2024, 11 28, 02:31:01

Szerző Téma: ==>ROM-GLSIII-JB<==--VK--™-[-4.2.2 XXUFME3-V-15]  (Megtekintve 28906 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
Re: [ROM]==>ROM-GLSIII-JB<==--VK--™-[-XXEMR2-V-11 .1+ Jkay-14.92.1-]
« Reply #100 Dátum: 2013, 03 22, 08:53:53 »
12.1 kiválóan működik, viszont 84 óra alatt eljutottam odáig, hogy szabad RAM 26 MB, és már semmilyen írtással nem megy 100 MB fölé. Így már néha akad rendesen. Töltés után előfordul, hogy nincs deep-sleep, de már jó ideje minden ROM-mal ezzel küzdök.

Nem elérhető lgeza

« Reply #101 Dátum: 2013, 03 26, 21:32:13 »
Már 12.2
Egész jó csak a VK-transparent teljesen stock...

Nem elérhető ivi10

• Nem: Férfi
  • PDA: LG G3 32 GB
« Reply #102 Dátum: 2013, 03 27, 08:27:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Már 12.2
Köszi, már töltöm is. Nekem repülőben nem volt deep sleep. Mióta(még csak 3 alkalommal)ezen profil beállítása előtt kényszerleállítom a Vibert, ismét előjött az alvó mód. Egy próbát megér.

Nem elérhető lgeza

Már 12.2
Mégsem Stock, ujrainditas után minden ok.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető lgeza

Re: [ROM]==>ROM-GLSIII-JB<==--VK--™-[-fix-XXEMB5-V-12.2+ Jkay-14.92.1-]
« Reply #104 Dátum: 2013, 03 27, 18:00:56 »
Most meg már 12.3 lett. Kiváncsi leszek mikor indítja az MC1-es alapra. Leszedtem, lehet felrakom, bár sok különbséget nem találok, secsettings.apk-t újrafordította.

Nem elérhető lgeza

« Reply #105 Dátum: 2013, 03 28, 06:49:36 »
Ilyen még nem volt. WiFi és adatforgalom nélkül ugyan, de éjszaka nem merült. Deep sleep 98%. Aku maradt 37%-on.
Viber fagyasztva, CWM-Bem második ROM-ként permission újragenerálva. Kíváncsi leszek hosszabb távon, mert akkor 12.3 megy vissza első ROM-nak.

Nem elérhető lgeza

« Reply #106 Dátum: 2013, 03 28, 06:55:13 »
Design-ra ez a VK-transparent nálam a csúcs. Tudja-e valaki, hogy ez honnan való, vagy ez sajátja? 

Nem elérhető ivi10

« Reply #107 Dátum: 2013, 03 28, 08:38:47 »
Ilyen még nem volt. WiFi és adatforgalom nélkül ugyan, de éjszaka nem merült. Deep sleep 98%. Aku maradt 37%-on.
Viber fagyasztva, CWM-Bem második ROM-ként permission újragenerálva. Kíváncsi leszek hosszabb távon, mert akkor 12.3 megy vissza első ROM-nak.

Jónak tűnik. :taps: Ma felteszem én is.

Nem elérhető lgeza

« Reply #108 Dátum: 2013, 03 28, 09:17:55 »
Jónak tűnik. :taps: Ma felteszem én is.
Köszi a Viberes tippet, lehet igazad lesz. Úgysem használtam...

Nem elérhető ivi10

« Reply #109 Dátum: 2013, 03 28, 21:22:00 »
Köszi a Viberes tippet, lehet igazad lesz. Úgysem használtam...
Feltettem, éjszakai fogyasztást hamarosan tesztelem.
Örülök, ha segített, én 1 hete fagyasztom az éjjeli repülőben, és óránként 1% a fogyasztása, ami sajnos már jónak mondható, de legalább jó, és mindig van deep sleepje. Majd ma ezzel az új VK-val . . . hátha tányleg jó mélyen alszik.  :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #110 Dátum: 2013, 03 29, 02:56:41 »
Feltettem, éjszakai fogyasztást hamarosan tesztelem.
Örülök, ha segített, én 1 hete fagyasztom az éjjeli repülőben, és óránként 1% a fogyasztása, ami sajnos már jónak mondható, de legalább jó, és mindig van deep sleepje. Majd ma ezzel az új VK-val . . . hátha tányleg jó mélyen alszik.  :)
az én romom,1 % ot esik összesen rep modba egy éjszaka, de nem csak ez amik fentvoltak kb mind.nem óránként :shock: ott valami nem oké.

