2024, 11 30, 02:39:39

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395761 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető putyipub

• PDA: samsung omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxja5
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #1175 Dátum: 2013, 07 01, 09:16:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha betudod szerezni akkor a 8magos... bár nem sok Különbség van se erőben se semmi másban. Ha itthon veszed és nem rendeled netről készülj fel hogy csak egy év bolti garit kapsz rá és nem két év samut:) a 9505nek enyni az előnye itthon;) van rendes garancia:)

Köszi szepen a segitseget ! Megrendeltem a 8 magos S4 telefont !!! :)

Nem elérhető seefried

• Nem: Férfi
« Reply #1176 Dátum: 2013, 07 01, 15:53:49 »
Sziasztok!
CWM előtt kell a root? Mert nem tudtam felrakni.
Köszi

Nem elérhető color6

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS FOUR I9505
  • PDA ROM: R2D2 MIX v1.0
« Reply #1177 Dátum: 2013, 07 01, 16:39:02 »
Sziasztok!
CWM előtt kell a root? Mert nem tudtam felrakni.
Köszi

Nem kell.
De ha egy kicsit bővebben leírnád mit mivel mint csinálsz akkor tudnánk segíteni esetleg.
color6

Nem elérhető seefried

« Reply #1178 Dátum: 2013, 07 01, 18:29:07 »
Nem kell.
De ha egy kicsit bővebben leírnád mit mivel mint csinálsz akkor tudnánk segíteni esetleg.

Úgy csináltam ahogy le van írva. utána recoverybe lépve nem változott semmi,maradt a gyári. Viszont az official helyett custom lett.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1179 Dátum: 2013, 07 01, 18:56:00 »

Köszi szepen a segitseget ! Megrendeltem a 8 magos S4 telefont !!! :)
Ha meglesz Grat hozzá csalódni nem fogsz ;)

Nem elérhető atomprof

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy note 10.1, Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: Omega v7
« Reply #1180 Dátum: 2013, 07 01, 20:40:30 »
Sziasztok,
használja valaki a 3minit framework-ot? Az a gondom vele, hogy feltelepítettem, de nem találom az icon-ját. Viszont a státuszbar-t átalakította.
Köszi,
   Atomprof

Nem elérhető Dönci

• Navigáció / Navigation: Huawei Ideos S7 Slim IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505-XXUBMEA
« Reply #1181 Dátum: 2013, 07 01, 20:44:55 »
Mar valaszoltunk ra ebben a forumban is ne mond higy nem... sgs2 meg mukodott sima pendrivkent is s3 tol mar nem. A gondodra megoldad lehet sg usb mass storage enabler program playrol.... es meg linkeltek is sztem nem kell 3 nal tobbet visszalapoznod ehez...;)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nagyon köszönöm a segítségedet de én nem akarom rootolni a telót a hozzászólásokat ezzel kapcsolatban meg nem találom,két hete ezt a fórumot olvasgatom de most jött el a pillanat hogy feladom,mégegyszer köszi a felvilágosítást az üggyel kapcsolatban.

Nem elérhető atomprof

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy note 10.1, Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: Omega v7
« Reply #1182 Dátum: 2013, 07 01, 21:59:00 »
Sziasztok,
használja valaki a 3minit framework-ot? Az a gondom vele, hogy feltelepítettem, de nem találom az icon-ját. Viszont a státuszbar-t átalakította.
Köszi,
   Atomprof
megoldottam

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1183 Dátum: 2013, 07 01, 23:03:57 »
Sziasztok Valakinek van esetleg vmi müködő képes google edition romja? Amiket eddig leszedtem és full wipal raktam vagy sim unlock bugosak voltak vagy nem volt mobilnet vagy nem tudott hálózatra csatlakozni vagy wifi nem volt... Ha esetleg vki tud egy értelmeset megtenné hogy linkeli köszönöm. Már vagy 6 félét próbáltam...:)

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #1184 Dátum: 2013, 07 02, 00:05:18 »
Sziasztok. Vettem egy usb otg kábelt. Az lenne a kérdésem hogyha elöfizetek usb mobilnetre akkor tudok netezni a telefonon ha a mobilnetet pendrivehez hasonlóan rádugom a telora az otg keresztül?
Telenoros vagyok akkor előfizetek hipernetre.
A masik kéfdésem az lenne hogy mentést hogy romcsere elött az adataim játék jegyzet alkalmazások mentései stb megmaradjon mivel a legegyszerübb? Cwm-el?

