2024, 11 28, 02:31:59

Szerző Téma: ==>ROM-GLSIII-JB<==--VK--™-[-4.2.2 XXUFME3-V-15]  (Megtekintve 28907 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
You are not allowed to view links. Register or Login
11-es verziónál a telefonbeszélgetés megszakad 20 mp körül. Több számmal is próbáltam. Valaki tapasztalt hasonlót? Felrakom a 11.1-est, bár az szerintem csak JKay update.
Nálam a 11-es nem csinál ilyet. Ma leghosszabb beszélgetésem 6 perc volt, de akkor én tettem le, nem a telefon...

Nem elérhető lgeza

Re: [ROM]==>ROM-GLSIII-JB<==--VK--™-[-XXEMR2-V-11 .1+ Jkay-14.92.1-]
« Reply #76 Dátum: 2013, 03 04, 09:02:13 »
A Siyah 1.8.9-en upgrade-elgettem wipe cache és dalvik-kal, de akkum egyre rosszabb lett.
Felraktam Boeffla-kernekt, de semmi nem javult. Mondok akkor ROM-csere lesz, ezért visszanyomtam siyah-ot, hogy amíg beállítgatom az újat, addig is legyen egy biztosan mindent tudó.
Nos nem került fel második ROM, mert most meg vízszintes  ;) lett az akku görbe. éjféltől fél hétig 70%-ról 68%-ra esett az aksi, azaz 2 egész darab százalékot. Ez jobb időkben is 6-10 % szokott lenni, rosszabban meg 15-20% 7 óra alatt.
Ez már emberi elmével nem felfogható, mindig megnézem, ha nagyon fogy, hogy mi zabál, durva hibákat nem szoktam meghagyni, nézegetem a deepsleep-et is, tehát nem betegesen ügyelek a rendszerre, de azért rá szoktam nézni, tehát előtte sem volt durva zabáló. Nem csináltam full-wipe-ot, mindig is lusta voltam e téren, így most érthetetlen ez a nagy meggyógyulás.
Amit még tapasztaltam:
Boeffla szombat éjjel 200 MHz-n ment, nem ment deepsleepbe, így óránként 2% csökkenés állt be, tehát szombat éjféltől vasárnap 8-ra 84% lett az aksi. Vasárnap nem sokat nyomogattam, próbáltam rájönni a deppsleep nem működésére, meg rátettem (mindig) CWM-ből a siyah-t, volt némi telefonálás, így vas.éjfélkor néztem is, hogy 70%, reggel meg méginkább, hogy 68%.
Már valahova beírtam, hogy az új ROM-oknál nekem romlik az akku lényegesen, de úgy kell lássam, ez nem igaz.
Nálam jó ideje ez a leginkább bejövős ROM. Én nem szeretem az osztott képernyőt, ezért kifejezetten jól használható az állapotsor két szélső gombja progik váltásához, amikor multitasking-ra van szükségem.
Bocs a hosszú léért,most így áll az aksi:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lgeza

« Reply #77 Dátum: 2013, 03 04, 09:04:32 »
Egyedül ez a mediaszerver ami korábban nem volt, és nem tudom mit akar állandóan ügyezni, de nem jutottam vele előbbre. Ez nagyon dolgozott Boeffla alatt, az aksi görbében meg az is benne van.

