Akkor oké azért nem láttam még hasonló nevű kernelt se. Am K^kernel nekem is kiszemelt sztem meg is nézem. Ezzel kapcsolatba még egy kérdés. Bevallom öszintén soha nem csináltam még mentést, és ezáltal soha nem raktam még vissza. Ez hogy működik? csak egy pár szót róla, Gondolom egyszerű mint a szeg csak azért megkérdezem. TWRP-m van abból is a 2.5 vagy milyen verzió (most nem tom pontosan) egyből ha csinálok mentést és azt vissza akarom rakni felajánlja a lehetőséget?
twrp tökéletes. recovery back up részénél alapból be van pipálva /fejből most nem tudom/, ami a standard mentés. swipe és kb. 2-3 perc és kész.
amit készít mentést, én mindig ki szoktam menteni PC-re is, jobb, ha ott is meg van.
mókolsz, stb...aztán vmi nem jön össze, akkor bemész a recovery-be és a restore menübe kiválasztod, hogy melyik mentésről szeretnél visszaállítást. ez pár perc alatt lefut, és azt az állapotot kapod, amit a mentéskor.
twrp backup többek között azért is jó, mert TiBi-vel vissza tudod állítani csak a programokat, és azok adatait.
röviden ennyi, ha vmi kérdés van, akkor szerintem már csak holnap....