2024, 11 28, 00:52:30

Szerző Téma: ==>ROM-GLSIII-JB<==--VK--™-[-4.2.2 XXUFME3-V-15]  (Megtekintve 28903 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
You are not allowed to view links. Register or Login
nem rossz, de nekem olyan sablonos, inkább goa + R2

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

sablonos? ezt hogy érted? átlátszó és jkay nélkül lehet,és itt müxik minden,és fene gyors,nyomába sem ér 1 ik rom se. jkay meg fene jó találmány,én anélkül már fel se teszek romot,goa is jó de tényleg sok a német maradék benne,beállitásnál kapcsolok,redöny ikonok,remélem artu magyaritja.mert elég rusnya sajna.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
sablonos? ezt hogy érted? átlátszó és jkay nélkül lehet,és itt müxik minden,és fene gyors,nyomába sem ér 1 ik rom se. jkay meg fene jó találmány,én anélkül már fel se teszek romot,goa is jó de tényleg sok a német maradék benne,beállitásnál kapcsolok,redöny ikonok,remélem artu magyaritja.mert elég rusnya sajna.
és ami a legszebb ezen még a screencast is müxik :taps: gs3 ez az elsö rom amin megy,minden probáltam,deeeee itt még ez is megy,mondom én nincs ennél jobb rom :D

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
sablonos, mert semmi különlegesség nincs benne, ugyanúgy néz ki, mint a többi, egyszerű. Jkay működésre bírásához először frameworkot kell aztán apk t? Frame et cwmből? Magamtól soha nem raktam fel csak kiválasztottam aromában.

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
sablonos, mert semmi különlegesség nincs benne, ugyanúgy néz ki, mint a többi, egyszerű. Jkay működésre bírásához először frameworkot kell aztán apk t? Frame et cwmből? Magamtól soha nem raktam fel csak kiválasztottam aromában.

benne van minden jkay al kapcsolatos dolog,neked csak a deluxsetting kell semmi más, dehogy nincs,artu ba mi van? fele ennyi sem,és az se müxik, crt efect nuku,ami nem fontos de nekem tetszik,itt megy,és amit artubol nagyon hiányolok,az a zene léptetés hangerö gombal,lezárt képernyönél,ez nagyon jó és praktikus,nem értem miért nincs benne? nálam itt minden van,minden megy nekem ez a fontos,nem hogy milyen ikonok vannak,kb semeddig nemtart átalakitani 1 apex témával. én ennél maradok,az tuti amit probáltam idáig minden megy,nekem meg ez kell,nem a csicsa.ez mind mind sok kis aprocska dolog ,de nekem hiányzik artu-bol.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
benne van minden jkay al kapcsolatos dolog,neked csak a deluxsetting kell semmi más, dehogy nincs,artu ba mi van? fele ennyi sem,és az se müxik, crt efect nuku,ami nem fontos de nekem tetszik,itt megy,és amit artubol nagyon hiányolok,az a zene léptetés hangerö gombal,lezárt képernyönél,ez nagyon jó és praktikus,nem értem miért nincs benne? nálam itt minden van,minden megy nekem ez a fontos,nem hogy milyen ikonok vannak,kb semeddig nemtart átalakitani 1 apex témával. én ennél maradok,az tuti amit probáltam idáig minden megy,nekem meg ez kell,nem a csicsa.ez mind mind sok kis aprocska dolog ,de nekem hiányzik artu-bol.
ok,értem. Hogyan tudom a frémwörköt felrakni? recovery?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
ok,értem. Hogyan tudom a frémwörköt felrakni? recovery?
már benne van minden,nem kell csak ez.

You are not allowed to view links. Register or Login..

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
már benne van minden,nem kell csak ez.

You are not allowed to view links. Register or Login..
arra voltam kíváncsi,h rakom be egy olyan romba,ahol utólag cserélem a frame-et? jelen esteben pl r2 rom v kispista rom, cwmben kell telepíteni vagy másképp?

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
arra voltam kíváncsi,h rakom be egy olyan romba,ahol utólag cserélem a frame-et? jelen esteben pl r2 rom v kispista rom, cwmben kell telepíteni vagy másképp?
Olyankor CWM természetesen. SONE-rá tettem így.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Olyankor CWM természetesen. SONE-rá tettem így.

köszi,tehát frame cwm,aztán deluxe apk.

Nem elérhető lgeza

köszi,tehát frame cwm,aztán deluxe apk.
Igen.
Nálam mintha kicsit többet enne, nincs ilyen érzésetek?

Nem elérhető lgeza

Igen.
Nálam mintha kicsit többet enne, nincs ilyen érzésetek?

