meg huzhatod. Mondom huzzad meg orulj neki.....  a vegen nem 4% al leszel jobb ha nem 8 egs ;) . Es akkor most vigasztaltam magam te meg orulj neki hogy jobb vagy nalunk halando 9505 tulajoknal;)
Es ezt a tehetne dolgot gondold at meg egysuer aki megteheti hogy a snapist megveszi az mar megteheti itthon is a 9500at ha hitelre ha nem ;) max a bankjatol vesz fel szemely hitelt ra eleg sok helyen adjak mar 0% thmre ;)vagy ha nem is akkor is azt venne;)
giga like! Kezdem már én is unni ezt a hülyeséget.

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető bulika

• PDA: Samsung I9505
  • PDA ROM: I9505XXUBMEA
« Reply #545 Dátum: 2013, 05 16, 23:25:22 »

Plusz 1 innen is! :) :)
Mellesleg én például megvettem Vitamaxal 186-ért a meglévő előfizumhoz, pedig annyiért már megkaptam volna a 9500 is simán, csak nekem fontosabb a prémium gari, mint pár pont egy azt se tudom milyen teszten... Tehát ennyit erről, hogy ki milyet venne, ha tehetné. :)
Ja! És tényleg nagyon UNCSI! :)

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #546 Dátum: 2013, 05 17, 03:00:27 »
Ezt a sok hisztis pi..... t ::)
Jól van látom szakad a cérna nem idegesítelek benneteket tovább.
Persze hogy mindkettő nagyon nagyon jó telefon. :)

Más :

Most olvastam hogy a HTC ONE hemzseg a hibáktól.

Milyen jó hogy nálunk csak a kevés hely a probléma sokaknak nem? :D

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #547 Dátum: 2013, 05 17, 03:15:12 »
Egy kis pletyka a referencia mobilról.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #548 Dátum: 2013, 05 17, 05:25:29 »

Tudod,tényleg az lenne a legjobb ha egy darabig csöndben maradnál.Kényszerű távollétedet meg tölthetnéd tanulással és egy kis önkritika gyakorlással.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #549 Dátum: 2013, 05 17, 07:42:47 »
Tudod,tényleg az lenne a legjobb ha egy darabig csöndben maradnál.Kényszerű távollétedet meg tölthetnéd tanulással és egy kis önkritika gyakorlással.

Nem akarom védeni kovaccsabeszt, csak próbálom megérteni a helyzetét:
boldog tulaja egy I9500-nak és efelett érzett örömében szerintem néha egy kicsit elveti a sulykot. Meggyőződése, hogy az I9500 jobb, mint az I9505 és ebben talán igaza is van. Ettől függetlenül mindenkinek mások az igényei és a lehetőségei, azaz nem feltétlenül kéne mindig a többiek orra alá dörgölni, hogy nekik nem I9500 van. Valakinek csak a 9505 elérhető, valakinek meg fontosabb a 2 év teljes körű Samsung garancia, megint másokat meg marhára nem érdekel, hogy 9500 vagy 9505, mert tökéletesen megfelel nekik (lehet, hogy nem is tudják milyen típusuk van) amit vettek.
Másrészről azért ne feledjük, hogy csabesz szorgos úttörőként szolgált már itt is pár hasznos infóval, azaz nem kéne teljesen ledorongolni.