0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
most éppen arrol megyen a vita,hogy más neve lesz a romnak,nem palestin,és kérdezgeti mi lenne a jó. meg amiket kiadott tesztre 3.1 nem épp jól müxenek,na ezért 3. megint.nem 3,1.
Igen, csodálkoztam is, hogy miért 3.1 a topic neve, mikor ez még nem publikus verzió.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
áááááááá most vizsgálgatják a romot xda n,mert állitolag lopott mindent csak áttémázta stb, ezt a romot csencselte,ha igaz nem lészen több.legalábbis xda-n You are not allowed to view links. Register or Login
Nem ítélkezem, beszéltünk már róla, a rommerek közül ki hogyan mit, milyen alapból, nem számít, de minimum szerepeltesse a köszönetnyilvánításnál. Szvsz nem fair, hogy egy nyomorult thanks -t sem adott a null_ alapokért.
Mi az a null_? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
no és most mi lesz?
Ez You are not allowed to view links. Register or LoginMajd az xda moderátorai eldöntik.
Sziasztok Lopott vagy nem nekem is van tetszik a... De sajnos több dolog is fc- zik... Pl. Samsung app. Tw lancser Ezeket eltàvolìtottam... De most a felugro böngésző is.... És még ki tudja mi a fog előjönni Második rom nak van fent.... Üdvözlet mindenkinek!
másnak is átirányítja a pdafanclub.com oldalt a böngészője, vagy riaszt miattta?
valahonnan letölthető még azért vajon vagy amiből csinálta a null is jó rom?
A null szerintem nagyon jó rom, ha tetszik az aosp kinézet, akkor feltétlenül ajánlom. Én a bala_gamer sense témáját dolgoztam át rá, de használhatod mással is, pl. Elegant, bár itt is bele kell egy kicsit nyúlni.
Persze! Melyik romon vagy? A nullon vagy ezen?
Rendben. Ott a beállítások alatt van a per-app-dpi menü, ott a névjegyzéket állítsd 320-ra.