Néhány napig Artu féle Goa volt fenn, és azzal nem csak érzésre volt jobb az akku idő. Viszont ez mégis jobban tetszik, van benne egykét nekem tetsző, hasznos dolog, ami máshol nincs, és szinte hiba mentes. Azért írom, hogy szinte, mert most 2 töltés után is reggelre ki volt kapcsolva, pedig én sosem kapcsolok le, de egyszer Goa-val is csinálta ezt.

Nem elérhető lgeza

Kipróbáltam több zene lejátszó programmal is, de kb 2-5 percenként mindegyik pause-ba megy. Találkozott ilyen hibával valaki?

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
10.1-es Update-ról hol találok changelogot, estleg kinézetet bemutató képet?

Nem elérhető lgeza

10.1-es Update-ról hol találok changelogot, estleg kinézetet bemutató képet?
Jkay frissült, képen nem volt sbar alvó és home gomb, de nem találom meg. Más érdemire nem emlékszem.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Jkay frissült, képen nem volt sbar alvó és home gomb, de nem találom meg. Más érdemire nem emlékszem.

meg ikonok változtak még de baromi undormány volt a képeken,sokan reklamáltak is miatta, :D

Nem elérhető ivi10

meg ikonok változtak még de baromi undormány volt a képeken,sokan reklamáltak is miatta, :D
Igen, pont az ikonok miatt szerettem volna látni. Nem tudtok linket?

Nem elérhető lgeza

Igen, pont az ikonok miatt szerettem volna látni. Nem tudtok linket?
Eddig nem éreztem késztetést, de felraktam. Az ikonok hányadék. Aroma-ból állítható így lehet status bar home+alvós is. Jkay deluxe-t újra kell rakni, mert csak lefagy. Simán rárakható semmit sem buksz be. Letöltéseiben már megy fel 10.2.

Nem elérhető ivi10

Eddig nem éreztem késztetést, de felraktam. Az ikonok hányadék. Aroma-ból állítható így lehet status bar home+alvós is. Jkay deluxe-t újra kell rakni, mert csak lefagy. Simán rárakható semmit sem buksz be. Letöltéseiben már megy fel 10.2.
Igen, megtaláltam. Köszi!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Az első hsz-ban javítottam a rom és a frissítések letöltési linkjét! :ok:

Nem elérhető lgeza

A 10.1 ikonjai nem VK rajzai (hurrá, de ezt már megszokhattuk), Xperia fazon, hát a Sony-nál kicsit furcsa ízlésű emberkék vannak. Remélem 10.2-ben más lesz. A feltöltése mint mindig nagyon lassú, meg úgy nézem mintha darabolva rakogatná a zip-et.

Nem elérhető lgeza

Leszedtem a két darabos zipet. TC össze is fűzi, de a zip hibás. egyelőre nálam nem megy a 10.2 .

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Leszedtem a két darabos zipet. TC össze is fűzi, de a zip hibás. egyelőre nálam nem megy a 10.2 .

ahogy nézem a sony launcher re gyurt rá,meg megint az új rusnya ikonok,vidi alapján nálam felejtös,csunya.

Nem elérhető lgeza

ahogy nézem a sony launcher re gyurt rá,meg megint az új rusnya ikonok,vidi alapján nálam felejtös,csunya.

Olyant nem olvastál, ha már ilyen jól megy a vietnami, hogy mit kell csinálni a felrakáshoz? Nekem már úgyis mindegy, elgusztustalanodott. Mielőtt letúrom felpróbálnám.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Olyant nem olvastál, ha már ilyen jól megy a vietnami, hogy mit kell csinálni a felrakáshoz? Nekem már úgyis mindegy, elgusztustalanodott. Mielőtt letúrom felpróbálnám.
nem tom még csak nem is beszélnek róla :p  de 252+284, szerintem elég kevés,lehet még nincs fent rendesen,a föoldalán is még csak a 10 van,tuti átirta volna már,nem tudom,de ott még nem kerek valami,majd ha ott is átirta,és linkelte.

Nem elérhető lgeza

nem tom még csak nem is beszélnek róla :p  de 252+284, szerintem elég kevés,lehet még nincs fent rendesen,a föoldalán is még csak a 10 van,tuti átirta volna már,nem tudom,de ott még nem kerek valami,majd ha ott is átirta,és linkelte.
A letöltési oldalon a file méret már nem változott. A két darabból a TC össze is egyesítit, csak az így készült zip nem bontható ki. Valami biztosan nem kerek. Már a 10.1 elcseszte a kinézetet, így jól jött volna egy próba.