2024, 12 19, 16:16:04

Szerző Téma: Unlock,Root,Recovery  (Megtekintve 204157 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unlock,Root,Recovery
« Reply #225 Dátum: 2013, 11 04, 21:20:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát valamit tuti félreírhattam... Recoverybe csak parancssorból tudom tenni. Ráadásul feltoltam próbaképp egy kernelt, azóta nincs wifim...
Jaj. Honnan is kezdjem újra? :)
Ha nincs rajta Advanced Power Menu (APM), akkor nem tudsz bebootlot állapotból egyszerűen recoverybe lépni, csak bootloader/hboot módból, vagy adb parancssorból.
Tedd fel azt az ARHD 31-et, előtte fullwipe. Az flasheli a gyári kernelt és minden OK lesz újra.Kiválaszthatod, hogy telepítse az xposed keretrendszert. Az igen hasznos, Lobi már leírta, hogy hogyan lehet aktiválni.

Nem elérhető csacsi67

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: RCMixHD v0.10
« Reply #226 Dátum: 2013, 11 04, 21:36:30 »
Ha nincs rajta Advanced Power Menu (APM), akkor nem tudsz bebootlot állapotból egyszerűen recoverybe lépni, csak bootloader/hboot módból, vagy adb parancssorból.
Tedd fel azt az ARHD 31-et, előtte fullwipe. Az flasheli a gyári kernelt és minden OK lesz újra.Kiválaszthatod, hogy telepítse az xposed keretrendszert. Az igen hasznos, Lobi már leírta, hogy hogyan lehet aktiválni.

Ez hátha segit java legyen a gépeden You are not allowed to view links. Register or Login

De van CWM -es változat is.

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
  • PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: 2.24.708.4 WWE
« Reply #227 Dátum: 2013, 11 04, 23:29:41 »
Feltettem. Nem hogy Call Recorder nem volt, de még csak hangja sem volt a telefonnak. Felhívtam a Pannon ügyfélszolgálatát - ezzel szoktam tesztelni -, de egy mukkot nem hallottam belőle. Előtte-után fullwipe, kétszer is telepítettem, xposed szintén, beikszeltem, kiikszeltem... Visszatettem a stock WWE Europe ROM-ot... :( És mostmár kicsit elfáradtam, a következő forduló holnap lesz, addigra valami használhatót kéne barkácsolni ebből a telóból - mert sajna munkaeszköz...

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unlock,Root,Recovery
« Reply #228 Dátum: 2013, 11 05, 07:00:18 »
Feltettem. Nem hogy Call Recorder nem volt, de még csak hangja sem volt a telefonnak. Felhívtam a Pannon ügyfélszolgálatát - ezzel szoktam tesztelni -, de egy mukkot nem hallottam belőle. Előtte-után fullwipe, kétszer is telepítettem, xposed szintén, beikszeltem, kiikszeltem... Visszatettem a stock WWE Europe ROM-ot... :( És mostmár kicsit elfáradtam, a következő forduló holnap lesz, addigra valami használhatót kéne barkácsolni ebből a telóból - mert sajna munkaeszköz...
Nem létezik...!
Olyan ez, mintha az Aroma Installerben nem a megfelelő verziót választottad volna ki. Vagy még mindig a régi firmware-t használod... Mi a hboot-verziód? Flashelted a legújabb firmwaret?
Az Xposed telepítése nem olyan egyszerű. Ha kijelölted az Installerben és felment a rom, bootolás után nyisd meg az Xposed Telepítőt>Keretrendszer >Telepítés/Frissítés. Ha megvan restart. Utána újra nyisd meg az Xposed Telepítőt >Letöltések>Enable Call Recording. Töltsd le.
Ha megvan, nyisd meg a Modulok menüt ugyanitt, az Xposed programban, jelöld be a Call Recordert. Újra restart.
Ha mindez OK, tölts le egy Call Recorder alkalmazást is  Playről. Tegnap linkeltem egyet, igaz, hogy fizetős, de van trial verziója, ki tudod próbálni.

