2024, 11 24, 10:15:44

Szerző Téma: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305) - Általános beszélgetés  (Megtekintve 146383 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető fireman

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S3 LTE
  • PDA ROM: Samsung Galaxy S3 LTE 4.4.2 OmniRom
Re: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)
« Reply #125 Dátum: 2014, 01 03, 09:15:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali!

Én feltettem a 4.3-at. Eddig jónak tünik. Gondjaim a követlezők: :D

-van az a számláló... nos az baj hogy nem 0-án van? Gari nem érdekel..
azon kívül zavar valamiben?
-sehol sem találok 4.4 KitKat romot...ha tud valaki frankón
működőt, megosztaná velünk egy telepítés leírással? ?
Köszi! :)

Csak a garancia miatt van a számláló.

You are not allowed to view links. Register or Login Ezt használom, nincs vele gondom.

You are not allowed to view links. Register or Login válogathatsz

A felrakáshoz viszont frissíteni kell a recoveryt. Régivel nem megy.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #126 Dátum: 2014, 01 04, 14:59:41 »
Hali!

Én feltettem a 4.3-at. Eddig jónak tünik. Gondjaim a követlezők: :D

-van az a számláló... nos az baj hogy nem 0-án van? Gari nem érdekel..
azon kívül zavar valamiben?
-sehol sem találok 4.4 KitKat romot...ha tud valaki frankón
működőt, megosztaná velünk egy telepítés leírással? ?
Köszi! :)

Ha a gari nem zavar akkor nem. Mivel gondolom nem gyári hanem valami módosított rom van fent akkor az normális.

Nem elérhető Scipio

• PDA: G930F
« Reply #127 Dátum: 2014, 01 07, 16:51:57 »
Sziasztok

Segítsetek már ha lehet, mert elakadtam.

Feltettem a I9305XXUEMKC_I9305NEEEMK1_I9305XXUEMK1_HOME.tar romot.
Próbálom rootolni de shogy nem jön össze, se a leírtak alapján ezzel CF-Auto-Root-m3-m3zh-gti9305.tar, se a Root_SuperSU.1.02-Busybox.1.21.0.

Ha kérhetném linkekkel és sorrendel írjátok már meg mivel rootoljam hogy működjön a SU meg a többi progi amihez root kel.

előre is köszi

Nem elérhető fireman

• PDA ROM: Samsung Galaxy S3 LTE 4.4.2 OmniRom
« Reply #128 Dátum: 2014, 01 08, 17:13:05 »
Sziasztok

Próbálom rootolni de shogy nem jön össze, se a leírtak alapján ezzel CF-Auto-Root-m3-m3zh-gti9305.tar, se a Root_SuperSU.1.02-Busybox.1.21.0.

Ha kérhetném linkekkel és sorrendel írjátok már meg mivel rootoljam hogy működjön a SU meg a többi progi amihez root kel.

előre is köszi

Nézz átYou are not allowed to view links. Register or Login! Azt hiszem ott is ez most a probléma.

Nem elérhető laci565

• PFC Fan
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #129 Dátum: 2014, 01 10, 07:11:37 »
Sziasztok. Tegnap rootolni akartam és véletlenül i9300 tar fájlt tallóztam be és lefutattam. Azóta nem látja a telefon a sim kártyát.
Próbáltam rendszervisszaállítást, probáltam újratelepiteni a 4.3 rendszert de semmit.
Nem lenne gond mert garis csak az a probléma hogy custom binary YES (1)-en van és már olvastam hogy nullázni lehet sikerült de amielött újrakom a rendszert a download módban vagyok akkor már is (1)-et ír. Sajnos az efs mappát nem tároltam.
Válaszokat előre is köszönöm.

