0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
3 -al ezelőtt részletesen írtam. Szerintem ajánlott, pedig nem vagyok a híve, de TiBi mindent visszarak, nincs kompatibilitás probléma.
Nincs egy linkje valakinek a V30-hoz?A pár hsz-el ezelőtti nem működik.
hali lehetséges , hogy a 20.0 inkompatibilis a wanam xposed-el ? és van e valami megoldás rá vagy rakjam vissza valamelyik előzőt ha igen melyiket köszi ga ui kérek linket is
Igen, lehetséges, VK elég rendesen belenyúl a systemuiba és a frameworkbe is. Lehet egyik VKval sem fog menni.
a v20.0 előttinek mi a száma ? mert ha jól emléxem az volt fenn nekem és azon működött a xposedga
Nekem VK nagyon bejött, de most már jó ideje Archidroid-ot használok, kék témával hasonló, azért nem translucent téma.Azegyes sorozat gyári alapú. Link:You are not allowed to view links. Register or Loginegy próbát mindenképpen megér, xposed is megy rajta.
a Bloatware az micsoda ? rég nem romoltam és kicsit lemaradtam ga
A szemét. Általában nem kell, de mivel nem vagyunk egyformák szemezgetni lehet belőle.Letöltöd, ami hiányzik bemásolod a system/app-ba, újraindítás után olyan mintha benne lett volna eleve.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N9005-ről