Tapatalked from my H1

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
« Reply #229 Dátum: 2013, 11 05, 07:10:23 »
Nem létezik...!
Olyan ez, mintha az Aroma Installerben nem a megfelelő verziót választottad volna ki. Vagy még mindig a régi firmware-t használod... Mi a hboot-verziód? Flashelted a legújabb firmwaret?
Az Xposed telepítése nem olyan egyszerű. Ha kijelölted az Installerben és felment a rom, bootolás után nyisd meg az Xposed Telepítőt>Keretrendszer >Telepítés/Frissítés. Ha megvan restart. Utána újra nyisd meg az Xposed Telepítőt >Letöltések>Enable Call Recording. Töltsd le.
Ha megvan, nyisd meg a Modulok menüt ugyanitt, az Xposed programban, jelöld be a Call Recordert. Újra restart.
Ha mindez OK, tölts le egy Call Recorder alkalmazást is  Playről. Tegnap linkeltem egyet, igaz, hogy fizetős, de van trial verziója, ki tudod próbálni.

Tapatalked from my H1
Ezeket természetesen megcsináltam. Sajna nem segít. A CallRecordert használom nagyon régóta - az is fizetős, megvettem, régebben a TotalRecallt használtam, azt is megvettem.
Visszatettem a WWE Európa ROM-ot, ami nem tudja lefuttatni a szoftverfrissítést. Bemegy recoverybe, és ott azt mondja, hogy installation aborted. Megpróbáltam recoveryből a zip-fájlt futtatni, frissítgetett valamiket, azóta nincs wifim.
Kicsit kezdem magam úgy érezni, mint feleségem az első gyermekünk születésekor, amikor a vajúdás egy pontján azt mondta: elveszítettem az érdeklődésem. Mostmár történjen bármi, de ennek legyen vége.

Komolyan, már csak egy működő telefont szeretnék, semmi mást. A HBoot verzióm: 1.44.0000

Nem elérhető csacsi67

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: RCMixHD v0.10
« Reply #230 Dátum: 2013, 11 05, 07:42:00 »
Ezeket természetesen megcsináltam. Sajna nem segít. A CallRecordert használom nagyon régóta - az is fizetős, megvettem, régebben a TotalRecallt használtam, azt is megvettem.
Visszatettem a WWE Európa ROM-ot, ami nem tudja lefuttatni a szoftverfrissítést. Bemegy recoverybe, és ott azt mondja, hogy installation aborted. Megpróbáltam recoveryből a zip-fájlt futtatni, frissítgetett valamiket, azóta nincs wifim.
Kicsit kezdem magam úgy érezni, mint feleségem az első gyermekünk születésekor, amikor a vajúdás egy pontján azt mondta: elveszítettem az érdeklődésem. Mostmár történjen bármi, de ennek legyen vége.

Komolyan, már csak egy működő telefont szeretnék, semmi mást. A HBoot verzióm: 1.44.0000

Töltsd le inditsd el ez rendbe rakja a telod utána frissitsd az eredeti szofter frissitövel a telefonon belül.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #231 Dátum: 2013, 11 05, 07:47:25 »

Belegabalyodtál rendesen. A hboot 1.44, TEHÁT NEM TELEPÍTETTED A LEGÚJABB FIRMWARE-T!!! Szerintem még az eredeti van rajta, a nem Eu-s változat. nem csoda, hogy az új 3.62-es rom nem szólal meg!
Az OTA nem fog lefutni TWRP, vagy CWM (tehát custom) recovery-n, sem superCID-vel!. Csak gyárin.
Az a wwe eu-s rom, amiről beszélsz nyilván nem RUU volt, hanem egy custom recoveryből telepíthető-ami ugyan majdnem gyári, de teljesen nem az...
Ha azt akarod, hogy segítsünk, válaszolj MINDEN kérdésre és kövesd szó szerint azt, amit leírunk. ITT. Ne keverd más módszerekkel, mert káosz lesz a vége...
1. Mi a mainvered? (fastboot getvar mainver)
2. S-OFF biztosan sikerült??? Bootloader kiírja?
3. Mi a CID-d? Bootloaderben ellenőrizd!
4. MID-d PN0710000, ugye?

Ha tudom a válaszokat, írom a szükséges teendőket.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unlock,Root,Recovery
« Reply #232 Dátum: 2013, 11 05, 07:47:33 »
Töltsd le inditsd el ez rendbe rakja a telod utána frissitsd az eredeti szofter frissitövel a telefonon belül.

Nem fog menni, szuper CID alatt nem megy a gyári OTA!

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One-ről

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #233 Dátum: 2013, 11 05, 07:51:14 »
Nem fog menni, szuper CID alatt nem megy a gyári OTA!