Nem elérhető fergeteg

• PDA: S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AOE3 Root
« Reply #1185 Dátum: 2013, 07 02, 06:19:29 »
Sziasztok. Vettem egy usb otg kábelt. Az lenne a kérdésem hogyha elöfizetek usb mobilnetre akkor tudok netezni a telefonon ha a mobilnetet pendrivehez hasonlóan rádugom a telora az otg keresztül?
Telenoros vagyok akkor előfizetek hipernetre.
A masik kéfdésem az lenne hogy mentést hogy romcsere elött az adataim játék jegyzet alkalmazások mentései stb megmaradjon mivel a legegyszerübb? Cwm-el?
Szerintem a hókusz-pókusz helyett , a telóban lévő kártyára fizess netet.Azt is meg tudod osztani másik készülékkel is. Mentésre Titanium Backup.
Fergi

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1186 Dátum: 2013, 07 02, 09:14:57 »
Szerintem a hókusz-pókusz helyett , a telóban lévő kártyára fizess netet.Azt is meg tudod osztani másik készülékkel is. Mentésre Titanium Backup.
Hipernetet kérni meglévő telefonos előfizetésre nem lehet. Gondolom nem véletlen akarná ő is, az ugyanis lényegesen jobb ár-érték arányú mint a mobilos net opciók a Telenornál... Tudom, mert én si belefutottam.  >:(

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #1187 Dátum: 2013, 07 02, 09:45:37 »
Hipernetet kérni meglévő telefonos előfizetésre nem lehet. Gondolom nem véletlen akarná ő is, az ugyanis lényegesen jobb ár-érték arányú mint a mobilos net opciók a Telenornál... Tudom, mert én si belefutottam.  >:(

Egyébként ez olyan szinten felháborító szerintem, hogy na! Mindenhol külföldön lehet a szolgáltatásokat keresztbe kötni, csak nálunk van ez. Miért fáj nekik annyira, ha egy 3000 HUF-os telefoncsomag mellé egy 2500 HUF-os sokgigás csomagot kötnék? Ha X GB adatforgalmat szeretnék telefonra, maradnak a 20e forint feletti csomagok, amikben millió felesleges dolog is van, a horribilis áruk mellett...

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1188 Dátum: 2013, 07 02, 09:58:42 »
Egyébként ez olyan szinten felháborító szerintem, hogy na! Mindenhol külföldön lehet a szolgáltatásokat keresztbe kötni, csak nálunk van ez. Miért fáj nekik annyira, ha egy 3000 HUF-os telefoncsomag mellé egy 2500 HUF-os sokgigás csomagot kötnék? Ha X GB adatforgalmat szeretnék telefonra, maradnak a 20e forint feletti csomagok, amikben millió felesleges dolog is van, a horribilis áruk mellett...

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1189 Dátum: 2013, 07 02, 12:28:00 »
Itthon meg ez van ugyebár... Az ok nyilván nem véletlen, így drágábban lehet adni kevesebb netet.  >:(

Nem elérhető rtitusz

« Reply #1190 Dátum: 2013, 07 02, 12:36:24 »
Tmobilnal igy van van egy alao duma csomagom olyab netet kerek melle amilyet akarok. Miota cegesem van ott is ez van van a ceges duma csomag meg most kertem a 7gb s lte-s netet 3750 ftert melle....

Vagy te, vagy én nézek valamit nagyon félre, de azt mondod, hogy pl a 2GB-os Aranytárskártya
Net&Roll XS csomagot (2000 HUF) mellérakhatom a jelenlegi telefonálós díjcsomagomhoz? Szerintem, és a T szerint sem:

Mobilinternet-csomag hang előfizetéshez (díjcsomaghoz) nem vehető igénybe, az kizárólag a külön SIM kártyával igénybe vehető mobilinternet előfizetéshez választható.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1191 Dátum: 2013, 07 02, 13:07:45 »
Vagy te, vagy én nézek valamit nagyon félre, de azt mondod, hogy pl a 2GB-os Aranytárskártya
Net&Roll XS csomagot (2000 HUF) mellérakhatom a jelenlegi telefonálós díjcsomagomhoz? Szerintem, és a T szerint sem:

Mobilinternet-csomag hang előfizetéshez (díjcsomaghoz) nem vehető igénybe, az kizárólag a külön SIM kártyával igénybe vehető mobilinternet előfizetéshez választható.

Hat pedig ha nem mozaik csomagban vagy amihez alapbol jar meretetol fuggoen valemnnyi adatforgalom akkor biztos rakhatsz melle net csomagot mert ha nem akkor a mocskos draga x ft/ kbyte od ketyeg. Megrendenletem a ceges csomagot anno 3 eve egy s2 vel nem jart a ceges melle adatcsomag csak hangalapu beszelgetes fel is ajanlottak akkor hogy ehez a telefonhoz ajanlott valamennyi mobilnet valasszak vmelyik csomagbol. Go net m 100mb kertem akkor amit aztan relaxnet m 4gb re valtottam. Most amikor az s4t vasaroltam szolt a csavo hogy mert nem lepek at a business net m mobilineterbet csomagba mert az 7gb lte es olcsobb.. szal biztos lehet , domino kartya melle lehet kerni adatcsomagot... eleg hulyen is hangzana ha bemesz vasarolsz egy telefont nem mozaikba mondjuk es nem kerhetsz hozza netet;)

