2020, 05 31, 19:23:41

Szerző Téma: Root  (Megtekintve 29814 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Root
« Dátum: 2013, 01 02, 18:02:59 »
"Én ez alapján rootoltam a nejemét:

You are not allowed to view links. Register or Login

Tuti működik." by: You are not allowed to view links. Register or Login

===============================================================

GALAXY MINI 2 ROOTOLÁSA

Figyelem!

-KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
-Garanciavesztéssel csak FÜGGETLEN TELEFONOK ESETÉBEN nem jár – A garancia a készülékre, nem pedig a szoftverre vonatkozik, az android rendszer szabadon módosítható. Természetesen ezt sem cáfolni, sem pedig megerősíteni nem tudta még illetékes ember. Szóval újra hangsúlyozom, KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

Pár rövidítés, csak hogy képben legyünk:

ROOTOLÁS: Androidos eszközünket alap helyzetben sima felhasználóként módosíthatjuk, tehát csak a gyári felülethez nyúlkálhatunk hozzá. A gyári felület csak az általános opciókkal módosítható (háttér, felület, hangok stb stb..) A Rootolás nem jelent mást, mint a "fiókunk" hozzáférési típusának cseréjét, mégpedig egy olyan verzióra, amiben már rendszergazda jogosultságunk van. Ebből adódóan javarészt szabadon módosítható/programozható lesz a készülék.
CWM /ColckWorkMod - Custom recovery az Android telefonokra és tabletekre, amely lehetővé teszi, hogy mentési, helyreállítási, javítási és karbantartási műveleteket végezhessünk el a készüléken. Bővebb leírás: You are not allowed to view links. Register or Login - KÖSZÖNET ÉRTE RUMCAJSZNAK!
Odin - Windows alatt futtatható, Androidos Samsung eszközökhöz szánt program. Ezzel telepíthetsz hivatalos és nem hivatalos romokat/programokat az eszközre.
KERNEL - az operációs rendszer alapja (magja), amely felelős a hardver erőforrásainak kezeléséért (beleértve a memóriát és a processzort is). Tehát, a kernel cseréje lesz az első teendőnk, amennyiben rootolt eszközünket tuningolni szeretnénk.
BLN (BackLightNotify) – BLN beállítás után, nem fogadott hívás/egyéb értesítés esetén bekapcsolja a kapacitív gombok világítását vagy villogását. (Kernel függő)
BUSYBOX – Az áruházból letölthető program, telefonunk testre szabására alkalmas. (parancsok futtatása, kernelbeállítás stb..)
OVOERCLOCK – „Túlhúzás” mely vonatkozhat processzorunk órajelére, vagy memóriánk frekvenciájára. Amennyiben ezt  a feliratot látjuk, jól gondoljuk át mit teszünk, és hogyan.

Letöltések:
ClockWorkMod 5.0.2.8
You are not allowed to view links. Register or Login
ODIN3 v3.0.4
You are not allowed to view links. Register or Login
KIES – Samsung eszközök szinkronizáló programja
You are not allowed to view links. Register or Login
ROOT EXPLORER – összetett fájlkezelő
You are not allowed to view links. Register or Login
Superuser ROOT 3.2 RC2
You are not allowed to view links. Register or Login
Rootolt kernel (1.1 GHz-ig stabilan húzható)
You are not allowed to view links. Register or Login
Gyári ROM/Kernel MAGENTA hálózathoz
You are not allowed to view links. Register or Login
Gyári ROM/Kernel PIROS hálózathoz
You are not allowed to view links. Register or Login
Sárga felkiáltójel eltüntetése és a számláló nullázása
You are not allowed to view links. Register or Login

CWM telepítésének folyamata:

-KIES telepítése az asztali gépünkre (nem kell futnia rootolás alatt, elég ha felpakoljuk az install végén a drivereket)
-Odin indítása, majd a letöltött CWM fájl betallózása a PDA helyre.
-Ha ezzel megvagyunk, az eszközünk „download” módban való indítása,ami a
következőképpen néz ki:

-Beállítások-Alkalmazások-Fejlesztés-USB-hibakeresés bekapcsolása.
-Eszköz kikapcs
-Majd bekapcs, a következő bill. kombinációval (nyomvatartva): Home+Vol Down+Power (BEKAPCSOLÁSIG!)
Ekkor elindul a telefon, és ha mindent jól csináltunk, download mode-ban. FIGYELEM! Amint látjuk a download mode főképernyőjét, nyomjuk meg a VOL UP gombot!