Nem elérhető lgeza

« Reply #111 Dátum: 2013, 03 29, 10:01:19 »
az én romom,1 % ot esik összesen rep modba egy éjszaka, de nem csak ez amik fentvoltak kb mind.nem óránként :shock: ott valami nem oké.
Ez nagyon sok tényezős dolog, nem csak a ROM függvénye.
Én például sosem rakom repülőbe, max a wifit nyomom ki este, ha el nem felejtem. Nálam a térerő gyenge, így az aku görbén szinte végig narancssárga a térerő, alig zöld, ezért is biztosan többet eszik. Ezért is volt csodaszámba menő számomra, hogy GSM hálón, adatforgalmak nélkül az esti 37%-ot reggel viszont láttam.
Általában az óránkénti 1% alatti fogyasztás deep-sleep-ben szerintem is elfogadható.
Egyébként az általad használt ROM is nagyon jó, az az egyes, de nekem folyamatos e-mail és exchange szinkron hibákat dob, így visszatértem ide. Láttam xda-n másnál is előfordul, javítási listán rajt van. Érdekesség, hogy VK ezért felelős fájlait belemásoltam, és egy újraindításig hibátlanul ment, aztán a köbvetkező újraindítás után azzal is dobálta a leállásokat. Memóri kezelése miatt azt használnám, a VK transparent megjelenés és a buttonok viszont nálam mindent űberelnek.

Nem elérhető lgeza

Re: [ROM]==>ROM-GLSIII-JB<==--VK--™-[-fix-XXEMB5-V-12.3 Jkay-14.92.1-]
« Reply #112 Dátum: 2013, 03 30, 07:26:45 »
Ma éjjel is 1% Aku fogyás 8  óra alatt. Böngészés 13%/óra. Hiba nincs. CPU-GPU -75mV. Energia takarékos bekapcsolva proci nélkül. 

Nem elérhető szabochris

• PDA: LG G3
  • PDA ROM: V10e 216-30
« Reply #113 Dátum: 2013, 04 02, 19:58:23 »
Sziasztok!

Ezen rom telepítéséhez kell root jog,vagy simán Odin-nal lehet telepíteni?

Nem akarom rootolnia telefont.

Tudtok olyan custom romot mondani amihez nem kell root jog, de kellően gyors és nincsenek benne felesleges sallang gyári cuccok?

Köszi

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #114 Dátum: 2013, 04 02, 20:20:10 »
CWM recovery kell. Odinos custom romot nem láttam még s3-ra. Tehát root és cwm nélkül csak gyári romok vannak eddig.

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
« Reply #115 Dátum: 2013, 04 02, 20:25:28 »
CWM recovery kell. Odinos custom romot nem láttam még s3-ra. Tehát root és cwm nélkül csak gyári romok vannak eddig.
Litening Rom Odinos volt régen. És az eRobot Rom az. De tényleg nem jellemző. Amúgy így is úgy is Rootolva lesz utána  :D
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető lgeza

« Reply #116 Dátum: 2013, 04 02, 21:49:26 »
A VK12.3 siyah1.9.1 -el akubajnok (energiatakarékosság be). Kiváncsi leszek a memória kezelésre. Nem tellett még meg, de némi akadás tapasztalható néha (egyelőre nem zavaró). Nekem minden cuccom benne van, így azok is okozhatják. Például egy régebbi verzióból teljes képernyős átlátszó tárcsázó, 3 tapis nagyítás, xposed a jkay mellett, -0,075V UV. Minden elérhető szinkron megy (Google,FB,mail,exchange,skype,dropbox,samsung,..).
Nekem még mindig ez jön be, hibátlan, tetszik a design, és én használom a sokak által nem kedvelt két buttonját.

Nem elérhető lgeza

« Reply #117 Dátum: 2013, 04 06, 13:19:49 »
Ki tud ehhez a ROM-hoz valami jobb oldalakat:
Letölteni innen szoktam:

Képnézegetős  :ok: fórum:
mert ezt még a goggle sem bírja lefordítani, se magyarra se angolra.

A 12.3 megint újra fel került, okát nem látom, mert nálam hiba nem volt siyah 1.9.1-el eddig minden ok volt, Chaos helyére került egyesnek, kettesen meg a két (vagy több) szuper magyar ROMMERünk termékeit próbálgatom, természetesen van amikor fő használatú ROM-ok, de kinézetre nekem a VK-transparent a tökély.

No, de elkanyarodtam, szóval a kérdésem, hogy van-e használható oldala a fejlesztőnek?

