2020, 07 14, 01:53:19

Szerző Téma: Root  (Megtekintve 30550 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Root
« Dátum: 2013, 01 02, 18:02:59 »
"Én ez alapján rootoltam a nejemét:

You are not allowed to view links. Register or Login

Tuti működik." by: You are not allowed to view links. Register or Login

===============================================================

GALAXY MINI 2 ROOTOLÁSA

Figyelem!

-KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
-Garanciavesztéssel csak FÜGGETLEN TELEFONOK ESETÉBEN nem jár – A garancia a készülékre, nem pedig a szoftverre vonatkozik, az android rendszer szabadon módosítható. Természetesen ezt sem cáfolni, sem pedig megerősíteni nem tudta még illetékes ember. Szóval újra hangsúlyozom, KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

Pár rövidítés, csak hogy képben legyünk:

ROOTOLÁS: Androidos eszközünket alap helyzetben sima felhasználóként módosíthatjuk, tehát csak a gyári felülethez nyúlkálhatunk hozzá. A gyári felület csak az általános opciókkal módosítható (háttér, felület, hangok stb stb..) A Rootolás nem jelent mást, mint a "fiókunk" hozzáférési típusának cseréjét, mégpedig egy olyan verzióra, amiben már rendszergazda jogosultságunk van. Ebből adódóan javarészt szabadon módosítható/programozható lesz a készülék.
CWM /ColckWorkMod - Custom recovery az Android telefonokra és tabletekre, amely lehetővé teszi, hogy mentési, helyreállítási, javítási és karbantartási műveleteket végezhessünk el a készüléken. Bővebb leírás: You are not allowed to view links. Register or Login - KÖSZÖNET ÉRTE RUMCAJSZNAK!
Odin - Windows alatt futtatható, Androidos Samsung eszközökhöz szánt program. Ezzel telepíthetsz hivatalos és nem hivatalos romokat/programokat az eszközre.
KERNEL - az operációs rendszer alapja (magja), amely felelős a hardver erőforrásainak kezeléséért (beleértve a memóriát és a processzort is). Tehát, a kernel cseréje lesz az első teendőnk, amennyiben rootolt eszközünket tuningolni szeretnénk.
BLN (BackLightNotify) – BLN beállítás után, nem fogadott hívás/egyéb értesítés esetén bekapcsolja a kapacitív gombok világítását vagy villogását. (Kernel függő)
BUSYBOX – Az áruházból letölthető program, telefonunk testre szabására alkalmas. (parancsok futtatása, kernelbeállítás stb..)
OVOERCLOCK – „Túlhúzás” mely vonatkozhat processzorunk órajelére, vagy memóriánk frekvenciájára. Amennyiben ezt  a feliratot látjuk, jól gondoljuk át mit teszünk, és hogyan.

Letöltések:
ClockWorkMod 5.0.2.8
You are not allowed to view links. Register or Login
ODIN3 v3.0.4
You are not allowed to view links. Register or Login
KIES – Samsung eszközök szinkronizáló programja
You are not allowed to view links. Register or Login
ROOT EXPLORER – összetett fájlkezelő
You are not allowed to view links. Register or Login
Superuser ROOT 3.2 RC2
You are not allowed to view links. Register or Login
Rootolt kernel (1.1 GHz-ig stabilan húzható)
You are not allowed to view links. Register or Login
Gyári ROM/Kernel MAGENTA hálózathoz
You are not allowed to view links. Register or Login
Gyári ROM/Kernel PIROS hálózathoz
You are not allowed to view links. Register or Login
Sárga felkiáltójel eltüntetése és a számláló nullázása
You are not allowed to view links. Register or Login

CWM telepítésének folyamata:

-KIES telepítése az asztali gépünkre (nem kell futnia rootolás alatt, elég ha felpakoljuk az install végén a drivereket)
-Odin indítása, majd a letöltött CWM fájl betallózása a PDA helyre.
-Ha ezzel megvagyunk, az eszközünk „download” módban való indítása,ami a
következőképpen néz ki:

-Beállítások-Alkalmazások-Fejlesztés-USB-hibakeresés bekapcsolása.
-Eszköz kikapcs
-Majd bekapcs, a következő bill. kombinációval (nyomvatartva): Home+Vol Down+Power (BEKAPCSOLÁSIG!)
Ekkor elindul a telefon, és ha mindent jól csináltunk, download mode-ban. FIGYELEM! Amint látjuk a download mode főképernyőjét, nyomjuk meg a VOL UP gombot!

-Csatlakoztassuk az eszközt a géphez
-Az Odinban kapcsoljuk KI a RE-Partitiont, és kapcsoljuk BE az Auto-Rebootot, illetve az F. Reset Time-ot.
-Amennyiben az Odin észlelte a telefont (bal felső sarok – COM port), és mindent rendben találtunk, kattintsunk a START gombra.
-Az eszközünk újraindul (~30sec), s ezzel készen is volnánk.
Újrainduláskor egy figyelmeztető ikon jelenik meg a boot képernyőn, ne ijesszen meg senkit, csak jelzi a gépezet, hogy a telefonunk piszkálva lett. Fogadjuk el a kompromisszumot...

A Super User és a KERNEL telepítése
-Töltsük le, és másoljuk át a ZIP fájlokat az SD kártya bármely mappájába.
-Újabb kikapcsolás, majd a CWM indítása...
-...Indítsuk az eszközt a következő bill. kombinációval (nyomvatartva):  Home+Vol Up+Vol Down+Power (BEKAPCSOLÁSIG!)
-Ha elindult a CWM, a Rumcajsz féle leírásban található infókkal, telepíthető az előzőleg az SD kártyára másolt SuperUser, illetve kernel.
-Ujabb újraindítás, és ha mindent jól csináltunk, működnie kell a következő lépéseknek is (ELVILEG  >:()
-Menüben Superuser ikon, AKTÍV netkapcsolat alatt indítsuk el, és frissítsük.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Az áruházból ingyenesen letölthető Root Checker nevű programmal ellenőrizhetjük hogy sikeres volt-e a rootolás.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginKernel beállítás:
Play áruházból töltsük le a No Frills nevű programot, és állítsuk be a következő értékeket:
-Govenor: PERFORMANCE
-I/O ütemezés: SIO
Ezekkel a beállításokkal a telefon 1,1Ghz-en stabilan fut.
FIGYELEM! Ezt is kizárólag saját felelősségre hajtsd végre!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Az adminisztrátori feladatok elvégzésre két lehetőségünk van:
1. Feltesszük az eszközre a Root Explorer nevű programot, és feltelepítjük.
-Megnyitjuk, és a system/app mappában TÖRÖLNI tudjuk a nem kívánatos, háttérben futó, memória, és adatforgalom zabáló programokat…
-Miután ezzel készen vagyunk, indítsjuk újra az eszközt. TESZTELVE NEM VOLT, NEM AJÁNLOM SENKINEK. GYÁRI PROGRAMOK VISSZAÁLLÍTÁSÁT MÉG NEM PRÓBÁLTAM.

2. Az áruházból letölthető TITANIUM BACKUP PRO progrmmal lefagyaszthatjuk a nem kívánatos programokat. Inkább ezt ajánlom, hiszen így nem módosítjuk a rendszerfájlokat, csak ideiglenesen kiiktatjuk őket.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Gyári állapot visszaállítása:
-Az Odinnal a fentiekkel megegyező módon flasheljük rá a készülékre a letöltések között található gyári rom/kernel megfelelő fájlját.
-Végrehajtás előtt ésszerű mindent lementeni a telefonról, bár az én esetemben még csak a háttérkép sem változott meg, viszont törlődött az összes Odinnal és CWM-el felpakolt app.


Figyelem! Custom romot és egyéb programokat (rendszer) kizárólag a CWM-ből, GYÁRI romot pedig kizárólag az Odinnal tudunk visszatenni.


