Ezeket természetesen megcsináltam. Sajna nem segít. A CallRecordert használom nagyon régóta - az is fizetős, megvettem, régebben a TotalRecallt használtam, azt is megvettem.
Visszatettem a WWE Európa ROM-ot, ami nem tudja lefuttatni a szoftverfrissítést. Bemegy recoverybe, és ott azt mondja, hogy installation aborted. Megpróbáltam recoveryből a zip-fájlt futtatni, frissítgetett valamiket, azóta nincs wifim.
Kicsit kezdem magam úgy érezni, mint feleségem az első gyermekünk születésekor, amikor a vajúdás egy pontján azt mondta: elveszítettem az érdeklődésem. Mostmár történjen bármi, de ennek legyen vége.
Komolyan, már csak egy működő telefont szeretnék, semmi mást. A HBoot verzióm: 1.44.0000
Belegabalyodtál rendesen. A hboot 1.44, TEHÁT NEM TELEPÍTETTED A LEGÚJABB FIRMWARE-T!!! Szerintem még az eredeti van rajta, a nem Eu-s változat. nem csoda, hogy az új 3.62-es rom nem szólal meg!
Az OTA nem fog lefutni TWRP, vagy CWM (tehát custom) recovery-n, sem superCID-vel!. Csak gyárin.
Az a wwe eu-s rom, amiről beszélsz nyilván nem RUU volt, hanem egy custom recoveryből telepíthető-ami ugyan majdnem gyári, de teljesen nem az...
Ha azt akarod, hogy segítsünk, válaszolj MINDEN kérdésre és kövesd szó szerint azt, amit leírunk. ITT. Ne keverd más módszerekkel, mert káosz lesz a vége...
1. Mi a mainvered? (fastboot getvar mainver)
2. S-OFF biztosan sikerült??? Bootloader kiírja?
3. Mi a CID-d? Bootloaderben ellenőrizd!
4. MID-d PN0710000, ugye?
Ha tudom a válaszokat, írom a szükséges teendőket.