Nem elérhető whpgab

• TOPIKGAZDA
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #130 Dátum: 2014, 01 10, 12:58:49 »
Sziasztok. Tegnap rootolni akartam és véletlenül i9300 tar fájlt tallóztam be és lefutattam. Azóta nem látja a telefon a sim kártyát.
Próbáltam rendszervisszaállítást, probáltam újratelepiteni a 4.3 rendszert de semmit.
Nem lenne gond mert garis csak az a probléma hogy custom binary YES (1)-en van és már olvastam hogy nullázni lehet sikerült de amielött újrakom a rendszert a download módban vagyok akkor már is (1)-et ír. Sajnos az efs mappát nem tároltam.
Válaszokat előre is köszönöm.

És ha megpróbálod rootolni a 9305-ös fájllal?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Scipio

« Reply #131 Dátum: 2014, 01 11, 14:20:23 »
Sziasztok

előre is köszi
Sikerült végre hosszú kutakodás után és úgy gondoltam megosztom veletek
Hozzávalók:
- Samsung Driver vagy Kies legyen fent a PC-n
- telepítsük előre fel a PDA-ra a You are not allowed to view links. Register or Login-t
- töltsök le a PC-nkre You are not allowed to view links. Register or Login-et
       és a    You are not allowed to view links. Register or Login

Telepítés:
- másoljuk a UPDATE-SuperSU-v1.80.zip fájlt a telefon belső memóriájába
- indítsuk el az Odint rendszergazda módban
- tallózzuk be a PDA részbe a kicsomagolt immár T_CWM_6.0.3.6_I9305.rar fájlt
- vegyük ki a pipát az Auto Reboot elöl
- tegyük a PDA-t Dowload módba (hangerő le-home-kikapcs) és csatlakoztassuk a géphez
- az Odinban az ID/COM besárgul nyomjuk meg a Start-ot
- az ID/COM kiírja a PASS-t huzzuk le a PDA-t a gépről
- indítsuk el a recovery módot (hangerő fel-home-kikapcs)
- keressük meg a Choose install zip > choose zip from /sdcard > 0 / > UPDATE-SuperSU-vX.XX.zip fájlt és indítsuk el ha kész reboot
- ha feláll a rendszer a PDA-n indítsuk el a SuperSU-t és utána a RootChecker-t

Még ami plussz hogy a SuperSU-val a KNOX-ot is ki lehet kapcsolni

Forrás: 

Nem elérhető Scipio

« Reply #132 Dátum: 2014, 01 11, 14:37:55 »
Sikerült végre hosszú kutakodás után és úgy gondoltam megosztom veletek.

Nem elérhető edison777

• PDA: samsung galaxy s
« Reply #133 Dátum: 2014, 01 16, 18:56:57 »
Sziasztok!

Egy elég fura dologra lettem figyelmes.
A telefont én használom hangrögzítésre is, de amit ez hangrögzítés néven művel az minőségen aluli.Ennél a galaxy s-m sokkal sokkal jobb felvételt készített. Tape a talk rekordert használok.
Van erre valami megoldás? A felvétel rettenetesen zajos, súg az egész felvétel

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #134 Dátum: 2014, 01 21, 16:25:00 »
Na végre az enyém a német t-mobil is frissítette szoftverét  :D

Nem elérhető hzoli4

« Reply #135 Dátum: 2014, 01 22, 16:34:42 »
Na majdnem kitolt velem 4.3 , de szerencsére az egyik fórumon megtaláltam , hogy lehet all share dongle-mat ismét használatba venni gyári reset nélkül. :)

Nem elérhető kovaxtromb

• PDA: galaxy s
  • PDA ROM: froyo 2.2
« Reply #136 Dátum: 2014, 03 09, 23:26:01 »
Sziasztok!

Egy elég fura dologra lettem figyelmes.
A telefont én használom hangrögzítésre is, de amit ez hangrögzítés néven művel az minőségen aluli.Ennél a galaxy s-m sokkal sokkal jobb felvételt készített. Tape a talk rekordert használok.
Van erre valami megoldás? A felvétel rettenetesen zajos, súg az egész felvétel

Nekem is ez a gondom, megőrülök tőle. Ez a szar a jelszintet nem tudja állítani. Régebbi telefonoknál pl. a voodoo kernel segített... de nem tudom van-e vmi használható megoldás már i9305-re...
Sikerült megoldanod a problémát?