Frissítés 2012-01-04 0:25
Mivel nem sikerült a CWM-et elindítani (lehet hogy másnak sikerül), visszaraktam a gyári romot/kernelt az ODINNAL a fent leírtak szerint vissza lehet állítani, így eltűnik a figyelmeztető ikon a boot képernyőről. (gyári állapot) A két gyári kernelt hozzáadtam a letöltési listához.
Tesztelve, működik, adatvesztéssel nem jár!

Frissítés 2013-01-05 21:31
SIKERÜLT A CWM ELINDÍTÁSA! Sajnos rosszul volt leírva az XDA-n a bill. kombináció, javítottam a saját kiadásomat is...meglátjuk hogy sikerült-e superuser jogokat adni a telefonnak, újabb frissítés ha továbbjutottam...


Frissítés 2013-01-30 12:17
Sikerült a teljes rootolás, illetve kernel telepítés, javítottam a folyamat esetleges hibáit a leírásban.


Frissítés 2013-01-30 12:30
A gyári állapot visszaállítása bekerült a leírásba.


Frissítés 2013-01-30 22:38
Teljesen sikeres a rootolás!! :ok:  minden TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK. Quadrant Benchmark teszten 800-as órajelen nagyjából 2300 pontot ért el, 1,1-es órajelen pedig több mint 2600-at, ami -lássuk be-, nem rossz egy minitől egy kis szoftveres tuning után, ráadásul így kenterbe veri a Nexust...
Most pedig ledöglök aludni, húzós volt a mai napi meló. Az ágyban asszem megpróbálom a fagyasztós módszert a Titanium Backup PRO-val, meglátjuk mi sül ki belőle.


Frissítés 2013-01-31 13:33
Hajnali 3-ig nyomkodtam a telefont, a Titanium BackUp Proval sikerült MINDEN nem kívánatos programot lefagyasztani, így a menüben meg sem jelennek, sőt, használni sem lehet őket. Természetesen így is maradnak háttérben futó alkalmazások, de ezeket logikus módon nem "akarjuk" fagyasztani. (Play, Google, Galéria..stb) A jó hír viszont, hogy az akksi és adatforgalom zabáló dolgokat lehet fagyasztani, és ugyebár alap mókoló felhasználóként ez a célunk. Proci még mindig 1,126-on, nem fagy, nem akad, nem melegszik. :taps: :taps: :taps: Remélem ez így is marad, és életem első rootolása sikeresnek mondható. Amint sikerül megbarátkoznom az EFS mentéssel, és a TELJES gyári állapot visszaállítására vonatkozó folyamatokkal, valószínűleg törölni fogom a felesleges programokat.


Frissítés 2013-02-04 20:20
A Samsung kidobott egy frissítést ~9-10Mb, gondoltam telepítem...restart után csak a CWM indult el, a telefon  censored ott bootolni. Szóval vagy kapcsoljátok ki az összes frissítést, vagy utasítsátok el az olyan frissítéseket, amik újraindítással járnak.Bocs hogy ritkán frissítek, időm annyi mint néger gyerek ku klux gyűlésen...


Üdv:  Rorschack
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #1 Dátum: 2013, 01 02, 22:56:58 »
Patience-nek koszonom a topikot, motto neked pedig a linket. Delutan ez alapjan akartam nekie esni, de nem voltam eleg magabiztos. Holnap mindenkeppen megcsinalom, es leirom a tapasztalatokat, sot, megigerem hogy meg a heten osszedobok egy magyar valtozatot.
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #2 Dátum: 2013, 01 03, 06:28:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Patience-nek koszonom a topikot, motto neked pedig a linket. Delutan ez alapjan akartam nekie esni, de nem voltam eleg magabiztos. Holnap mindenkeppen megcsinalom, es leirom a tapasztalatokat, sot, megigerem hogy meg a heten osszedobok egy magyar valtozatot.

Nincs mit. Ha elaladsz, vagy kérdés van, szólj, ha tudok segítek, bár sokat még én se nyomkodtam idő hiányában.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #3 Dátum: 2013, 01 03, 10:33:03 »
Komplett magyar leírás készülőben, türelem...  ;)

Doktor úr...a kérdésekre nagyjából megtalálom a választ, thx 4  :google2: DE! Mielőtt véglegesítem a leírást, mindenképpen szeretném ha vetnél rá egy pillantást, hiszen te már a "rutin meg a zévek" kategóriába tartozol.

Jelentkezni fogok ha elkészültem. Szerintem estére kész lesz... :ima:
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #4 Dátum: 2013, 01 03, 11:15:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Komplett magyar leírás készülőben, türelem...  ;)

Doktor úr...a kérdésekre nagyjából megtalálom a választ, thx 4  :google2: DE! Mielőtt véglegesítem a leírást, mindenképpen szeretném ha vetnél rá egy pillantást, hiszen te már a "rutin meg a zévek" kategóriába tartozol.

Jelentkezni fogok ha elkészültem. Szerintem estére kész lesz... :ima:

Megtisztelő.  :ok:
És jelentkezz topikgazdának, így tudod szerkeszteni a hozzászólásokat, különösképpen az elsőt.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #5 Dátum: 2013, 01 03, 12:44:15 »
Mindenképpen úgy lesz, de előbb szeretnék túl lenni az egészen, hogy némi tapasztalattal induljak neki a Mini 2 tulajdonosok segítéséhez. :)
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #6 Dátum: 2013, 01 03, 17:01:02 »
Nos! A rootolás sikeres lett, kicsit lassú a folyamat, mert közben próbálok dolgozni is, de persze olyan vagyok mint egy kölyök karácsonykor. Hamarosan kilövöldözöm a felesleges programokat, és megnézzük mivel lesz több a kis Mini II.

Meló után sanszos hogy nézelődök pár custom rom után, illetve leírom a BLN telepítést is...

5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető makszigáz

 • Hozzászólások: 927
 • Nem: Férfi
 • PDA: SM-G975F S10+
 • PDA ROM: Gyári
Re: Root
« Reply #7 Dátum: 2013, 01 04, 17:47:26 »
Ez remek!Van egy ilyen kis kütyü egy barátomnak és már rágja a fülemet egy ideje,de eddig nem volt magyar leírás ami alapján neki mertem volna fogni!Így ha legközelebb megyek feléjük akkor már el tudom végezni a root-t!Így tehát én is köszönöm,cimbim nevében is! :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #8 Dátum: 2013, 01 17, 22:24:57 »
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy miben különböznek a kernelek?
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #9 Dátum: 2013, 01 18, 12:47:46 »
Sárga háromszögre valakinek valami ötlete?

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #10 Dátum: 2013, 01 18, 13:24:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sárga háromszögre valakinek valami ötlete?

Az normális jelenség. Tudtommal egyelőre nem lehet eltüntetni, bár lehet, hogy a gyári rom vissza tétele megoldaná.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #11 Dátum: 2013, 01 18, 21:43:59 »
Elméletileg a marketben van hozzá egy program triangle away néven talán!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #12 Dátum: 2013, 01 18, 22:24:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elméletileg a marketben van hozzá egy program triangle away néven talán!

Az nagyon nem jó hozzá. :)
S2, S3, Tab, Note a kompatibilis eszközlista.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #13 Dátum: 2013, 01 19, 11:24:19 »
Elnézést, tényleg az a tabomhoz jó!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #14 Dátum: 2013, 01 19, 15:00:13 »
egyelőre senkinek sem ajánlom az xda-n található jelly bean romot ugyanis a gapps telepítése után nem bootol be a készülék csak a recovery-ig, onnan meg hiába telepítem újra a romot ugyan úgy nem bootol be!
Valaki nem talált már jó leírást a helyreállításhoz?
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #15 Dátum: 2013, 01 19, 16:36:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
egyelőre senkinek sem ajánlom az xda-n található jelly bean romot ugyanis a gapps telepítése után nem bootol be a készülék csak a recovery-ig, onnan meg hiába telepítem újra a romot ugyan úgy nem bootol be!
Valaki nem talált már jó leírást a helyreállításhoz?
Konkrétan melyik rom az?

