A Siyah 1.8.9-en upgrade-elgettem wipe cache és dalvik-kal, de akkum egyre rosszabb lett.
Felraktam Boeffla-kernekt, de semmi nem javult. Mondok akkor ROM-csere lesz, ezért visszanyomtam siyah-ot, hogy amíg beállítgatom az újat, addig is legyen egy biztosan mindent tudó.
Nos nem került fel második ROM, mert most meg vízszintes
lett az akku görbe. éjféltől fél hétig 70%-ról 68%-ra esett az aksi, azaz 2 egész darab százalékot. Ez jobb időkben is 6-10 % szokott lenni, rosszabban meg 15-20% 7 óra alatt.
Ez már emberi elmével nem felfogható, mindig megnézem, ha nagyon fogy, hogy mi zabál, durva hibákat nem szoktam meghagyni, nézegetem a deepsleep-et is, tehát nem betegesen ügyelek a rendszerre, de azért rá szoktam nézni, tehát előtte sem volt durva zabáló. Nem csináltam full-wipe-ot, mindig is lusta voltam e téren, így most érthetetlen ez a nagy meggyógyulás.
Amit még tapasztaltam:
Boeffla szombat éjjel 200 MHz-n ment, nem ment deepsleepbe, így óránként 2% csökkenés állt be, tehát szombat éjféltől vasárnap 8-ra 84% lett az aksi. Vasárnap nem sokat nyomogattam, próbáltam rájönni a deppsleep nem működésére, meg rátettem (mindig) CWM-ből a siyah-t, volt némi telefonálás, így vas.éjfélkor néztem is, hogy 70%, reggel meg méginkább, hogy 68%.
Már valahova beírtam, hogy az új ROM-oknál nekem romlik az akku lényegesen, de úgy kell lássam, ez nem igaz.
Nálam jó ideje ez a leginkább bejövős ROM. Én nem szeretem az osztott képernyőt, ezért kifejezetten jól használható az állapotsor két szélső gombja progik váltásához, amikor multitasking-ra van szükségem.
Bocs a hosszú léért,most így áll az aksi:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login