Nem elérhető edison777

« Reply #137 Dátum: 2014, 03 10, 13:46:25 »
Nekem is ez a gondom, megőrülök tőle. Ez a szar a jelszintet nem tudja állítani. Régebbi telefonoknál pl. a voodoo kernel segített... de nem tudom van-e vmi használható megoldás már i9305-re...

Csupán annyit tudtam csinálni, hogy áttértem az Easy voice recorderre amiben van lehetőség néhány paraméter állításra. Na ezzel kísérleteztem , hogy nekem mi a legjobb. Sajnos az S 1 szintet így sem üti meg, de legalább a felvétel érthető lesz és egy kevés utómunkával hallgatható állapotba hozható.

Amit én csináltam: Hangkódolás Jó minőség (PCM). 16 Bites PCM. Automatikus erősítés KI. Visszhang megszüntetés KI. Mintavételezés : 32 kHz.

Ezeket az ingyenes verzióban lehet beállítani, a proban több lehetőség van, de nem tudom, hogy van-e értelme.

Nem elérhető Scipio

« Reply #138 Dátum: 2014, 03 11, 13:34:47 »
Csupán annyit tudtam csinálni, hogy áttértem az Easy voice recorderre amiben van lehetőség néhány paraméter állításra. Na ezzel kísérleteztem , hogy nekem mi a legjobb. Sajnos az S 1 szintet így sem üti meg, de legalább a felvétel érthető lesz és egy kevés utómunkával hallgatható állapotba hozható.

Amit én csináltam: Hangkódolás Jó minőség (PCM). 16 Bites PCM. Automatikus erősítés KI. Visszhang megszüntetés KI. Mintavételezés : 32 kHz.

Ezeket az ingyenes verzióban lehet beállítani, a proban több lehetőség van, de nem tudom, hogy van-e értelme.

Ha rootoljátok a vasat az Xposed EnableCallRecording modul tökéletesen veszi fel a beszélgetéseket.

Nem elérhető csovek

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: wayteq n770
  • PDA: n770
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #139 Dátum: 2014, 03 11, 18:38:04 »
Sziasztok.

Lehet nem jó helyre irok, amiért előre is elnézést. Nemrég vettem egy S3 LTE telefont. A Samsung szervizben hivatalosan rakták fel a T Mobilos 4.3as  I9305xxuemk1 romot. Csináltam gyári visszaállitásos beállitást, a telefon ujra indult, T-s logó betöltődött Samsung felirat megjelent, csak villogott villogott és utána semmi. Csak a factori resettel tudtam ujra életet lehelni bele.  Legyen szives mondja már meg valaki hozzáértőbb mint én, hogy egy ilyen ujra inditás után mennyi idő mulva kell(ene) elindulni a telefonnak? Illetve megjelent egy olyan  pajzs formátumu ikon, és azt irja hogy valadmi védelmi rendzser vagy mifene nem kompatibilis. próbáltam telepiteni a knox alaklmazást, le is töltödött, megadtam a jelszót meg a pin kódot, és kiirja hogy a készülék nem lép Knox modba mivel módosított készülék. Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?

Segítségeteket köszömöm.
Elnézést ha vmkit rosszul fogalmaztam meg, de nem vagyok otthon az  Android programozosdiban.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #140 Dátum: 2014, 03 12, 02:05:38 »
Sziasztok.