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #16 Dátum: 2013, 01 19, 16:41:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #17 Dátum: 2013, 01 19, 17:00:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos még nem volt szerencsém hozzá. Cm10 kernel van hozzá vagy a régi kernel mellett telepítetted fel?

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #18 Dátum: 2013, 01 19, 17:03:03 »
A régi kernel mellett!Illetve az itt található 1.1 gh-es jena mellett!
Sajnos nem értek nagyon hozzá.... :ima:
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #19 Dátum: 2013, 01 19, 17:06:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A régi kernel mellett!
Sajnos nem értek nagyon hozzá.... :ima:
Backupot csináltál az előző romról?

Egyébként van egy érdekes mondat az oldalon
Since the ROM is tested only on GT-S6500D, it may not work on other Mini 2 models.
A lényege, hogy lehet nem működik más Mini2-ön...csak amelyiken tesztelték...

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #20 Dátum: 2013, 01 19, 17:07:49 »
Az lemaradt.... :(
Odinnal kéne valamit bűvészkednem de nem találok egy leírást sem illetve az alap fájlokat sem!Egyszer elindult működött minden , de amikor újra indítottam hogy felrakjam a gappst onnan nem bootol be csak recoverybe magától!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #21 Dátum: 2013, 01 19, 17:10:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az lemaradt.... :(
Odinnal kéne valamit bűvészkednem de nem találok egy leírást sem illetve az alap fájlokat sem!
Legalább recoveryd van, az jó...

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #22 Dátum: 2013, 01 19, 17:11:30 »
Igen! :taps:
van valami ötleted esetleg?
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #23 Dátum: 2013, 01 19, 17:17:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen! :taps:
van valami ötleted esetleg?
EFS mappát mentettél?Régiókódot, szolgáltatói profilt tartalmazza.
Szerintem egy működőkepés cwm-ből valót kéne telepíteni.
Őszintén szólva 2-3 hete csináltam egy ilyet és nem emlékszem melyik rom volt az.
Letöltöd a romot amit cwm-ből lehet telepíteni és felteszed az sd-re, ez egy zip fájl.
Nyomsz egy factory  resetet majd egy wipe casht. Egyébként ezt csináltad cm telepítés előtt?
Most lehet installálni a romot.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #24 Dátum: 2013, 01 19, 17:20:14 »
Azt hiszem ez volt az...:
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #25 Dátum: 2013, 01 19, 17:22:09 »
Köszönöm ezt megróbálom!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #26 Dátum: 2013, 01 19, 17:36:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm ezt megróbálom!

1.B.) Flash CWM Recovery by Squadzone STOCK ZSLE2 FIRMWARE
2.) Flash Rhan's ROM FULL DEODEXER FIRST via CWM Recovery
3.) Flash Rhan's ROM ICED PLUS v3.2.5 via CWM Recovery.
4.) Reboot and ENJOY !!

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #27 Dátum: 2013, 01 19, 17:38:27 »
Köszönöm :ok:
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #28 Dátum: 2013, 01 19, 17:41:45 »
GY.I.K. -ból hiányzik az EFS mentés fontossága... :shock:

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #29 Dátum: 2013, 01 19, 17:45:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm :ok:

Akkor minden frankó? *#06# imei megmaradt?

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #30 Dátum: 2013, 01 19, 17:47:45 »
Még csak most töltöm a lassú netemmel , de amint megvan írok!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #31 Dátum: 2013, 01 19, 17:52:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Még csak most töltöm a lassú netemmel , de amint megvan írok!
Nincsen mentésed efs-ről akkor szerintem elsőre ne erőltessed a wipeokat.
Esetleg csak a Wipe data/Factory reset-et..gyári beállítások visszaállítása. Törli a telefonmemóriát (utólag telepített programok, névjegyzék, sms-ek, stb), viszont a rendszerben tett módosításokat nem törli! Pl.: Root, törölt gyári alkalmazások, bemásolt csengőhangok, programok, stb.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #32 Dátum: 2013, 01 19, 18:24:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Backupot csináltál az előző romról?

Egyébként van egy érdekes mondat az oldalon
Since the ROM is tested only on GT-S6500D, it may not work on other Mini 2 models.
A lényege, hogy lehet nem működik más Mini2-ön...csak amelyiken tesztelték...

Ez annyit jelent, hogy csak az NFC nélküli modellen van tesztelve. Miután ebből is van 4-5 féle, mint minden Samsung modellből, érthető, ha nincs mindegyiken kipróbálva.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #33 Dátum: 2013, 01 19, 18:54:17 »
Köszönöm szépen mindenkinek !
Most készült el az odin és indult újra a telefonom!
 :taps:


Most következik a backup készítés illetve az efs mappa ki nyerése , és utána adok még egy esélyt a jelly beannek most hogy már tudom a helyreállítást!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #34 Dátum: 2013, 01 19, 18:58:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm szépen mindenkinek !
Most készült el az odin és indult újra a telefonom!
 :taps:


Most következik a backup készítés illetve az efs mappa ki nyerése , és utána adok még egy esélyt a jelly beannek most hogy már tudom a helyreállítást!
:ok:

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #35 Dátum: 2013, 01 20, 10:07:19 »
Hát gyerekek a gapps teszi tönkre a jelly bean-t ! Tegnap megpróbáltam még 2x újra rakni , addig minden működik míg a gapps fel nem kerül!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető Capricorn

 • Hozzászólások: 286
 • Capricorn
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SGN7000
 • PDA ROM: 4.4.4. DU
Re: Root
« Reply #36 Dátum: 2013, 01 20, 11:00:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát gyerekek a gapps teszi tönkre a jelly bean-t ! Tegnap megpróbáltam még 2x újra rakni , addig minden működik míg a gapps fel nem kerül!

A gapps-ot honnan töltötted le? Erről az oldalról? You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #37 Dátum: 2013, 01 22, 00:55:09 »
Igen!
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #38 Dátum: 2013, 01 30, 22:51:28 »
Érdemes figyelni az első hsz-t, folyamatosan frissítem a root-al kapcsolatos dolgokat.
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #39 Dátum: 2013, 01 31, 13:47:42 »
UPDATE  :ima:
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #40 Dátum: 2013, 01 31, 17:25:32 »
UPDATE :ima:
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #41 Dátum: 2013, 02 04, 00:49:55 »
Az oc kernelnek van másik lekötési linkje?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500D-ről
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #42 Dátum: 2013, 02 04, 16:45:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az oc kernelnek van másik lekötési linkje?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500D-ről

FRISSÍTETTEM A LINKET!
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #43 Dátum: 2013, 02 04, 17:16:31 »
Köszönöm

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500D-ről

Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #44 Dátum: 2013, 02 04, 20:16:16 »
FONTOS UPDATE!
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető slevai

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 2089
 • Nem: Férfi
 • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: Root
« Reply #45 Dátum: 2013, 02 04, 21:53:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
FONTOS UPDATE!
Root es egyéb mókolások mellé csináltad az update-et, vagy full gyári rendszerre? Most kaptam asszony telefonjan is az értesítést es most itt vacilalok.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation-ről


visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #46 Dátum: 2013, 02 04, 23:22:32 »
Nagyon meglepődtem, az Antutu-ban a minimmel sikerült elérnem 4544 pontot!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500-ről

Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Re: Root
« Reply #47 Dátum: 2013, 02 04, 23:55:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Root es egyéb mókolások mellé csináltad az update-et, vagy full gyári rendszerre? Most kaptam asszony telefonjan is az értesítést es most itt vacilalok.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation-ről

Rootolva van, és a kernel is az 1.1-es. Jól besz*ptam, mert a frissítés után újraindult a telefon, de csak a CWM-et volt képes bebootolni, a rendszert már nem. Ekkor jött az Odin, a gyári kernel/rom, és a gyalulás, majd rootoltam megint. A számlálónak már teljesen mindegy. Ha kell a frissítés, akkor előbb szüntesd meg a rootolást, frissítsd, majd rootold újra... De ez csak a személyes véleményem. Nézz körül (bár én nem találtam erről semmit) hogy rootolt telefonok hogy reagálnak egy-egy frissítésre... Ebben sajnos még nem nagyon vagyok otthon.

