Sziasztok. Vettem egy usb otg kábelt. Az lenne a kérdésem hogyha elöfizetek usb mobilnetre akkor tudok netezni a telefonon ha a mobilnetet pendrivehez hasonlóan rádugom a telora az otg keresztül?
Telenoros vagyok akkor előfizetek hipernetre.
A masik kéfdésem az lenne hogy mentést hogy romcsere elött az adataim játék jegyzet alkalmazások mentései stb megmaradjon mivel a legegyszerübb? Cwm-el?
Ha úgyis külön dugod rá a stickben a SIM-et, akkor nem feltétlen kell ragaszkodni a Telenorhoz. Hacsak nem amúgy is ez a legszimpatikusabb, jobb neked. Érdemes azért utánanézni, bár túl nagy választék a szolgáltató cégek közt nincs.
Visszatérve a technikai részre.
Tabletekre van az, hogy opcióként rá lehet kapcsolni OTG-vel a 3G USB sticket, de ahogy emlékszem nem mindegyik típus megy így.
Egy rövid ideig volt nálam egy MyAudio tablet, de nem jött össze. Egyik stickre meg se nyikkant, a másik típusra reagált, de az egész rendszer lefagyott, még valami repairnak is el kellett indulnia.
Okostelefonnál valószínűleg hasonló gondok lesznek. Van amivel talán jó, meg lesz amivel nem. És elég valószínűen kernelfüggő, hogy felismeri-e és melyiket. Esetleg kell valami appot telepíteni, hogy jól kezelje.
Azt hiszem Lajovial próbálkozott SII-n, és nemigen lett végül sikeres.
Nagyon konkrétumot és pozitívat nem tudtam mondani, ezért célszerű volna a vásárlás és hűségvállalás előtt kipróbálni, ha van rá mód.