Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Múlt héten vettem a VIP Phone-nál egy HTC One-t. Nem kellett volna...
Itthon az állítgatásoknál vettem észre, hogy "Zene" nevű alkalmazás nincsen rajta.
Toltam rá hát zenét, gondoltam, ha fájlkezelőből elindítom, csak talál valamit... Nem talált.
Nosza mondom, egy HR majd segít rajta. Segített.
Lett "Zene" nevű alkalmazásom. Igaz, elment a magyar, mint rendszernyelv választhatósága. Innentől kezdve tudtam, hogy a roottal most már nagyobb bajt nem csinálok magamnak, a kereskedéssel úgyis csak végeérhetetlen viták lennének arról, hogy amikor a boltban átvettem a valószínűleg ázsiai feketeimport készüléket, akkor volt-e rajta "Zene", avagy nem, és hogy vajon helyesen formáztam-e a készülékem, vagy nem.
A Recovery telepítéséig elég simán ment minden, a htconeroot.com leírását követtem. Viszont a beflashelt teamwien installer egyszerűen kifagy, nem tudok vele mit csinálni... Azóta persze kerülőúton megvan az S-off, viszont - mivel az én verziószámom 0714, tehát tuti ázsiai a cucc -, exeből kidob a ruu, tehát kéne egy működő recovery. (Próbáltam már az Asia WWE romot is felflashelni, de az meg valami Customer ID-vel dobott ki, szóval az is zsákutca.)
A kérdés: hogy tudom ezt a teamwint eltűntetni a radai csudába, és egy normális recovery-t feltenni (felülírással már próbálkoztam, nem segít: fastbootban hiába próbálok meg bootolni, arra egyáltalán nem hajlandó, ha leküldöm recovery-be, akkor annyira behal, hogy a kapcsolatot is elveszti a PC-vel, a fastboot flash recovery pedig gyönyörűen lefut a PC-n, csak épp a vason nem csinál semmit.)
Előre is köszönöm a megoldást - igazából jól elvagyok azzal, ami most van, morelocale2 lemagyarította a rendszert, de azért olyan jó lenne kernelt cserélni...