Üdv
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Re: Root
« Reply #48 Dátum: 2013, 02 05, 06:12:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Rootolva van, és a kernel is az 1.1-es. Jól besz*ptam, mert a frissítés után újraindult a telefon, de csak a CWM-et volt képes bebootolni, a rendszert már nem. Ekkor jött az Odin, a gyári kernel/rom, és a gyalulás, majd rootoltam megint. A számlálónak már teljesen mindegy. Ha kell a frissítés, akkor előbb szüntesd meg a rootolást, frissítsd, majd rootold újra... De ez csak a személyes véleményem. Nézz körül (bár én nem találtam erről semmit) hogy rootolt telefonok hogy reagálnak egy-egy frissítésre... Ebben sajnos még nem nagyon vagyok otthon.

Üdv


Rootolt telefonra nem jön frissítés, mert az már custom. Azt viszont nem tudom, hogy ha visszateszed odinnal a gyári FW-t, akkor arra mit lép a rendszer.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető slevai

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 2089
 • Nem: Férfi
 • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: Root
« Reply #49 Dátum: 2013, 02 05, 08:33:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Rootolva van, és a kernel is az 1.1-es. Jól besz*ptam, mert a frissítés után újraindult a telefon, de csak a CWM-et volt képes bebootolni, a rendszert már nem. Ekkor jött az Odin, a gyári kernel/rom, és a gyalulás, majd rootoltam megint. A számlálónak már teljesen mindegy. Ha kell a frissítés, akkor előbb szüntesd meg a rootolást, frissítsd, majd rootold újra... De ez csak a személyes véleményem. Nézz körül (bár én nem találtam erről semmit) hogy rootolt telefonok hogy reagálnak egy-egy frissítésre... Ebben sajnos még nem nagyon vagyok otthon.

Üdv

Nem rootoltam még a telefonját, így nincs ilyen gondom. Kipróbálom majd ma a frissítést, de nem hiszem hogy szűz rendszeren is ilyen galibát okozhatna, azóta visszavonta volna már a samu a frissítést. Eddig még nem volt szükség a telefon mókolására, teszi a dolgát szépen, gyors is. Előtte Galaxy 3 volt neki, azt muszáj voltam széttúrni, de ezzel teljesen meg van elégedve még :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #50 Dátum: 2013, 02 05, 08:38:11 »
Hat a lenyeg a lenyeg, hogy ez a frissites jol szajbarugja a rootolast. Root nelkuli telefonon 100% hogy nem lesz gond vele. 9 mega, es rendszer stabilizalassal kapcsolatos a friss. Miutan tul vagy rajta jelezd hogy mi a stajsz :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500-ről

5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető slevai

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 2089
 • Nem: Férfi
 • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Root
« Reply #51 Dátum: 2013, 02 05, 09:34:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hat a lenyeg a lenyeg, hogy ez a frissites jol szajbarugja a rootolast. Root nelkuli telefonon 100% hogy nem lesz gond vele. 9 mega, es rendszer stabilizalassal kapcsolatos a friss. Miutan tul vagy rajta jelezd hogy mi a stajsz :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500-ről
Nos nem bírtam megállni, felraktam most. Lefutott hibátlanul a frissítés, minden rendben. Igazából nem tudom mi változott, eddig is stabil volt a rendszer. Inkább egy kis ICS, vagy JB jönne már :shock:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #52 Dátum: 2013, 02 05, 10:25:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nos nem bírtam megállni, felraktam most. Lefutott hibátlanul a frissítés, minden rendben. Igazából nem tudom mi változott, eddig is stabil volt a rendszer. Inkább egy kis ICS, vagy JB jönne már :shock:

Várható volt hogy nem lesz gebasz :) Én még tegnap este kénytelen voltam gyalulni oridzsire, és újra rootolni. A frissítést fel sem raktam, majd ha jön ICS vagy JB foglalkozok a frissítgetéssel... :hmm: Tegnap még kipróbáltam a Dive-ot (mert az online fiókomra kaptam egy üzenetet, hogy fúdekirály használjad), mondanom sem kell, hogy egyik opciója sem működött, pedig fél órát szenvedtem vele. Támogatási listában szerepel a készülék, de valahogy kimaradt a kompatibilitási szekcióból :D Párom SGS II-jén tökéletesen működik, nagyjából 2 perc alatt bemérte a GPS...
JB-t a mininek is mostideazonnalmá'he!!  :ima:
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #53 Dátum: 2013, 02 05, 23:07:21 »
Szerintetek mikorra várható, ha egyáltalán lehetséges a jb?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500-ről

Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #54 Dátum: 2013, 02 05, 23:30:00 »
Szeptemberben kozzetett egy listat a samsung a jb-t es az ics-t illetoen, amiben szerepelt a jena is. Tobb olyan telefon is volt koztuk amik azota megkaptak a ket friss. valamelyiket. Ergo vagy sorra kerul a csoppseg is, vagy a keves eladott darabszamra hivatkozva nem lesz belole semmi. Irni viszont erdemes a kozponti samsung mailcimre, hatha sokan erdeklodtek mar a frissites utan, igy talan hamarabb lesz belole valami...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500-ről

5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #55 Dátum: 2013, 02 06, 16:00:58 »
:o

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500-ről

Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #56 Dátum: 2013, 02 08, 23:47:26 »
Meg mindig nem talaltam hasznalhato BLN "kernelt" szoval ha valaki korabban lementette az legyen szives jelezze, frissitenem a leirast ezzel kapcsolatban...

Koszonom! :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500-ről

5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #57 Dátum: 2013, 04 10, 13:55:33 »
Mini2 őt kapott ma az asszony.
Én csak egyszerűen rootolni szeretném.
Jól értem,hogy először a CWM-et kell feltennem odinnal, majd CWM-ből a Superuser ROOT 3.2 RC2-őt?
Illetve mindenképpen ajánlott a V3-as odin?
Én eddig az 1.85-öt használtam.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Re: Root
« Reply #58 Dátum: 2013, 04 10, 14:14:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mini2 őt kapott ma az asszony.
Én csak egyszerűen rootolni szeretném.
Jól értem,hogy először a CWM-et kell feltennem odinnal, majd CWM-ből a Superuser ROOT 3.2 RC2-őt?
Illetve mindenképpen ajánlott a V3-as odin?
Én eddig az 1.85-öt használtam.

Igen, ebben a sorrendben. Csak rootolni az is jó szerintem. Viszont mielőtt elkezded, jó ha tudod, nem lehet eltüntetni a nyomokat, nem lehet a számlálót nullázni. Szóval óvatosan.

T2S3

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Re: Root
« Reply #59 Dátum: 2013, 04 10, 14:46:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen, ebben a sorrendben. Csak rootolni az is jó szerintem. Viszont mielőtt elkezded, jó ha tudod, nem lehet eltüntetni a nyomokat, nem lehet a számlálót nullázni. Szóval óvatosan.

T2S3

Tehát a Triangle away nem jó minire?
Odinról mi a véleményed?
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Re: Root
« Reply #60 Dátum: 2013, 04 10, 14:59:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tehát a Triangle away nem jó minire?
Odinról mi a véleményed?

A Triangle csak S2-től felfelé jó. Ráadásul ami jó lenne pl. az Y-ra, az se jó hozzá. :(
Az odin szerintem mindegy. Akkor érdekes, ha nem csak rootolsz, hanem romot teszel fel, mert mást kell hozzá tallózni, mint pl az SGS/SGS2-nél.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Re: Root
« Reply #61 Dátum: 2013, 04 11, 07:23:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A Triangle csak S2-től felfelé jó. Ráadásul ami jó lenne pl. az Y-ra, az se jó hozzá. :(
Az odin szerintem mindegy. Akkor érdekes, ha nem csak rootolsz, hanem romot teszel fel, mert mást kell hozzá tallózni, mint pl az SGS/SGS2-nél.