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One-ről
A firmware-e 1.44... Az lehet, hogy még az eredeti... Előtte kérdeztem, hogy volt-e legújabb firmware-flash? Azt írta természetesen...

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #234 Dátum: 2013, 11 05, 07:59:09 »
A firmware-e 1.44... Az lehet, hogy még az eredeti... Előtte kérdeztem, hogy volt-e legújabb firmware-flash? Azt írta természetesen...

Kicsit belegabalyodott, de még semmi sincs veszve! :D
Ha megadja a kért adatokat, pár paranccsal helyre lehet hozni!
Csak döntse el hogy gyárit akar, vagy főzöttet, és aszerint segítünk! :)

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
« Reply #235 Dátum: 2013, 11 05, 08:02:25 »
Belegabalyodtál rendesen. A hboot 1.44, TEHÁT NEM TELEPÍTETTED A LEGÚJABB FIRMWARE-T!!! Szerintem még az eredeti van rajta, a nem Eu-s változat. nem csoda, hogy az új 3.62-es rom nem szólal meg!
Az OTA nem fog lefutni TWRP, vagy CWM (tehát custom) recovery-n, sem superCID-vel!. Csak gyárin.
Az a wwe eu-s rom, amiről beszélsz nyilván nem RUU volt, hanem egy custom recoveryből telepíthető-ami ugyan majdnem gyári, de teljesen nem az...
Ha azt akarod, hogy segítsünk, válaszolj MINDEN kérdésre és kövesd szó szerint azt, amit leírunk. ITT. Ne keverd más módszerekkel, mert káosz lesz a vége...
1. Mi a mainvered? (fastboot getvar mainver)
2. S-OFF biztosan sikerült??? Bootloader kiírja?
3. Mi a CID-d? Bootloaderben ellenőrizd!
4. MID-d PN0710000, ugye?

Ha tudom a válaszokat, írom a szükséges teendőket.
Okés, köszönöm előre is! Annyit azért megtettem, hogy formatoltam az égvilágon mindent recovery-ben. Azóta lemegy recovery-be is simán.
Szóval. Válaszok:
1. Erre nem ír ki semmit. (De valószínűleg azért, mert MINDENT formatoltam, tehát most nincs rajta rendszer).
2. A Bootloader szerint S-OFF
3. A CID 11111111
4. A MID PN0710000.

Köszönöm a segítséget előre is!

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
« Reply #236 Dátum: 2013, 11 05, 08:05:06 »
Kicsit belegabalyodott, de még semmi sincs veszve! :D
Ha megadja a kért adatokat, pár paranccsal helyre lehet hozni!
Csak döntse el hogy gyárit akar, vagy főzöttet, és aszerint segítünk! :)
Olyat szeretnék, amivel működik a callrecorder. Irgalmatlan mennyiségű adatot kapok telefonon, és egyszerűen képtelen vagyok e nélkül élni. Ha ezt tudja a gyári, nekem teljesen jó. Stabil főzött romom még életemben nem volt. Ha csak főzött rom tudja, akkor nézzük azt, elvégre sokat változott a világ... :)

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #237 Dátum: 2013, 11 05, 08:54:08 »
Okés, köszönöm előre is! Annyit azért megtettem, hogy formatoltam az égvilágon mindent recovery-ben. Azóta lemegy recovery-be is simán.
Szóval. Válaszok:
1. Erre nem ír ki semmit. (De valószínűleg azért, mert MINDENT formatoltam, tehát most nincs rajta rendszer).
3. A CID 11111111
4. A MID PN0710000.

Ha mindent töröltél, a rendszert is, van nálad usb otg kábel és pendrive?
Főzött rom:
Megvan az S-OFF, supercid, és a custom recovery!
You are not allowed to view links. Register or Loginezt a You are not allowed to view links. Register or Login!
Ha felment ezeket az adatokat kell látnod a bootloaderbe:
Hboot Version: 1.55
Radio Version: 4A.21.3263.04_10.38m.1157.04L

Ha ez megvan, recoveryből telepítheted az ARHD 31-es romot!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #238 Dátum: 2013, 11 05, 08:55:29 »
Szóval. Válaszok:
3. A CID 11111111
4. A MID PN0710000.