Nem elérhető tnorbi

• Nem: Férfi
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
« Reply #78 Dátum: 2013, 03 04, 10:19:34 »
A Siyah 1.8.9-en upgrade-elgettem wipe cache és dalvik-kal, de akkum egyre rosszabb lett.
Felraktam Boeffla-kernekt, de semmi nem javult. Mondok akkor ROM-csere lesz, ezért visszanyomtam siyah-ot, hogy amíg beállítgatom az újat, addig is legyen egy biztosan mindent tudó.
Nos nem került fel második ROM, mert most meg vízszintes  ;) lett az akku görbe. éjféltől fél hétig 70%-ról 68%-ra esett az aksi, azaz 2 egész darab százalékot. Ez jobb időkben is 6-10 % szokott lenni, rosszabban meg 15-20% 7 óra alatt.
Ez már emberi elmével nem felfogható, mindig megnézem, ha nagyon fogy, hogy mi zabál, durva hibákat nem szoktam meghagyni, nézegetem a deepsleep-et is, tehát nem betegesen ügyelek a rendszerre, de azért rá szoktam nézni, tehát előtte sem volt durva zabáló. Nem csináltam full-wipe-ot, mindig is lusta voltam e téren, így most érthetetlen ez a nagy meggyógyulás.
Amit még tapasztaltam:
Boeffla szombat éjjel 200 MHz-n ment, nem ment deepsleepbe, így óránként 2% csökkenés állt be, tehát szombat éjféltől vasárnap 8-ra 84% lett az aksi. Vasárnap nem sokat nyomogattam, próbáltam rájönni a deppsleep nem működésére, meg rátettem (mindig) CWM-ből a siyah-t, volt némi telefonálás, így vas.éjfélkor néztem is, hogy 70%, reggel meg méginkább, hogy 68%.
Már valahova beírtam, hogy az új ROM-oknál nekem romlik az akku lényegesen, de úgy kell lássam, ez nem igaz.
Nálam jó ideje ez a leginkább bejövős ROM. Én nem szeretem az osztott képernyőt, ezért kifejezetten jól használható az állapotsor két szélső gombja progik váltásához, amikor multitasking-ra van szükségem.
Bocs a hosszú léért,most így áll az aksi:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tegnap feltettem a NexGen ROM-ot és kb 8 óra alatt 1%nem esett... Igaz, offlineban volt a telefon.

Nem elérhető lgeza

« Reply #79 Dátum: 2013, 03 04, 13:02:56 »
Tegnap feltettem a NexGen ROM-ot és kb 8 óra alatt 1%nem esett... Igaz, offlineban volt a telefon.
Én normál, megszokott szinkronokkal, 2G-vel (mert orrhon csak az van). Én wifin, Bt-n kívül semmit sem kapcsolgatok.
Én is csak azért írtam le, mert másik fórumtémában már óránként 3-5% is elfogadottnak tűnik készenlétben, amit én nem szeretnék elérni. Természetesen, ha használom az egy másik tészta, akkor elfogadom, hogy függőlegeshez közelít az aku görbe.

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #80 Dátum: 2013, 03 06, 01:38:54 »
sziasztok 

nekem 10.4 van es azt mondhatom hogy remek rom...
ugyan ma eszleltem fagyogatast de lehet a skype kevert be...mindegy ujrainditottam es semmi gond...

gondolom siman ratehetem a 11.x romot azert irok xet mert mire leirok egy mondatot addigra ugy sem lesz actualis.
 :D
mi ujdonsag van az ujabban ?
mert ha a kis haziko meg a kikapcs gomb akkor azt en kihagyom ...az s2 re is vk van rakva es ot sem nagyon tetszik..

Nem elérhető lgeza

« Reply #81 Dátum: 2013, 03 06, 07:35:19 »
sziasztok 

nekem 10.4 van es azt mondhatom hogy remek rom...
ugyan ma eszleltem fagyogatast de lehet a skype kevert be...mindegy ujrainditottam es semmi gond...

gondolom siman ratehetem a 11.x romot azert irok xet mert mire leirok egy mondatot addigra ugy sem lesz actualis.
 :D
mi ujdonsag van az ujabban ?
mert ha a kis haziko meg a kikapcs gomb akkor azt en kihagyom ...az s2 re is vk van rakva es ot sem nagyon tetszik..
Én már jó ideje pakolgatom full wipe nélkül a VK-kat egymásra, és semmi fagyás.
A 11 szerintem jobb mint a 11.1, de már ez van.
Én szeretem a két gombot, nem kell kapcsolót nyomogatni, csak jobb felső sarok, aztán már alszik is. A házikó meg több alkalmazás egyidejű használatánál hasznos nekem.

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
Én már jó ideje pakolgatom full wipe nélkül a VK-kat egymásra, és semmi fagyás.
A 11 szerintem jobb mint a 11.1, de már ez van.
Én szeretem a két gombot, nem kell kapcsolót nyomogatni, csak jobb felső sarok, aztán már alszik is. A házikó meg több alkalmazás egyidejű használatánál hasznos nekem.

van valami linketek ahol egyben van s rom?
Nekem nem fűzi ossze a tc.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
« Reply #83 Dátum: 2013, 03 08, 12:13:30 »
Tölthető a 12-es.