Igazából az egyetlen dolog,amiért szükség lenne a rootra az az,hogy a TB-vel kidobáljam neki a felesleges appokat.
Bár viszonylag normális belső memória mérete miatt lehet,hogy felesleges is.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #62 Dátum: 2013, 04 11, 09:22:43 »
Itt: You are not allowed to view links. Register or Login az írják,hogy a Triangle Away már működik az Mini2-őn is. :taps:
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #63 Dátum: 2013, 04 11, 09:40:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Itt: You are not allowed to view links. Register or Login az írják,hogy a Triangle Away már működik az Mini2-őn is. :taps:

Király. :) Amikor én ezzel foglalkoztam utoljára, akkor még a TA 2.6 volt csak, az nem ment. Azóta a polcon van a dobozában elcsomagolva...
Este megnézem,és ha tényleg működik, megy a nyitóba is, köszi az infót.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #64 Dátum: 2013, 04 11, 09:45:02 »
Új CWM is van: You are not allowed to view links. Register or Login
Az 1.hsz-ben lévő link sajnos már nem él.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #65 Dátum: 2013, 04 11, 10:03:47 »
Magáról a rom felrakásának menetéről nem lehetne egy rövid leírást az 1.HSZ-be?
Említetted,hogy másként megy, mint az SGS/SGS2 esetében.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #66 Dátum: 2013, 04 11, 10:22:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Magáról a rom felrakásának menetéről nem lehetne egy rövid leírást az 1.HSZ-be?
Említetted,hogy másként megy, mint az SGS/SGS2 esetében.

Nem másképp, csak más fájlok is lehetnek, pl. bootloader, ami miatt olyan odin kell, ahová ezt is be tudod tallózni. A 1.85 is ilyen, ami S2-höz is jó. Leírás:
You are not allowed to view links. Register or Login

Most csak ennyire fussa, melózok, este meg gyerekezek, el vagyok úszva. A hétvégén megcsinálom, ha addig rorschack nem teszi. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #67 Dátum: 2013, 04 11, 10:36:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem másképp, csak más fájlok is lehetnek, pl. bootloader, ami miatt olyan odin kell, ahová ezt is be tudod tallózni. A 1.85 is ilyen, ami S2-höz is jó. Leírás:
You are not allowed to view links. Register or Login

Most csak ennyire fussa, melózok, este meg gyerekezek, el vagyok úszva. A hétvégén megcsinálom, ha addig rorschack nem teszi. :)

Értem.Részemre ennyi infó elég is. :D
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #68 Dátum: 2013, 04 12, 20:01:54 »
Van már róla valami infó,hogy mikor jön a JB mini2-re?
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #69 Dátum: 2013, 04 13, 00:45:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Király. :) Amikor én ezzel foglalkoztam utoljára, akkor még a TA 2.6 volt csak, az nem ment. Azóta a polcon van a dobozában elcsomagolva...
Este megnézem,és ha tényleg működik, megy a nyitóba is, köszi az infót.

Működött a Triangle?
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #70 Dátum: 2013, 04 13, 21:23:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Működött a Triangle?

Működik. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #71 Dátum: 2013, 04 15, 13:18:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Működik. :)

Szuper.
Mondjuk az asszony egyelőre letiltott mindenféle rootolásról. :D
Mondom magamban,majd ráveszem azzal,hogy a GPSconfig átírása nélkül nehezen lesz GPS jele.Hát nem talált vagy 15 mp alatt. :D
Mondjuk,ha egyszer megkapná a JB-t,akkor rakhatom vissza,majd kézzel az appokat TB hiányában. >:(
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #72 Dátum: 2013, 04 23, 13:10:39 »
Itt is van egy megoldás a rootra és a CWM-re :
You are not allowed to view links. Register or Login

Kérdés,hogy az 1.hsz-ben lévő megoldás  vagy ez az újabb,jobb?
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető zlatan

 • Hozzászólások: 3213
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO Primo
 • PDA: iPhone 7, iPad 2017
 • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Root
« Reply #73 Dátum: 2013, 04 23, 13:37:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Itt is van egy megoldás a rootra és a CWM-re :
You are not allowed to view links. Register or Login

Kérdés,hogy az 1.hsz-ben lévő megoldás  vagy ez az újabb,jobb?

UPDATE:
Itt vannak a legfrissebb CWM-ek és ROOT fájlok.
You are not allowed to view links. Register or Login
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #74 Dátum: 2013, 04 27, 23:50:32 »
ÚÚÚ srácok. Újra itt. Egy csöppecskét ki voltam vonva a forgalomból.  :( SORRY! :oops:
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető rorschack

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 31
 • Nem: Férfi
 • EX O2 hckr
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: SG Mini II, SGS II
 • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
 • Skype: dorzikee
Re: Root
« Reply #75 Dátum: 2013, 04 27, 23:53:29 »
Nekem azóta műxik rendesen az első root, nincs gondom vele. XDA-n megtalálható minden hozzá, sajnos a linkek folyamatosan változnak, nincs érkezésem frissíteni őket. JB vagy ICS után túrtam nagyon sokat, nem lesz ebből semmi sem úgy gondolom... Hamarosan újra frissítem a letöltési linkeket, és javítom a hiányosságokat, hibákat. Amennyiben kérdés van, vagy segítség kell, írjatok pü-t, hamarabb észreveszem. KÖSZI A TÜRELMET!!!
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető davidjuhasz98

 • Hozzászólások: 3
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: S6500DXXLK2
 • PDA ROM: S6500DXXLK2
Re: Root
« Reply #76 Dátum: 2013, 05 10, 14:51:39 »
Helo Mindenkinek. Olyan gondol volna hogy félig megvagyok a rootolással, ez azt jelenti hogy egyedül ez a superuseres cuccos nem műkszik. Tehát kikapcsolom a telót majd home+vol UP+vol Down+ Power és beadja  recoveryt. Eddig minden rendben, belépek az -apply update from sd card mappába, minden no egyet kivéve az azt írja:
-Yes - Istall /sdcard/update.zip rányomok és :  E: Can't oen /sdcard/update.zip
(No such file or directory)
Installation aborted.
Kérlek segítsetek minél hamarabb. Nem akarok félbehagyott munkát.
Már csak tényleg ez maradt, S.O.S. Bár még azon gondolkodom, hogy ki ki kéne bontani a Rar-t és csak utána rátenni. Nemtom Segítség légyszives!!!!!

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #77 Dátum: 2013, 05 10, 15:09:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Helo Mindenkinek. Olyan gondol volna hogy félig megvagyok a rootolással, ez azt jelenti hogy egyedül ez a superuseres cuccos nem műkszik. Tehát kikapcsolom a telót majd home+vol UP+vol Down+ Power és beadja  recoveryt. Eddig minden rendben, belépek az -apply update from sd card mappába, minden no egyet kivéve az azt írja:
-Yes - Istall /sdcard/update.zip rányomok és :  E: Can't oen /sdcard/update.zip
(No such file or directory)
Installation aborted.
Kérlek segítsetek minél hamarabb. Nem akarok félbehagyott munkát.
Már csak tényleg ez maradt, S.O.S. Bár még azon gondolkodom, hogy ki ki kéne bontani a Rar-t és csak utána rátenni. Nemtom Segítség légyszives!!!!!

1. Tettél fel Custom recovery-t? A gyárival ugyanis nem megy.
2. Cak zip telepíthető recovery-ből, minden mást ki kell bontani.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető davidjuhasz98

 • Hozzászólások: 3
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: S6500DXXLK2
 • PDA ROM: S6500DXXLK2
Re: Root
« Reply #78 Dátum: 2013, 05 10, 15:18:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
1. Tettél fel Custom recovery-t? A gyárival ugyanis nem megy.
2. Cak zip telepíthető recovery-ből, minden mást ki kell bontani.


Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva itt akadtam meg, de most már félig megoldottam, ugyanis belementem a install zip from sd card-ba majd a choose zip from internal sd cardba és ott az update.zip/  telepítettem ami sikerült is. Csakhogy utána rebootoltam és a leirtak alapján interneten keresztül beléptem a super userbe. Ott frissítés már MAJDNEM MEGVOLT minden zöld és az utolsó :  Gaining root acces_ nem sikerült! pirossal, mit rontottam el?

Nem elérhető davidjuhasz98

 • Hozzászólások: 3
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: S6500DXXLK2
 • PDA ROM: S6500DXXLK2
Re: Root
« Reply #79 Dátum: 2013, 05 10, 15:28:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva itt akadtam meg, de most már félig megoldottam, ugyanis belementem a install zip from sd card-ba majd a choose zip from internal sd cardba és ott az update.zip/  telepítettem ami sikerült is. Csakhogy utána rebootoltam és a leirtak alapján interneten keresztül beléptem a super userbe. Ott frissítés már MAJDNEM MEGVOLT minden zöld és az utolsó :  Gaining root acces_ nem sikerült! pirossal, mit rontottam el?

Kérdésedre a válasz igen 5.0.2.8-as + 3.2-es veriójú S.U.

Nem elérhető attika79

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 5475
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
 • PDA: Pixel 2XL / Samsung Galaxy S10e
 • PDA ROM: 10 / 9
Re: Root
« Reply #80 Dátum: 2013, 05 27, 16:41:24 »
Sziasztok!

Szerintetek egy függetlenített hogy reagálna egy független gyári ROM-ra? Rootoltam az 1.hsz alapján sikerrel, feltettem az ajánlott kernelt, most nem tud wifire csatlakozni, elhalványodik a "bekapcsolás" felirat, úgy marad. Elindítanám újra szüzen, gyári rom+root+stop, de kicsit tanácstalankodok  ROM kérdésben. Valaki esetleg tipp, tapasztalat?  :)
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #81 Dátum: 2013, 05 27, 17:46:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Szerintetek egy függetlenített hogy reagálna egy független gyári ROM-ra? Rootoltam az 1.hsz alapján sikerrel, feltettem az ajánlott kernelt, most nem tud wifire csatlakozni, elhalványodik a "bekapcsolás" felirat, úgy marad. Elindítanám újra szüzen, gyári rom+root+stop, de kicsit tanácstalankodok  ROM kérdésben. Valaki esetleg tipp, tapasztalat?  :)

Független rom mindig mehet függő készülékre is.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető attika79

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 5475
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
 • PDA: Pixel 2XL / Samsung Galaxy S10e
 • PDA ROM: 10 / 9
Re: Root
« Reply #82 Dátum: 2013, 05 27, 18:14:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Független rom mindig mehet függő készülékre is.

Így van. Köszönöm azért. XEH-rá ment+root. Tökéletes, megmaradt minden.   :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sludgeboy

 • Hozzászólások: 1
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
  • diaképek
 • PDA: Samsung Galaxy SII
 • PDA ROM: Omega v24 XWLSW
Re: Root
« Reply #83 Dátum: 2013, 07 14, 08:52:42 »
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni az asszony nyaggat, hogy nem "reklám mentes" a telója old meg te vagy a férfi na szóval az első oldalon lévő leírás még aktuális? Csak mert azóta, kb két három hete volt egy frissítés most nincs nálam a teló nem tudok adatokat mondani róla milyen verzióra frissített.Illetőleg az első linknél már elakadtam a CWM halott linkre mutat.És egy ilyen művelet alkalmával törlődik minden adat ha mégis rádózerolnám az "új" romot?Bocs a sok hülye kérdésért csak nem vagyok még túl jártas ebben a dologban illetve nem szeretném elkefélni a telót sem.
Bónusz kérdés az mi a francért van ha belépek az oldalra elvileg be vagyok jelentkezve mégis olyan mintha csak külsősként böngészném az oldalt?Értem ezalatt a linkek nem jelennek meg ugye ott van, hogy regisztráljak vagy lépjek be ami meg is történt de mégis ugyan úgy visszadob mintha nem léptem volna be.Csak ugye ezáltal a linkekre sem tudok ráklikkelni mert rejtettek.A hiba az én készülékemben van?
köszi
"Dead but dreaming for her light, at the gates, of silent memory"

Nem elérhető jules13

 • Hozzászólások: 288
 • PFC Fan
 • PDA: galaxy s2
 • PDA ROM: 4.1.2
Re: Root
« Reply #84 Dátum: 2013, 07 14, 18:57:18 »
hali. tudna valaki segiteni abban,h miért nem jön elő a recoveri mod? rootoltam,van sárga 3szög,de nem tudom előhozni,h feltegyek egy romot!  :shock:  :ima:

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #85 Dátum: 2013, 07 14, 19:39:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hali. tudna valaki segiteni abban,h miért nem jön elő a recoveri mod? rootoltam,van sárga 3szög,de nem tudom előhozni,h feltegyek egy romot!  :shock:  :ima:

Nagyon el kell találni a négy gomb nyomását egyszerre. Próbálkozni kell sokat.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető jules13

 • Hozzászólások: 288
 • PFC Fan
 • PDA: galaxy s2
 • PDA ROM: 4.1.2
Re: Root
« Reply #86 Dátum: 2013, 07 14, 20:56:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon el kell találni a négy gomb nyomását egyszerre. Próbálkozni kell sokat.

de ez eddig nem okozott problémát! most vmi más gebasz lehet!  :shock:

Nem elérhető jules13

 • Hozzászólások: 288
 • PFC Fan
 • PDA: galaxy s2
 • PDA ROM: 4.1.2
Re: Root
« Reply #87 Dátum: 2013, 07 14, 20:59:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon el kell találni a négy gomb nyomását egyszerre. Próbálkozni kell sokat.

tudnál egy 4 fájlos romot ajánlani? és ha igen,elmondanád melyiket melyik helyre kell tenni az odinban?  :shock:  :ima:

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #88 Dátum: 2013, 07 14, 23:31:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
tudnál egy 4 fájlos romot ajánlani? és ha igen,elmondanád melyiket melyik helyre kell tenni az odinban?  :shock:  :ima:

Sajna nem, nem láttam a minit vagy fél éve. Azóta a dobozában van a szekrényben.:)
Odin elég egyértelmű, a fájloknak a nevében benne van, hogy hová kell tallózni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető jules13

 • Hozzászólások: 288
 • PFC Fan
 • PDA: galaxy s2
 • PDA ROM: 4.1.2
Re: Root
« Reply #89 Dátum: 2013, 07 15, 20:01:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajna nem, nem láttam a minit vagy fél éve. Azóta a dobozában van a szekrényben.:)
Odin elég egyértelmű, a fájloknak a nevében benne van, hogy hová kell tallózni.

oké,de hol találok 4 fájlos romot? mert az egy fájlostol nem jön rendbe,ez már biztos!  :shock:

Nem elérhető Grisa57

 • Hozzászólások: 34
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • Navigáció / Navigation: Három betűs :)
 • PDA: Samsung Galaxy S8
 • PDA ROM: G950FXXU1CRAP
Re: Root
« Reply #90 Dátum: 2013, 09 13, 21:07:41 »
Sárga 3szög-eltüntetés, műkszik! Köszi az infót!  ;) :taps:

Nem elérhető szobbal

 • Hozzászólások: 17
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO, Google
 • PDA: P3300 HTC Artemis / Galaxy S Advance
 • PDA ROM: P3300 /Winmob 6.2/ Galaxy S Advance /Jelly Bean stock/ CC 8.0
Re: Root
« Reply #91 Dátum: 2013, 09 19, 17:22:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Így van. Köszönöm azért. XEH-rá ment+root. Tökéletes, megmaradt minden.   :ok:

Kicsi a világ itt is találkozunk! :)
A páromnak mini2-je van és belassult. Csak odinos moddal lehet rootolni? hogy kicsit kitakarítsam?
Semmi mást nem akarok csak egy sima root-ot. meg esetleg egy recovery-t.
A leírás kicsit fura nekem. Mivel kezdjek? és hogy?
Köszi :)

Nem elérhető kissati66

 • Hozzászólások: 142
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: iGO
 • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
 • PDA ROM: 7.0 Nougat G35FXXU1DQGQ
Re: Root
« Reply #92 Dátum: 2013, 09 20, 11:37:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsi a világ itt is találkozunk! :)
A páromnak mini2-je van és belassult. Csak odinos moddal lehet rootolni? hogy kicsit kitakarítsam?
Semmi mást nem akarok csak egy sima root-ot. meg esetleg egy recovery-t.
A leírás kicsit fura nekem. Mivel kezdjek? és hogy?
Köszi :)
Bár lehet nem nekem szólt a kérdés, de én a nejemét így csináltam kb 2 hete: a recoveryt letöltöd You are not allowed to view links. Register or Login, ezt odinnal felteszed, majd a frissítést You are not allowed to view links. Register or Login már az új recovery-ből. Roothoz letöltöd You are not allowed to view links. Register or Login és recoveryből felteszed majd amikor bebootolt a telefon azonnal lemented az EFS mappát, pl Root Explorerrel.

Nem elérhető szobbal

 • Hozzászólások: 17
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: IGO, Google
 • PDA: P3300 HTC Artemis / Galaxy S Advance
 • PDA ROM: P3300 /Winmob 6.2/ Galaxy S Advance /Jelly Bean stock/ CC 8.0
Re: Root
« Reply #93 Dátum: 2013, 09 24, 12:30:01 »
Értem. köszi. akkor elkerülhetetlen az odin. :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről


Nem elérhető attika79

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 5475
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
 • PDA: Pixel 2XL / Samsung Galaxy S10e
 • PDA ROM: 10 / 9
Re: Root
« Reply #94 Dátum: 2013, 11 05, 15:07:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsi a világ itt is találkozunk! :)
A páromnak mini2-je van és belassult. Csak odinos moddal lehet rootolni? hogy kicsit kitakarítsam?
Semmi mást nem akarok csak egy sima root-ot. meg esetleg egy recovery-t.
A leírás kicsit fura nekem. Mivel kezdjek? és hogy?
Köszi :)
Igen, kicsi a világ. ;) :)

Gyerekek ez a Mini2 az itthoni főnökömmel együtt a padlóra tesz.... már nem tudok mit kitalálni. A root jog szellemesdit játszik - néha van, néha nincs. Recovery egyszer betölt, egyszer nem, tel.számokhoz beállított csengőhang magától resetelődik, külső ébresztő app ami minden más kütyün perfekt, ezen random ébreszt.... Egyszerűen ez az első telefon amire nem tudok mit kitalálni. Agyon odinoztam már, szanaszét wipe-oltam, Class10-es SD van benne, egyszerűen block...meg kapom az ívet is rendesen...  :hmm: :)
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #95 Dátum: 2013, 11 05, 15:21:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen, kicsi a világ. ;) :)

Gyerekek ez a Mini2 az itthoni főnökömmel együtt a padlóra tesz.... már nem tudok mit kitalálni. A root jog szellemesdit játszik - néha van, néha nincs. Recovery egyszer betölt, egyszer nem, tel.számokhoz beállított csengőhang magától resetelődik, külső ébresztő app ami minden más kütyün perfekt, ezen random ébreszt.... Egyszerűen ez az első telefon amire nem tudok mit kitalálni. Agyon odinoztam már, szanaszét wipe-oltam, Class10-es SD van benne, egyszerűen block...meg kapom az ívet is rendesen...  :hmm: :)

Ha ez vigasztal, a Tab2-t otthon lassan hetente kell rootolni, mert állandóan eltűnik. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető attika79

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 5475
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
 • PDA: Pixel 2XL / Samsung Galaxy S10e
 • PDA ROM: 10 / 9
Re: Root
« Reply #96 Dátum: 2013, 11 05, 15:24:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha ez vigasztal, a Tab2-t otthon lassan hetente kell rootolni, mert állandóan eltűnik. :)
Ezt kifogtuk...  ::) ;D nem is értem :hmm:
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gazsi

 • Hozzászólások: 1
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: GT-S6500D
 • PDA ROM: GINGERBREAD.XXMD1
Re: Root
« Reply #97 Dátum: 2013, 11 23, 17:47:52 »
Üdv. Én is megcsináltam az itt található leírás alapján a rootolást. Sikerült is elsőre. Köszönet a leírásért. :) Viszont.: azt vettem észre,hogy azóta lassabb a telefon! És ha például felhívnak alig tudom felvenni. Pedig minden jól működik rajta. Van supruser tudok is jogokat adni programoknak. Nem tudom mi lehet ennek a lassulásnak az oka. Még a csengőhang is akadozik mikor csörög. A rom gyári azt nem cseréltem. CWM+root.
Lehet hogy a gyári rom nem maradhat?

Nem elérhető maffia9

 • Hozzászólások: 30
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: Samsung Galaxy Tab p1000
 • PDA ROM: Cm10 jelly bean
Re: Root
« Reply #98 Dátum: 2013, 12 28, 21:46:16 »
Valakinek van 4 fájlos odin visszaállítója??
 :ima:
Chuck Norris végigcsinálta a super mario-t.........balra.

Nem elérhető M4rkoo69

 • Hozzászólások: 10
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: Samsung Galaxy S4 mini
 • PDA ROM: I9195xxuamf6
Re: Root
« Reply #99 Dátum: 2014, 01 04, 09:31:28 »
Sziasztok!
Mi most a legkönnyebb rootolási mód Mini2-re? pl a SGS Plus-omon egyetlen fájl recoveryből valo telepítésével sikerült. Mini II-re is van hasonló már?

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #100 Dátum: 2014, 01 04, 11:17:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Mi most a legkönnyebb rootolási mód Mini2-re? pl a SGS Plus-omon egyetlen fájl recoveryből valo telepítésével sikerült. Mini II-re is van hasonló már?

Tessék:
You are not allowed to view links. Register or Login
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető tomasso88

 • Hozzászólások: 1
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: Iphone 3 GS
 • PDA ROM: Ios 7.0
Re: Root
« Reply #101 Dátum: 2014, 01 08, 19:24:00 »
Sziasztok ! Rootolnám a Galaxy 2es Mini telefonomat a leírtak alapján csak egy helyen mindig elakadok a telefont nem tudja pontosan azonosítani a Kies program és a Windows is " kérdőjeles " Samsung Device-ként kezeli. pedig felraktam külön az USB drivert is, és így az Odin sem látja a COM portokon a telefont. Segítséget kérnék hogy mi a teendő ebben az esetben.

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #102 Dátum: 2014, 01 08, 19:51:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok ! Rootolnám a Galaxy 2es Mini telefonomat a leírtak alapján csak egy helyen mindig elakadok a telefont nem tudja pontosan azonosítani a Kies program és a Windows is " kérdőjeles " Samsung Device-ként kezeli. pedig felraktam külön az USB drivert is, és így az Odin sem látja a COM portokon a telefont. Segítséget kérnék hogy mi a teendő ebben az esetben.

