Sziasztok!
A napokban cseréltem le az S3-as telefonom és még itt nem jártam ezért elnézést kérek,ha láma kérdéseket teszek fel,de nagy vonalakban előlről elolvastam az itteni Fórumot.Azt nyilván értem és tapasztaltam,hogy egy-két dologban más a két készülék tulajdonsága......Az alap S3-as készülékemnél nagyjából meg ismertem a ROM felrakást,viszont ahogy itt olvasgatam a HSZ-eket,észrevettem,hogy ennél a készüléknél alapjaiban más módszerrel kell ROM-ot cserélni.Ebben kérnék(igaz le van irva)egy kis konyha nyelvi tanácsot,hogy mi az,amire oda kell figyelni,nehogy téglásitsam a készülékem.Használtan vettem T-mobil függő.Az első érdekesség,amivel nem tudok mit kezdeni:Szeretem a hagyományos Total Commanderes adat átvitelt.Azt veszem észre,hogy ha csatlakoztatom tároló módban a TC-hez a felugró ablakban az előző tulaj neve jelenik meg.Van-e erre valami megoldás,hogy ez ne igy jelenjen meg,hanem úgy mint anno a másiknál,hogy csak a teló tipusa látszódjon?Igazándiból nem zavar,de mi ennek az oka?
A másik kérdésem az lenne,amit már az elején emlitettem,hogy a ROM felrakásánál mi az az alapvető dolog,amire oda kell figyelnem Odin-os frissitésnél+a ROOT-ról olvastam,hogy sokat beszéltetek,hogy nem igazán jön össze egy-két "sorstársam"-nak.Illetve a KNOX nullázás is gondokat okoz.
Alapjában első neki futásnak a gyári T-mobilos ROM-ot szeretném feltenni:
You are not allowed to view links.
Register or
Login itt ugye az 5. az,ami Nekem kell(vagy rosszul gondolom?)
Második lépésben majd szeretném a 4.4-et,de ez egy másik történet.
Nos,ha valaki egy kis iránymutatót nagyvonalakban leirná,hogy mire figyeljek oda nagyon meg köszönöm!
Egy picit hosszúra sikerült a HSZ,de az LTE mássága miatt szeretnék egy kicsit világosabban látni.
Köszi még egyszer!
Üdv:gjoco1958
ui:Üdv a Fórumnak és tagjainak