Sziasztok!
Egy kis tapasztalatot szeretnék gyűjteni, hátha valaki találkozott már ilyesmivel
Kb. fél éve vettem T-s SIII LTE készüléket (újat, boltból). Rögtön romoltuk is, egy ideig jól működött. Kb. 3 hónapja két hibát is tapasztaltam:
1. nem ismerte fel a fülhallgatót (más működő fülhallgatót sem, de az én fülhallgatóm egyéb készülékben működött),
2. ha akkor hívtak, amikor kb. 2 órája nem volt használatban a telefonom, a telefon sötét képernyővel csörgött és rezgett. Egyedül az oldalt lévő képernyőzár gombra reagált, ha ezt megnyomtam, a telefon elnémult, de a képernyőn megjelent, hogy éppen hívnak.
Mivel azt hittem, ebből szerviz lesz, visszarakattam a gyári T-s 4.3-as ROM-ot. Ezután a tel. a fülhallgatót felismerte, de a hívási képernyőhiba ugyanúgy megmaradt. Mivel ez annyira nem zavart, nem szervizeltem, és maradt a gyári ROM is.
De... tegnap délután fényképezni akartam vele, és az egész képernyőm befagyott, semmi gombra nem reagált. Végül csak aksikivétellel tudtam újraindítani a készüléket. Amikor elindítottam egy másik kameraprogramot (az S4 gömbpanorámáját utánozó program), azt írta ki, hogy nem található készülékhez csatlakoztatott kamera. Pár óra múlva ismét bepróbálkoztam a saját Kamera programjával, és már működött.
Ami méginkább dühít: ma reggel filmet akartam volna nézni a buszon, és ez a program is befagyott, ugyanúgy, mit a Kamera.
1. körben megkíséreltetek egy ROM-frissítést vagy cserét a régebbi gyári verzióra, de az lenne a kérdésem, hogy találkoztatok-e már hasonló jelenséggel, és annak mi lett a végeredménye...
Köszönöm!