Szedd le a kiest, és úgy próbáld.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető violagabor

 • Hozzászólások: 1
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: SAMSUNG GT-S6500D
 • PDA ROM: CyanogenMod 10.1 for Samsung Galaxy Mini 2
Re: Root
« Reply #103 Dátum: 2014, 04 04, 12:07:03 »
Helló Mindenki!
samsung galax mini 2 (s6500) egy butaságomból adódóan felszaladt egy cm10.2 :)
de a gapps ot nem flasheli ! google play mindenre azt írja hogy telepítve , de hát nem ......
nem ragaszkodom a playhez , tud valaki olyat mint a play ? nem számít ha külföldi , csak pár apróságot felraknék!
már belefáradtam a bütykölésbe.... cwm 6.0.4.5 el csak a download menü kel életre, az 5.0.2.8 on nem telepítí a gapps ot sem meg a cm et sem,  a többi cwm re meg azt írja az odin hogy invalid ,vagyis volt még egy valami twrp build 3 :) egyedül ebből tudtam flashelni de ha ezt hagyom fennt akkor akármilyen reset...... mindig a kernel menü indul el.....
 a telefon működik 6.0.4.5 cwm + cm10.2 de már nincs türelmem több cwm et próbálni.............
elég ha pár appot rá tudok tenni :)
A Segítséget előre is köszönöm :)

Nem elérhető drmotto

 • FÓRUMGAZDA
 • Örökös tag
 • *****
 • Hozzászólások: 6351
 • Nem: Férfi
 • Márklár
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
 • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Root
« Reply #104 Dátum: 2014, 04 04, 12:35:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Helló Mindenki!
samsung galax mini 2 (s6500) egy butaságomból adódóan felszaladt egy cm10.2 :)
de a gapps ot nem flasheli ! google play mindenre azt írja hogy telepítve , de hát nem ......
nem ragaszkodom a playhez , tud valaki olyat mint a play ? nem számít ha külföldi , csak pár apróságot felraknék!
már belefáradtam a bütykölésbe.... cwm 6.0.4.5 el csak a download menü kel életre, az 5.0.2.8 on nem telepítí a gapps ot sem meg a cm et sem,  a többi cwm re meg azt írja az odin hogy invalid ,vagyis volt még egy valami twrp build 3 :) egyedül ebből tudtam flashelni de ha ezt hagyom fennt akkor akármilyen reset...... mindig a kernel menü indul el.....
 a telefon működik 6.0.4.5 cwm + cm10.2 de már nincs türelmem több cwm et próbálni.............
elég ha pár appot rá tudok tenni :)
A Segítséget előre is köszönöm :)

Az amazon market van még, ami olyan, de ahhoz meg amazon reg+app kell
Jó gapps-ot szedtél hozzá le? Attól, hogy a play szerint fent van, még tudod telepíteni. Próbáld meg úgy, hogy nem telefonról telepítesz, hanem pc-ről. Ot ta playen rányomsz a telepítve gombra, és simán feltolja megint.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető gomboc-artur

 • Hozzászólások: 1064
 • PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
 • PDA ROM: mkf
Re: Root
« Reply #105 Dátum: 2014, 06 06, 16:00:12 »
hali a s6500D hogy kell root-olni

köszi ga

Nem elérhető Zsoltinho17

 • Hozzászólások: 110
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • Navigáció / Navigation: IGO
 • PDA: Samsung Galaxy A5 2016
 • PDA ROM: 6.0.1
Re: Root
« Reply #106 Dátum: 2014, 06 24, 09:16:09 »
Jó napot.Az lenne a kérdésem hogy ha fel rakok egy cyanogemod 11 akkor vagy más főzött romot akkor nem látja a telóm az sd kártyámat.meg nyitom a gallériát és azt írja nem elérhető külső tárhely.recovery modba meg valami hibát ír ki ha hard resetelek.

Nem elérhető blackrider

 • Hozzászólások: 21
 • PDA: Asus Padfone S
 • PDA ROM: Kitkat 4.4.2
Re: Root
« Reply #107 Dátum: 2014, 09 02, 14:58:15 »
Sziasztok!! Lenne egy nagy gondom a leányom mini-jével és gondoltam hátha tud vki vmi okosságot irni nekem ebben a témában!
A felálás a következő: a teló bekapcsolásakor bejön a samsung felirat majd rezeg 1x-szünet-rezeg2x-szünet-rezeg 1x majd ujraindul, tehát nem lehet be sem kapcsolni. Gondoltam odin a barátom és feltettem vele a CWM 5.0.2.8-at, az odin is kiirja h okés és a teló is ujraindul viszont az inditási folyamat ua. kivéve h látszik a sárga 3szög, és nem tom előcsalogatni a recoveri menüt sem csak download mód jön be. Ha vkinek lenne vmi ötlete azt szívesen venném mert a kiscsaj (13) már nagyon nyaggat h csináljam meg neki!!! Gondolhatjátok!!! Please Help Me!!!
Üdv mindenkinek!!

Nem elérhető datacom

 • Hozzászólások: 4
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: Samsung Galaxy Tab P7500
 • PDA ROM: Android 4.0.4
Re: Root
« Reply #108 Dátum: 2015, 04 12, 12:43:25 »
Sziasztok!

Sajnos vissza kell vinnem a "magentás"-okhoz a készüléket és szeretném visszaállítani az eredeti állapotra! A topicban található eredeti "magentás" gyári Rom linkje halott. Esetleg ki tudna valaki segíteni egy működő linkkel?

Köszi előre is!

Nem elérhető rstwingo

 • TOPIKGAZDA
 • ****
 • Hozzászólások: 683
 • Nem: Férfi
 • Androidos Bubus
 • Navigáció / Navigation: sygic
 • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
 • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
 • Skype: rstwingo
Re: Root
« Reply #109 Dátum: 2015, 04 13, 06:51:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Sajnos vissza kell vinnem a "magentás"-okhoz a készüléket és szeretném visszaállítani az eredeti állapotra! A topicban található eredeti "magentás" gyári Rom linkje halott. Esetleg ki tudna valaki segíteni egy működő linkkel?

Köszi előre is!

Itt megtudod keresni és letölteni TMH kódut keres

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető datacom

 • Hozzászólások: 4
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: Samsung Galaxy Tab P7500
 • PDA ROM: Android 4.0.4
Re: Root
« Reply #110 Dátum: 2015, 04 13, 09:10:26 »
Köszönöm szépen rstwingo!

Nem elérhető Zsolesz7

 • Hozzászólások: 2
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: hjjjdhhjd
 • PDA ROM: kgsdg5hb
Re: Root
« Reply #111 Dátum: 2016, 05 21, 23:57:05 »
Sziasztok!

A GT-S6500D-re szeretnék tenni egy gyári rom-ot javítás céljából.A recoveryben a wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache megvolt. Ezt követően is csak a samsung feliratig jut boot-olásnál a készülék.

A gyári PDA számom: S6500DXXMD1
           
           CSC számom: S6500DXXLD3

A kernel számot nem tudom. Nem igen vágom a témát.A gyári rom tartalmazza a gyári kernel-t is?

Tudtok adni egy letöltési linket  az ezekkel a paraméterekkel rendelkező telefonomhoz?

Nem elérhető Zotyisz1

 • Hozzászólások: 115
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
Re: Root
« Reply #112 Dátum: 2016, 05 22, 00:32:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

A GT-S6500D-re szeretnék tenni egy gyári rom-ot javítás céljából.A recoveryben a wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache megvolt. Ezt követően is csak a samsung feliratig jut boot-olásnál a készülék.

A gyári PDA számom: S6500DXXMD1
           
           CSC számom: S6500DXXLD3

A kernel számot nem tudom. Nem igen vágom a témát.A gyári rom tartalmazza a gyári kernel-t is?

Tudtok adni egy letöltési linket  az ezekkel a paraméterekkel rendelkező telefonomhoz?
Szia. Itt keresd. You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalkkal küldve az én SM-N910C eszközömről


Nem elérhető Zsolesz7

 • Hozzászólások: 2
 • Nem: Férfi
 • PFC Fan
 • PDA: hjjjdhhjd
 • PDA ROM: kgsdg5hb
Re: Root
« Reply #113 Dátum: 2016, 05 22, 01:07:19 »
Köszönöm már meg is oldódott a dolog.