Nem elérhető sutax

• Navigáció / Navigation: Aura, Co-pilot, Navitel
  • PDA: I9100
  • PDA ROM: Foxhound 4.0.4 IMM76I
« Reply #84 Dátum: 2013, 03 08, 12:18:46 »
==>ROM-GLSIII-JB<==--VK--™-[-XXEMB5-V-12+ Jkay-14.92.1-]- M440S Support

Nem elérhető ivi10

« Reply #85 Dátum: 2013, 03 08, 12:24:18 »
Tölthető a 12-es.
Az android process folyamat leáll a 12-esnél. Nem tudok használni semmit. Járt valaki így, aki feltette?

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Huawei Mate 9
  • PDA ROM: MHA-L29C432B156
« Reply #86 Dátum: 2013, 03 08, 14:56:19 »
Az android process folyamat leáll a 12-esnél. Nem tudok használni semmit. Járt valaki így, aki feltette?
Igen...nekem is azt csinálta, de egy full wipe helyre tette..:)

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
« Reply #87 Dátum: 2013, 03 08, 16:36:33 »
Nálam eddig tartott a v12...ment vissza v11...:)

Nem elérhető ivi10

« Reply #88 Dátum: 2013, 03 08, 17:30:14 »
Nálam eddig tartott a v12...ment vissza v11...:)
Nem zártad a szívedbe.  :) Mi történt? Akkor most ne gyaluljam le a dolgaimat? Miért nem jött be?

Nem elérhető Pongi

• TOPIKGAZDA
« Reply #89 Dátum: 2013, 03 08, 17:46:21 »
Nem zártad a szívedbe.  :) Mi történt? Akkor most ne gyaluljam le a dolgaimat? Miért nem jött be?
Olyan aproságok voltak , hogy a kikapcsolásnál ráböktem a recoveryre, és download modba lépett...xd
Ilyen és ehhez hasonló dolgok ...Lehet ha egy full tiszta telepitést csináltam volna, vagy a deluxe settingset ha frissitem akkor jo lett volna, de a v11 eddig a legjobb akksi kímélő rom a számomra, amihez még megcsináltam az R2D2 kinézetet is:)

Nem elérhető ivi10

« Reply #90 Dátum: 2013, 03 08, 18:44:55 »
Olyan aproságok voltak , hogy a kikapcsolásnál ráböktem a recoveryre, és download modba lépett...xd
Ilyen és ehhez hasonló dolgok ...Lehet ha egy full tiszta telepitést csináltam volna, vagy a deluxe settingset ha frissitem akkor jo lett volna, de a v11 eddig a legjobb akksi kímélő rom a számomra, amihez még megcsináltam az R2D2 kinézetet is:)
Akkor felrakom 2. romnak, aztán majd meglátom. a 11-essel olyan gondom van, hogy repülőbe 5 esetből 4-be nincs deep sleep, 8 óra alatt esik 20%-ot. Nem minden esetben, ezért nem értem, mitől van.

Nem elérhető lgeza

« Reply #91 Dátum: 2013, 03 09, 10:44:55 »
Akkor felrakom 2. romnak, aztán majd meglátom. a 11-essel olyan gondom van, hogy repülőbe 5 esetből 4-be nincs deep sleep, 8 óra alatt esik 20%-ot. Nem minden esetben, ezért nem értem, mitől van.
Nálam is a 11-es deepsleepje jelentősen visszaesett. Sokat barkácsoltam rajta, ezért nem biztos, hogy ROM-hiba, de nem tudtam rendbe hozni.
Egy kicsit áttértem ChaosHD-re 2. romként, de volt néhány dolga, ami nálam rossz volt (hívásnál fekete képernyő, vagy nem a fogadó képernyő került felülre, Xposed nem akart menni).
Most első ROM VK12, nem választottam full-wipe-ot, de törölt, bár már nagyon érett, régen volt, így nem bánom. Este óta minden hibátlan, deepsleep tökéletes, bár még csak a goggle szinkron van beállítva. Akku éjjel 2G-vel 6%-ot esett, időm most nincs, este mindent beállítok.

Jut eszembe tud-e valaki olyan mentésre alkalmas progit, ami a beállításokban szereplő dolgokat is lementi (e-mailok, mindenféle szinkronizáció, és az összes többi, a felhasznált adatmennyiségig bezárólag, tehát minden amit a beállítások alatt beállítok? Mindig ezzel megy el a legtöbb idő.