-Csatlakoztassuk az eszközt a géphez
-Az Odinban kapcsoljuk KI a RE-Partitiont, és kapcsoljuk BE az Auto-Rebootot, illetve az F. Reset Time-ot.
-Amennyiben az Odin észlelte a telefont (bal felső sarok – COM port), és mindent rendben találtunk, kattintsunk a START gombra.
-Az eszközünk újraindul (~30sec), s ezzel készen is volnánk.
Újrainduláskor egy figyelmeztető ikon jelenik meg a boot képernyőn, ne ijesszen meg senkit, csak jelzi a gépezet, hogy a telefonunk piszkálva lett. Fogadjuk el a kompromisszumot...

A Super User és a KERNEL telepítése
-Töltsük le, és másoljuk át a ZIP fájlokat az SD kártya bármely mappájába.
-Újabb kikapcsolás, majd a CWM indítása...
-...Indítsuk az eszközt a következő bill. kombinációval (nyomvatartva):  Home+Vol Up+Vol Down+Power (BEKAPCSOLÁSIG!)
-Ha elindult a CWM, a Rumcajsz féle leírásban található infókkal, telepíthető az előzőleg az SD kártyára másolt SuperUser, illetve kernel.
-Ujabb újraindítás, és ha mindent jól csináltunk, működnie kell a következő lépéseknek is (ELVILEG  >:()
-Menüben Superuser ikon, AKTÍV netkapcsolat alatt indítsuk el, és frissítsük.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Az áruházból ingyenesen letölthető Root Checker nevű programmal ellenőrizhetjük hogy sikeres volt-e a rootolás.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginKernel beállítás:
Play áruházból töltsük le a No Frills nevű programot, és állítsuk be a következő értékeket:
-Govenor: PERFORMANCE
-I/O ütemezés: SIO
Ezekkel a beállításokkal a telefon 1,1Ghz-en stabilan fut.
FIGYELEM! Ezt is kizárólag saját felelősségre hajtsd végre!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Az adminisztrátori feladatok elvégzésre két lehetőségünk van:
1. Feltesszük az eszközre a Root Explorer nevű programot, és feltelepítjük.
-Megnyitjuk, és a system/app mappában TÖRÖLNI tudjuk a nem kívánatos, háttérben futó, memória, és adatforgalom zabáló programokat…
-Miután ezzel készen vagyunk, indítsjuk újra az eszközt. TESZTELVE NEM VOLT, NEM AJÁNLOM SENKINEK. GYÁRI PROGRAMOK VISSZAÁLLÍTÁSÁT MÉG NEM PRÓBÁLTAM.

2. Az áruházból letölthető TITANIUM BACKUP PRO progrmmal lefagyaszthatjuk a nem kívánatos programokat. Inkább ezt ajánlom, hiszen így nem módosítjuk a rendszerfájlokat, csak ideiglenesen kiiktatjuk őket.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Gyári állapot visszaállítása:
-Az Odinnal a fentiekkel megegyező módon flasheljük rá a készülékre a letöltések között található gyári rom/kernel megfelelő fájlját.
-Végrehajtás előtt ésszerű mindent lementeni a telefonról, bár az én esetemben még csak a háttérkép sem változott meg, viszont törlődött az összes Odinnal és CWM-el felpakolt app.


Figyelem! Custom romot és egyéb programokat (rendszer) kizárólag a CWM-ből, GYÁRI romot pedig kizárólag az Odinnal tudunk visszatenni.


Frissítés 2012-01-04 0:25
Mivel nem sikerült a CWM-et elindítani (lehet hogy másnak sikerül), visszaraktam a gyári romot/kernelt az ODINNAL a fent leírtak szerint vissza lehet állítani, így eltűnik a figyelmeztető ikon a boot képernyőről. (gyári állapot) A két gyári kernelt hozzáadtam a letöltési listához.
Tesztelve, működik, adatvesztéssel nem jár!

Frissítés 2013-01-05 21:31
SIKERÜLT A CWM ELINDÍTÁSA! Sajnos rosszul volt leírva az XDA-n a bill. kombináció, javítottam a saját kiadásomat is...meglátjuk hogy sikerült-e superuser jogokat adni a telefonnak, újabb frissítés ha továbbjutottam...


Frissítés 2013-01-30 12:17
Sikerült a teljes rootolás, illetve kernel telepítés, javítottam a folyamat esetleges hibáit a leírásban.


Frissítés 2013-01-30 12:30
A gyári állapot visszaállítása bekerült a leírásba.