Nem elérhető ivi10

« Reply #118 Dátum: 2013, 04 06, 20:50:12 »
A VK12.3 siyah1.9.1 -el akubajnok (energiatakarékosság be). Kiváncsi leszek a memória kezelésre. Nem tellett még meg, de némi akadás tapasztalható néha (egyelőre nem zavaró). Nekem minden cuccom benne van, így azok is okozhatják. Például egy régebbi verzióból teljes képernyős átlátszó tárcsázó, 3 tapis nagyítás, xposed a jkay mellett, -0,075V UV. Minden elérhető szinkron megy (Google,FB,mail,exchange,skype,dropbox,samsung,..).
Nekem még mindig ez jön be, hibátlan, tetszik a design, és én használom a sokak által nem kedvelt két buttonját.
A 2 gomb, és az átlátszó kinézet nálam is verhetetlenné teszi. Viszont ez a fogyasztás dolog nem hagy nyugodni, hiszen nekem repülőben óránként 1 % a fogyasztása. Ami még feltünő: beszélgetésnél a hívásrögzítő gomb nem aktív. Vajon mi lehet az oka?

Nem elérhető lgeza

A 2 gomb, és az átlátszó kinézet nálam is verhetetlenné teszi. Viszont ez a fogyasztás dolog nem hagy nyugodni, hiszen nekem repülőben óránként 1 % a fogyasztása. Ami még feltünő: beszélgetésnél a hívásrögzítő gomb nem aktív. Vajon mi lehet az oka?
Nálam nincs gond a fogyasztással. Mint írtam sosem rakom repülőbe, és volt már egész éjjel 1-2%/6-7 óra. Nálam 2 napot bír. Használat naponta 40-60 perc telefon, szinkronok 3G-n, fél óra nyomkodás, 3D játék nincs.

Nem elérhető ivi10

Nálam nincs gond a fogyasztással. Mint írtam sosem rakom repülőbe, és volt már egész éjjel 1-2%/6-7 óra. Nálam 2 napot bír. Használat naponta 40-60 perc telefon, szinkronok 3G-n, fél óra nyomkodás, 3D játék nincs.

20-asával rakom fel a programjaimat, szeretném kideríteni a merülés okát. A szürke hívásrögzítő gombnak mi lehet az oka? A Tiéd aktív, használható?

Nem elérhető lgeza

20-asával rakom fel a programjaimat, szeretném kideríteni a merülés okát. A szürke hívásrögzítő gombnak mi lehet az oka? A Tiéd aktív, használható?
Én nem a benne lévőt használom, hanem a valamelyik romjához adott átlátszót, és az teljesen rendben.
Feltettem a dropboxra:
Teljes hívós kép, ez illik a VK stílushoz is, és megy rendben rajta minden. Felülírod, vagy átnevezés után bemásolod a system/app-ba és kell egy újraindítás.

Nem elérhető ivi10

Én nem a benne lévőt használom, hanem a valamelyik romjához adott átlátszót, és az teljesen rendben.
Feltettem a dropboxra:
Teljes hívós kép, ez illik a VK stílushoz is, és megy rendben rajta minden. Felülírod, vagy átnevezés után bemásolod a system/app-ba és kell egy újraindítás.
Köszönöm, már be is másoltam. Nagyon szép, el is teszem, a gomb is aktív, de nem rögzít, azt írja ki: nem lehet rögzíteni, nem fut a médiakeresés. Jó, annyira nem fontos, csak szeretem, ha minden működik, használni nem szoktam.  :)

Nem elérhető lgeza

Köszönöm, már be is másoltam. Nagyon szép, el is teszem, a gomb is aktív, de nem rögzít, azt írja ki: nem lehet rögzíteni, nem fut a médiakeresés. Jó, annyira nem fontos, csak szeretem, ha minden működik, használni nem szoktam.  :)
Bocsi, fullon volt a meló. Most próbáltam, ment most is, rendben is volt mindig. Az sdcard/sounds mappába amr formátumba ment. Ha nálad nem fut a médiakeresés, akkor leállíthattad, TC-vel nem fagyasztottad? A progi szép is jó is, nálad a hiba.
Ja és több ROM mellé felraktam már, mindig jó volt, mind a két fél hangját jól egyformán, érthetően rögzíti.

Nem elérhető ivi10

Bocsi, fullon volt a meló. Most próbáltam, ment most is, rendben is volt mindig. Az sdcard/sounds mappába amr formátumba ment. Ha nálad nem fut a médiakeresés, akkor leállíthattad, TC-vel nem fagyasztottad? A progi szép is jó is, nálad a hiba.
Ja és több ROM mellé felraktam már, mindig jó volt, mind a két fél hangját jól egyformán, érthetően rögzíti.
Tuti, hogy nálam a hiba, valószínűleg a különböző verziójú VK romoknál is ezért nem megy. Nem fagyasztottam semmit, sőt 2. romként most tettem fel, és erre rakom 20-asával a programjaimat, hogy teszteljem, mi okozza a plusz fogyasztást. Valami alapból nincs jól beállítva, de még nem jöttem rá, hogy mi a bibi.