Nem elérhető lgeza

« Reply #92 Dátum: 2013, 03 09, 11:02:13 »
Megy a VK teljes képernyős hívásfelülete is, amit még talán 10-hez csinált, meg a 3-érintős nagyítás is. Nekem eddig minden OK, ez az előbb lemaradt.

Nem elérhető ivi10

« Reply #93 Dátum: 2013, 03 09, 15:41:22 »
Megy a VK teljes képernyős hívásfelülete is, amit még talán 10-hez csinált, meg a 3-érintős nagyítás is. Nekem eddig minden OK, ez az előbb lemaradt.
A 12-es nálam is nagyon jó, repülőben is elfogadható, 8óra alatt 6%, és napközben is jó a fogyasztása. Datawipe viszont kellett, hogy gond nélkül elinduljon. Most 2. rom, de néhány napon belül megcserélem, ha nem változik.

Nem elérhető ivi10

« Reply #94 Dátum: 2013, 03 11, 12:59:12 »
A 12-es nálam is nagyon jó, repülőben is elfogadható, 8óra alatt 6%, és napközben is jó a fogyasztása. Datawipe viszont kellett, hogy gond nélkül elinduljon. Most 2. rom, de néhány napon belül megcserélem, ha nem változik.
Közben megint jelentkezik, hogy repülőben nem alszik. Vajon ez miért van? Találkozott valaki hasonlóval?

Nem elérhető lgeza

« Reply #95 Dátum: 2013, 03 11, 17:18:36 »
Közben megint jelentkezik, hogy repülőben nem alszik. Vajon ez miért van? Találkozott valaki hasonlóval?
Nálam, ha GSM_NEt és wifi ki van kapcsolva, volt hasonló tünet. Mintha valami netezni szeretne, de mivel nincs próbálkozik a gyogyós, aztán szerencsétlen készülék csak fárad... De aku görbén mégsem jelentős egy progi sem, hanem az android op.rendszer. A progi a feladatot átadhatja az op.rendszernek? Szóval ez is inkább sejtés, nem volt még időm hosszabb kísérletre.

Nem elérhető ivi10

« Reply #96 Dátum: 2013, 03 11, 17:53:43 »
Nálam, ha GSM_NEt és wifi ki van kapcsolva, volt hasonló tünet. Mintha valami netezni szeretne, de mivel nincs próbálkozik a gyogyós, aztán szerencsétlen készülék csak fárad... De aku görbén mégsem jelentős egy progi sem, hanem az android op.rendszer. A progi a feladatot átadhatja az op.rendszernek? Szóval ez is inkább sejtés, nem volt még időm hosszabb kísérletre.
A BetterBatteryStats program szerint ilyenkor-repülőben- egy"AudioOut_2" nevű valami falja az az akkut. Eddig nem tudtam kideríteni, mi ez, mihez kell.

Nem elérhető lgeza

« Reply #97 Dátum: 2013, 03 17, 20:01:36 »
Valaki tud-e a Lonas_1.3_Supreme kernelről többet. Tinhte (VK) oldalán olyan RAM használati képek vannak, amit 4.0.4 óta nem láttam, 300 mega körüli foglaltság. Mivel a vietnami nyelv nem megy, lefordítva meg érthetetlen katyvasz, ezért érdeklődnék, hogy rá merjek-e próbálni. Letöltve már megvan....

Nem elérhető lgeza

« Reply #98 Dátum: 2013, 03 17, 20:34:34 »
Itt vannak a változatok, de leírást nem találok:

Pedig nagyon melózik a srác.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #99 Dátum: 2013, 03 18, 15:51:56 »
Valaki tud-e a Lonas_1.3_Supreme kernelről többet. Tinhte (VK) oldalán olyan RAM használati képek vannak, amit 4.0.4 óta nem láttam, 300 mega körüli foglaltság. Mivel a vietnami nyelv nem megy, lefordítva meg érthetetlen katyvasz, ezért érdeklődnék, hogy rá merjek-e próbálni. Letöltve már megvan....
ezt mostani,chaos rom+siyah,nem ördöngösség,siyaht semmire nem cserélem az tuti,nincs nála jobb.de nálam ebben a rom ban még nem is akadt semmi,pedig ugy tele van azt hittem mikor felraktam,el se fog indulni,semmit nem számit az a pucizás,most látom,raktam én már fel 300-400 mb os romokat,és azok se voltak ilyen jok,pedig szinte nem is volt bennük semmi.