Frissítés 2013-01-30 22:38
Teljesen sikeres a rootolás!! :ok:  minden TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK. Quadrant Benchmark teszten 800-as órajelen nagyjából 2300 pontot ért el, 1,1-es órajelen pedig több mint 2600-at, ami -lássuk be-, nem rossz egy minitől egy kis szoftveres tuning után, ráadásul így kenterbe veri a Nexust...
Most pedig ledöglök aludni, húzós volt a mai napi meló. Az ágyban asszem megpróbálom a fagyasztós módszert a Titanium Backup PRO-val, meglátjuk mi sül ki belőle.


Frissítés 2013-01-31 13:33
Hajnali 3-ig nyomkodtam a telefont, a Titanium BackUp Proval sikerült MINDEN nem kívánatos programot lefagyasztani, így a menüben meg sem jelennek, sőt, használni sem lehet őket. Természetesen így is maradnak háttérben futó alkalmazások, de ezeket logikus módon nem "akarjuk" fagyasztani. (Play, Google, Galéria..stb) A jó hír viszont, hogy az akksi és adatforgalom zabáló dolgokat lehet fagyasztani, és ugyebár alap mókoló felhasználóként ez a célunk. Proci még mindig 1,126-on, nem fagy, nem akad, nem melegszik. :taps: :taps: :taps: Remélem ez így is marad, és életem első rootolása sikeresnek mondható. Amint sikerül megbarátkoznom az EFS mentéssel, és a TELJES gyári állapot visszaállítására vonatkozó folyamatokkal, valószínűleg törölni fogom a felesleges programokat.


Frissítés 2013-02-04 20:20
A Samsung kidobott egy frissítést ~9-10Mb, gondoltam telepítem...restart után csak a CWM indult el, a telefon  censored ott bootolni. Szóval vagy kapcsoljátok ki az összes frissítést, vagy utasítsátok el az olyan frissítéseket, amik újraindítással járnak.Bocs hogy ritkán frissítek, időm annyi mint néger gyerek ku klux gyűlésen...


Üdv:  Rorschack
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #1 Dátum: 2013, 01 02, 22:56:58 »
Patience-nek koszonom a topikot, motto neked pedig a linket. Delutan ez alapjan akartam nekie esni, de nem voltam eleg magabiztos. Holnap mindenkeppen megcsinalom, es leirom a tapasztalatokat, sot, megigerem hogy meg a heten osszedobok egy magyar valtozatot.
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #2 Dátum: 2013, 01 03, 06:28:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Patience-nek koszonom a topikot, motto neked pedig a linket. Delutan ez alapjan akartam nekie esni, de nem voltam eleg magabiztos. Holnap mindenkeppen megcsinalom, es leirom a tapasztalatokat, sot, megigerem hogy meg a heten osszedobok egy magyar valtozatot.

Nincs mit. Ha elaladsz, vagy kérdés van, szólj, ha tudok segítek, bár sokat még én se nyomkodtam idő hiányában.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #3 Dátum: 2013, 01 03, 10:33:03 »
Komplett magyar leírás készülőben, türelem...  ;)

Doktor úr...a kérdésekre nagyjából megtalálom a választ, thx 4  :google2: DE! Mielőtt véglegesítem a leírást, mindenképpen szeretném ha vetnél rá egy pillantást, hiszen te már a "rutin meg a zévek" kategóriába tartozol.

Jelentkezni fogok ha elkészültem. Szerintem estére kész lesz... :ima:
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #4 Dátum: 2013, 01 03, 11:15:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Komplett magyar leírás készülőben, türelem...  ;)

Doktor úr...a kérdésekre nagyjából megtalálom a választ, thx 4  :google2: DE! Mielőtt véglegesítem a leírást, mindenképpen szeretném ha vetnél rá egy pillantást, hiszen te már a "rutin meg a zévek" kategóriába tartozol.

Jelentkezni fogok ha elkészültem. Szerintem estére kész lesz... :ima:

Megtisztelő.  :ok:
És jelentkezz topikgazdának, így tudod szerkeszteni a hozzászólásokat, különösképpen az elsőt.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #5 Dátum: 2013, 01 03, 12:44:15 »
Mindenképpen úgy lesz, de előbb szeretnék túl lenni az egészen, hogy némi tapasztalattal induljak neki a Mini 2 tulajdonosok segítéséhez. :)
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #6 Dátum: 2013, 01 03, 17:01:02 »
Nos! A rootolás sikeres lett, kicsit lassú a folyamat, mert közben próbálok dolgozni is, de persze olyan vagyok mint egy kölyök karácsonykor. Hamarosan kilövöldözöm a felesleges programokat, és megnézzük mivel lesz több a kis Mini II.

Meló után sanszos hogy nézelődök pár custom rom után, illetve leírom a BLN telepítést is...