1. Megint nem figyelsz...a mainver-t bootloader/fastboot parancssorral kell lekérdezni, teljesen független attól, hogy van-e rom a rendszeredern. Ugyanis a parancssal a  firmware-t kérdezi meg.
Tehát mini-sdk-ból (vagy Android-SDK/sdk/platform-tools mapából) nyiss egy parancssort, kapcsolódj a pc-hez a vassal, indítsd újra bootloader/fastboot módba (a bootloaderben piros alapon látszódnia kell a fastboot-usb feliratnak!), majd parancssorba:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
fastboot getvar mainverAmit kiír, az a mainvered.

Szerk:Utána csináld azt, amit Lobi írt előttem... ;)

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
« Reply #239 Dátum: 2013, 11 05, 09:08:37 »
1. Megint nem figyelsz...a mainver-t bootloader/fastboot parancssorral kell lekérdezni, teljesen független attól, hogy van-e rom a rendszeredern. Ugyanis a parancssal a  firmware-t kérdezi meg.
Tehát mini-sdk-ból (vagy Android-SDK/sdk/platform-tools mapából) nyiss egy parancssort, kapcsolódj a pc-hez a vassal, indítsd újra bootloader/fastboot módba (a bootloaderben piros alapon látszódnia kell a fastboot-usb feliratnak!), majd parancssorba:
fastboot getvar mainverAmit kiír, az a mainvered.

Szerk:Utána csináld azt, amit Lobi írt előttem... ;)
Pedig igyekszem figyelni, hidd el! :)
A CID-et és a MID-et is ezzel a parancssorral (fastboot getvar ...) sikerült előcsalogatni. Nekem ha a kettőspont után nincs semmi, abból az jött le, hogy nincs semmi a gépen, de természetesen tévedhetek - sőt, az eddigiekből nekem úgy tűnik, hogy én tévedek... :)
Szóval ha beírom, hogy fastboot getvar mainver, akkor az alábbit kapom:
mainver:
finished. total time: 0.003s
Ettől függetlenül természetesen nekiugrom annak, amit Lobi írt, és nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
« Reply #240 Dátum: 2013, 11 05, 09:18:15 »
Főzött rom:
You are not allowed to view links. Register or Loginezt a You are not allowed to view links. Register or Login!

Szia! Nagyon szépen köszönöm! Feltöltöttem. Ezt látom, de csak a 04-ig. Remélem, nem baj... :)
Most megpróbálom felfleselni az ARHD 31-et.
Ha valami félrecsúszik, biztos, hogy újra szólni fogok! :)

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #241 Dátum: 2013, 11 05, 09:22:07 »
Szia! Nagyon szépen köszönöm! Feltöltöttem. Ezt látom, de csak a 04-ig. Remélem, nem baj... :)
Most megpróbálom felfleselni az ARHD 31-et.
Ha valami félrecsúszik, biztos, hogy újra szólni fogok! :)

Nem baj, odáig mutatja a bootloader!

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
« Reply #242 Dátum: 2013, 11 05, 09:26:01 »
Főzött rom:

Nos, ez nem tartott sokáig. Máris jelentkezem... :(
A problémám az, hogy a PC nem látja a telefont. Így nem tudom rátenni a rom.zip-et.
Eddig is gond volt az egyik driverrel - a nevét nem bírom megjegyezni, és most hiába dugdosom rá a gépre, meg sem próbálja telepíteni...
Arra gondolok a kis egyszerű agyammal, hogy ha a firmware.zip-et tudtam hboot-ból USB-n keresztül telepíteni, akkor talán a rom.zip-et is lehetséges. Vagy nagyon elvetemült ötlet? Inkább nem kezdenék neki, mert látom, hogy az ötleteim csak nekem tűnnek racionálisnak... :)

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #243 Dátum: 2013, 11 05, 09:33:00 »
A problémám az, hogy a PC nem látja a telefont. Így nem tudom rátenni a rom.zip-et.
Eddig is gond volt az egyik driverrel - a nevét nem bírom megjegyezni, és most hiába dugdosom rá a gépre, meg sem próbálja telepíteni...
Arra gondolok a kis egyszerű agyammal, hogy ha a firmware.zip-et tudtam hboot-ból USB-n keresztül telepíteni, akkor talán a rom.zip-et is lehetséges. Vagy nagyon elvetemült ötlet? Inkább nem kezdenék neki, mert látom, hogy az ötleteim csak nekem tűnnek racionálisnak... :)

Rom.zip-et sd tárhelyről, recoveryvel tudod telepíteni!
Ha nincs usb otg kábeled és egy pendriveod, amire rá tudod másolni a rom.zip-et, igy tudsz telepítőt tenni az sz tárhelyre, You are not allowed to view links. Register or Login

Ezzel a kis okos programmal is lehet másol,  You are not allowed to view links. Register or Login, letöltés a második postban!