Nem elérhető rtitusz

« Reply #1192 Dátum: 2013, 07 02, 14:10:19 »
Hat pedig ha nem mozaik csomagban vagy amihez alapbol jar meretetol fuggoen valemnnyi adatforgalom akkor biztos rakhatsz melle net csomagot mert ha nem akkor a mocskos draga x ft/ kbyte od ketyeg. Megrendenletem a ceges csomagot anno 3 eve egy s2 vel nem jart a ceges melle adatcsomag csak hangalapu beszelgetes fel is ajanlottak akkor hogy ehez a telefonhoz ajanlott valamennyi mobilnet valasszak vmelyik csomagbol. Go net m 100mb kertem akkor amit aztan relaxnet m 4gb re valtottam. Most amikor az s4t vasaroltam szolt a csavo hogy mert nem lepek at a business net m mobilineterbet csomagba mert az 7gb lte es olcsobb.. szal biztos lehet , domino kartya melle lehet kerni adatcsomagot... eleg hulyen is hangzana ha bemesz vasarolsz egy telefont nem mozaikba mondjuk es nem kerhetsz hozza netet;)

Nem azt mondtam, hogy nem kérhetsz hozzá netet, hanem, hogy mocsok drága amit adnak telefonelőfizetés mellé. Ráadásul nem is sok lehetőséged van: 1000ft/100MB, 2000ft/500MB, 2500ft/1GB. Ennyi a lehetőségek tárháza. Tehát nem rendelhetek akármilyen adatcsomagot a sima telefonálós előfizetésem mellé. Mintha már lett volna erről szó régebben. Olyan, mintha egy kiló alma mellé csak akkor vehetnék egy kilónál több körtét, ha kérek mellé banánt, epret és mangót...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1193 Dátum: 2013, 07 02, 14:34:46 »
Nem azt mondtam, hogy nem kérhetsz hozzá netet, hanem, hogy mocsok drága amit adnak telefonelőfizetés mellé. Ráadásul nem is sok lehetőséged van: 1000ft/100MB, 2000ft/500MB, 2500ft/1GB. Ennyi a lehetőségek tárháza. Tehát nem rendelhetek akármilyen adatcsomagot a sima telefonálós előfizetésem mellé. Mintha már lett volna erről szó régebben. Olyan, mintha egy kiló alma mellé csak akkor vehetnék egy kilónál több körtét, ha kérek mellé banánt, epret és mangót...
Jo hat vmibol el kell tartani a kiscsaladot meg etetne a 6 os bömösöket nekik is :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1194 Dátum: 2013, 07 02, 14:42:59 »
Amugy az nekem egy talalos kerdes hogy az apex launcher modul(widget valaszto) resznel amikor porgetem ugyan mert laggol mint a p...a amikor a gyari tw nem teszi...-.-

Nem elérhető FnT

• Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S, S III, Honor 6, Huawei P8,
« Reply #1195 Dátum: 2013, 07 02, 14:54:03 »
S4 en (I9505) fennt van az XXUBMEA szeretném rootolni és a Google-s 4.3 romot rátenni. Lehetséges? Ha igen mik a lépések?

Nem elérhető color6

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS FOUR I9505
  • PDA ROM: R2D2 MIX v1.0
« Reply #1196 Dátum: 2013, 07 02, 15:11:10 »
S4 en (I9505) fennt van az XXUBMEA szeretném rootolni és a Google-s 4.3 romot rátenni. Lehetséges? Ha igen mik a lépések?

Persze rootold - a faq-ban minden le van írva - utána cwm és go 4.3.
color6

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1197 Dátum: 2013, 07 02, 15:19:21 »
Csak aztán újra kell a root, mert elvész, kivéve ha ez előre rootolt rom

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető FnT

• Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S, S III, Honor 6, Huawei P8,
« Reply #1198 Dátum: 2013, 07 02, 18:41:34 »
Valamiért nem megy. Elindul a telo Google felirat bejön a kezdőképernyő és elkezdi kidobálni hogy leállt ez leállt az stb... össze vissza rezeg áááááá

Ha valaki próbálta már és megy nála rendesen a 4.3-sa google-s rom irja már le legyenszíves hogy mit mivel csinált és milyen sorrendben.

Nálam lévő teló: gyárilag vodás volt kapott egy független mdm-es romot a samsung servizbe. Aztán root a és recovery a FAQ-ban leirtak alapján és a Google-s rom. ÉS nem jó. Az első olyan hogy megakadok valamivel, az előző S-ek mind hibátlanul viselték a törödést.... :D de ez most ááááá

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #1199 Dátum: 2013, 07 02, 19:00:40 »
Valamiért nem megy. Elindul a telo Google felirat bejön a kezdőképernyő és elkezdi kidobálni hogy leállt ez leállt az stb... össze vissza rezeg áááááá

Ha valaki próbálta már és megy nála rendesen a 4.3-sa google-s rom irja már le legyenszíves hogy mit mivel csinált és milyen sorrendben.

Nálam lévő teló: gyárilag vodás volt kapott egy független mdm-es romot a samsung servizbe. Aztán root a és recovery a FAQ-ban leirtak alapján és a Google-s rom. ÉS nem jó. Az első olyan hogy megakadok valamivel, az előző S-ek mind hibátlanul viselték a törödést.... :D de ez most ááááá
4.3 felrakása előtt nem nyomtál full wipe t az a baj.