5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető makszigáz

 • Hozzászólások: 927
 • Nem: Férfi
 • PDA: SM-G975F S10+
 • PDA ROM: Gyári
Re: Root
« Reply #7 Dátum: 2013, 01 04, 17:47:26 »
Ez remek!Van egy ilyen kis kütyü egy barátomnak és már rágja a fülemet egy ideje,de eddig nem volt magyar leírás ami alapján neki mertem volna fogni!Így ha legközelebb megyek feléjük akkor már el tudom végezni a root-t!Így tehát én is köszönöm,cimbim nevében is! :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #8 Dátum: 2013, 01 17, 22:24:57 »
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy miben különböznek a kernelek?
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #9 Dátum: 2013, 01 18, 12:47:46 »
Sárga háromszögre valakinek valami ötlete?

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #10 Dátum: 2013, 01 18, 13:24:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sárga háromszögre valakinek valami ötlete?

Az normális jelenség. Tudtommal egyelőre nem lehet eltüntetni, bár lehet, hogy a gyári rom vissza tétele megoldaná.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #11 Dátum: 2013, 01 18, 21:43:59 »
Elméletileg a marketben van hozzá egy program triangle away néven talán!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #12 Dátum: 2013, 01 18, 22:24:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elméletileg a marketben van hozzá egy program triangle away néven talán!

Az nagyon nem jó hozzá. :)
S2, S3, Tab, Note a kompatibilis eszközlista.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #13 Dátum: 2013, 01 19, 11:24:19 »
Elnézést, tényleg az a tabomhoz jó!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #14 Dátum: 2013, 01 19, 15:00:13 »
egyelőre senkinek sem ajánlom az xda-n található jelly bean romot ugyanis a gapps telepítése után nem bootol be a készülék csak a recovery-ig, onnan meg hiába telepítem újra a romot ugyan úgy nem bootol be!
Valaki nem talált már jó leírást a helyreállításhoz?
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #15 Dátum: 2013, 01 19, 16:36:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
egyelőre senkinek sem ajánlom az xda-n található jelly bean romot ugyanis a gapps telepítése után nem bootol be a készülék csak a recovery-ig, onnan meg hiába telepítem újra a romot ugyan úgy nem bootol be!
Valaki nem talált már jó leírást a helyreállításhoz?
Konkrétan melyik rom az?

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #16 Dátum: 2013, 01 19, 16:41:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #17 Dátum: 2013, 01 19, 17:00:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos még nem volt szerencsém hozzá. Cm10 kernel van hozzá vagy a régi kernel mellett telepítetted fel?

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #18 Dátum: 2013, 01 19, 17:03:03 »
A régi kernel mellett!Illetve az itt található 1.1 gh-es jena mellett!
Sajnos nem értek nagyon hozzá.... :ima:
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #19 Dátum: 2013, 01 19, 17:06:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A régi kernel mellett!
Sajnos nem értek nagyon hozzá.... :ima:
Backupot csináltál az előző romról?

Egyébként van egy érdekes mondat az oldalon
Since the ROM is tested only on GT-S6500D, it may not work on other Mini 2 models.
A lényege, hogy lehet nem működik más Mini2-ön...csak amelyiken tesztelték...

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #20 Dátum: 2013, 01 19, 17:07:49 »
Az lemaradt.... :(
Odinnal kéne valamit bűvészkednem de nem találok egy leírást sem illetve az alap fájlokat sem!Egyszer elindult működött minden , de amikor újra indítottam hogy felrakjam a gappst onnan nem bootol be csak recoverybe magától!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #21 Dátum: 2013, 01 19, 17:10:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az lemaradt.... :(
Odinnal kéne valamit bűvészkednem de nem találok egy leírást sem illetve az alap fájlokat sem!
Legalább recoveryd van, az jó...

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #22 Dátum: 2013, 01 19, 17:11:30 »
Igen! :taps:
van valami ötleted esetleg?
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #23 Dátum: 2013, 01 19, 17:17:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen! :taps:
van valami ötleted esetleg?
EFS mappát mentettél?Régiókódot, szolgáltatói profilt tartalmazza.
Szerintem egy működőkepés cwm-ből valót kéne telepíteni.
Őszintén szólva 2-3 hete csináltam egy ilyet és nem emlékszem melyik rom volt az.
Letöltöd a romot amit cwm-ből lehet telepíteni és felteszed az sd-re, ez egy zip fájl.
Nyomsz egy factory  resetet majd egy wipe casht. Egyébként ezt csináltad cm telepítés előtt?
Most lehet installálni a romot.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #24 Dátum: 2013, 01 19, 17:20:14 »
Azt hiszem ez volt az...:
You are not allowed to view links. Register or Login