Lehet nem jó helyre irok, amiért előre is elnézést. Nemrég vettem egy S3 LTE telefont. A Samsung szervizben hivatalosan rakták fel a T Mobilos 4.3as  I9305xxuemk1 romot. Csináltam gyári visszaállitásos beállitást, a telefon ujra indult, T-s logó betöltődött Samsung felirat megjelent, csak villogott villogott és utána semmi. Csak a factori resettel tudtam ujra életet lehelni bele.  Legyen szives mondja már meg valaki hozzáértőbb mint én, hogy egy ilyen ujra inditás után mennyi idő mulva kell(ene) elindulni a telefonnak? Illetve megjelent egy olyan  pajzs formátumu ikon, és azt irja hogy valadmi védelmi rendzser vagy mifene nem kompatibilis. próbáltam telepiteni a knox alaklmazást, le is töltödött, megadtam a jelszót meg a pin kódot, és kiirja hogy a készülék nem lép Knox modba mivel módosított készülék. Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?

Segítségeteket köszömöm.
Elnézést ha vmkit rosszul fogalmaztam meg, de nem vagyok otthon az  Android programozosdiban.

A knox meg a root nem igazán díjazza egymást. Knox  csak akkor működik ha jól tudom ha nem rootolt a készülék és az  alapján amit írtál  tied az és nem volt túl jó ötlet rootolt készülékre leszedni  knoxot , mert azt  épp ezek ellen találták ki. Elvileg azt kellene elérned, hogy készülék ne legyen rootolt és úgy lássa , hogy nem módosított a készülék.

Nem elérhető csovek

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: wayteq n770
  • PDA: n770
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #141 Dátum: 2014, 03 12, 12:40:06 »
A root chekker nevű program azt irja hogy nem az. És ha bármilyen más programmal is ellenőrzöm a rootolást, kiirja hogy nem rootolt.
 A gyári visszaállitás utáni restartnál a llogó betöltődés után a Samsung felirtam megjelenésénél a fagyás sztem nem normális dolog. Mondja meg nekem vki legyen szives, hogy ha rootolva is volt e telefon de le van szedve6 az ellenőrző progi azt irja ki hogy nincs root, akkor az utána okozhat problémát?

Nem elérhető edison777

« Reply #142 Dátum: 2014, 03 12, 22:01:11 »
Ha rootoljátok a vasat az Xposed EnableCallRecording modul tökéletesen veszi fel a beszélgetéseket.

Én nem a telefonálásokat akarom felvenni, hanem pl egy előadást.

Erre esetleg valami root mentes megoldás?

Nem elérhető rakast

• Support-ER
  • PDA: Google Nexus 5
  • PDA ROM: 4.4.2 Stock (root + twrp + xposed)
« Reply #143 Dátum: 2014, 03 14, 19:31:01 »
Sziasztok.

Segítségeteket köszömöm.

Üdv!

Semmi para, ha a masinát a T-sek frissítették, akkor azért gari jár, ha kaptál papírt. Ha nem akkor a telefon gariját (ha van neki) felhasználva vidd nekik vissza és vágd őket nyakon, h csinálják meg amit elböktek. Valószeg rosszat, vagy rosszul rakták rá a frissítést.

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
« Reply #144 Dátum: 2014, 03 25, 11:14:43 »
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
Az igen, ha a szervizben rossz romot pakolnak rá... :D Gratula
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető djrooli

• PDA: Samsung Galaxy S3 LTE (I9305)
  • PDA ROM: I9305XXBME1
« Reply #145 Dátum: 2014, 04 03, 20:33:33 »
Sziasztok!

Rég nem kellett jönnöm, nem ütköztem semmi problémába, most viszont van....
Skacok, sammobile-ról folyamatosan odinnal frissítettem a telómat, semmi gond nem volt, csak lassú...
Gondoltam teszek fel custom romot, régi hibámat nem elkövetve mégegyszer, - ami anno 6000 ft-os szoftverfrissítés oldott meg - EFS-t lementettem 3 progival is.
Így nem is ezzel van a gond, hanem a 3g nem akar működni sehogysem. Bekapcsolás után a térerő jelző
csíkok folyamatosan ugrálnak a nincs hálózat és a van hálózat jel között, amíg be nem kerestetem manuálisan.
Custom romnál van hogy kiírja nem tud hálózatot keresni...
Na, csináltam egy full wipe-ot, efs-t is töröltem, feltettem az rXTREME romot (de próbáltam a galaxy projectet is) ezekkel az EFS-t sem tudtam visszatenni, progik nem csatlakoztak a telóhoz...
Visszatettem a I9305XXUEMKC_I9305PHNEMK1_I9305XXUEMK1_HOME.tar.md5 stock romot, ez visszahozta az efs-t, magától megjavult. :)  Jelenleg is ez van fent és sajnos a 3G nem műkszik most sem. Jó lenne egy custom romot visszatenni, úgy, hogy műkszik minden rajta!
Köszönöm a segítségeteket!