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
« Reply #244 Dátum: 2013, 11 05, 09:38:18 »
Rom.zip-et sd tárhelyről, recoveryvel tudod telepíteni!
Ha nincs usb otg kábeled és egy pendriveod, amire rá tudod másolni a rom.zip-et, igy tudsz telepítőt tenni az sz tárhelyre, You are not allowed to view links. Register or Login
Igen. Azon gondolkodtam azóta, hogy mi lehet az az otg-kábel... Mert pendrive-ból van könyékig, de ez az otg-kábel... Hm... Ez nagyon megfogott... :)
Mindenesetre csinálom a GYIK szerinti ügymenetet... :)
Köszönöm!

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #245 Dátum: 2013, 11 05, 09:39:40 »
Igen. Azon gondolkodtam azóta, hogy mi lehet az az otg-kábel... Mert pendrive-ból van könyékig, de ez az otg-kábel... Hm... Ez nagyon megfogott... :)
Mindenesetre csinálom a GYIK szerinti ügymenetet... :)
Köszönöm!

Ezzel tudsz külső eszközt (egér, billentyű, pendrive....) csatlakoztatni a telefonhoz! ;)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #246 Dátum: 2013, 11 05, 09:54:14 »
Szedd le a legújabb You are not allowed to view links. Register or Login. Ez felteszi szükséges drivereket. Utána le is szedheted a Sync Managert, az úgysem jó semmire.
PC-t és One-t indítsd újra. Utóbbit bootloaderbe. Kösd össze (fastboot) a pc-vel. Várj, amíg települnek a driverek. Ha minden OK, akkor a
fastboot devicesparancsra ki kell írnia a sorozatszámot.
Ha megvan,akkor
fastboot rebootBootlolás után várj, amíg a driverek települnek...
Majd
adb devicesitt is ki kell írnia a sorozatszámot.
Ha ez is megvan, akkor minden OK a kapcsolattal.
Nálam is így jött rendbe mind win8.1(64), mind win7 esetében.

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
« Reply #247 Dátum: 2013, 11 05, 10:11:24 »
Szedd le a legújabb You are not allowed to view links. Register or Login. Ez felteszi szükséges drivereket. Utána le is szedheted a Sync Managert, az úgysem jó semmire.
PC-t és One-t indítsd újra. Utóbbit bootloaderbe. Kösd össze (fastboot) a pc-vel. Várj, amíg települnek a driverek. Ha minden OK, akkor a
Ha megvan,akkor
Majd
Megvan: a HTC MTP Device nem hajlandó települni.

Nem elérhető 3K

• PFC Fan
« Reply #248 Dátum: 2013, 11 05, 10:32:57 »
Ha megvan,akkor
Majd
Hiába minden. "Az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt." Én nem tudom, mi ez a HTC MTP Device, de ezt még soha, sehogy, semmilyen módon nem sikerült telepítenem. Amit gúgliztam, az egy cab fájl, arról már el is felejtettem, hogy hogyan lehet telepíteni (emlékeim szerint ilyenek a régi szép WinMo-kban voltak), szóval ha jól látom, nem marad más, mint venni egy OTG-kábelt, mert ez máshogy nem lesz telefon, marad tégla... :(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #249 Dátum: 2013, 11 05, 11:12:35 »
Hiába minden. "Az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt." Én nem tudom, mi ez a HTC MTP Device, de ezt még soha, sehogy, semmilyen módon nem sikerült telepítenem. Amit gúgliztam, az egy cab fájl, arról már el is felejtettem, hogy hogyan lehet telepíteni (emlékeim szerint ilyenek a régi szép WinMo-kban voltak), szóval ha jól látom, nem marad más, mint venni egy OTG-kábelt, mert ez máshogy nem lesz telefon, marad tégla... :(
Gondolom az adb működik. Különben az s-off nem sikerült volna. Tedd fel adb sideload-dal, GYIK-ban van leírás.

Tapatalked from my H1