Nem elérhető Atom75

• PDA: S3 LTE
  • PDA ROM: gyári
« Reply #146 Dátum: 2014, 04 23, 17:55:58 »
Sziasztok!
Abban kérek segítséget, hogy milyen ROM-ot tegyek a telefonomra. Elsődleges szempont az akksi üzemidő.

Infok: még galaxy S-emen rengeteget cserélgettem, szinte függő lettem. Mára ebből kinőttem, sajnálom azt a rengeteg időt ami erre elmegy. Azóta volt HTC ONE-om, ahol nem lehetett garivesztés nélkül rootolni, így nem tettem meg. Eddig az S3 LTE-hez se hiányzott semmi. Viszont egyre inkább idegesít hogy minimális használat ellenére is délután már töltőre kell rakni.
Szóval gondolkozom hogy custom romot rakjak rá, de annyira elvesztettem a fonalat hogy kis iránymutatás nélkül nem túrnék át mindent mi lehetne nekem jó.
Ebben kérem segítségeteket!

Köszi, T.

Nem elérhető Killer

• Navigáció / Navigation: mikor mi
  • PDA: SE X1,S7 EDGE, stb.
  • PDA ROM: Mostanában mindig gyári
« Reply #147 Dátum: 2014, 04 23, 23:36:40 »
Sziasztok!
Abban kérek segítséget, hogy milyen ROM-ot tegyek a telefonomra. Elsődleges szempont az akksi üzemidő.

Infok: még galaxy S-emen rengeteget cserélgettem, szinte függő lettem. Mára ebből kinőttem, sajnálom azt a rengeteg időt ami erre elmegy. Azóta volt HTC ONE-om, ahol nem lehetett garivesztés nélkül rootolni, így nem tettem meg. Eddig az S3 LTE-hez se hiányzott semmi. Viszont egyre inkább idegesít hogy minimális használat ellenére is délután már töltőre kell rakni.
Szóval gondolkozom hogy custom romot rakjak rá, de annyira elvesztettem a fonalat hogy kis iránymutatás nélkül nem túrnék át mindent mi lehetne nekem jó.
Ebben kérem segítségeteket!

Köszi, T.
Hát sokat kipróbáltam de nem tudom hogy van-e értelme az LTE főzött romoknak mert mindegyik vérzik valahol. még a gyári 4.1.2 a leg barátibb mert a 4.3 eszi azkkut sajnos.

Nem elérhető Atom75

• PDA: S3 LTE
  • PDA ROM: gyári
« Reply #148 Dátum: 2014, 04 24, 10:55:15 »
Hát sokat kipróbáltam de nem tudom hogy van-e értelme az LTE főzött romoknak mert mindegyik vérzik valahol. még a gyári 4.1.2 a leg barátibb mert a 4.3 eszi azkkut sajnos.

Köszi, akkor nyomom a downgrade-et! ;)

Nem elérhető Killer

• Navigáció / Navigation: mikor mi
  • PDA: SE X1,S7 EDGE, stb.
  • PDA ROM: Mostanában mindig gyári
« Reply #149 Dátum: 2014, 04 24, 11:53:20 »
Köszi, akkor nyomom a downgrade-et! ;)
4.3 ról van vissza út 4.1.2-re mert szerintem nincs mivel a knox miatt bl-t is cserél a 4.3 és azt vissza felé már nem lehet ha jól tudom.